Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Άντε με το καλό! Όλα θα πάνε σούπερ,έχεις και έξι στην άκρη αν θυμάμαι καλά,οπότε σε βλέπω πολύτεκνη 😁❤️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Κολπικο κάναμε και μου είπε πως ίσως κάτι αχνοφαινεται,αλλά ήταν πολύ νωρίς για να φανεί..Θα με φάει το άγχος,το ξέρω..

Είχα πάει για υπέρηχο νομίζω στις 6 εβδομάδες κ μου μιλήσαμε μόνο για σάκο κ ότι είναι όπως πρέπει στο μέγεθος κ πολύ καλή τοποθέτηση στη μητρα, τίποτα άλλο, ούτε για εμβρυικα στοιχεια, ούτε για λεκιθικο, τίποτα απολύτως, ούτε καν ότι έχω διδυμα! Όταν ρώτησα μου ειπανε είναι νωρίς να φανεί κάτι, θα έρθεις ξανά σε 2 βδομάδες.

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου, όλα καλά θα πάνε!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Σιγά κοπελιά, θα βαρυστομαχιάσουμε! :tongue:

Έλα ν' ανάβει το κέφι λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

585117eox711edev.gif 585117eox711edev.gif 585117eox711edev.gif 585117eox711edev.gif 585117eox711edev.gif

αντε στην υγεια σου αρχηγε μαεστρια εμεις να βγουμε μαζι εχουμε να καταβασουμε κατω τα αντερα μα ς απο ποτο χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

βρε παντρεψου εσυ και θα το καψουμε μετα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για να το κανεις ομως αυτο...ακου...

1.κλεισε τον υπολογιστη --> πιο πιθανο ειναι να κερδισω το τζοκερ παρα αυτο....

2.κλεισε τα τηλεφωνα.-->...το ιδιο με το απο πανω....με μια παραλλαγη να κερδισω στο Λοττο :tongue::tongue::tongue:

3.δωσε ενα φιλι στον καλο σου--> του εδωσα....εφυγε τωρα :D

4.βγες απο την πορτα και φυγε απο την εταιρεια---> αντε να κερδισω και το ΠΡΟΠΟ???!!!

5.πηγαινε για ενα δυωρο υπνο--> εχω να παω στο ξενοδοχειο τις μπομπονιερες

6.πηγαινε για μανικιουρ πεντικιουρ-->αυριο το πρωϊ

7.πηγαινε για εναν απογευματινο καφε με φιλες--> αυριο πρωινο καφε

8.πηγαινε για ενα τελευταιο εργενικο ποτακι και κερδισε τις εντυπωσεις--¨> το βραδυ αν με κρατανε τα ποδια μου....τι να σου κανουν κ αυτα 2 ειναι!!!..τι 2 εναμισι ειναι...ωρες ωρες ζηλευω τος σαρανταποδαρουσες :tongue:

9.ξυπνα το πρωι οτι ωρα γουσταρεις--> 08:00...γιατι 09:30 εχω ενυδατωσηςςςς :)

10.πιες καφε και φαε ενα καλο πρωινο--> ΕΝΝΟΕΙΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...κ εσεις ετσι??? μην ξεχνιομαστεεεεε:cool:

11.ξεκινα να ετοιμαζεσαι...και να το περνεις αποφαση-->για που καλεεε??? :tongue::tongue::tongue:

12.πιες ενα ποτακι κατα τη διαρκεια που φτιαχνεις μαλλι και μακιγιαζ--> μονο ενα????...ηδη εχω μια 12αδα moschato d' asti & asti Martini Να παγωνουν στο ψυγειο

13.πιες αλλο ενα οταν βαλεις το νυφικο--> αλλο ενα μπουκαλι γκλουππππ...στην υγεια σας:D:D

14.βαλε το νυφικο--> :oops::oops: :D:D:D

15.γραψε τις ανυπαντρες φιλες σου στα παπουτσια--> εχουμε εδω καμια ανυπαντρη???...τη μινουλα θυμαμαι

16.φιλα τους γονεις-αδερφια--> ολη την ωρα αυτο κανουμε....χαχαχαχα

17.μπες στο νυφικο αυτοκινητο-->:)

18.ξεκινα για την εκκλησια--> και αν εχει κινησ στριβω για Μιλανο μπας και πιω κανα εσπρεσο να ηρεμησω :tongue:

19.βγες απο το αυτοκινητο --) μια κουβεντα ειναι κ αυτη...με τοσα που θα εχω πιει μαλλον θα με βγαλουν απο το αυτοκινητο αχχαχαχαχαχ

20.δωσε ενα ρουφιχτο φιλι στον ομορφο γαμπρο και απολαυσε την καθε στιγμη απο δω και περα...

