Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Jamie είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου θα σου δωσω πολυ θαρρος εγω στα 35 εκανα 1 φυσικο τροποιημενο 1 ωοληψια 3 αυγουλακια 2 γονιμοποιηθηκαν και το 1 ενα ηταν σωστο για μεταφορα και αυτο πετυχε στη 1 εμβρυομεταφορα!!εγω ημουν σιγουρη για την αποτυχια και ομως εχω ενα κουκκι γιο!!ευχομαι καλη έπιτυχια και δοκιμασε ποτε δεν ξερεις!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Είμαι στη φάση της προετοιμασίας οπότε το είχα πολύ ανάγκη αυτό! Δεν ήξερα άλλη περίπτωση επιτυχίας με 1η προσπάθεια σε φυσικό τροποποιημένο. ❤️🙏

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια! Ειπα κ εγω να μπω στην παρεα σας . Σας παρακολουθω απο το καλοκαιρι εισαστε πολυ ευχαριστη παρεα κ τωρα ειπα να γραφω κ εγω.

Ειμαι η Τζενη ειμαι 30 χρονων υψος 1.70 κ 59 κιλα. Πριν την εγκυμοσυνη ειχα παρει κιλα ειχα φτασει στα 67 κ καταφερα κ πηρα μονο 5 κιλα. Μετα την γεννα φυγανε αυτα μαζι κ αλλα λιγα αλλα στο τελος της αδειας του 10μηνου ξαναπηγα 68. Ετσι απο τελος Γεναρη ξεκινησα διατροφη με διαιτολογο κ τελος Ιουνιου ημουν 57. Τωρα στις διακοπες πηρα 2 κιλα κ προσπαθω σιγα σιγα να τα χασω. Κανω δουλεια γραφειου κ με τον μικρο ολη μερα τρεχω κ απο γυμναστικη γιοκ. Η διατροφη που κανω δεν ειναι αυστηρη τρωω απο ολες τισ τροφες με σωστους διατροφικα συνδιασμους κ οχι μεγαλες ποσοτητες. Κανω 5 γευματα την μερα κ πινω απειρο νερο. Ελπιζω νε με θελετε στην παρεα σας.

Να πω κ εγω με την σειρα μου με το καλο στην νυφουλα την μπαπ κ περαστικα στην Jenia για το ματι!

Για τα οσπρια που γραφετε κ εμενα μου αρεσουν παρα πολυ αλλα υποφερω κ εγω απο φουσκωμα κ πονους μετα. Αφτο που μου εχουν πει ειναι να αλλαζουμε το πρωτο νερο για να γινονται πιο ευπεπτα κ πολυ καλο βρασιμο. Με τις φακες μπορω να πω πολλες φορες πιανει αλλα με τα ρεβυθια κ φασολια ακομα δεν μπορω να βρω τροπο να μην με πειραζουν τοσο γιατι γενικα οσπριο τρωω μια φορα την βδομαδα κ δεν θελω να το κοψω.

Φιλια κ καλημερα σε ολες

Καλημέρα Τζένη, καλώς όρισες!:P

Διευκρίνισέ μου κάτι, παρακαλώ. Είσαι 1,70 και 59 κιλά. ΟΚ! Σημαίνει τέλεια! και παραπάνω από τέλεια!:P Θέλεις να συντηρηθείς σε αυτά τα κιλά; γιατί μη μου πεις πως θες να χάσεις:confused::shock::shock::shock::confused:....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα στα κοριτσια που δεν ειδα πριν...

καλημερα γιωργια...ταρα...μινουλα...αχιλλεας...τσιπουριτσα...

ελπιζω να μην ξεχναω καποια...

ντινακι περαστικα για το ματακι σου...

τζενη καλως ορισες στο παρεακι το τρελο και γιορτινο...

πολυ ωραια τα τραγουδακια σας ... σουπερ ντουπερ διαθεση βλεπω...

εγω θα σας ρομαντζαρω λιγο...το τραγουδακι αυτο χοραψα στον γαμο μου με τον αντρουλη μου...

εσεις ποιο χορεψατε? αρχηγε εσεις ποιο εχετε διαλεξει??

