Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Τι να σας πω κορίτσια μου λέγανε διαφορά ως ενημέρωση, τώρα ούτως ή άλλως είπα ένα μακάρι να μην πήρα λάθος απόφαση 

Αν δεν είσαι αρνητική στην πιθανότητα διδυμης κύησης και δεν εχεις κάτι παθολογικο που νσ την απαγορεύει μπορείς να το ξανασυζητησεις με το γιατρο σου αν έχεις ενδοιασμούς ή τουλάχιστον να σου εξηγήσει το σκεπτικό του. Το ότι είπες ένα δε σημαίνει κάτι, μέχρι την ημέρα της ετ μπορείς να αλλάξεις γνώμη, ειτε είναι φρέσκα τα εμβρυα είτε κατεψυγμένα καθώς τα ξεπαγωνουν λίγες ώρες πριν την ετ. Καλή επιτυχία εύχομαι, και αν παραμείνεις στο ένα να είναι το τυχερο σου!!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Jenia δεν ξερω πως εισουν αλλα τωρα παντος εισαι ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΑ!!!! φτου φτου φτου ! Σκορδα!!! Μπραβο , μπραβο χιλια μπραβο περισσοτερο για την υπομονη που εκανες κ συνεχιζεις σχεδον 2 χρονια τωρα!!!

MermaidWeddingDancelg.jpg

Ο ΓΟΡΓΟΝΟΓΑΜΟΣ!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχ!!!!!

καλα ....μιλαμε δε παιζομαστε!!!!

αυτη τη βδομαδα εχουμε δωσει ....ρεστα!!!!!χαχα!!!

τσιπουριτσα εισαι απλα φ ο β ε ρ η!!!!!

για φανταστειτε τι ποδι θα ειχαμε φαει απο το παρεντς αν ειμασταν ακομα εκει........α παπαπα...ευτυχως που το καταλαβαμε και την καναμε απο μονες μας....!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

δεν ειναι γυψος, ειναι συνθετικο, ρητινη λεει και εχει επιδεσμο.......οποτε...........

μπαι δε γουει, τι κανουν οι μι-ρο?το πηρες το νυφικο?

αααα....οκ καλυτερα ;)

οι Mi-ro καλα ειναι....θα ερθουν και στο γαμο!!!....με πηραν τηλ. να δουν αν ισχυει ακομα η ημερομηνια χαχαχαχαχχαχαχαχα....εχουν φτιαξει λεει και ενα χειμερινο σουπερ για μενα χαχαχαχαχαχχαχαα :tongue::tongue::tongue:

ναι ρε συ κανα μηνα το εχω παρει το νυφικο....σημερα πρεπει να το δοκιμασω...γιατι εχω χασει 2 κιλα και μαλλον θα θελει διορθωμα....

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχ!!!!!

καλα ....μιλαμε δε παιζομαστε!!!!

αυτη τη βδομαδα εχουμε δωσει ....ρεστα!!!!!χαχα!!!

τσιπουριτσα εισαι απλα φ ο β ε ρ η!!!!!

για φανταστειτε τι ποδι θα ειχαμε φαει απο το παρεντς αν ειμασταν ακομα εκει........α παπαπα...ευτυχως που το καταλαβαμε και την καναμε απο μονες μας....!!!!

χαχαχαχαχαχχαχαχα....ειστε ΘΕΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...respect λεμεεεεεεεεε :mrgreen::mrgreen::mrgreen::cool::cool::cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Jenia δεν ξερω πως εισουν αλλα τωρα παντος εισαι ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΑ!!!! φτου φτου φτου ! Σκορδα!!! Μπραβο , μπραβο χιλια μπραβο περισσοτερο για την υπομονη που εκανες κ συνεχιζεις σχεδον 2 χρονια τωρα!!!

τζενη μου να ξερεις οτι η υπομονη ειναι πολυ μεγαλο αγαθο και ευτηχος το κατεω που λενε και στην κρητη εεε!! δεν κανω λαθος για τον τοπο ετσι.

παντως ημουν ακρετα γεματη να λεγεται .

βικυ πολυ ομορφη η γοργονα σου σε στιλ μερλιν μου ερχεται ετσι δεν ειναι χαχαχα!!

αααα....οκ καλυτερα ;)

οι Mi-ro καλα ειναι....θα ερθουν και στο γαμο!!!....με πηραν τηλ. να δουν αν ισχυει ακομα η ημερομηνια χαχαχαχαχχαχαχαχα....εχουν φτιαξει λεει και ενα χειμερινο σουπερ για μενα χαχαχαχαχαχχαχαα :tongue::tongue::tongue:

ναι ρε συ κανα μηνα το εχω παρει το νυφικο....σημερα πρεπει να το δοκιμασω...γιατι εχω χασει 2 κιλα και μαλλον θα θελει διορθωμα....

χαχαχαχαχαχχαχαχα....ειστε ΘΕΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...respect λεμεεεεεεεεε :mrgreen::mrgreen::mrgreen::cool::cool::cool:

μας δουλευεις ετσι δεν ειναι αρχηγε πες οτι λες ψεματα σε παρακαλω !!!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

μας δουλευεις ετσι δεν ειναι αρχηγε πες οτι λες ψεματα σε παρακαλω !!!!!!:tongue:

αληθεια εχασα....σκατε ολεεεεε.....θα ειμαι με τις παραμανες μου φαινεται χαχαχαχαχαχχαχαχα........

γοργονακια μου σας αφηνω προς το παρον...αν δεν τα ξαναπουμε σημερα....αυριο εδω θα ειμαι....και σας υποσχομαι μετα το γαμο....να επιστρεψω με καλυτερα tips και συμβουλες :cool:

φιλια στα μουτρα σας ...και ευχαριστω και παλι για ΟΛΑ ...ΟΛΕΣ ΣΑΣ !!!!

αληθεια εχασα....σκατε ολεεεεε.....θα ειμαι με τις παραμανες μου φαινεται χαχαχαχαχαχχαχαχα........

τι να σου πω τωρα εγω θυμωσα που λεει και ο γιος μου φευγω !! χαχαχα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...