δεν πιστευω να σε αγχωσα???:rolleyes:

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Λιζακι μου :D:D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

έλα να κάνουμε και λίγο κεφάλι!

358392_tequila.jpg

το κολοκύθι δεν το σχολιάζω καν.... :tongue:

και εσυ δικια μου αντε μπραβο ( δεν ηθελα να σας αλαξω την εικονα του αλλα δεν φευγει αυτο το κοριτσι )

Σιγά κοπελιά, θα βαρυστομαχιάσουμε! :tongue:

Έλα ν' ανάβει το κέφι λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

585117eox711edev.gif

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα....καλα μωρε πλακα κανω....βραστα καροτακια ειναι ΟΚ????????? :tongue:

....Θεε μου....:eek::eek::eek::eek::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχα....ειμαι πολυ τρομακτικη εεε???? :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

ΑΡΧΗΓΕ γυρησα και εγω να με!!!

ρε εσενα παντρευουμε αυριο ασε την κορη και φυγε τι κανεις ακομα εκει θα ερθω με βρεγμενη σανιδα και θα πας μελαχρινη στον γαμπρο απο ξανθια φυγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JENIAAAAAA

ΠΑΜΕ να πλακώσουμε τα αφεντικά της mpap!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τρελοκομειοοοοο....αμα πλακωσεις το αφεντικοοοοοοοοο....πως θα ερθει αυριο στο γαμο?????....το αφεντικο ειναι ο γαμπρος χαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχχααχχαχαχαχαχαχχαχα ;););)

Διαφημίσεις

Κορίτσια τσιμπήστε και κανένα αλμυρό με το αλκοόλ!

321196pr12gbz5cp.gif 321196pr12gbz5cp.gif 321196pr12gbz5cp.gif

Γκουρού μη μαλώνεις, θα μας χτυπήσει στο κεφάλι άσχημα ξεροσφύρι! :tongue:

χαχααχαχχχαχαχαχχχχαχαχαχχααχχαχαχαχαχχαχα

ΟΚ αμα ειναι για cyber τσιμπολογημα....ειστε ελευθερες!!!! :tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια τσιμπήστε και κανένα αλμυρό με το αλκοόλ!

321196pr12gbz5cp.gif 321196pr12gbz5cp.gif 321196pr12gbz5cp.gif

Γκουρού μη μαλώνεις, θα μας χτυπήσει στο κεφάλι άσχημα ξεροσφύρι! :tongue:

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΗΜΕΡΑ!

τελικά καλά λένε ότι τα ωραία πράγματα στη ζωή είναι :

παράνομα, ανηθικά ή παχυντικά! :cool:

τρελοκομειοοοοο....αμα πλακωσεις το αφεντικοοοοοοοοο....πως θα ερθει αυριο στο γαμο?????....το αφεντικο ειναι ο γαμπρος χαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχχααχχαχαχαχαχαχχαχα ;););)

Ώπα! Σωστή σε βρίσκω! ;)

Το αρνητικό είναι ότι δουλεύεις παραπάνω, χωρίς υπερωρίες. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μαρακι εισαι απεχτη!!!!!!!!!!!!!!

κατω βρε τα χερια απο το αφεντικο-γαμπρο...

αφου σας το πα και παραπανω οτι το αφεντικο ειναι και τεκνο :rolleyes::rolleyes::rolleyes: της μαριας το τεκνο :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

ρε δεν το ηξερα καλα φευγω εγω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αρχηγε το εχεις πει ποτε αυτο δεν το θυμαμε !!!!!!! :confused::confused: :confused:;) ;) :oops::oops::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...