Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Alexandratts είπε:

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

Ένα τεστ και μάλιστα με απογευματινά ουρα έχει μεγάλη πιθανότητα να είναι λάθος...μη σε ρίχνει αυτό κορίτσι μου!!!!στο εύχομαι να έχεις μια θετικότατη χοριακή!!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

βρε ζουζουνες....ειπαμε να στολισουμε για γαμο.....αλλα εσεις το αλλαξατε και μας κολαζετε!!!!χαχαχα!!!!εδω κολλαει το ......''ποιος να συγκριθει μαζι σου''χαχα!!!!

που τα βρισκετε ;;;;και βλεπω οτι εχουμε γι αολα τα γουστα......μπραβο!!!!

λοιπον ....ολα καλα...ειμαι καθαρη γυναικολογικα ....και τωρα το μονο που μου μενει ειναι να παω στο γιατρο ...μασκαρα!!!!ακομα με περιμενει για χειρουργειο.....!!!!

και μετα το αφηνω πισω μου ...τουλαχιστον για τωρα!!!

ΣΟΥΠΕΡ! Πάντα τέτοια!

Κοίταξε ΒΙΚΥ μου, ωραία τα λουλούδια, τα φρου φρου (λέμε τώρα) και οι στολισμοί, αλλά ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ η κοπέλα!

Να μη δει τι υπάρχει στην αγορά, μπας και το ξανασκεφτεί; :tongue:

Τσιπούρα ένα θα σου πω ... ΕΙΣΑΙ ΗΜΙΘΕΑ! :tongue:

(αλλά συνεχίζω να προτιμώ το ποδόσφαιρο)

fabio_cannavaro6.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

βρε ζουζουνες....ειπαμε να στολισουμε για γαμο.....αλλα εσεις το αλλαξατε και μας κολαζετε!!!!χαχαχα!!!!εδω κολλαει το ......''ποιος να συγκριθει μαζι σου''χαχα!!!!

λοιπον ....ολα καλα...ειμαι καθαρη γυναικολογικα ....και τωρα το μονο που μου μενει ειναι να παω στο γιατρο ...μασκαρα!!!!ακομα με περιμενει για χειρουργειο.....!!!!

Μπράβο κούκλααααα!!!!!!!!

κάνε μου μία χάρη....πάνε στο γιατρό που ήθελε να σε βάλει χειρουργείο και τρίψε του στη μούρη τη διάγνωση:confused::confused::confused:!!!!!!!pleaseeeeeeeeee ;)

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

XAXAXAXXAXAXXAXAXXA....ΤΡΕΛΑΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :tongue::tongue::tongue:

ΠΗΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Σ

Κοίταξε ΒΙΚΥ μου, ωραία τα λουλούδια, τα φρου φρου (λέμε τώρα) και οι στολισμοί, αλλά ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ η κοπέλα!

Να μη δει τι υπάρχει στην αγορά, μπας και το ξανασκεφτεί; :tongue:

Τσιπούρα ένα θα σου πω ... ΕΙΣΑΙ ΗΜΙΘΕΑ! :tongue:

(αλλά συνεχίζω να προτιμώ το ποδόσφαιρο)

καλύτερα Μαεστρία μου που τα έχουμε χωρίσει τα σπορ, καθεμιά στον ... πάγκο της ;)

χχιχιχιχιχιιχιχιχιχιι

καλύτερα Μαεστρία μου που τα έχουμε χωρίσει τα σπορ, καθεμιά στον ... πάγκο της ;)

χχιχιχιχιχιιχιχιχιχιι

Ναι, γιατί και οι ποδοσφαιριστές, μη νομίζεις, 50-60 είναι οι καλοί. Που να φτάσουν για όλες; :tongue::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ναι, γιατί και οι ποδοσφαιριστές, μη νομίζεις, 50-60 είναι οι καλοί. Που να φτάσουν για όλες; :tongue::mrgreen:

όλες; ποιες όλες;

εγώ για εσένα και για εμένα μιλάω ;)

αρχηγέ άσε τη δουλειά και πιάσε τα τεκνά!

Διαφημίσεις

αρχηγέ άσε τη δουλειά και πιάσε τα τεκνά!

XAXAXAXXAXAXXAXAXXAXAXAXAXXAXAXXAXAXXAXAXAXAXXAXAXXAXAXXA

XAXAXAXXAXAXXAXAXXAXAXAXAXXAXAXXAXAXXAXAXAXAXXAXAXXAXAXXA

...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :tongue::tongue::tongue:

ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν maestria βοηθεια!

Μ' αρέσει ένα ποδοσφαιριστής, αρχηγός ομάδας -που φοράει άσπρα - στο ποδόσφαιρο και ήταν ανάμεσα στους 10 πρώτους αν δεν κάνω λάθος...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;

(ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ...ούτε την ομάδα δεν ξερω καλεεεεεε ΑΣΧΕΤΗ!)

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

μπραβοοοοοοο συμπεθερουλα...ολα καλα...δωσε και μια μουτζα στον κομπογιανιτη και εξω απο την πορτα...

gay_hockey_players.jpg

ωραίο άθλημα το ice hockey βρε γοργόνες μου, ευγενές ;)

απαπαπαπαπαπαπαπαπα...κοκκινησα τωρα...:oops::oops::oops::tongue::tongue::tongue:

Καλως σας βρηκα ... μαζι σου και εγω.. θεος!!!! και εχει ενα βλεμμα λες και τραγουδαει μονο για εσενα... αχχχχχχ!!!

Αληθεια η νυφη φάνηκε??

αχχχχ τονια μου ποσο δικαιο εχεις...αντε να ξεκινησει να παω...γιατι μπορει λεφτα να μην εχω αλλα για τον πλουταρχο κατι θα κανω και ας ξεροσταλιασω στο ορθειο...:rolleyes:

εγω κοριτσια βαζω φωτος με την απλη μεθοδο...copy-paste...αντιγραφη-επικολληση

νυφουλαααααααααααααααααα ακομα στο γραφειο εισαι???????

παρατα τους καλε και πηγαινε σε κανενα spa... (δεν εχω κανει ποτε καλο ειναι?????)

τι λετε για ενα γοργονοσπα????

τι λεω τωρα...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Λοιπόν maestria βοηθεια!

Μ' αρέσει ένα ποδοσφαιριστής, αρχηγός ομάδας -που φοράει άσπρα - στο ποδόσφαιρο και ήταν ανάμεσα στους 10 πρώτους αν δεν κάνω λάθος...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;

(ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ...ούτε την ομάδα δεν ξερω καλεεεεεε ΑΣΧΕΤΗ!)

Δε με βοηθάς!

Μήπως εννοείς τον Diego Forlan;

diego-forlan-uruguai.jpg

Παίζει στην Ουρουγουάη (λευκή σχεδόν στολή), ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ, σώμα κόλαση, αλλά από φάτσα δε λέει!

Θα 'ρθει να παίξει με τον ΑΡΗ και δεν ξέρω πως θα καταφέρω να βρω εισιτήρια! :tongue:

diego-forlan-uruguai.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μπραβο βρε Βικακι!!!!!!...πολυ χαρηκα!!!!

και ασε τον αλλο να κουρευεται...ή ακομα καλυτερα παρτο τηλ και πες του:

''Γιατρε λυπάμαι πολυ που δεν μπορω να συνεισφερω στην αγορα του νεου σας αυτοκινητου ή στην ανακαινηση του σπιτιου σας....ειλικρινα λυπαμαι....αϊ σιχτηρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ '' :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

ποσα σου ζηταγε?????????????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...