Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

αρχηγε πολυ σικατο το νυφικο και με το σωματακι που εχεις θα εισαι μουρλια ολο για φιλακια :lol::tongue: ............................ προσεχε οταν θα πηγενεις εκλησια γιατι μαλλον θα γινει καμια απαγωγη εκεινη την μερα .....................................χιχιχιχιχ! :wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

είναι τέλειο το νυφικό!

με το καλό κούκλα μου να είσαι πάντα ευτυχισμένη!

Λοιπόν, είμαι στην 3η ημέρα, μέχρι στιγμής πάμε καλά :)

με πιάνει μία ψιλοκατάθλιψη ότι έχω πάρα πολλά κιλά και όσα και να χάσω πάλι θα πρέπει να χάσω άλλα τόσα.... αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι έτσι γιατί νομίζω ότι αυτό είναι που με καταστρέφει κάθε φορά και με κάνει να τρωω ακόμα περισσότερο.... (συναισθηματική πολυφαγία....)

πάω να πιω νεράκι!

μια χαρα τα ς πας !!!

μη σκεφτεσαι ποσα εχεις να χασεις....σκεψου πως θα εισαι οταν τα χασεις....φαντασου τον εαυτο σου με λιγοτερα κιλα....δινουν δυναμη αυτες οι σκεψεις ....ειδικα οταν πας να κανεις παρασπονδια :cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

αρχηγε πολυ σικατο το νυφικο και με το σωματακι που εχεις θα εισαι μουρλια ολο για φιλακια :lol::tongue: ............................ προσεχε οταν θα πηγενεις εκλησια γιατι μαλλον θα γινει καμια απαγωγη εκεινη την μερα .....................................χιχιχιχιχ! :wink:

χαχαχαχαχαχχαχα.....ή το πιο πιθανο ειναι να το σκασω απο μονη μου :tongue::tongue::tongue:

γοργονες????? για πειτε τη γνωμη σας.....

http://www.whitewedding.gr/mi-ro.html

απο την πρωτη σειρα το Νο3 ειναι το δικο μου....για πειτεεεεεεεεεεεεεεεε:roll:

με δεξι κλικ κανετε και zoom

mpap ειναι παρα πολυ ομορφο το νυφικο, και το πεδιλακι σε χρωμα απαλο ροζ θαναι πολυ ταιριαστο. Με το καλο!!!

wcBmp3.png

χαχαχχαχα....το διαλεξα γιατι ακριβως αυτο το νυφικο ειναι του στιλ μου ;)

παππουτσια εχω βρει ενα ζευγαρι πεδιλα (απαλο ροζ μεταλλιζε ) και σημερα θα παω και στον Ζουλια να δω κ αλλα ;)

μαλλια πιασμενα αλογουρα και μακιγιαζ οτι πιο φυσικο υπαρχει ;)

απλα πραγματα....:cool:

σαν σύνολο ακούγεται πολύ ωραίο θα θέλουμε φωτος φυσικά εεεε...... Με το καλό να γίνει ο γάμος και πάντα να είστε ευτυχισμένοι και καλούς Απογόνους !!!!! Αλήθεια πότε είναι ο γάμος ??

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

mpap ειναι παρα πολυ ομορφο το νυφικο, και το πεδιλακι σε χρωμα απαλο ροζ θαναι πολυ ταιριαστο. Με το καλο!!!

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωω γοργονιτσες!!!

σαν σύνολο ακούγεται πολύ ωραίο θα θέλουμε φωτος φυσικά εεεε...... Με το καλό να γίνει ο γάμος και πάντα να είστε ευτυχισμένοι και καλούς Απογόνους !!!!! Αλήθεια πότε είναι ο γάμος ??

αμεεεεεεεεεεε....οταν με το ακλο γινει θα βαλω και φωτο !!!

για Σεπτεμβριο 11 ή 12.....εχουμε κολλησει λιγο στην εκκλησια....μακαρι να βρουμε....αλλιως το νυφικο στην ντουλαπα κ του χρονου :tongue::tongue::tongue:

γοργονες????? για πειτε τη γνωμη σας.....

http://www.whitewedding.gr/mi-ro.html

απο την πρωτη σειρα το Νο3 ειναι το δικο μου....για πειτεεεεεεεεεεεεεεεε:roll:

με δεξι κλικ κανετε και zoom

καταρχην ευχαριστω παρα πολυ για την εμψυχωση...ευχαριστω που δεν με ξεχασες και δεν με αφησες στιγμη ουτε εσυ ουτε οι αλλες οι κοπελες...ενταξει ενα κιλο ειναι δεν ειναι και κανενα κατορθωμα αλλα θελω να ελπιζω οτι θα υπαρξει και συνεχεια...

