Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Αν και είμαι ο πιο απαισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξει κάτι το τεστ με τα ούρα. Αν κανονικά είσαι για Κυριακή ακόμα και το Σάββατο νωρίς είναι. Εγώ σου εύχομαι μια θετική χοριακή γιατί αυτό είναι το μετρήσιμο. ❤️ 

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό μου και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Έχω ξεκινήσει διέγερση από την Δευτέρα και η οιστραδιόλη μου είναι σχετικά χαμηλή (κάπου στα 200). Η μία μου ωοθήκη έχει ένα μικροσκοπικό ωάριο και η άλλη έχει 4 μετρήσιμα και άλλα 3 πιο μικρά. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα για να μου πει με σιγουριά και θα με δει πάλι τη Δευτέρα αλλά είναι πολύ συγκρατημένος. Γενικά είναι πολύ συγκρατημένος πάντα. Επειδή είναι η πρώτη μου διέγερση είναι καλά αυτά τα νέα ή τζάμπα βαράω ενέσεις; Ο γιατρός μου λέει πως πάμε καλά και στοχεύει στα 6, συγκεκριμένα μου είπε αν πάρω 6 θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου άλλαξε και τις ενέσεις αντί για Gonal θα κάνω Meriofert τώρα και τον ανταγωνιστή. Βραχύ πρωτόκολλο ανταγωνιστών κάνουμε. 

Κοριτσι καλησπερα. Ειναι νωρις για να δεις τον πραγματικο αριθμο. Στον πρωτο υπερηχο ξεκιναμε με ενδειξεις. Στον δικο μου πρωτο υπερηχο ειχα 5 μικρουλια σε καθε ωοθηκη. Μεχρι την ωοληψια ξεπερασαμε τα 30. Ειχαν γινει "μη μετρησιμα". Πηραμε 20. Ωριμα τα 18, γονιμοποιηθηκαν τα 15. Αποτελεσμα: 8 βλαστοκυστες. Οπως καταλαβαινεις.. δε χρειαζεται να λαβεις καν υποψιν σου αυτο τον υπερηχο. Ευχομαι να πανε ολα τελεια.. Καλη επιτυχια!❤

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

με τοοοσα ωραια πραγματα που εχουμε εδω...χαλαρα ξαναπαντρευομουνα...ειναι τοοοοσο ωραια να ετοιμαζεις το γαμο σου και να ζεις αυτες τις λιγες ωρες που ειναι παραμυθενιες...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

α!!!ρε μαρακι και εσυ μας συγκινεις....με τον καλο το λογο εισαι παντα.......!!!

αντε και τι εχουμε να κανουμε οταν θα ερθει και το...μπεμπε......ολα θα πανε καλα κουκλα μου και θα εισαι η πιο ομορφη και γλυκια νυφουλα.....

και θα χορευεις και τελεια....(ασχετο το ποδαρακι;;;πανω στη αναμπουμπουλα του γαμου δε σε ρωτησα...ολα καλα;;θα μας βγαλει ασπροπροσωπους το σαββατο;;)

[/url]1541079xhr8tivnx6.gif

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

με τοοοσα ωραια πραγματα που εχουμε εδω...χαλαρα ξαναπαντρευομουνα...ειναι τοοοοσο ωραια να ετοιμαζεις το γαμο σου και να ζεις αυτες τις λιγες ωρες που ειναι παραμυθενιες...

α!!!!συμφωνω και εγω....τον ξαναπαντρευομουνα τον αντρουλη μου αυριο κιολας.......καλε συμπεθερουλα που τις βρισκεις και τις βαζεις αυτες τις ωραιες φωτο;;;;;;μου φαινεται κανα χτενισματακι θα το ξεσηκωσω!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

α!!!ρε μαρακι και εσυ μας συγκινεις....με τον καλο το λογο εισαι παντα.......!!!

αντε και τι εχουμε να κανουμε οταν θα ερθει και το...μπεμπε......ολα θα πανε καλα κουκλα μου και θα εισαι η πιο ομορφη και γλυκια νυφουλα.....

και θα χορευεις και τελεια....(ασχετο το ποδαρακι;;;πανω στη αναμπουμπουλα του γαμου δε σε ρωτησα...ολα καλα;;θα μας βγαλει ασπροπροσωπους το σαββατο;;)

1541079xhr8tivnx6.gif

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......πολυ κλαμα η κυρια λεμεεεεε

ρε κοριτσια...δεν εχω λογια.....................ειστε ΘΗΣΑΥΡΟΙ !!!!!!!!!!!

το ποδι μια απο τα ιδια σχεδον....απο καρπουζι που ηταν απο το πρηξιμο...εγινε σαν πεπονι....εκαναν δουλεια τα φαρμακα ;)....αλλα με βλεπω ξυπολητη ...αποκλειεται να σταθω τοσες ωρες πανω στο τακουνιιιι :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

α!!!!συμφωνω και εγω....τον ξαναπαντρευομουνα τον αντρουλη μου αυριο κιολας.......καλε συμπεθερουλα που τις βρισκεις και τις βαζεις αυτες τις ωραιες φωτο;;;;;;μου φαινεται κανα χτενισματακι θα το ξεσηκωσω!!!!!

χιχιχιχιχι και εγω αυτο ακριβως σκεφτομουνα συμπεθερουλα...να κλεψω καμια ιδεα εχω και γαμο στις 25/9...αδυνατη δεν θα ειμαι τουλαχιστον να ειμαι ωραια χτενισμενη...:rolleyes:

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Εγω θέλω να θυμηθεί κάποια από τις παλιές γοργόνες, ποιανού ιδέα ήταν να έχουμε ως έμβλημα τη γοργόνα!!!!!για πειτεεεεεε................... :))))))

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Εγω θέλω να θυμηθεί κάποια από τις παλιές γοργόνες, ποιανού ιδέα ήταν να έχουμε ως έμβλημα τη γοργόνα!!!!!για πειτεεεεεε................... :))))))

νομιζω της γεωργιας......κανω λαθος;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!!!!

χρονια πολλα για χθες στην ταρα!

περαστικα στην jenia

mpap πως πανε οι προετοιμαιες?εγω μια απο τα ιδια εχω πηξει δεν αντεχω αλλο

ανοιξε και αυτος ο βρωμογυψος απο κατω και θα μου τον φτιαξει σημερα

ευτυχως δροσιζει απο αυριο.

bgx2ye5lc.png

καλησπερα!!!!!!

χρονια πολλα για χθες στην ταρα!

περαστικα στην jenia

mpap πως πανε οι προετοιμαιες?εγω μια απο τα ιδια εχω πηξει δεν αντεχω αλλο

ανοιξε και αυτος ο βρωμογυψος απο κατω και θα μου τον φτιαξει σημερα

ευτυχως δροσιζει απο αυριο.

καλημερα παιδι!!!!

πως τα πας????....εχεις παρει καμια πατεριτσα για να μετακινεισαι??

που ανοιξε ο γυψος βρε ??????

απο πονους πως πας????....τα χαπια τελικα τα παιρνεις???

πως να πανε???....κατι μικροαναποδιες της τελευταιας στιγμης...αναμενομενα ολα και αντιμετωπισιμα ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

κουκλια στο προφιλ δεν γινεται γιατι ειναι σκαναρισμενη φωτ και εχει πολυ χορο και δεν μου την ανεβαζει τι θελεται να κανω στ φβ ειναι ανεβασμενες για λιγο κατα το μεσημερι θα τις διαγραψω !!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...