Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Κορίτσι μου ΓΙΑΤΙ κάνεις δίαιτα;;;

Δεν πάτε καλά εσείς οι αδύνατες, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ! :rolleyes:

ελα 5 κιλακια και θα ειναι ΟΚ !!!!:cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

την εκκλησια δεν μπορω να τη μαρτυρησω ακομα.....δεν την ξερω χαχαχαχαχαχα :tongue:

ψαχνεις συγκεκριμενη περιοχη?μπορει να μπορουμε να σε βοηθησουμε, εχουμε παει σε γαμους και βαφτισεις εμεις οι παλιες..........

bgx2ye5lc.png

δεν σε βλέπω ...... για στείλε το link...

εσύ κιουρία μου δεν έχεις φωτό; ή έχω κάνει λάθος και ενοχλώ ξένο κόσμο;

:tongue:

Πως δεν έχω καλέ;;

Έχω μια φατσούλα κόμικ να φαίνεται με το όνομά μου, αλλά στις φωτογραφίες μου έχω ένα σωρό άλμπουμ.

Μήπως δεν σ' έκανα αποδοχή ακόμα; Θα τις δεις όταν σου κάνω :mrgreen:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κορίτσι μου ΓΙΑΤΙ κάνεις δίαιτα;;;

Δεν πάτε καλά εσείς οι αδύνατες, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ! :rolleyes:

Π Ε Σ ΤΑ !!!!!!!!!!!

ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΏ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΝΤΩΣ ΧΟΝΤΡΗ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΣΑΝ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

:eek::eek::eek:

Διαφημίσεις

ελα 5 κιλακια και θα ειναι ΟΚ !!!!:cool:
καλα ντε μην τσακωνεστε! 5 σιγουρα και βλεπουμε αναλογα...

την φωτο την ειδατε ή ακομα παλευετε?

ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ επαναλαμβάνω!

Αχ, δεν μπορείτε να καταλάβετε. Ας είχατε - που εύχομαι να μην έχετε ποτέ - 20 και 30 παραπανίσια κιλά, να καταλάβετε τι θα πει πρόβλημα με κιλά!

Φάτε καλέ τρελές ελεύθερα!

Ακούς εκεί 1,70 είναι 70 κιλά και θέλει να χάσει 9!!!

742480mp87kxcxgu.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ψαχνεις συγκεκριμενη περιοχη?μπορει να μπορουμε να σε βοηθησουμε, εχουμε παει σε γαμους και βαφτισεις εμεις οι παλιες..........

ναι ηθελα να κανω το γαμο στη Ζαρουχλα (διπλα σε καλαβρυτα -λιμνη Τσιβλου)....χειμερινος προορισμος....υπςεροχη φυση το καλοκαιρι.....σε μια εκκλησια του 9ου αιωνα υπεροχη κτλ...απλα πραγματα....αλλα δεν βρισκαμε παπα....

τεσπα τωρα ψαχνουμε για κατι (απλο) παραθαλασσιο....Ματι, Ραφηνα κτλ.....βρηκα ενα απλο ξενοδοχειο για το μετα Cavo verde....ωραιο ειναι....αλλα για εκκλησια κοιταμε τον Αγ.Ανδρεα στο Ζουμπερι πανω στη θαλασσα....κ εκει επισης δεν βρισκουμε τον παπα......:roll::roll::roll:....κοιταξαμε και σε μια αλλη εκκλησια στο Βουτζα....πολυ ομορφη...επισης δεν βρισκουμε τον παπα......που ειναι ολοι οι παπαδες οεο??????????????

Πως δεν έχω καλέ;;

Έχω μια φατσούλα κόμικ να φαίνεται με το όνομά μου, αλλά στις φωτογραφίες μου έχω ένα σωρό άλμπουμ.

Μήπως δεν σ' έκανα αποδοχή ακόμα; Θα τις δεις όταν σου κάνω :mrgreen:.

ναι δεν με εχεις αποδεχτεί ακόμα :)

Αχχιλέα στα -5 έφυγες! θα περνάς από εδώ μόνο για εμψύχωση :)

δεν την έχω δει ακόμα την φωτό σου :(

εγώ έχω και παλιές και καινούργιες (οι πρόσφατες είναι με το μωρό της αδελφής μου, τον απρίλιο)

ναι ηθελα να κανω το γαμο στη Ζαρουχλα (διπλα σε καλαβρυτα -λιμνη Τσιβλου)....χειμερινος προορισμος....υπςεροχη φυση το καλοκαιρι.....σε μια εκκλησια του 9ου αιωνα υπαροχη κτλ...απλα πραγματα....αλλα δεν βρισκαμε παπα....

τεσπα τωρα ψαχνουμε για κατι (απλο) παραθαλασσιο....Ματι, Ραφηνα κτλ.....βρηακ ενα απλο ξενοδοχειο για το μετα Cavo verde....ωραιο ειναι....αλλα για εκκλησια κοιταμε τον Αγ.Ανδρεα στο Ζουμπερι πανω στη θαλασσα....κ εκει επισης δεν βρισκουμε τον παπα......:roll::roll::roll:....κοιταξαμε και σε μια αλλη εκκλησια στο Βουτζα....πολυ ομορφη...επισης δεν βρισκουμε τον παπα......που ειναι ολοι οι παπαδες οεο??????????????

