Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα !!!!!!

μαρακι σημερα ολα τα φωτα πανω σου......και να σου ευχηθω μα τη σειρα μου η ζωη σας να ειναι γλυκια σαν μελι ...και το σπιτακι σας να γεμισει ....πολλα....πολλα μπεμπε...και γρηγορα....να εχετε υγεια και να ειστε για παντα ευτυχισμενοι και ερωτευμενοι .........κοιτα αυριο να το ευχαριστηθεις και να διασκεδασεις......η μερα ειναι δικια σου........

και σημερα μη το παρακανεις .....ξεκουραση ......!!!!!

κοριτσακια μου σημερα αν προλαβω θα μπω το μεσημερι.....παω για τον υπερηχο να δω τι γινεται.....σας αφηνω να συνεχισετε τους στολισμους........φιλακια πολλα ......

1961486yihllyzskp.gif

719001m82y3bgn9i.gif

273157bemgahkynz.gif

1780355k2h9jkilcg.jpg

αντε βικουλα μου καλα αποτελεσματα να εχεις φιλακια γλυκα και ολοι την σκεψη μας μαζι σου !! ;)

Καλημέρα κούκλες τι κάνετε?

Μαράκι μια κ σήμερα! Αντε με το κάλό κούκλα μου! Να πανε ολα τέλεια σου ευχομαι να περασετε σουπερ κ να εχετε ενα πολυ ευτυχισμενο γαμο . Αντε κ με το καλο κ ενα μωρακι! Οτι καλυτερο σου ευχομαι κ σου στελνω πολυ πολυ θετικη ενεργεια! Αααα κ να προσεχεις το ποδι σου μην το κουρασεις πολυ! Περιμενουμε νεα σου απο Δευτερα! Φιλιααααα.

Κατα τα αλλα Παρασκευη σημερα σουπεεεερ !!

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Βικυ καλα αποτελεσματα.

Αχιλλεας, αναρρωνουμε σιγα σιγα?

Μpap, αν δεν σε προλαβω το μεσημερι, να ξερεις οτι ολη η θετικη μας ενεργεια θα ειναι μαζι σου με τις καλυτερες ευχες. Πες μου ωρα γαμου!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες σας.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Καλημέρα στις όμορφες γοργόνες!!!!! σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί γεννάνε 2 φιλενάδες μου από το καφέ!!! τρέλα! με το καλό

βικούλα μου εύχομαι περαστικά σου και όλα καλά κοπέλα μου!!!!! :)

Αρχηγέ μου αφού σου στολίσαμε υπέρ το δέον κλπ κλπ .... ας περάσουμε στο παρασύνθημα!!!!!! Bachelor Party στο Γοργονοκαφέ μας!!!!!!!!!!

από εμένα για εσένα με όλη μου την αγάπη :)

BradPitt.jpg

b.gifo.gifn.gifj.gifo.gifu.gifr.gif

Μαριώ μου δουλεύεις και σήμερα;; Καλέ, χρειάζεσαι ξεκούραση εσύ!!!

Η ώρα η καλή και πάλι κοριτσάκι.

Καλημέρα σε όλες.

Καλημέρα στις όμορφες γοργόνες!!!!! σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί γεννάνε 2 φιλενάδες μου από το καφέ!!!

Γεννάει η Δέσποινα κοριτσάκι;;; :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα στις όμορφες γοργόνες!!!!! σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί γεννάνε 2 φιλενάδες μου από το καφέ!!! τρέλα! με το καλό

βικούλα μου εύχομαι περαστικά σου και όλα καλά κοπέλα μου!!!!! :)

Αρχηγέ μου αφού σου στολίσαμε υπέρ το δέον κλπ κλπ .... ας περάσουμε στο παρασύνθημα!!!!!! Bachelor Party στο Γοργονοκαφέ μας!!!!!!!!!!

από εμένα για εσένα με όλη μου την αγάπη :)

BradPitt.jpg

βρε κουκλα μας κολασες πρωι πρωι αχ!! εχει και τα χρωματα που μου αρεσουν σε αντρες κωστακι μου σημερα με κολασαν σε απατησα τι να κανω η γυναικα οταν βλεπω αυτα τα πραγματα χαχαχαχαχαχα!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...