Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

μου αρέσεις αχιλλέας αμέσως μπήκες στο πνεύμα ;)

λοιπόν πας στην φωτό που σου αρέσει και αντιγράφεις το Url της (αν πατήσεις πάνω με δεξί κλικ θα στο βγάλει), μετά πας στο μήνυμα σου, πάνω στην παλέτα έχει ένα εικονίδιο κάτω από το redo και δεξιά από τον φάκελο. αντιγράφεις εκει την διεύθυνση και έτοιμο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα σε όλες.

Γεννάει η Δέσποινα κοριτσάκι;;; :D

καλημέρα Μαεστρία μου, όχι δεν γεννάει η Δέσποινα σήμερα, τουλάχιστον όχι προγραμματισμένα! είναι καταπληκτικό όργιο αυτή η κοπέλα, λατρεμένη! άντε σου έρχεται πάνω θα τα περνάτε σούπερ εσεις οι 2! :)

Ντινούλα μου εννοείτε θα κολαστούμε σήμερα! έχουμε το ΓΟΡΓΟΝΟBACHELOR! ;)

Ε,,, δεν παιζεστε ρε κοριτσια. Ειδα στολιδια: Ειδσα βερες, ειδα, ειδα και τι δεν ειδα. Θελω να παω να δουλεψω και δεν μπορω να ξεκολησω απο τα καλουδια που εχετε στολισει το τοπικ με αφορμη το γαμο της αρχηγου.

Ειλικρινα, ειναι πολυ τυχερη η Mpap κι εμεις που ειμαστε στην ομαδα της.

Και αυτος ο γοργονογαμος, μου ηρθε σαν κερασακι στην τουρτα μετα απο ολα οσα ειδα.

Ειστε τελειες.

Ντινα θα σε δω αργοτερα και θα σε στολισω κι εσενα (πρωην φαλαινακι και νυν γοργοναρα)

καλημεραααααααααααα γοργονακια μου!!!!!

χαχαχαχχααχχα....πωωωωω ουτε η μανα μου δεν εχει κανει τετοιο στολισμο στο σπιτι !!!!

ειστε ΦΟΒΕΡΕΣ !!!!! λοβ γιου ολ καργα!!!!

και για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους....δεν ειστε στην ομαδα μου.....ειμαστε ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Ξαναρωτησα αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να διαβασω ολα τα γραφομμενα σας, οποτε δεν ξερω αν απαντηθηκε η ερωτηση μου.

Ξερει καμια?

20:00 ντάν....κρεμιεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :tongue:

Είμαι με τον άντρα μου από τα 16:mrgreen: παντρευτήκαμε στα 27!!!!!:mrgreen: κι αν ποτέ τ΄άλλαζα πάλι το ίδιο θα΄κανα..........:mrgreen:

Βρε συυυυυυυυ, τη Ντίνα λες τρελοκομείο, αλλά κι εσύ δεν πας πίσω... Γιατί, παιδί μου, δε χτύπησες άδεια ακόμη; Μπας και το ξέχασες ότι παντρεύεσαι; Πότε θα ξεκουραστείς; πότε θα καλλοπιστείς; πότε θα κάνεις τις κούρες σου; νυχοπόδαρα κ.τ.λ.;

Κόψε ταχύτητα λέμεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!! ηρέμησε καμμιά φορά!!!!!!!!!!!!! όλα εσύ θα τα κάνεις; Οι περισσότερες χάνουμε 2-3 κιλά αυτές τις μέρες, αλλά προσπάθησε να χαλαρώσεις για να το απολαύσεις όσο γίνεται (κάτι θυμίζει αυτή η φράση)...φιλάκια γλυκά! καλή ξεκούραση!

καλημεραααααααααααααααα φιλεναδααααααααααααααααα !!!

ξεκουραση σημερα γιοκ....εχει λιγο τρεξιμο...απο αυριο ομως...αραχτη...λεμε τωραααα :tongue:

Εριξε καρεκλοποδαρα με το τουλουμι. Βροχες που μετετρεψαν τα ισιωματα σε λιμνες, τους δρομους σε ποταμια και ολα τα ηλεκτρονικα κυκλωματα θα εβγαιναν OF αν δεν προλαβαινα να τα αποσυνδεσω τελειως απο τους ρευματοδοτες τους.

Μεχρι και ο συναγερμος μπλοκαρε και βαρουσε επι μια ωρα (μου πηρε το κεφαλι μεχρι να ερθει ο τεχνικος). Ευτυχως το μονο που απωλεσθη ηταν ενα ρουτερ.

