Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Τζενη νασαι καλα!:D Εγω δεν θαμαι παραδοσιακη νυφουλα (μεταξυ μας, μακαρι να πηγαινα και με το τζιν :mrgreen:) Καλως ηρθες στο παρεακι μας!

Ωραία! σ΄εσένα θα βρούμε εικόνες και τραγούδια που να ταιριάζουν με τζηνάκι!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Να σας πω κάτι άλλο, σήμερα έχω ημικρανία / έχω πάθει ψύξη!

Έχω βαρεθεί να κάνει ζέστη και να ανοιγοκλείνω το aircodition !!!!

Θέλω να κρυώσει ο καιρός ΤΩΡΑ όμως!!!!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

καλημερα στο ομορφο μαρακι...στη νυφουλα μας την ανθοστολισμενη...

καλημερα ζωη...

καλημερααααααααααααααααααααααα καλημεραααααααααααα :mrgreen:

Ελιζακι μου τι κανεις????...τι εχει το μενου σημερα?

δωστε καμια ιδεα γιατι αυτες τις μερες το εχω ριξει στο σορολοπ με το μαγειρεμα...ολο σαλατες τρωω γιατι δεν προλαβαινω....και δεν θα μου κανει στο τελος το νυφικοοοοοοοοο......και θα ειμαστε ''βελονααααα και κλωστηηηηηη'' :tongue:

σημερα μετα απο ενα μηνα ελευθεριας θα παω διαιτολογο....

α!!!δε σας ειπα...χθες ειχα να παω σε κατι γενεθλεια....και φορεσα ενα φορεματακι που το φορουσα οταν ημουν 18......μου αρεσε τοσο πολυ που το κραταγα στη ντουλαπα...ειχα λατρεια στο ρουχο αυτο.......το ξεθαψα το φορεσα και μου πηγαινε......σοκ.....!!!

ρε συ Βικυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ........είσαι ΘΕΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

τι σοκ????...ηλεκτροσοκ !!!!!!! :tongue:

ΜΠΡΑΒΟ ρε κοριτσαραααααααααααααααααααααααααααα.....δεν εχω λόγια....ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :mrgreen:

Καλημερα κοπελες. Δινω απλα το παρον, κεφια γιοκ. Φιλια πολλα.

καλως το κοριτσι μας !!!!!

τι εχεις γλυκό μου????....αν μπορουμε να βοηθησουμε ...ξερεις οτι ειμαστε εδω ;)

Καλημέρα γοργονίτσες,

Νυφούλα μας γλυκιά πώς είσαι?????????Η ψυχολογία ανεβασμένη και χαλαράααααααααα.

Jenia μου περαστικά σου εύχομαι.Τι έπαθες κοριτσάκι μου.

Μπράβο Βικούλα μου...Πω πω φοβερή αίσθηση να φοράς κάτι που το είχες φυλαγμένο για πολύ καιρό.

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κοριτσάκια

καλημερααααααααααααααααααααααα κοριτσι !!!!!

τι να κανω???....διασκεδαζω με τις αναποδιές ...ΟΚΚΚΚΚΚ δεν υπαρχει η γρουσουζια σου με γυροφερνει ....τελος παντων το ριχνω στο χιουμορ :tongue:

Καλημερα κι απο μενα. Εβαλα τη φασολαδα να γινεται γιατι ο αιματοκριτης πρεπει να ανεβει ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ> Και οπως θα ξερετε τα φασολια εχουν αρκετο σιδηρο (Ντινα σΙδΗρο). Εγω ειμαι πολυ καλυτερα σημερα και τελικα η αιτια της καταπτωσης μου ηταν:υπερκοπωση.

Ζωη, Βικυ, Ελλη, Mpap, Αχιλλεας καλημερα κορτσουδια!!!

Καλημερα και στις υπολοιπες που θα μπειτε αργοτερα.

Μακια και αγκαλιτσες.

καλημερα καλη μου Γιωργια !!!!

Υπερκοπωση?????....κοριτσι χαλαρωσε λιγο τους ρυθμους.....αφησε για μια φορα την εβδομαδα χαλαρα διαδρομο και οχι παραπανω....και καλο φαγητο....!!!!....αυξησε και λιγο την ποσοτητα φαγητου και λιγο το αλατακι σου να παρεις τα πανω σου.

Εκανες αιματολογικες????

Περαστικα σου Γιωργια μου!!!!!!

2219366iwodz6rg67.gif

Aκριβως ετσι ειναι! Εχω εμπειρια 20 ετων...

Και αυτο αφιερωμενο στη νυφουλα...