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Καλημέρα Τζένη, καλώς όρισες!:P

Διευκρίνισέ μου κάτι, παρακαλώ. Είσαι 1,70 και 59 κιλά. ΟΚ! Σημαίνει τέλεια! και παραπάνω από τέλεια!:P Θέλεις να συντηρηθείς σε αυτά τα κιλά; γιατί μη μου πεις πως θες να χάσεις:confused::shock::shock::shock::confused:....

Βασικα το ιδανικο για μενα θα ηταν 57-58 αλλα πιο πολυ σε αυτη την φαση με ενδιαφερει η συντηρηση παρα να χασω 1-2. Στην διατολογο που πηγα αφου εχασα τα κιλα δεν μου εδωσε καποια συντηρηση το μονο που μου ειπε πως η συντηρηση ειναι στην ουσια η διατροφη που εκανα ολο αυτο το διαστημα κ λιγο με προβληματιζει απο την αποψη πως πρεπει να ειμαι παντα με συγκεκριμενες ποσοτητες κ μετρημα ( πχ 1 κουταλι λαδι στο φαγητο 30 γρ τυρι κλπ). Μια χαρα ειμαι στα κιλα απλα δεν θελω να τα ξαναπαρω κ θελω να κανω μια καλη συντηρηση κ να σου πω την αληθεια εχω πελαγωσει λιγο ... καθε βοηθεια δεκτη !

Μπράβο Βίκυ! καλά το πας!.............. go on!!!!!!!!!!!!!!.......................

Mινούλα Ιανουάριο είπαμε παντρεύεσαι εσύ;;;;;

Ναι, ναι, γεναρη, αλλα ακομη δεν εχω κανει τπτ. Βεβαια εχουμε καταληξει στο τι θελουμε να κανουμε, αλλα μεχρι εκει :tongue:.

Μαρεσει η ατμοσφαιρα για τη νυφουλα μας!!!

wcBmp3.png

Βασικα το ιδανικο για μενα θα ηταν 57-58 αλλα πιο πολυ σε αυτη την φαση με ενδιαφερει η συντηρηση παρα να χασω 1-2. Στην διατολογο που πηγα αφου εχασα τα κιλα δεν μου εδωσε καποια συντηρηση το μονο που μου ειπε πως η συντηρηση ειναι στην ουσια η διατροφη που εκανα ολο αυτο το διαστημα κ λιγο με προβληματιζει απο την αποψη πως πρεπει να ειμαι παντα με συγκεκριμενες ποσοτητες κ μετρημα ( πχ 1 κουταλι λαδι στο φαγητο 30 γρ τυρι κλπ). Μια χαρα ειμαι στα κιλα απλα δεν θελω να τα ξαναπαρω κ θελω να κανω μια καλη συντηρηση κ να σου πω την αληθεια εχω πελαγωσει λιγο ... καθε βοηθεια δεκτη !

Μπράβο κοριτσάκι!:P πάρα πολύ καλά!:P:D μάλλον εσύ θα βοηθήσεις εμάς που δεν έχουμε φθάσει ακόμη το στόχο μας...;)

Για τη συντήρηση θα σε βοηθήσουν οι αποφοιτήσασες και η αρχηγός μας, με λίγη υπομονή όμως, γιατί το τόπικ αυτή την εβδομάδα είναι σε κλίμα ΓΑΜΟΥ:D:p:D:p:D!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια! Ειπα κ εγω να μπω στην παρεα σας . Σας παρακολουθω απο το καλοκαιρι εισαστε πολυ ευχαριστη παρεα κ τωρα ειπα να γραφω κ εγω.

