Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ντίνα μου, πολύ θέλω να πω ΝΑΙ, αλλά δεν ξέρω τι να πω...20/9 θα έχουν ανοίξει τα σχολεία και πολύ φοβάμαι ότι εγώ θα τρέχω πανικόβλητη...

Ας πέσουν κι άλλες ιδέες στο τραπέζι, και ας αποφασίσει η πλειοψηφία. Τι λέτε;

Α! μου΄ρθε κι άλλη ιδέα! σατανική!

Βρισκόμαστε μέσα στην εβδομάδα που έρχεται και το ξανακανονίζουμε για 20/9 που και εσύ θα μπορείς 1000% και η Μπαπ θα είναι πιο χαλαρή από τρεχάματα........ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ελίζα, για τις 6.00 εγώ είμαι ΟΚ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ντίνα μου, πολύ θέλω να πω ΝΑΙ, αλλά δεν ξέρω τι να πω...20/9 θα έχουν ανοίξει τα σχολεία και πολύ φοβάμαι ότι εγώ θα τρέχω πανικόβλητη...

και εγω πιστευω οτι ειναι λιγο μακρυα στις 20/9 αφου λεγαμε να κανονισουμε κατι αμεσα...αλλα και παλι ας αποφασισει η πληοψηφια οπως ειπε και η ελλη...

ντινακι γλυκο ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις και μονη σου βρε...

αληθεια θυμαται καμια ποτε γυριζει η τσιπουριτσα? ειχε δηλωσει και εκεινη συμμετοχη στην πρωτη αποπειρα που ειχαμε κανει...

ααααα εχω το τηλεφωνο της...θα την παρω πιο μετα να δουμε...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Α! μου΄ρθε κι άλλη ιδέα! σατανική!

Βρισκόμαστε μέσα στην εβδομάδα που έρχεται και το ξανακανονίζουμε για 20/9 που και εσύ θα μπορείς 1000% και η Μπαπ θα είναι πιο χαλαρή από τρεχάματα........ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ελίζα, για τις 6.00 εγώ είμαι ΟΚ.

ΚΑΛΑ θα τα καταφερω και εγω αμα ειναι απλα μετα θα παρω αυτοκινητο και θα ερθω μονη μου και το 6 και 5 με βολευει !!

ΚΑΛΑ θα τα καταφερω και εγω αμα ειναι απλα μετα θα παρω αυτοκινητο και θα ερθω μονη μου και το 6 και 5 με βολευει !!

ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p Πολύ χάρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p Πολύ χάρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

Τι λες να χασω τετοια συναντιση δεν τρελλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλααααααααααα εγωωωωωωωωωωωωωωω ακομμααααααααααααααααααααα χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!! :tongue: :tongue: :tongue:

Διαφημίσεις

Τι λες να χασω τετοια συναντιση δεν τρελλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλααααααααααα εγωωωωωωωωωωωωωωω ακομμααααααααααααααααααααα χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!! :tongue: :tongue: :tongue:

Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:razz::D

μπραβοοοοοο ντινακι...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Καλημέρα γοργονίτσες!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ με τη δουλειά καθημερινή δυστυχώς δεν προλαβαίνω..:(

Να ρίξω και γω μία πρόταση;;;

Γιατί δεν πάμε αυτό το Σάββατο κατά τις 11.00-12.00 το πρωί ή και το απογευματάκι;;; (που δεν θα έχουμε και δουλειά;)

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Γιατί δεν πάμε αυτό το Σάββατο κατά τις 11.00-12.00 το πρωί ή και το απογευματάκι;;; (που δεν θα έχουμε και δουλειά;)

Εχω γαμο και αυτο το σκ και ειναι να κανω ταξιδι :-( !! το αλλο ναι!!!

Διαφημίσεις

καλημερα Λουκια...

σκ ειναι λιγο δυσκολο για μενα...αλλα αν βολευει ολες τις υπολοιπες μην αγχωθειτε για μενα...δεν μπορει δεν μπορει καπου θα συναντηθουμε που λεει και το γνωστο ασμα χιχιχιχιχιχι...

Απογευματάκι κατά τι ώρα βολεύει; ρωτάω γιατί κι εγώ δουλεύω Σάββατο, αλλά θα κοιτάξω να το κανονίσω....

Φτουυυυυυυυυυ..........τώρα είδα ότι δε μπορεί η Ντίνα..........Ζωή, με τίποτα καθημερινή;;;;

Αν βολεύει τις περισσότερες καθημερινή, κανονίστε το και βλέπω και γω τί θα κάνω...

το πολύ πολύ θα έρθω στην επόμενη συνάντηση;))

μα να μην μπορουμε να συντονιστουμε ολες μαζι:D:D:D:tongue::tongue::tongue:

:D:D:D:D:D...αφού μένουμε στα 4 σημεία του ορίζοντα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:.....+δουλειές-υποχρεώσεις...θκατα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...