VwoRMAC461A

Βρε καλως την Ταρα μας!!!!!

ευχαριστωωωω κοριτσι!!!!!

για πες τα νεα σου....πως πας???

1707419zs1qqbzezh.gif

χαχαχααχααχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα....εισαι απιστευτηηηηηηηη !!!!

και το παρτυ ...συνεχιζεταιιιιιιι......................http://www.youtube.com/watch?v=1Mtg2gk9OIE&feature=related

ελα παιζουν και σημερα τα οργαναααα εεεε (youtube) :mrgreen:

....ένα επίσης αγαπημένο τραγουδάκι (όμορφη μελωδία)...αρχηγέεε:

The%20Love%20Pinch%20Bridal%20Couple%20Figurine_m.jpg

και συνεχίζεται ο στολισμός!

καλημέρα κι από μένα! πήζω!!!! θα σας διαβάσω μόλις μπορέσω!

φιλια

αχχχχχχχχχχχχχχ.....πολυ κλαψιαρα εχω γινει.....καλεεεεεεεεεεεεεεεεεε μπαινω να σας διαβασω πεταχτα απο τη δουλεια και ολο κλαιωωωωωωωωωωωωωω......δεν εχω λογια να σας ευχαριστησω που στολιζετε για μενααααααα........τι να πω????.....

Καλημέρα τσιπουράκι!

Ψάχνω το "λάμπει σα δροσιά" ή αλλιώς "και", αλλά το βρίσκω μόνο σ΄αυτή τη σελίδα...πηγαίνετε στο τραγούδι με τίτλο ¨και¨, από κάτω από τους στίχους πατήστε play και θ΄ακούσετε και το τραγουδάκι.......... http://greek.fm/#

καλημερααααααααααααα φιλεναδαααααααααααααααααααααα

με εχετε κανει λιωμααααααααααααααααααααα :mrgreen::mrgreen:

γυρησα με βουλομενο ματι η καλη μου η κορη μου εσχησε τον κερατοιδι μου με το γλυκο της το χερακι χιχιχι!! μονοφθαλμη τωρα αμα λειπει και τιποτα απο αυτα που γραφω ειναι γιατι δεν βλεπω ολα τα γραμματα χαχαχαχα!!! τωρα δεν ποναω λογο οτι ο γιατρος εβαλε πραγμα μεσα στο ματι τι δεν ξερω χαχαχα!!

γωγω δεν φτες εσυ κουκλα μου η ζουζουνα μου ειναι ταρζαν χαχαχαχα!!:mrgreen:

πφφφφφφφφφφ.....περαστικα κοριτσακι μου !!!!

υπομονη θα περασει....κανε οτι ειπε ο ντοκτορ ναι?????!!!!!

παρε και ενα φιλακι για το ματακι να γιανει :-D

Να κανω λιγο τον ταχυδρομο???

Ελπιζω να θυμαστε την Angel mammy απο το απλο parents. Λοιπον το κοριτσι εμεινε εκει, μας διαβαζει ομως, μαθαινει τα νεα μας, δισταζει (για τους δικους της λογους) να ερθει ενεργα στο κλαμπ, σας χαιρεταει ολες και ευχεται στην Mpap η ωρα η καλη.

Και οπως συμβαινειι και σε πολλες απο εμας, σε λιγο καιρο χανει τη δουλεια της.

Ευχαριστα και δυσαρεστα αυτα ειχα να μεταφερω μαζι με την αγαπη της.

μπραβο βρε Γιωργια....και γραμματεια και αρχισυντακτρια των τιπς....και ταχυδρομος!!!!

μπαινω κ εγω που κ που στο αλλο αλλα δεν προλαβαινω συνεχεια

Πες τα βρε Ελλη μου. Δηλαδη εμεις παντα ειμαστε με την καλυτερη διαθεση??? Σε ολες συμβαινουν διαφορα. Αλιμονο αν ξεχωριζαμε τους φιλους απο την καλη ή κακη διαθεςση.

Ολες στο χορο!!! Αντε, μπαινω πρωτη και ακολουθηστε νοητα.

Ποιον χορο να παραγγειλουμε απο την "ορχηστρα?

" Ικαριωτικο μηπως?

Ή ενα ζωναραδικο?

Αντε ενα καλαματιανο που το ξερετε ολες.

Παααααααααααααμεεεεεεεεεεε γογγονες!!!

Παντρευεται η αρχηγος!!!

ρε κοριτσιααααααααααααα.....ενα χαρτομαντηλοοοοοοοοο καλεεεεεεεεεεε.....