Ζούμπερι!!!

Αχ, μου θύμησες τις "Τρεις Χάριτες" που θέλανε να πουλήσουνε το οικόπεδο στο Ζούμπερι!!! (ή κάτι τέτοιο)

568363v9kx6xu2g5.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ναι δεν με εχεις αποδεχτεί ακόμα :)

Αχχιλέα στα -5 έφυγες! θα περνάς από εδώ μόνο για εμψύχωση :)

δεν την έχω δει ακόμα την φωτό σου :(

εγώ έχω και παλιές και καινούργιες (οι πρόσφατες είναι με το μωρό της αδελφής μου, τον απρίλιο)

Και ούτε θα σε αποδεχτώ!!! (μέχρι το βράδυ)

Είπα καλέ πιο πριν, δεν έχω φβ στη δουλειά! Δεν μ' αφήνουνεεεεεεεεεεε :twisted:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ζούμπερι!!!

Αχ, μου θύμησες τις "Τρεις Χάριτες" που θέλανε να πουλήσουνε το οικόπεδο στο Ζούμπερι!!! (ή κάτι τέτοιο)

568363v9kx6xu2g5.gif

χαχαχαχαχχα....δε μου λες ξερεις αν το πουλανε ακομα????:tongue::tongue::tongue:....να παντρευτω σε κανα οικοπεδο τουλαχιστον :tongue::tongue::tongue:

καλα ντε μην τσακωνεστε! 5 σιγουρα και βλεπουμε αναλογα...

την φωτο την ειδατε ή ακομα παλευετε?

η αληθεια ειναι πως ουτε και εγω εχω δει τη φωτογραφια

Π Ε Σ ΤΑ !!!!!!!!!!!

ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΏ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΝΤΩΣ ΧΟΝΤΡΗ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΣΑΝ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

:eek::eek::eek:

καλε ειμαι και εγω εδω...δυο τα καρπουζια

ναι ηθελα να κανω το γαμο στη Ζαρουχλα (διπλα σε καλαβρυτα -λιμνη Τσιβλου)....χειμερινος προορισμος....υπςεροχη φυση το καλοκαιρι.....σε μια εκκλησια του 9ου αιωνα υπεροχη κτλ...απλα πραγματα....αλλα δεν βρισκαμε παπα....

τεσπα τωρα ψαχνουμε για κατι (απλο) παραθαλασσιο....Ματι, Ραφηνα κτλ.....βρηκα ενα απλο ξενοδοχειο για το μετα Cavo verde....ωραιο ειναι....αλλα για εκκλησια κοιταμε τον Αγ.Ανδρεα στο Ζουμπερι πανω στη θαλασσα....κ εκει επισης δεν βρισκουμε τον παπα......:roll::roll::roll:....κοιταξαμε και σε μια αλλη εκκλησια στο Βουτζα....πολυ ομορφη...επισης δεν βρισκουμε τον παπα......που ειναι ολοι οι παπαδες οεο??????????????

επισης ωραιο εκκλησακι ειναι ο αγ.νικολαος στη αναβυσσο ...η αγ.μαρινα στη ραφηνα και αγ.σπυρηδωνας στο πορτο ραφτη ολα μεσα στη θαλασσα... τον αγ.σπυριδωνα νομιζω οτι εχει και στο ιντερνερ φωτος ...εκει θα κανει και ο κουμπαρος μου το γαμο του τον σεπτεμβριο αρααααα εχει παπα...χιχιχιχιχι

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

η αληθεια ειναι πως ουτε και εγω εχω δει τη φωτογραφια

καλε ειμαι και εγω εδω...δυο τα καρπουζια

επισης ωραιο εκκλησακι ειναι ο αγ.νικολαος στη αναβυσσο ...η αγ.μαρινα στη ραφηνα και αγ.σπυρηδωνας στο πορτο ραφτη ολα μεσα στη θαλασσα... τον αγ.σπυριδωνα νομιζω οτι εχει και στο ιντερνερ φωτος ...εκει θα κανει και ο κουμπαρος μου το γαμο του τον σεπτεμβριο αρααααα εχει παπα...χιχιχιχιχι

OK εγω την ειδα τη φωτογραφια...πηγαιντε στο προφιλ της....φωτο και ειναι η πρωτη σε ενα γαμο....πανω δεξια ειναι η αλεξια :mrgreen:

ευχαριστωωωωω θα το κοιταξω κ εκει που λες !!!!...βεβαια το Ματι απο το πορτο ραφτη ειναι λιγο μακρυα ε??? (εχω βρει εκει χωρο για το μετα....μην ψαχνω τωρα αλλου....θα φρικαρω !!!)

τ

τέλεια η ζαρούχλα την λατρεύω, είναι ιδιαίτερο μέρος για τον καλό μου κι εμένα :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...