Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα γοργονάκια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποφοιτήσεις βλέπω εεεε;;;;;;ΜΠΡΑΒΟ-ΜΠΡΑΒΟ -ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!

Αντε και εγώ άλλα 3 κιλάκια θέλω, αλλά κατα τ'άλλα-ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ....

Να στολίσω και εγώ εε;;;

gamos1go7.jpg

χαχαχαχαχαχαχαχα....άσχετο το ξέρω, αλλά όπως έψαχνα για εικόνες έπεσα πάνω σ' αυτό !!!!!χαχαχαχαχαχαχπλάκα δεν έχει;;;;;;; (αρχηγέ sorry για το off topic!χαχαχαχαχαχ)

ζωη που δε σε λενε ζωη........τι να πω;;;;;χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!μ'εκανες και γελασα πρωι-πρωι!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα γοργονάκια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποφοιτήσεις βλέπω εεεε;;;;;;ΜΠΡΑΒΟ-ΜΠΡΑΒΟ -ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!

Αντε και εγώ άλλα 3 κιλάκια θέλω, αλλά κατα τ'άλλα-ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ....

Να στολίσω και εγώ εε;;;

gamos1go7.jpg

χαχαχαχαχαχαχαχα....άσχετο το ξέρω, αλλά όπως έψαχνα για εικόνες έπεσα πάνω σ' αυτό !!!!!χαχαχαχαχαχαχπλάκα δεν έχει;;;;;;; (αρχηγέ sorry για το off topic!χαχαχαχαχαχ)

το τελειο ζευγαρι στην πολιτικη χαχαχαχαχαχα!! αρε γλεντια !!!

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!! σας ειχα γραψει και την παρασκευη και σημερα ειπα (μιας και βρηκα χρονο) να σας τα πω πιο αναλυτικα.

ετων- 32

υψος- 1,63

πρηγουμενο βαρος- 63 κιλα

σημερινο βαρος- 88,7

τα τελευταια 4 χρονια εχω παρει λιτρα ολοκληρα κορτιζονης και 2 τσουβαλια ορμονες!!!!! και εχω και τρομερο προβλημα με θυροειδη οπου ελπιζω μεχρι τις 20 του μηνα να τον εχω αφαιρεσει!!!

δεν με αναγνωριζω ποιαααα βοηθεια!!!!!!!!!!

an1cM8O-O7-0000MTM3bGR8MjMzNDRsZGF8ZWlzYWkgbWF6aSBtYXM.gif

kVTXp3.png?fNTTgvXF

καλημερα!!!!! σας ειχα γραψει και την παρασκευη και σημερα ειπα (μιας και βρηκα χρονο) να σας τα πω πιο αναλυτικα.

υψος- 1,63

σημερινο βαρος- 88,7

τα τελευταια 4 χρονια εχω παρει λιτρα ολοκληρα κορτιζονης και 2 τσουβαλια ορμονες!!!!! και εχω και τρομερο προβλημα με θυροειδη οπου ελπιζω μεχρι τις 20 του μηνα να τον εχω αφαιρεσει!!!

καλημερα καλος ηρθε γοργονα σου ευχομαι καλη επεμβαση πρωτον και δευτερων εδω μπορεις να κανεις πολλα αρκι να εχεις θεληση .φιλακια γλυκα και ζεστα μακια !!! :P

Καλημερααααα! Τρελα κεφια βλεπω κ σημερα!!!!!

Βικυ μπραβοοοοοοοο! Αντε βουρ για την συντηρηση τωρα εδω θα τα λεμε ολες μαζι σιγα μην φυγουμε!!!! Για να δουμε τι θα σου πει κ σενα για συντηρηση γιατι εμενα δεν μου εδωσε/ειπε τιποτα! Η διατροφη μου ειπε ειναι κ η συντηρηση!

Η νυφουλα μας τι κανει ετοιμαζετε για το μπατσελορ κ εμεις εδω στολιζουμε κ κερναμε τα κολασμενα γλυκα..... Αχ ρε Jenia ι μας κανεις πρωι πρωι ειμαι στο γραφειο κ γουργουριζει η κοιλια μου κ πεφτω πανω στα γλυκα αυτα ... αν τα πετυχεις σε καλο ζαχαροπλαστειο ειναι ολα τα λεφτα .. εγω την μερα του γαμου μου εφαγα ΜΟΝΟ απο αυτα τα γλυκα τιποτα αλλο απο οτι ειχαμε στο τραπεζι .....

Ζωη ετοιμη για παοφοιτηση εισαι κ εσυ!!!! Με το καλο!!!

Ταρα χρονια πολλα πολυχρονη κ οτι επιθυμεις να το εχεις!!!

υψος- 1,63

σημερινο βαρος- 88,7

γεια σου τανια....μας βρισκεις σ'ενα εορταστικο κλιμα γαμου μιας καιπαντρευεται η αρχηγος μας το σαββατο.....

καλως ηρθες στο παρεακι μας....τα στοιχεια θα τα περασω εγω στη λιστα ...αλλα απο δευτερα......

με το καλο να ξεκινησειςνα χανεις κιλακια.....καλη διαθεση να εχεις ,υπομονη και θα τα καταφερεις!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααα γοργονακιαααααααααααααααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

με εχετε κανει ''λιωμααααααααααααααααα''' :oops::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σας διαβαζω αλλα πηζωωω

επιστρεφω σε λιγοοοοοοοοοοοοοοοοοο

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Γεια σου Τάνια!!!!Όπως είπε και η Βίκυ-είμαστε σε κλίμα "γάμου" λόγω της αρχηγού Mpap, λίγη ηηηηηηη υπομονή μέχρι να επανέλθουμε!

4021101277_41d803fc5e.jpg

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...