ειλικρινα εχω πλανταξει στο κλαμα....χαχαχαχαχχαχααχχαχαχα

ουτε οι φιλες μου τετοια χαρα που παντρευομαι !!!!

ειλικρινα δεν εχω λογια να εκφρασω τη χαρα μου για τη σταση σας !!!!

γιωργια να ερθω να σε πιασω απο το χερι βαλε καλαματιανο για να μην σκονταψω η γκαβη χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχα....τωρα κλαιω απο τα γελιααααααααααααααααααα......Κωσαντινααααααααα εισαι θεοτρεληηηηηηηη χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχα

οριστε η παραγγελια.........http://www.youtube.com/watch?v=SmISp4ofVmM

αααααααχχχχχχχχχχχχχ......:mrgreen:

.....και αυτό!!!!!

έλα η νύφη να σείρει το χορό!!!!(πετυχα και το όνομα,:P )

τι να πω????????????????/.....εχω λιωσει στο πληκτρολογιο.....ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.......

Γεια σας κοριτσια! Ειπα κ εγω να μπω στην παρεα σας . Σας παρακολουθω απο το καλοκαιρι εισαστε πολυ ευχαριστη παρεα κ τωρα ειπα να γραφω κ εγω.

Ειμαι η Τζενη ειμαι 30 χρονων υψος 1.70 κ 59 κιλα. Πριν την εγκυμοσυνη ειχα παρει κιλα ειχα φτασει στα 67 κ καταφερα κ πηρα μονο 5 κιλα. Μετα την γεννα φυγανε αυτα μαζι κ αλλα λιγα αλλα στο τελος της αδειας του 10μηνου ξαναπηγα 68. Ετσι απο τελος Γεναρη ξεκινησα διατροφη με διαιτολογο κ τελος Ιουνιου ημουν 57. Τωρα στις διακοπες πηρα 2 κιλα κ προσπαθω σιγα σιγα να τα χασω. Κανω δουλεια γραφειου κ με τον μικρο ολη μερα τρεχω κ απο γυμναστικη γιοκ. Η διατροφη που κανω δεν ειναι αυστηρη τρωω απο ολες τισ τροφες με σωστους διατροφικα συνδιασμους κ οχι μεγαλες ποσοτητες. Κανω 5 γευματα την μερα κ πινω απειρο νερο. Ελπιζω νε με θελετε στην παρεα σας.

Να πω κ εγω με την σειρα μου με το καλο στην νυφουλα την μπαπ κ περαστικα στην Jenia για το ματι!

Για τα οσπρια που γραφετε κ εμενα μου αρεσουν παρα πολυ αλλα υποφερω κ εγω απο φουσκωμα κ πονους μετα. Αφτο που μου εχουν πει ειναι να αλλαζουμε το πρωτο νερο για να γινονται πιο ευπεπτα κ πολυ καλο βρασιμο. Με τις φακες μπορω να πω πολλες φορες πιανει αλλα με τα ρεβυθια κ φασολια ακομα δεν μπορω να βρω τροπο να μην με πειραζουν τοσο γιατι γενικα οσπριο τρωω μια φορα την βδομαδα κ δεν θελω να το κοψω.

Φιλια κ καλημερα σε ολες

καλως ορισες κοριτσι!!!!

ευχαριστω για τις ευχες...και συ οτι επιθυμεις ...να χαιρεσαι το μωρακι σου!!!!

μια χαρα σε βρισκω σε κιλα αναλογικα με το υψος σου !!!!!

σιγουρα δεν εχεις προβλημα.....ακολουθεις και σωστη διατροφη και το νερακι σου κ ολα....μια χαρα σε βρισκω και φυσικα σε θελουμε στο παρεακι μας να συμπληρωνεις κ εσυ τη γνωμη σου σε οτι δεν γνωριζουμε

Ναι, ναι, γεναρη, αλλα ακομη δεν εχω κανει τπτ. Βεβαια εχουμε καταληξει στο τι θελουμε να κανουμε, αλλα μεχρι εκει :tongue:.

Μαρεσει η ατμοσφαιρα για τη νυφουλα μας!!!

εχεις καιρο ακομα....ειναι και πολιτικος....ΜΗΝ ανησυχεις για τιποτα....λιγο τα διαδικαστικα με τα χαρτια ειναι η βαβουρα....ολα τα υπολοιπα απλα ειναι....οτι χρειαστεις εδω ειμαι ;)

Λοιπόν, ετοιμάσου...........και θα ετοιμαστούμε κι εμείς.....:P....τον Ιανουάριο η σειρά σου......:D:p........

