Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Dancer+Joaquin+Cortes+Tivoli+Theater+Madrid+12gJRmzga2tl.jpg

Εγώ πάλι έχω και τρέλλα με τους χορευτές.Κορτές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και τι δεν θα έδινα να με μάθαινε tango argentino

καλα....αν δε σου ΄΄κατσει''...για τανγκο...προσφερομαι εγω.....:tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλα....αν δε σου ΄΄κατσει''...για τανγκο...προσφερομαι εγω.....:tongue::tongue::tongue:

λιγο πιο πανω κερναει κοκτειλ η μαεστρια δεν πας.. μπας και δεις με αλλο ματι την συγκεκριμενη φωτο χαχαχα :tongue: :tongue: :tongue:

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Και κοκτέηλ για να 'ρθουμε στο κέφι!

321584e8ujjm9rvy.gif 321584e8ujjm9rvy.gif 321584e8ujjm9rvy.gif 321584e8ujjm9rvy.gif 321584e8ujjm9rvy.gif

μπραβο βρε μαεστριαααααααααααααααααααααααα.....γκλουυυυππππ.το κατεβασααααααααααααααααααααααααααααααααααααα....χικκκκ:D

Διαφημίσεις

Οh yes!!!!!!! ήταν από τους πρώτους που τίμησαν το γιορτή μας, πρωί πρωί αλλά βλέπω ότι μας ξαναθυμήθηκε το παλικάρι! Εύγε!

αχχχ ναι τσιπουριτσα μου αλλα δεν αντεχα να μην το ξαναδω...σλουρπ...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Τι λες βρε κοπελια εχεις αντρα με τετοιο ματι... ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.. ο καημος μου ειναι.. δεν εχω παραπονο δοξα τον θεο ο αντρουλης μου αλλά καστανοματης ο καλος μου!!!!

ασε τονια και που τον εχω???? κανενα απο τα παιδια μου δεν πηρανε τα γαλανα ματια...καημος σου λεω...

χαχαχαχχαχα και εσυ ακολουθεις την μαεστρια χαχχχχα μπραβο ρε κοριτσια... αντε ασπρο πατο!!!

γκλου γκλου γκλου ασπρο πατο...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

ασε τονια και που τον εχω???? κανενα απο τα παιδια μου δεν πηρανε τα γαλανα ματια...καημος σου λεω...

σε καταλαβαινω απολυτα και εγω θα τον ειχα .. δεν πειραζει βρε στα εγγονια δεν μπορει θα περασει το γονιδιο

Διαφημίσεις

αξια!!! μπραβο σου χαχαχαχαχαχαχαα

παντως δεν ξερω για την νυφη αλλα εμεις τον γαμο της τον γλενταμε δεν μπορω να πω χαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχχααχχααχα....κ εγω μπαινω....παιρνω τζουριτσα....οφθαλμολουτρο....κλεινω...μιλαω με πελατες...σκουπιζω πληκτρολογιο...ξαναμπαινω....κτλ κτλ...:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχχααχχααχα....κ εγω μπαινω....παιρνω τζουριτσα....οφθαλμολουτρο....κλεινω...μιλαω με πελατες...σκουπιζω πληκτρολογιο...ξαναμπαινω....κτλ κτλ...:tongue::tongue::tongue:

ΚΛΕΙΣΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...