Ειμαι η Τζενη ειμαι 30 χρονων υψος 1.70 κ 59 κιλα. Πριν την εγκυμοσυνη ειχα παρει κιλα ειχα φτασει στα 67 κ καταφερα κ πηρα μονο 5 κιλα. Μετα την γεννα φυγανε αυτα μαζι κ αλλα λιγα αλλα στο τελος της αδειας του 10μηνου ξαναπηγα 68. Ετσι απο τελος Γεναρη ξεκινησα διατροφη με διαιτολογο κ τελος Ιουνιου ημουν 57. Τωρα στις διακοπες πηρα 2 κιλα κ προσπαθω σιγα σιγα να τα χασω. Κανω δουλεια γραφειου κ με τον μικρο ολη μερα τρεχω κ απο γυμναστικη γιοκ. Η διατροφη που κανω δεν ειναι αυστηρη τρωω απο ολες τισ τροφες με σωστους διατροφικα συνδιασμους κ οχι μεγαλες ποσοτητες. Κανω 5 γευματα την μερα κ πινω απειρο νερο. Ελπιζω νε με θελετε στην παρεα σας.

Να πω κ εγω με την σειρα μου με το καλο στην νυφουλα την μπαπ κ περαστικα στην Jenia για το ματι!

Για τα οσπρια που γραφετε κ εμενα μου αρεσουν παρα πολυ αλλα υποφερω κ εγω απο φουσκωμα κ πονους μετα. Αφτο που μου εχουν πει ειναι να αλλαζουμε το πρωτο νερο για να γινονται πιο ευπεπτα κ πολυ καλο βρασιμο. Με τις φακες μπορω να πω πολλες φορες πιανει αλλα με τα ρεβυθια κ φασολια ακομα δεν μπορω να βρω τροπο να μην με πειραζουν τοσο γιατι γενικα οσπριο τρωω μια φορα την βδομαδα κ δεν θελω να το κοψω.

Φιλια κ καλημερα σε ολες

Καλως ήρθες!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

δύσκολο κομμάτι και η συντήρηση, μην πω δυσκολότερο από τη δίαιτα...θα σε διαφωτίσει καλύτερα η Mpap!!

Από γυμναστική κάνεις κάτι;;

καλημερα στα κοριτσια που δεν ειδα πριν...

καλημερα γιωργια...ταρα...μινουλα...αχιλλεας...τσιπουριτσα...

ελπιζω να μην ξεχναω καποια...

ντινακι περαστικα για το ματακι σου...

τζενη καλως ορισες στο παρεακι το τρελο και γιορτινο...

πολυ ωραια τα τραγουδακια σας ... σουπερ ντουπερ διαθεση βλεπω...

εγω θα σας ρομαντζαρω λιγο...το τραγουδακι αυτο χοραψα στον γαμο μου με τον αντρουλη μου...

εσεις ποιο χορεψατε? αρχηγε εσεις ποιο εχετε διαλεξει??

Ωραίο τραγουδάκι!!!!!

Εγώ είχα διαλέξει και χορέψαμε το Post love...κάποια στιγμή εκεί που χορεύαμε όμορφ;α και ωραία- αλλάζει το τραγούδι και μπαίνει αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=9g-1NRN8srY

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Ναι, ναι, γεναρη, αλλα ακομη δεν εχω κανει τπτ. Βεβαια εχουμε καταληξει στο τι θελουμε να κανουμε, αλλα μεχρι εκει :tongue:.

Μαρεσει η ατμοσφαιρα για τη νυφουλα μας!!!

Λοιπόν, ετοιμάσου...........και θα ετοιμαστούμε κι εμείς.....:P....τον Ιανουάριο η σειρά σου......:D:p:D........

Μπράβο κοριτσάκι!:P πάρα πολύ καλά!:P:D μάλλον εσύ θα βοηθήσεις εμάς που δεν έχουμε φθάσει ακόμη το στόχο μας...;)

Για τη συντήρηση θα σε βοηθήσουν οι αποφοιτήσασες και η αρχηγός μας, με λίγη υπομονή όμως, γιατί το τόπικ αυτή την εβδομάδα είναι σε κλίμα ΓΑΜΟΥ:D:p:D:p:D!

Σιγουρα!!!! Σιγα μην αφησουμε τον γαμο να παμε για πουρναρια που λενε!

Σας ευχαριστω ολες για το καλωσορισμα!