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!

να μου μαθετε πως βαζετε αυτες τις εικονες μονο να στολισω κ εγω :cool:

Μην ανησυχείς καθόλου- υπάρχει και η γυμναστική στο σπίτι-σε συνδυασμό με τις δουλειές του σπιτιού!!

π.χ καθαρίζεις τα τζάμια- κάνεις πάνω,κάτω (βαθύ κάθισμα)...

παίρνεις μία καρέκλα σταθερή και ανεβοκατεβαίνεις εναλλάξ...

χρησιμοποιείς τις σκάλες, αντί για ασανσερ!!!

αφήνεις το αυτοκίνητο πιο μακρυά από τη δουλειά-και περπατάς...

φτού μου!!!!!πάνω κάτω όλα τα θυμάμαι

απ εξω κ ανακατοτα τα ξερεις !!!!!! ααααα τς τς τς τς.....ΑΡΙΣΤΗ μαθητρια!!!:mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Να σας πω κάτι άλλο, σήμερα έχω ημικρανία / έχω πάθει ψύξη!

Έχω βαρεθεί να κάνει ζέστη και να ανοιγοκλείνω το aircodition !!!!

Θέλω να κρυώσει ο καιρός ΤΩΡΑ όμως!!!!

Να μετακομίσεις βόρεια, εδώ δρόσισε! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Είστε τυχεροι!!!!!!ζηλεύω!!!!

εδώ ακόμη ΖΕΣΤΕΣ!!!:twisted:

και απο δω καλα ειναι ...ειδικα το βραδυ αρχισαμε και κλεινουμε παραθυρα γιατι την ψυχρα την καταλαβαινεις !!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Να μετακομίσεις βόρεια, εδώ δρόσισε! :mrgreen:

bonjourrrrr maestriaaaaaaaa !!!

τι κανεις κοριτσι???

ο Γιαννακης πηγε σχολειο σημερα???

Είστε τυχεροι!!!!!!ζηλεύω!!!!

εδώ ακόμη ΖΕΣΤΕΣ!!!:twisted:

μη ζηλευεις καθολου...απο Σαββατο βροχες και καταιγιδες !!!!:evil::evil::evil:

τι κανεις κοριτσι???

μη ζηλευεις καθολου...απο Σαββατο βροχες και καταιγιδες !!!!:evil::evil::evil:

Ωχ ...ελπίζω αρχηγέ να μη βρέχει στο γάμο!!!:rolleyes:

αν και δες τί βρήκα:

1) sposa baniata, sposa fortunata!!!!!!!!

δηλαδή νύφη βρεγμένη, νύφη τυχερή (italia)

2)λενε οτι οταν βρεχει ο ουρανος γονιμοποιει τη γη ....

σιγουρα η βροχη στο γαμο σου θα φερει μονο γουρι τοτε ...

έτσι λένε , ελπίζω να γίνει όμως ό,τι εσύ θέλεις!;)

Ωχ ...ελπίζω αρχηγέ να μη βρέχει στο γάμο!!!:rolleyes:

αν και δες τί βρήκα:

1) sposa baniata, sposa fortunata!!!!!!!!

δηλαδή νύφη βρεγμένη, νύφη τυχερή (italia)

2)λενε οτι οταν βρεχει ο ουρανος γονιμοποιει τη γη ....

σιγουρα η βροχη στο γαμο σου θα φερει μονο γουρι τοτε ...

έτσι λένε , ελπίζω να γίνει όμως ό,τι εσύ θέλεις!;)

χαχαχαχαχχαχα ωραια!!!!

κοιτα θα ηθελα να μη βρεξει γιατι δεν εχω προνοησει για γαλοτσες !!!!....το τραπεζι ειναι εξω και εχει γκαζον....τουτεστιν....θα γινει μια λασπουριαααα....χάρμαααααααααααααα :tongue::tongue::tongue:

τι κανεις κοριτσι???

Κούραση κορίτσι γιατί ξεποδαριάστηκε χθες, αλλά πήρα όσα ήθελα, ευτυχώς.

ΚΑΙ ξεπαραδιάστηκα επίσης. :tongue:

Ο Γιάννης με κλάματα μ' αποχωρίζεται το πρωί, αλλά μετά - πήρα πριν λίγο τηλέφωνο - είναι κύριος, δεν τους δημιουργεί κανένα πρόβλημα και κάθεται όλη μέρα (μέχρι τις 4 παρά που τον παίρνει ο χάζμπαντ)!

