Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

ενα δυο εν δυο κατω εχουμε αρχηγο βαρβατο...που λεει και ο παπακωσταντινου

και για να ανεβουμε λιγο

χαχαχαχαχχαχαχχαχχα......εχεις κεφια σημερα νομιζω εεε???? ;):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχαχαχχαχα....ναι καλα.....μην το λες....ειμαι του φευγιου.....και κατα του γαμου :tongue:.....και εχω και αγοραφοβια....οποτε μαλλον αντι για πεδιλακι θα βαλω το αθλητικο παπουτσακι για μεγαλυτερη ανεση στο τρεξιμο :tongue::tongue::tongue:

εχει και ο αντρα μου αλλα εκατσε στον γαμο .......................... χιχιχιχιχι! ειχα τον διαδοχο γιαυτο δεν εφυγε .................... :rolleyes::mrgreen: .

χαχαχχαχαχα.....εκεινος δεν θα εχει το διαδοχο...οποτε μπορω να φυγω σαν ΚιουΡια :tongue::tongue::tongue: χαχαχαχχααχα

κοριτσακια μου επιστρεφω σε λιγο ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Γκουρού ΤΕΛΕΙΟ το νυφικό! Είσαι και αδυνατούλα, θα σε κολακεύει ΤΡΕΛΑ :D!

H ώρα η καλή!

Κοριτσάρες φτύστε με (καλά, όχι στην κυριολεξία ;) ), τα πάω καλά αυτές τις μέρες.

Καλημέρα/καλησπέρα

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χαχαχαχαχχαχαχχαχχα......εχεις κεφια σημερα νομιζω εεε???? ;):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εχει και ο αντρα μου αλλα εκατσε στον γαμο .......................... χιχιχιχιχι! ειχα τον διαδοχο γιαυτο δεν εφυγε .................... :rolleyes::mrgreen: .

χαχαχχαχαχα.....εκεινος δεν θα εχει το διαδοχο...οποτε μπορω να φυγω σαν ΚιουΡια :tongue::tongue::tongue: χαχαχαχχααχα

κοριτσακια μου επιστρεφω σε λιγο ;)

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ !!!!! ακουσα για σεπτεμβριο και μεχρι τοτε ειναι 4 μηνες ξερεις τι μπορεις να κανεις μεχρι τοτε παπαδες που λενε χιχιχιιχχιχιχιχιχιχιιχιιχιχιχιχιχ.χαχαχαχαχααχαααχααχαχααχχχαχχαχαχαχαχα!

Γκουρού ΤΕΛΕΙΟ το νυφικό! Είσαι και αδυνατούλα, θα σε κολακεύει ΤΡΕΛΑ :D!

H ώρα η καλή!

Κοριτσάρες φτύστε με (καλά, όχι στην κυριολεξία ;) ), τα πάω καλά αυτές τις μέρες.

Καλημέρα/καλησπέρα

thnxxxxxxxxxxxx sweety !!!

φτου φτου φτου......παρε καμια ομπρελα γιατι μπορει να φτυνω για ωρες ....φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου.....:tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

thnxxxxxxxxxxxx sweety !!!

φτου φτου φτου......παρε καμια ομπρελα γιατι μπορει να φτυνω για ωρες ....φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου φτου.....:tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Φτάνει καλέ! Μούσκεμα μ' έκανες!

Άσε, βρέχει σήμερα στη Σαλόνικα, οπότε έχω μαζί μου κι ομπρέλα! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Φτάνει καλέ! Μούσκεμα μ' έκανες!

Άσε, βρέχει σήμερα στη Σαλόνικα, οπότε έχω μαζί μου κι ομπρέλα! :tongue:

χαχαχαχαχαχα....ειδες βρε???...μεχρι και ο ουρανος σε φτυνει :tongue::tongue::tongue:

μπραβο κοριτσαρα....για πες...ζυγιστηκες????

χαχαχαχαχαχα....ειδες βρε???...μεχρι και ο ουρανος σε φτυνει :tongue::tongue::tongue:

μπραβο κοριτσαρα....για πες...ζυγιστηκες????

Όχι, πάντα την Κυριακή, μπας κι έχω χάσει κανένα γραμμάριο. Μου ήρθε και περίοδος Σάββατο, οπότε την προηγούμενη δεν.

Αν έχω χάσει θα το καταλάβετε, τα πυροτεχνήματα θα φτάσουν στη στρατόσφαιρα :mrgreen: και θα γίνουν ορατά απ' όλο το βόρειο ημισφαίριο :tongue:.

Άσχετο, ακόμα με ταλαιπωρεί η γρίππη και αισθάνομαι τρελά εξαντλημένη στη δουλειά. Σταδιάλα :evil:.