Μια αλλη φορα μας εκαψε τη μητρικη απο φωτοτυπικο των 1500 ευρω. Και η ΔΕΗ δεν αναλαμβανει καμια αποζημιωση. Τους λογαριασμους ομως ξερεινα τους εισπραττει και με καπελο. Αι στα κομματια!!!

Τωρα θα μου πειτε που κολλαω εγω με ολα αυτα στην ομορφη ατμοσφαιρα που εχει δημιουργηθει για τον γοργονογαμο???

Δεν ξερω......

Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....τι λες βρε παιδι????

κ εμας καποιες απεργιες της ΔΕΗ μας εκαψαν τον σερβερ πριν χρονια...αλλα αποζημιωση γιοκ!!!.....Ελλαδαρα !!!!!! :rolleyes:

Καλησπερα Βικακι. Ναι, η αληθεια ειναι οτι επειδη την εχω ξαναπατησει και παθαμε τη ζημια με το φωτοτυπικο, προτιμησα να τα κλεισω ολα παρα να ρισκαρω αλλη απωλεια. Δεν ειναι καιρος για "σπαταλες".

Καλο βραδυ σε ολες τις γοργονες.

Mpapακι, και αυριο θα δουλευεις βρε ψυχη??? Γιατι ρε γμτ???

ohhhh yesssssssssssss δουλευωωωωωωωωω....αλλα ΟΚ δεν πτοουμαι :cool:

Ακουστε τι μου περασε σημερα απο το μυαλο.

Στη δουλεια μου, τηλεφωνω σε διαφορες εταιρειες σε ολη την Ελλαδα για να ζητησω την εξοφληση καποιων τιμολογιων, για παραγγελιες ανταλλακτικων και γενικα τηλεφωνω και μιλω με πολλες κοπελες αλλα και αντρες.

Λοιπον, ξεροντας οτι πολλες απο εσας εργαζεσθε σε καποια γραφεια, μου περναει απο το μυαλο, στην αλλη ακρη μιας τηλεφωνικης γραμμης να συνομιλω ολως τυχαιως με καποια "γοργονα"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συμπτωση!!!!!

Ακομα αυτο να συμβει και θα .... λιωσω!!!!!!

χαχαχαχαχαχ.....να ξερες ποσο καιρο το σκεφτομαι αυτο....περπαταω στο δρομο και λεω μωρες λες αυτη να ειναι η Ελλη??? (μενουμε σχετικα κοντα)

Γεια σας γοργονούλεςςςςςςςςςςς!!!

Σας διαβάζω καθημερινά αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω...

Θέλω όμως οπωσδήποτε να ευχηθώ κι εγώ στην αρχηγό μας...

Μαράκι μας η ώρα η καλή, σου εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου κάθε ευτυχία...

Σε ευχαριστώ για όλα...

Η διατροφούλα καλά πάει, συνεχίζω ακάθεκτη για τα τελευταία 4 κιλάκια.

Με δυσκολεύουν λίγο είναι η αλήθεια, άλλα έχω πολύ πείσμα!

Καλή συνέχεια σε όλες!

Φιλιάαααααααααα!

καλως το κοριτσι μας!!!!!!

ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου !!! κ εσυ οτι επιθυμεις παντα με υγεια κ χαρες !!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ κοριτσι!!!!!....χαλαρα...παρτο χαλαρα....τα λιγα κιλα θελουν περισσοτερο κόπο....αλλα αξιζει :cool:

εχουμε πει αλλωστε...αργα και σταθερα για μονιμα αποτελεσματα!!!!....συνεχισε κ θα δεις !!!

καλημερα γοργονες αντε και αυριο η γοργονυφουλα μας παντρευεται ανεβενει τα σκαλα της εκλησιας με τον αντρα της ζωης της και θα κανουν το ποιο ομορφο γοργονοζευγαρι χαχαχα!!

μαρακι μου γλυκια μου και τρυφερη μαρια μεσα απο τα βαθυ της ψυχης μου σου ευχομαι να ειναι απο εδω και περα τοσο ομορφη η ζωη σου σαν μια ηρεμη θαλασσα που θα μπορεις εσυ και ο αντρα σου να κολιμπας ως τα απεραντα της θαλασσας με ηρεμια και με τα γοργονακια σας που σας ευχομαι να ειναι τοσα οσα θελεται για να εχεται μια ομορφη οικογενεια !!! :D:P

γλυκο τρελοκομειοοοοοο μου!!!!!!

καλημεραααααααααααα.....οσα ευχαριστω και να πω....δεν φτανουν !!!!!

καλημερα !!!!!!