Γυμναστικη Ζωη δυστυχως τιποτα . Μεχρι της 5 δουλευω κ μετα σπιτι , παιδι , βολτες (κυνηγητο Δημητρη) , δουλειες σπιτιου κ ποτε παει η ωρα 12 που μπαινω για μπανιο κ μετα υπνο δεν το παιρνω χαμπαρι πιστεψε με! Κ αλλες 10 ωρες να ειχε η μερα δεν θα μου φτανανε! Δεν εχουμε κ γονεις εδω Αθηνα για βοηθεια οποτε τα πραγματα ειναι ακομα πιο δυσκολα αλλα τι να κανουμε θα τα καταφερουμε κ μονοι μας. Παλι καλα που βοηθαει κ ο συζυγος κ με το παιδι κ με τις δουλεις αλλιως δεν ξερω πως θα τα καταφερνα .....

Διαφημίσεις

Ζωή, ωραίο και το do you love me........τρελά κέφια.......

Ο αντρούλης μου είχε παραγγελία το Lady, Kenny Rogers, το έβαλα προηγουμένως...ωραίοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο φιλίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..................

Σιγουρα!!!! Σιγα μην αφησουμε τον γαμο να παμε για πουρναρια που λενε!

Σας ευχαριστω ολες για το καλωσορισμα!

Γυμναστικη Ζωη δυστυχως τιποτα . Μεχρι της 5 δουλευω κ μετα σπιτι , παιδι , βολτες (κυνηγητο Δημητρη) , δουλειες σπιτιου κ ποτε παει η ωρα 12 που μπαινω για μπανιο κ μετα υπνο δεν το παιρνω χαμπαρι πιστεψε με! Κ αλλες 10 ωρες να ειχε η μερα δεν θα μου φτανανε! Δεν εχουμε κ γονεις εδω Αθηνα για βοηθεια οποτε τα πραγματα ειναι ακομα πιο δυσκολα αλλα τι να κανουμε θα τα καταφερουμε κ μονοι μας. Παλι καλα που βοηθαει κ ο συζυγος κ με το παιδι κ με τις δουλεις αλλιως δεν ξερω πως θα τα καταφερνα .....

Μην ανησυχείς καθόλου- υπάρχει και η γυμναστική στο σπίτι-σε συνδυασμό με τις δουλειές του σπιτιού!!;)

π.χ καθαρίζεις τα τζάμια- κάνεις πάνω,κάτω (βαθύ κάθισμα);););)...

παίρνεις μία καρέκλα σταθερή και ανεβοκατεβαίνεις εναλλάξ...

χρησιμοποιείς τις σκάλες, αντί για ασανσερ!!!

αφήνεις το αυτοκίνητο πιο μακρυά από τη δουλειά-και περπατάς...

φτού μου!!!!!πάνω κάτω όλα τα θυμάμαι:tongue::tongue::tongue::tongue::D:D:D:D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Με το καλο κ στην μινουλα! Κ αλλη νυφη στο προσκηνιο! Αντε η ωρα η καλη να ειναι! Οτι καλυτερο σου ευχομαι!

Τζενη νασαι καλα!:D Εγω δεν θαμαι παραδοσιακη νυφουλα (μεταξυ μας, μακαρι να πηγαινα και με το τζιν :mrgreen:) Καλως ηρθες στο παρεακι μας!

wcBmp3.png

Koριτσάκια μου καλημέρα!

Η σύνδεση στο γραφείο μας είναι ΤΡΑΓΙΚΗ και σας έχω χάσει αυτές τις μέρες. Κλαψ!

Να πω ότι χθες είχα μεσημεριανή έξοδο με τον κουμπάρο, πήγαμε για φαγητό και ήμουν άτακτη (φυσικά), αλλά μετά Κιουρία, έφαγα μόνο γιαούρτι το βράδυ.

Σήμερα Κιουρία απ' το πρωί! :mrgreen:

Μετά ψώνισα το αγοράκι μου χειμωνιάτικα, ξεπαραδιάστηκα, αλλά τουλάχιστον έγινε η δουλειά. Μόνο παπούτσια έμειναν.

Σήμερα βέβαια σέρνομαι, γιατί ωραία τα ψώνια, αλλά ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ! :tongue:

το τόπικ αυτή την εβδομάδα είναι σε κλίμα ΓΑΜΟΥ:D:p:D:p:D!

Ναι, ναι, γαμοβδομάδα που λένε! :mrgreen:

849587uro95e0wgb.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...