Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

βρε βρε λιγο ελειψα και στολιστηκε οοοολο το θεματακι μας...τι γλυκα...τι μπομπονιερες...τι λουλουδια...τι βερες...τι παιδαροι...τι ποδια εχει αυτη η γκομενα...αχχχχχχχχχ

καλημερα στην τσιπουριτσα, στην ελλη, στην τζενη , στην τανια, στη νυφουλα μας φυσικα και ελπιζω να μην ξεχναω καποια...

εγω εχω κατι ψιλονευρα αλλα ας μη σας χαλασω τη διαθεση...

ή μαλλον δεν αντεχω θα σας τα πω...

εχω νευρα με τους ιδιωτικους παιδικους σταθμους που ζητανε 700-800 ευρω το μηνα για τα δυο παιδια και εγω αν τελικα δουλεψω με το ζορι θα περνω 700 γκρρρρρρρρρρρ...

εχω νευρα με τον αντρα μου που ξεκινησαμε μαζι διαιτα...εκεινος ομως ετρωγε κατι απιστευτα διλιτρα παγωτα ... και ζυγιστηκε χτες και εχει χασει 4 κιλα και εγω τιποτααααααα...θελω να βαλω τις φωνες...θελω να τον μαστιγωσω...θελω να τον πατησω κατω με ενα μυτερο τακουνι...τον μισω...ειναι αδικο...ειναι αδικο...

ενταξει καταβαθος χαιρομαι που τα εχασε αλλα εγω πεδευομαι και εκεινος τα εχασε τοοοοσο ευκολα...ααααααααααααααααααααααααααα

αυτα ... τωρα θα ξαναγυρισω στο γιορτινο μας κλιμα...

καλε νυφουλα κρεβατι εκανες????

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Και φυσικά αλκοόλ για να το "γλεντήσουνε" κατάλληλα! ;)

322426pj9fi25hph.gif

Y.Γ. Δεν είδα βρε Ντινάκι της αδελφής σου. Δεν πειράζει, έχουμε πολλές, να διαλέγουμε. ;)

αντε στην υγεια της αρχηγου...στην υγεια του ζευγους...

γκλουπ...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Και φυσικά αλκοόλ για να το "γλεντήσουνε" κατάλληλα! ;)

322426pj9fi25hph.gif

Y.Γ. Δεν είδα βρε Ντινάκι της αδελφής σου. Δεν πειράζει, έχουμε πολλές, να διαλέγουμε. ;)

ωχ αρχησε και το ποτο με βλεπω να πηγενω στο σπιτι το μεσημερι και να παραπατω χαχαχα καλημερα κουκλα !!!!!!!!!!!!

καλημερα ζωη...

καλημερα μαεστρια...

good morning elizaaaaa!!!!έτσι είναι οι άντρες!γερνάνε πιο αργά και έχουν καλύτερο μεταβολισμό!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αλλά που θα πάει...θα τα καταφέρουμε και εμείς!!;);)

950131njxbs726yv.gif

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...