Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

μα να μην μπορουμε να συντονιστουμε ολες μαζι:D:D:D:tongue::tongue::tongue:

Λογικό είναι! δεν το περίμενες; είμαστε γυναίκες, αυτό σημαίνει πολλές υποχρεώσεις! όμως με καλή θέληση, όλα γίνονται!!!!!:D

Έχει μια ωραία, φθινοπωρινή μέρα....είχα πεθυμήσει μια τέτοια μέρα, χωρίς ζέστη και υγρασία....έχω όρεξη να κάνω δουλειές στο σπίτι:shock::shock::shock::shock::shock::shock:.......:shock::shock::shock::shock::shock:......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Λογικό είναι! δεν το περίμενες; είμαστε γυναίκες, αυτό σημαίνει πολλές υποχρεώσεις! όμως με καλή θέληση, όλα γίνονται!!!!!:D

Έχει μια ωραία, φθινοπωρινή μέρα....είχα πεθυμήσει μια τέτοια μέρα, χωρίς ζέστη και υγρασία....έχω όρεξη να κάνω δουλειές στο σπίτι:shock::shock::shock::shock::shock::shock:.......:shock::shock::shock::shock::shock:......

ο χριστός και η παναγία!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: (είμαι τεμπελίτσα το χω ομολογήσει:oops:)

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

καλα φυσικα και το περιμενα χιχιχιχι...ετσι ειναι οταν ολες εχουμε διαφορετικα προγραμματα και υποχρεωσεις οπως ειπες και εσυ...θα δυσκολευτουμε λιγο αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα τη βρουμε την ακρη :rolleyes::D...

ορεξη για δουλειες??? εγω σημερα δεν εχω καμια μα καμια ορεξη...οταν αλλαζει ο καιρος θελω να κοιμαμε και δεν μπορω σνιφ κλαψ με τα παιδια...αχχχχ ποσο μου εχει λειψει μια μερα απολυτης ησυχιας και χαλαρωσης και χουζουρεματος ;););)

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

ο χριστός και η παναγία!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: (είμαι τεμπελίτσα το χω ομολογήσει:oops:)

Κι εγώ που νόμιζα ότι σε αυτό το κλαμπ ανήκουμε μόνο η Μαεστρία κι εγώ.....:tongue::tongue::tongue::tongue::D:D

και εγω και εγω :oops::oops::oops:

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Κι εγώ που νόμιζα ότι σε αυτό το κλαμπ ανήκουμε μόνο η Μαεστρία κι εγώ.....:tongue::tongue::tongue::tongue::D:D
και εγω και εγω :oops::oops::oops:

έχουμε πει με τη maestria...θα πάρουμε μία γυναίκα (1 φορά το μήνα) για τα χοντρα!!:tongue::tongue::D:D:D

έχουμε πει με τη maestria...θα πάρουμε μία γυναίκα (1 φορά το μήνα) για τα χοντρα!!:tongue::tongue::D:D:D

πω! πω !! βρε και αν σας ακουγαν οι γιαγιαδες στην ταναγρα οτι θα βαζαται αλλη γυναικα να κανει δουλειες για εσας αχ!αχ!! τι νυφη εκανες θα σου ελεγαν

χαχαχαχαχα!!! χωριο κοριτσια χωριο !!!! :tongue: :tongue: :tongue::tongue:

ναι, γιατί στα ψιλά είμαι αστέρι:tongue:.......τα κάνω μ΄ευχαρίστηση:tongue:.........να περνάω την ώρα μου σιδερώνοντας και τι στον κόσμο:tongue::tongue::tongue:

Δύο είναι τα καλύτερά μου:

1. να σιδερώνω

2. να πέφτω σε μποτιλιάρισμα..............

μιλάμε τα νεύρα μου κρόσια..............:evil::evil:

ναι, γιατί στα ψιλά είμαι αστέρι:tongue:.......τα κάνω μ΄ευχαρίστηση:tongue:.........να περνάω την ώρα μου σιδερώνοντας και τι στον κόσμο:tongue::tongue::tongue:

1. να σιδερώνω

χαχαχαχαχαχχαχαχα και γω μαζι σου φιλεναδα χαχαχαχχαα...