Μόνο να με στενοχωρεί εμένα το πρωί το γαϊδουράκι.

Εμείς πάλι είμαστε με τα παράθυρα στην ανάκλιση εδώ και μέρες, τόσο δρόσισε και Μ' ΑΡΕΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ! :mrgreen:

(σας το 'χω πει ότι δεν μ' αρέσει η ζέστη, ε; :tongue:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχχαχα ωραια!!!!

κοιτα θα ηθελα να μη βρεξει γιατι δεν εχω προνοησει για γαλοτσες !!!!....το τραπεζι ειναι εξω και εχει γκαζον....τουτεστιν....θα γινει μια λασπουριαααα....χάρμαααααααααααααα :tongue::tongue::tongue:

απαπαααααααααα!!!!!!!

ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΞΕΙ ΤΟΤΕ!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

..άκου τί είχα πάθει στο δικό μου γάμο, που έγινε αρχές Οκτώβρη.

ΌΟΟΟΛΕΣ τις υπόλοιπες μέρες είχε έναν ήλιο ΝΑΑΑΑ!!!!!τεράστιο!!!

ξυπνάω το πρωί της ημέρας του γάμου και βλέπω πυκνά σύννεφα!

γμτ γκαντεμιά μου!!!!!!!!!....εε κάθε μισή ώρα έβγαινα να δω πώς κινούνται τα σύννεφα!!!...εε τελικά έβρεξε, αλλά ευτυχώς αφού είχα μπει στην εκκλησία!

Κούραση κορίτσι γιατί ξεποδαριάστηκε χθες, αλλά πήρα όσα ήθελα, ευτυχώς.

ΚΑΙ ξεπαραδιάστηκα επίσης. :tongue:

..μην ανησυχείς βρεεεε, αφού θα πληρωθούμεεεε!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ασχετο, έχουν αρχίσει στο Internet γενικώς να διαδίδονται κάποιες "φήμες" να το πω;;;;;;, για πτώση της κυβέρνησης.....(τέλος Σεπτέμβρη...):rolleyes:

Λέτε;;;;;

απαπαααααααααα!!!!!!!

ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΞΕΙ ΤΟΤΕ!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

..άκου τί είχα πάθει στο δικό μου γάμο, που έγινε αρχές Οκτώβρη.

ΌΟΟΟΛΕΣ τις υπόλοιπες μέρες είχε έναν ήλιο ΝΑΑΑΑ!!!!!τεράστιο!!!

ξυπνάω το πρωί της ημέρας του γάμου και βλέπω πυκνά σύννεφα!

γμτ γκαντεμιά μου!!!!!!!!!....εε κάθε μισή ώρα έβγαινα να δω πώς κινούνται τα σύννεφα!!!...εε τελικά έβρεξε, αλλά ευτυχώς αφού είχα μπει στην εκκλησία!

Στη δική μου γαμοβάφτιση πάλι είχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ζέστη και υγρασία!

(σας το 'πα; Τη ΜΙΣΩ τη ζέστη! :evil:)

Ε, φάγαμε εμείς το ζόρι και την επόμενη μέρα δρόσισε! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

..μην ανησυχείς βρεεεε, αφού θα πληρωθούμεεεε!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ασχετο, έχουν αρχίσει στο Internet γενικώς να διαδίδονται κάποιες "φήμες" να το πω;;;;;;, για πτώση της κυβέρνησης.....(τέλος Σεπτέμβρη...):rolleyes:

Λέτε;;;;;

Ναι, σωστά, δεν ανησυχώ. :mrgreen:

Και ποιος τρελός θ' αναλάβει αυτά τα χάλια ρε συ; Δε λες καλά που βρέθηκαν κι αυτοί;

Χειρότερα πάντως δύσκολα να γίνουνε (αλλά μην κακομελετάω). Ότι θέλανε οι εργοδότες το καταφέρανε, αφού μας μαμήσανε τα περισσότερα εργασιακά δικαιώματα. :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Και στον δικο μου γαμο μια παο τα ιδια! Ολη μερα μαυρη μαυριλα πλακωσε αλλα παλι καλα ανοιξε ο καιρος το απογευμα αλλα απο το ξεημερωμα και μετα αφου τελιωσε το γλεντι εβρεχε για 20 συνεχομενες μερες!!!!! Κ ο γαμος ηταν 17 Αυγουστου!! Παντος λενε πως γαμος με βροχη ειναι ευτυχισμενος γαμος! Μπαπ σου ευχομαι στον γαμο σου να μην βρεξει παντος κ να εχει υπεροχο καιρο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...