μαρακι σημερα ολα τα φωτα πανω σου......και να σου ευχηθω μα τη σειρα μου η ζωη σας να ειναι γλυκια σαν μελι ...και το σπιτακι σας να γεμισει ....πολλα....πολλα μπεμπε...και γρηγορα....να εχετε υγεια και να ειστε για παντα ευτυχισμενοι και ερωτευμενοι .........κοιτα αυριο να το ευχαριστηθεις και να διασκεδασεις......η μερα ειναι δικια σου........

και σημερα μη το παρακανεις .....ξεκουραση ......!!!!!

κοριτσακια μου σημερα αν προλαβω θα μπω το μεσημερι.....παω για τον υπερηχο να δω τι γινεται.....σας αφηνω να συνεχισετε τους στολισμους........φιλακια πολλα ......

1780355k2h9jkilcg.jpg

καλημερα γλυκο μου!!!!!!

10000000000000000000000000 ευχαριστω δεν φτανουν !!!!

καλα αποτελεσματα για τον υπεηχο...και περιμενω νεα !!!!

φιλια πολλα!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

ντινανι και βικουλα καλη σας μερα ομορφες...

παει το δινουμε το κοριτσακι μας...μας φευγει...μας παντρευεται...μεγαλωσε πια...

καπως ετσι φανταζομαι θα σκεφτονται και οι γονεις σου μαρακι...:rolleyes:

σημερα θα το γιορτασουμε για τα καλα...οοοοοοοπα...

θα στολισουμε...θα τραγουδισουμε...θα χορεψουμε...ολα θα τα κανουμε για τη γοργονονυφουλα μας...

να σαι παντα καλα μαρακι...ευτυχισμενη...χαρουμενη...χαμογελαστη...ερωτευμενη...

καλημεραααααααααααααααααααααααα γλυκο μου!!!!!

με δινετε εε???....δεν με κρατατε λιγο ακομα να μεγαλωσω????:tongue:

ευχαριστωωωωωωωωωωωω....για ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1000000000000000000000000000000 ευχαριστωωωωωωωωωω

τι εχει το μενου σημερα????...μην ξεχνιομαστε!!!...οπως βλεπεις εισαι υπο στενη παρακολουθηση :cool::tongue:

Καλημέρα κούκλες τι κάνετε?

Μαράκι μια κ σήμερα! Αντε με το κάλό κούκλα μου! Να πανε ολα τέλεια σου ευχομαι να περασετε σουπερ κ να εχετε ενα πολυ ευτυχισμενο γαμο . Αντε κ με το καλο κ ενα μωρακι! Οτι καλυτερο σου ευχομαι κ σου στελνω πολυ πολυ θετικη ενεργεια! Αααα κ να προσεχεις το ποδι σου μην το κουρασεις πολυ! Περιμενουμε νεα σου απο Δευτερα! Φιλιααααα.

Κατα τα αλλα Παρασκευη σημερα σουπεεεερ !!

καλημεραααααααααααααααα κοριτσι!!!!

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω ΠΟΛΥ!!!!!!!!! κ εσυ οτι επιθυμεις!!!!!

για πες τα νεα σου???!!!!!!

Καλημερα!!!

Βικυ καλα αποτελεσματα.

Αχιλλεας, αναρρωνουμε σιγα σιγα?

Μpap, αν δεν σε προλαβω το μεσημερι, να ξερεις οτι ολη η θετικη μας ενεργεια θα ειναι μαζι σου με τις καλυτερες ευχες. Πες μου ωρα γαμου!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες σας.

καλημερααααααααααα καλη μου Γιωργιαααααααααααααα !!!!

οπως ειπα πριν....οσο ευχαριστω και να πω...ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ !!!!....και εσυ οτι επιθυμεις....αντε και στα παιδια σου !!!!!

φιλια πολλααααααααααααααααααα

20:00 ΝΤΑΝ !!!!

2887682jbifpf4zbl.gif

Uc_rAX6z9Yc

H ωρα η καλη Μαρια!!!

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΤΑΡΑ μου !!!

κ εσυ οτι επιθυμεις !!!!!!

για πες πως πας????...συντηρηση τωρα???

Καλημέρα στις όμορφες γοργόνες!!!!! σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί γεννάνε 2 φιλενάδες μου από το καφέ!!! τρέλα! με το καλό

βικούλα μου εύχομαι περαστικά σου και όλα καλά κοπέλα μου!!!!! :)

Αρχηγέ μου αφού σου στολίσαμε υπέρ το δέον κλπ κλπ .... ας περάσουμε στο παρασύνθημα!!!!!! Bachelor Party στο Γοργονοκαφέ μας!!!!!!!!!!