Γκουρού ανυπομονείς για το γάμο; Εγώ με το ζόρι έβαλα νυφικό, θέλανε να με δουν οι γονείς νυφούλα, ενώ ήμουν 2 χρόνια παντρεμένη και είχα και παιδί.

Έκανα μια γαμοβάφτιση (γιατί με ΠΡΗΞΑΝΕ) και τα ξεπέταξα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

maestria τα παιδάκια μας είναι κοντά ο δικος σου θα περπάτησε καλά φαντάζομαι εεε ???? Είναι φρόνιμος για πες τι με περιμένει στους επόμενους μήνες να προετιμαστώ λιγάκι

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Όχι, πάντα την Κυριακή, μπας κι έχω χάσει κανένα γραμμάριο. Μου ήρθε και περίοδος Σάββατο, οπότε την προηγούμενη δεν.

Αν έχω χάσει θα το καταλάβετε, τα πυροτεχνήματα θα φτάσουν στη στρατόσφαιρα :mrgreen: και θα γίνουν ορατά απ' όλο το βόρειο ημισφαίριο :tongue:.

Άσχετο, ακόμα με ταλαιπωρεί η γρίππη και αισθάνομαι τρελά εξαντλημένη στη δουλειά. Σταδιάλα :evil:.

Γκουρού ανυπομονείς για το γάμο; Εγώ με το ζόρι έβαλα νυφικό, θέλανε να με δουν οι γονείς νυφούλα, ενώ ήμουν 2 χρόνια παντρεμένη και είχα και παιδί.

Έκανα μια γαμοβάφτιση (γιατί με ΠΡΗΞΑΝΕ) και τα ξεπέταξα!

οκ....μην τρελαινεσαι με τη ζυγαρια....ησουν και αρρωστη και αδιαθετη....τουρλουμπουκι στον οργανισμο.....;)

σιγα μην ανυπομονω.....παντρευομαι ''μονο και μονο'' για τους γονεις του δικου μου...για τους τυπους....:evil:

κοριτσια συγνωμη για τα πολλα ποστ αλλα δεν ξερω πως να τα μαζεψω σε ενα οπως κανετε εσεις αλλα που θα παει θα το μαθω...

Οταν διαβαζεις το μηνυμα της καθεμιας, και θελεις να σχολιασεις ή ν απαντησεις, πατας στο κατω δεξιο μερος του συγκεκριμενου ποστ την διπλη αποστροφο (Multi-Quote This Message) και συνεχιζεις το διαβασμα των επομενων ποστς. Το ιδιο κανεις σε καθε ποστ που θα συναντησεις και θελεις να γραψεις. Τελος πατας το Quote και σου ανοιγει το παραθυρο για να απαντησεις .

Απο κει και μετα αναμεσα σε καθε ποστ που εχεις επικολλησει, γραφεις τα δικα σου σχολια. Για να μην κανεις κατεβατο ολο το ποστ, μαρκαρε το κειμενο που δεν σε αφορα, κανε διαγραφη με DELETE, και αφηνεις μονο αυτο στο οποιο αναφερεται το σχολιο σου.

Ελπιζω να σε διαφωτισα αρκετα.

mpap[/b];407735]γοργονες????? για πειτε τη γνωμη σας.....

http://www.whitewedding.gr/mi-ro.html

απο την πρωτη σειρα το Νο3 ειναι το δικο μου....για πειτεεεεεεεεεεεεεεεε:roll:

με δεξι κλικ κανετε και zoom

Γουσταρω. Βαφτισια καναμε. Τωρα ετοιμαζομαστε για γαμο στο γοργονογκρουπ. Ασχετο αν δεν παρεβρεθηκαμε, το μυστηριο εκτελεστηκε.

Με το καλο γκουρου μας. Η ωρα η καλη.

Πιστευω πως μια ομορφη κοπελα σαν εσενα με το ομορφο σωματακι που διαθετεις, ο,τι και να φορεσεις θα εισαι ΘΕΑ. Συμφωνω με το απαλο φυσικο μακιγιαζ αλλα οχι και με τα αθλητικα παπουτσια ρε παιδι!!!!!

Επισης πιστευω πως οι νυφες ειναι ομορφοτερες γιατι εχουν μια εσωτερικη λαμψη που εκπεμπεται προς τα εξω λογω της ευτυχιας.

Οπως και να ναι θα λαμπεις. Και που' σαι, οταν πηγαινεις στην εκκλησια, θα μας σκεφτεσαι και θα λαμπεις διπλά γιατι θα σε σκεφτομαστε και θα σου στελνουμε ολη την θετικη αυρα μας. Χαχαχαχα

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

οκ....μην τρελαινεσαι με τη ζυγαρια....ησουν και αρρωστη και αδιαθετη....τουρλουμπουκι στον οργανισμο.....;)

σιγα μην ανυπομονω.....παντρευομαι ''μονο και μονο'' για τους γονεις του δικου μου...για τους τυπους....:evil:

Κατάλαβα, μια απ' τα ίδια κι εσύ!

