Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Antonia_ είπε:

1 του μήνα έκανα την εμβρυομεταφορα

Υποτίθεται πρώιμης ναι. Όχι δεν ήταν πρωινά. Μακάρι τι να πω

Αν δεν είναι πρωινά ουρά πρέπει να μην έχεις πιει νερό για ένα τρίωρο χωρίς να ουρήσεις για πιο εμπίστο αποτέλεσμα !!! Άρα μην απογοητεύεσαι έχεις πιθανότητες να είναι λάθος !!!!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα Τάρα! :D μας έλειψες!

Ακόμη καλύτερη, έχω διαβάσει ότι είναι η στρουθοκάμηλος!!!!!!!!!!!! σίδηρο περισσότερο κι από μοσχάρι, λιπαρά λιγότερα απ΄όλα τα κρέατα. Αλλά ακόμη δεν την έχω δοκιμάσει...

Η στρουθοκαμηλος εχει το ωραιοτερο κρεας που εχω φαει στην ζωη μου (συνοδευοταν και απο πολυ ομορφη εκδρομη στη Λιμνη Πλαστηρα :rolleyes:, αλλα οπως και ναχει μιιιααααμ ) Δεν ξερω που θα το βρειτε βεβαια αλλα ξερω οτι ειναι ακριβο...

wcBmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα τσιπουράκι!

Ψάχνω το "λάμπει σα δροσιά" ή αλλιώς "και", αλλά το βρίσκω μόνο σ΄αυτή τη σελίδα...πηγαίνετε στο τραγούδι με τίτλο ¨και¨, από κάτω από τους στίχους πατήστε play και θ΄ακούσετε και το τραγουδάκι.......... http://greek.fm/#

γυρησα με βουλομενο ματι η καλη μου η κορη μου εσχησε τον κερατοιδι μου με το γλυκο της το χερακι χιχιχι!! μονοφθαλμη τωρα αμα λειπει και τιποτα απο αυτα που γραφω ειναι γιατι δεν βλεπω ολα τα γραμματα χαχαχαχα!!! τωρα δεν ποναω λογο οτι ο γιατρος εβαλε πραγμα μεσα στο ματι τι δεν ξερω χαχαχα!!

γωγω δεν φτες εσυ κουκλα μου η ζουζουνα μου ειναι ταρζαν χαχαχαχα!!:mrgreen:

γυρησα με βουλομενο ματι η καλη μου η κορη μου εσχησε τον κερατοιδι μου με το γλυκο της το χερακι χιχιχι!! μονοφθαλμη τωρα αμα λειπει και τιποτα απο αυτα που γραφω ειναι γιατι δεν βλεπω ολα τα γραμματα χαχαχαχα!!! τωρα δεν ποναω λογο οτι ο γιατρος εβαλε πραγμα μεσα στο ματι τι δεν ξερω χαχαχα!!

Τον κερατοειδήη;;;;;;είναι ιάσιμο;;;;;;;;:o:o:o:o

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

ναι ευτηχως αλλα 10 ημερες με αντιβιοτικα κολιρια η ζαργανα μου αμα θελει κανει πολλα /?????

Πάλι καλά βρε πουλάκι μου, δεν το πιστεύω!!!

Από το τίποτα έγινε ζημιά!!!περαστικά σου!!!!!!!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

ναι ευτηχως αλλα 10 ημερες με αντιβιοτικα κολιρια η ζαργανα μου αμα θελει κανει πολλα /?????

Να΄σαι καλά κι εσύ και η ζαργάνα σου!!!!!! Περαστικά! μη βαρεθείς τις δέκα μέρες...κάνε τη θεραπεία σου κανονικά....

ωχ!!!!περαστικα σου κωσταντινα μου....ποπο!!!βρε τη ζουζουνα σου.....

μου θυμησες το γιαννακη μου μωρο που ερχοταν το βραδυ και εγω ειχα χαλαζακι που ειχε παθει φλεγμονη και το ματι μου ηταν πρησμενο και εκλαιγε ολη την ωρα....και μεσα στους υπνους μας τρωω μια μπουνια...πεθανα...ηταν να κανω επεμβαση την αλλη μερα και την αναβαλλαμε.....!!!!ειχα το ματι 2 βδομαδες κλειστο.....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

ωχ!!!!περαστικα σου κωσταντινα μου....ποπο!!!βρε τη ζουζουνα σου.....

μου θυμησες το γιαννακη μου μωρο που ερχοταν το βραδυ και εγω ειχα χαλαζακι που ειχε παθει φλεγμονη και το ματι μου ηταν πρησμενο και εκλαιγε ολη την ωρα....και μεσα στους υπνους μας τρωω μια μπουνια...πεθανα...ηταν να κανω επεμβαση την αλλη μερα και την αναβαλλαμε.....!!!!ειχα το ματι 2 βδομαδες κλειστο.....

δεν θα αντεχα με τιποτα χαρας το κουραγιο σου !!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...