οσο για το νυφικο ειναι αψογοοοοοοοοοο και αφου εισαι ηδη μια κουκλα μολις το φορεσεις θα εισαι δυο κουκλες μη σου πω και τρεις!!!!!!!!!

η ωρα η καλη κοριτσακι μου...καλε ποτε ειναι ο γαμος??? και πες πες μας τι μπομπονιερες εχεις διαλεξει? αντε βρε επρεπε να με ρωτησεις για μπομπονιερες...δουλευα τρεια χρονια μεχρι περυσι δηλαδη και εχω καποιες ακρες ισως μπορουσα να σε βοηθησω και εγω σε κατι...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

χαχαχαχαχαχχαχα.....ή το πιο πιθανο ειναι να το σκασω απο μονη μου :tongue::tongue::tongue:

καλο μου μαρακι λιπαμε που θα στο πω αλλα αφου δεν εφυγες τοσα χρονια τωρα δεν φευγεις . το ξερω απο τον αντρα μου ολο διαζυγιο του δινω και ακομα μαζι ειμαστε 13-14 χρονια . ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ειμαστε απο 15 χρονων μαζι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τωρα παω στα 29 . γερασα παει !!!!!!!!!!!!! :tongue: :tongue: :mrgreen::mrgreen:

μια χαρα τα ς πας !!!

μη σκεφτεσαι ποσα εχεις να χασεις....σκεψου πως θα εισαι οταν τα χασεις....φαντασου τον εαυτο σου με λιγοτερα κιλα....δινουν δυναμη αυτες οι σκεψεις ....ειδικα οταν πας να κανεις παρασπονδια :cool:

σε ευχαριστώ, αυτό ακριβώς σκέφτομαι

και ούτε καν το πως θα είμαι όταν χάσω τα 30 κιλά που θέλω γιατί όταν ο στόχος είναι τόσο μακρυνός ...... σε αποστασιοποιεί και σε αποθαρρύνει ορισμένες φορές. Σκέφτομαι το πόσο καλύτερα θα είμαι με -10 , πόσο πιο άνετα θα είμαι στα ρούχα μου, στο βάδισμα μου, δεν θα με πονάει η μέση μου, θα ξεφουσκώσω και θα δείχνω πιο κομψή κλπ :)

καταρχην ευχαριστω παρα πολυ για την εμψυχωση...ευχαριστω που δεν με ξεχασες και δεν με αφησες στιγμη ουτε εσυ ουτε οι αλλες οι κοπελες...ενταξει ενα κιλο ειναι δεν ειναι και κανενα κατορθωμα αλλα θελω να ελπιζω οτι θα υπαρξει και συνεχεια...

οσο για το νυφικο ειναι αψογοοοοοοοοοο και αφου εισαι ηδη μια κουκλα μολις το φορεσεις θα εισαι δυο κουκλες μη σου πω και τρεις!!!!!!!!!

η ωρα η καλη κοριτσακι μου...καλε ποτε ειναι ο γαμος??? και πες πες μας τι μπομπονιερες εχεις διαλεξει? αντε βρε επρεπε να με ρωτησεις για μπομπονιερες...δουλευα τρεια χρονια μεχρι περυσι δηλαδη και εχω καποιες ακρες ισως μπορουσα να σε βοηθησω και εγω σε κατι...

πρωτον μην ευχαριστεις εμας....τον εαυτο σου να συγχαρεις το το μειον 1 !!!.....και βουρρρρρρρρρρρρρρ για τα επομενα μειον!!!!....μονη σου το καταφερες ;)

ααααααα.ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω !!!.....μπομπονιερες εχω διαλεξει κατι πολυ απλο....το κλασσικο τουλι με μια απλη κορδελιτσα ;)

ευχαριστω παντως ;)

καλο μου μαρακι λιπαμε που θα στο πω αλλα αφου δεν εφυγες τοσα χρονια τωρα δεν φευγεις . το ξερω απο τον αντρα μου ολο διαζυγιο του δινω και ακομα μαζι ειμαστε 13-14 χρονια . ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ειμαστε απο 15 χρονων μαζι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τωρα παω στα 29 . γερασα παει !!!!!!!!!!!!! :tongue: :tongue: :mrgreen::mrgreen:

χαχαχαχχαχα....ναι καλα.....μην το λες....ειμαι του φευγιου.....και κατα του γαμου :tongue:.....και εχω και αγοραφοβια....οποτε μαλλον αντι για πεδιλακι θα βαλω το αθλητικο παπουτσακι για μεγαλυτερη ανεση στο τρεξιμο :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Λοιπόν, είμαι στην 3η ημέρα, μέχρι στιγμής πάμε καλά :)

με πιάνει μία ψιλοκατάθλιψη ότι έχω πάρα πολλά κιλά και όσα και να χάσω πάλι θα πρέπει να χάσω άλλα τόσα.... αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι έτσι γιατί νομίζω ότι αυτό είναι που με καταστρέφει κάθε φορά και με κάνει να τρωω ακόμα περισσότερο.... (συναισθηματική πολυφαγία....)

πάω να πιω νεράκι!

αχχχ σαν να μιλαω εγω εισαι τσιπουριτσα μου...αν ησουν στο παλιο μας στεκι και εβλεπες ολα αυτα που ειχα γραψει θα καταλαβαινες τι εννοω...

αυτη τη συναισθηματικη πολυφαγια την ξερω παρα πολυ καλα...οσο κοιταω τον εαυτο μου και συνηδιτοποιω ποσα κιλα εχω παρει ...τοσο πιο πολυ κλαιω και τοοοοοσο πιο πολυ τρωω...

λοιπον για αυτο ειμαστε εδω και με την στηριξη ολης της ομαδας θα κανουμε και εμεις κατι καλο για τον εαυτο μας ... εχει η μια την αλλη...

ενας για ολους και ολοι για ενα!!!!!!

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

αχχχ σαν να μιλαω εγω εισαι τσιπουριτσα μου...αν ησουν στο παλιο μας στεκι και εβλεπες ολα αυτα που ειχα γραψει θα καταλαβαινες τι εννοω...

αυτη τη συναισθηματικη πολυφαγια την ξερω παρα πολυ καλα...οσο κοιταω τον εαυτο μου και συνηδιτοποιω ποσα κιλα εχω παρει ...τοσο πιο πολυ κλαιω και τοοοοοσο πιο πολυ τρωω...

λοιπον για αυτο ειμαστε εδω και με την στηριξη ολης της ομαδας θα κανουμε και εμεις κατι καλο για τον εαυτο μας ... εχει η μια την αλλη...

ενας για ολους και ολοι για ενα!!!!!!

ΟΚ εγω θελω να ειμαι ο νταρ ατανιαν !!! :tongue::tongue::tongue:

ολα καλα θα πανε...πιστεψτε στον εαυτο σας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια!κιεγω ξεφυγα εντελως το σκδ, αλλα ειχαμε τα βαφτισια μας και δικαιολογουμαι νομιζω. απο σημερα ξανα προγραμματακι, διαδρομο κλπ.

υ.γ. τα γεμιστα τα εφαγα χθες , καμια δεν μου απαντησε, αλλο φαι δεν ειχαμε, οποτε πηρα την πρωτοβουλια, σημερα σαλατουλα ceasars μαλλον

κοριτσακι να σας ζησει το μωρακι σας και να το δειτε οσο πιο ευτυχισμενο γινετε στη ζωη του...γερο και φωτισμενο να ειναι !!!!!!!

ΟΚ εγω θελω να ειμαι ο νταρ ατανιαν !!! :tongue::tongue::tongue:

ολα καλα θα πανε...πιστεψτε στον εαυτο σας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ενα δυο εν δυο κατω εχουμε αρχηγο βαρβατο...που λεει και ο παπακωσταντινου

και για να ανεβουμε λιγο

χαχαχαχχαχα....ναι καλα.....μην το λες....ειμαι του φευγιου.....και κατα του γαμου :tongue:.....και εχω και αγοραφοβια....οποτε μαλλον αντι για πεδιλακι θα βαλω το αθλητικο παπουτσακι για μεγαλυτερη ανεση στο τρεξιμο :tongue::tongue::tongue:

εχει και ο αντρα μου αλλα εκατσε στον γαμο .......................... χιχιχιχιχι! ειχα τον διαδοχο γιαυτο δεν εφυγε .................... :rolleyes::mrgreen: .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...