θελω και εγω γυναικα...ξερετε καμια που να το κανει για την ψυχη της μανα της γιατι δεν παιζει και μια???:oops::oops::shock::shock::shock:

πω! πω !! βρε και αν σας ακουγαν οι γιαγιαδες στην ταναγρα οτι θα βαζαται αλλη γυναικα να κανει δουλειες για εσας αχ!αχ!! τι νυφη εκανες θα σου ελεγαν

χαχαχαχαχα!!! χωριο κοριτσια χωριο !!!! :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

θα έλεγα: ήρθε μία μακρινηηηηηηη μου ξαδέρφη να με βοηθήσει!!:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχαχα:D:D:D

Πέρα από την πλάκα- προσπαθώ να τα κάνω μόνη μου ( με βοηθάει και ο αντρούλης μου σε κάποια δεν λεω) αλλά μερικές φορές ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ σου λέω:rolleyes:

1. να σιδερώνω

το σίδερο το χω χρονομετρήσει:tongue::tongue::tongue:

3 πλυντήρια=2 ωρίτσες:tongue: (είμαι γρήγορη;;)

Διαφημίσεις

θα έλεγα: ήρθε μία μακρινηηηηηηη μου ξαδέρφη να με βοηθήσει!!:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχαχα:D:D:D

Πέρα από την πλάκα- προσπαθώ να τα κάνω μόνη μου ( με βοηθάει και ο αντρούλης μου σε κάποια δεν λεω) αλλά μερικές φορές ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ σου λέω:rolleyes:

το σίδερο το χω χρονομετρήσει:tongue::tongue::tongue:

3 πλυντήρια=2 ωρίτσες:tongue: (είμαι γρήγορη;;)

ΖΩΗ δεν παιζει ξερεις γιατι αμα πεις οτι ειναι ξαδερφη θα της κανουν ανακρηση δεν ξερεις τι κατινε ατομα ειναι φρικη σκετη . ενας λογος που στο χωριο μου δεν εκανα βολτες οταν ημουν εγκυος ηταν γιατι ηθελαν να μαθουν μεχρι και την ημερομηνια συλιψεις του παιδιου μην σου πω και πως το καναμε χαχαχαχα!!

ΖΩΗ δεν παιζει ξερεις γιατι αμα πεις οτι ειναι ξαδερφη θα της κανουν ανακρηση δεν ξερεις τι κατινε ατομα ειναι φρικη σκετη . ενας λογος που στο χωριο μου δεν εκανα βολτες οταν ημουν εγκυος ηταν γιατι ηθελαν να μαθουν μεχρι και την ημερομηνια συλιψεις του παιδιου μην σου πω και πως το καναμε χαχαχαχα!!

αυτο το κουτσομπολιό είναι από τα λίγα πράγματα που με κάνουν να χαίρομαι που δε μένω σε χωριό!

Βέβαια μπορείς να τους αγνοήσεις και παντελώς- και αυτό γίνεται;);)

αυτο το κουτσομπολιό είναι από τα λίγα πράγματα που με κάνουν να χαίρομαι που δε μένω σε χωριό!

Βέβαια μπορείς να τους αγνοήσεις και παντελώς- και αυτό γίνεται;);)

ΟΝΤΩς το αγνοω γιατι θα εριχνα πολυ μπινελικι καθε μερα !!!

Βικουλα παρε μια ιδεα για το θεμα αγγελος για τη βαφτιση ... δυστηχως δεν εχουμε πολλες επιλογες σε αυτο το θεμα...δεν ψηνεσαι για αλλο θεμα :oops::oops::oops: να μπορουμε να βαλουμε χρωμα...και να εχουμε και πολλες επιλογες...

http://www.evendi.gr/D91A0BED.el.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...