Αχ, τι τραβάμε στο Ελλαδιστάν :mrgreen:!

maestria τα παιδάκια μας είναι κοντά ο δικος σου θα περπάτησε καλά φαντάζομαι εεε ???? Είναι φρόνιμος για πες τι με περιμένει στους επόμενους μήνες να προετιμαστώ λιγάκι

Κοριτσάκι σκαρφαλώνει κιόλας πλέον, όχι μόνο περπατάει.

Σε περιμένει κούραση, πολύ κούραση :twisted:. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ κουρασμένη και περιμένω εναγωνίως την ώρα να τον ξαποστείλω στο πανεπιστήμιο!!! :lol::lol:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γουσταρω. Βαφτισια καναμε. Τωρα ετοιμαζομαστε για γαμο στο γοργονογκρουπ. Ασχετο αν δεν παρεβρεθηκαμε, το μυστηριο εκτελεστηκε.

Με το καλο γκουρου μας. Η ωρα η καλη.

Πιστευω πως μια ομορφη κοπελα σαν εσενα με το ομορφο σωματακι που διαθετεις, ο,τι και να φορεσεις θα εισαι ΘΕΑ. Συμφωνω με το απαλο φυσικο μακιγιαζ αλλα οχι και με τα αθλητικα παπουτσια ρε παιδι!!!!!

Επισης πιστευω πως οι νυφες ειναι ομορφοτερες γιατι εχουν μια εσωτερικη λαμψη που εκπεμπεται προς τα εξω λογω της ευτυχιας.

Οπως και να ναι θα λαμπεις. Και που' σαι, οταν πηγαινεις στην εκκλησια, θα μας σκεφτεσαι και θα λαμπεις διπλά γιατι θα σε σκεφτομαστε και θα σου στελνουμε ολη την θετικη αυρα μας. Χαχαχαχα

ευχαριστωωωωωωωω πολυ!!!!!....να σαι καλα!!!

ναι το αθλητικο θα το παραλειψω...αλλιως θα πρεπει να συντονιστω με το ΕΚΑΒ για το πεθερικον :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

σιγουρα ειναι ενα ευχαριστο γργονος...αλλα δεν πεταω και απο τη σκουφια μου...μι πιανς???:cool:

θα σας σκεφτομαι βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :mrgreen::mrgreen::mrgreen:....αχ να ειστε καλα ολες ....ευχαριστω για τα γλυκα σας λογια !!!

φανταστείτε το μπουφέ στο γάμο της αρχηγού:

κοτόπουλο βραστό, ποικιλία βραστών λαχανικών, μπιφτεκάκια στον ατμό, ψαράκι ψητό, σαλάτες!!!!!!!

μεταλικό νερό αντί για κρασι tres shic!!!!!

και η τούρτα γάμου τάρτα φρούτων με ζελέ !!!!!!!

θεικό και ιδιαιτέρως προτότυπο!!!!!!!!!!

:D:D:

μπαπ το νυφικο ειναι υπεροχο και εντελως το στυλ μου, η αλογοουρα που σκεφτεσαι θα ειναι ιδανικη κατα την γνωμη μου, αγοραφοβια εχω ολιγη κιεγω, οταν ειδα τον κοσμο στην εκκλησια ετρεμαν τα ποδια μου, αλλα οκ το ξεπερασα γρηγορα οταν ειδα τους φιλους μας, Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ! να το ευχαριστηθεις οσο μπορεις και αν κανετε κανενα γλεντι να περασεις υπεροχα!γεμιστα εφαγα 2 το μεσημερι και ολιγον το βραδυ, ειπαμε επαθα ενα λαλα αυτες τις μερες, αλλα απο σημερα ΚΙΟΥΡΙΑ!!

bgx2ye5lc.png

φανταστείτε το μπουφέ στο γάμο της αρχηγού:

κοτόπουλο βραστό, ποικιλία βραστών λαχανικών, μπιφτεκάκια στον ατμό, ψαράκι ψητό, σαλάτες!!!!!!!

μεταλικό νερό αντί για κρασι tres shic!!!!!

και η τούρτα γάμου τάρτα φρούτων με ζελέ !!!!!!!

θεικό και ιδιαιτέρως προτότυπο!!!!!!!!!!

:D:D:

1202591pu55lez1va.gif 1202591pu55lez1va.gif 1202591pu55lez1va.gif

Έγραψες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...