από εμένα για εσένα με όλη μου την αγάπη :)

BradPitt.jpg

καλημερααααααααααααααααααα τσιπουριτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστωωωωωωωωωωωωω.....πωωωωωωω ο Μπραντ!!!!!!.....λετε να μην παω αυριο??? :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

javier_bardem.jpg

RESPECT!

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!

αυτό ήθελα να βάλω, το έψαξα κι όλας..... είναι το καλύτερο μου, αλλά επειδή δεν είναι τόσο mainsteam είπα να βάλω τον brad που ταιριάζει σε κάθε περίπτωση και είναι για όλα τα γούστα!

b.gifo.gifn.gifj.gifo.gifu.gifr.gif

Μαριώ μου δουλεύεις και σήμερα;; Καλέ, χρειάζεσαι ξεκούραση εσύ!!!

Η ώρα η καλή και πάλι κοριτσάκι.

Καλημέρα σε όλες.

Γεννάει η Δέσποινα κοριτσάκι;;; :D

καλημεραααααααααααααααα κοριτσακι μου!!!!!!!!!

και παλιιιιι ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω !!!

αντε και στου Γιαννακη σου....μετα το σχολειο ομως εεε??? :tongue::tongue::tongue:

τι κανεις???...πως πηγε χθες ο μαθητης μας στο σχολειο???

javier_bardem.jpg

αααα τς τς τς ......!!!!αχχχχχχχχχχχχχ :shock::shock::shock::D:D:D

καλημερααααααα κοριτσι !!!

πως εισαι σημερα????

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΤΑΡΑ μου !!!

κ εσυ οτι επιθυμεις !!!!!!

για πες πως πας????...συντηρηση τωρα???

Η συντηρηση ειναι σχετικη! Τρωω λιγο απο ολα, και δε στερουμαι τιποτα. Ειμαι σταθερη στα κιλα μου και γυμναζομαι κανονικα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

καλημέρα Μαεστρία μου, όχι δεν γεννάει η Δέσποινα σήμερα, τουλάχιστον όχι προγραμματισμένα! είναι καταπληκτικό όργιο αυτή η κοπέλα, λατρεμένη! άντε σου έρχεται πάνω θα τα περνάτε σούπερ εσεις οι 2! :)

Ναι, θα με τρελάνει το όργιο!!!

javier_bardem.jpg

Σωστήηηηηηηηη!!! Κι εμένα μ' αρέσει το ισπανό! Μιαμ!

Πάρτε και μία από μένα.

Λατρεμένο Σουηδικό κεφτεδάκι (αλλά αψηλό κεφτεδάκι :oops:)!

1251405805_alexander_skarsgard1alexander_skarsgard2.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

clive-owen-pictures-1-0309-lg.jpg?w=460&h=397

δεν μπορούσε να λείπει ο Clive από την γιορτή μας......

καλημέρα αρχηγέ!!!!!!!!!!!

σήμερα σου έχουμε σπουδαία πράγματα όπως βλέπεις!

;)

ωωωωωωωω πολυ καλο!!!!να βαλουμε και μια κλασικη διαχρονικη αξιαgeorgeclooney.jpg

bgx2ye5lc.png

Η συντηρηση ειναι σχετικη! Τρωω λιγο απο ολα, και δε στερουμαι τιποτα. Ειμαι σταθερη στα κιλα μου και γυμναζομαι κανονικα.

Μπραβο βρε Ταρα!!!!!....μπραβοοοοοοοοο !!!

σουπερ εισαι ;):D:D:D

clive-owen-pictures-1-0309-lg.jpg?w=460&h=397

δεν μπορούσε να λείπει ο Clive από την γιορτή μας......

καλημέρα αρχηγέ!!!!!!!!!!!

σήμερα σου έχουμε σπουδαία πράγματα όπως βλέπεις!

;)

παντα εχετε σπουδαια πραγματα να δειξετε κ να πειτε!!!!....αααα τς τς κοπλιμεντοοοο :tongue:

εχω ψιλοσυνηθισει, βλεπουμε απο δευτερα νεα ακτινα.εσυ πως εισαι?να τον ευχαριστηθεις τον γαμο σου αυριο και να περασετε υπεροχα!

αντε καλα αποτελεσματα καμαρι μου!!!

.....χθες πονουσε πολυ....τουμπανοοοοοος ο ποδις!!!

ευχαριστωωωωωωωωωωωω πολυυυυυυυυυυυυυυυυ...ειλικρινα ;)

χαχαχαχχαχα μαεστριααααααααααααααααααααααααα χαχαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

τελικα ωραιος ο κεφτες...αν και αψητος!!!! :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...