Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημεραααααααααααα !!!

και ναι ειναι δυνατον...γιατι να μην ειναι???

βεβαια απο τη διαφορα 63-62,4...προκειπτει οτι ισως ειναι υγρα ;)....μπορει ομως να ειναι και απωλεια βαρους.....μην ζυγιζεσαι καθημερινα ομως....το αγχος της ζυγαριας ειναι κακος συμβουλος στη διαιτα ;)

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!Κάθε πότε πρέπει να τσεκάρω με την ζυγαριά??

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα και καλό μήνα και από μένα!

Σήμερα έρχομαι πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από άδεια κύησης, λοχείας και ανατροφής, δηλαδή από Χριστούγεννα 2008-2009, και μπορώ να πω ότι μου ήρθε κάπως βαρύ. Βέβαια έρχεται και καλοκαίρι... ναι, είμαι εκπαιδευτικός, μη βαράτε οι υπόλοιπες...

Οι συνάδελφοι με κοιτάνε με μισό μάτι, η πιο κακίστρα δεν άντεξε:

"Ακόμα με τα κιλά της εγκυμοσύνης;"

Μου την έδωσε αλλά κρατήθηκα... Το κακό είναι ότι τα κιλά της εγκυμοσύνης τα είχα χάσει (τέσσερα ήταν όλα κι όλα) αλλά ένα χειμώνα στο σπίτι τα ξαναπήρα...

...και τα πρόσθεσα στα ήδη υπάρχοντα από την πρώτη εγκυμοσύνη, που επίσης ξαναπήρα αφού πρώτα γέννησα και τα έχασα (οχτώ αυτή τη φορά)...

...και όλα αυτά προστίθενται στο κανονικό μου υπέρβαρο...

Anyway, φιλούμπες!!

Καλημερα κ καλο μηνα!!!!

Πωωωωωωωωωωωωωωωωω....πόσο μου τη δινουν οι κομπλεξικες.....αϊ μαρηηηηη πες της.....κανε κ εσυ παιδι (αν δεν εχεις) και τα λεμε!!!!

Μην ακους !!!!!!!!!!!!!!!......εσυ στο σκοπο σου :cool:

καλημερα γογρονουλες και καλο μηνα

λοιπον κοριτσια να σας πω οτι ζυγιστικα σημερα και ναι ωωωω ναι εχασα ενα ολοκληρο κιλο ουτε και θυμαμαι απο ποτε...καλα ειναι ενα κιλο το χρονο εεεε? ενταξει μωρε δεν ηταν δυνατον να ειχα χασει αφου δεν ειμαι και πολυ συνεπης ... και για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενα να ειχα χασει και τιποτα...

ελπιζω τωρα που εγινε η αρχη να βαλω μυαλο και να συνεχισω...δεν θα κανω που δεν θα κανω μπανιο στη θαλασσα τουλαχιστον το σεπτεμβρη που εχω ενα γαμο να ειμαι λιγο καλυτερη...

σας φιλω γλυκα ολες

ΚΛΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!

τι βλεπουν τα ματακια μου????.....μειον 1????

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....μπραβοοοοοο !!!!

λοιπον μεσα στιν Ιουνιο στοχος σου ειναι να χασεις αλλα 3.....τωρα που αρχισε να δουλευει το συστημα.....πάρε τα πανω σου και μην παρεκλινεις.....θα δεις ποσο ομορφα θα νιωσεις και ποσο θα πεισμωσεις!!!!!!!

Καλημερα κοπελες και καλο μηναααα!

Ζυγιστικα για αλλη μια φορα και η ζυγαρια εκειιιιιιι στο 70.4-5 δεν λεει να πεσει καθολου. (Μαλλον εχει χαλασει, δεν εξηγειται αλλιως)

Δεν τα παραταω ομως, ταχω παρει πολυ, και χτες, ω ναι! εκανα και κοιλιακους!!! Διαδρομο απο σημερα, μην φωναζεις mpap!!!

Ετσι οπως ειμαι ντρεπομαι να παω παραλια, και πως θα παρουσιαστω στο νησακι μου σε 2 μηνες;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Βρε καλο μου πως να εκολλησει αν δεν αρχισει να λειτουργει στο φουλ ο μεταβολισμος σου????....πρεπει να γινουν καυσεις....και αυτο γινεται μονο με αεροβια ασκηση.....ΞΕΚΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και απο την πρωτη εβδομαδα θα δεις διαφορα.....και αν δεν δεις να μη με λενε Mpap :cool::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!Κάθε πότε πρέπει να τσεκάρω με την ζυγαριά??

Βαλε στο προγραμμα μια συγκεκριμενη μερα ζυγισματος για π.χ. Σαββατο πρωι (αφου εχεις παει πιπι-room και δεν εχεις φαει-πιει τπτ).....ετσι θα δεις τα σωστα κιλα σου ;)

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!κιεγω ξεφυγα εντελως το σκδ, αλλα ειχαμε τα βαφτισια μας και δικαιολογουμαι νομιζω. απο σημερα ξανα προγραμματακι, διαδρομο κλπ.

υ.γ. τα γεμιστα τα εφαγα χθες , καμια δεν μου απαντησε, αλλο φαι δεν ειχαμε, οποτε πηρα την πρωτοβουλια, σημερα σαλατουλα ceasars μαλλον

bgx2ye5lc.png

χχαχαχ mpap αφου σου ειπα οτι αρχισα απο χτες, θα το βαλω στο προγραμμα πια!!!!

Σε ευχαριστω πολυ για τις μεχρι τωρα συμβουλες σου!!!

αααα....μπραβοοοοοοοοοοοοοοοο !!!!....θα δεις ...θα δεις μεγαλη διαφορα :cool:

μην ευχαριστεις..... ;)

καλημερα κοριτσια!κιεγω ξεφυγα εντελως το σκδ, αλλα ειχαμε τα βαφτισια μας και δικαιολογουμαι νομιζω. απο σημερα ξανα προγραμματακι, διαδρομο κλπ.

υ.γ. τα γεμιστα τα εφαγα χθες , καμια δεν μου απαντησε, αλλο φαι δεν ειχαμε, οποτε πηρα την πρωτοβουλια, σημερα σαλατουλα ceasars μαλλον

καλως το κοριτσι!!!

Να σας ζησει !!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:....μια χαρα δικαιολογησαι!!!

εχμμμμμμ....το ειδα το ποστ σου για τα γεμιστα αλλα δεν προλαβα να απαντησω....φαε ΜΟΝΟ ΕΝΑ :tongue::tongue::tongue:

δε μου λες με το σκραμπ εχεις δει διαφορα-αποτελεσματα????....

γοργονες????? για πειτε τη γνωμη σας.....

http://www.whitewedding.gr/mi-ro.html

απο την πρωτη σειρα το Νο3 ειναι το δικο μου....για πειτεεεεεεεεεεεεεεεε:roll:

με δεξι κλικ κανετε και zoom

Διαφημίσεις

Με το καλό!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Όμορφο !!τα μαλλιά πώς θα τα κάνεις έχεις σκεφτεί;;

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

είναι τέλειο το νυφικό!

με το καλό κούκλα μου να είσαι πάντα ευτυχισμένη!

Λοιπόν, είμαι στην 3η ημέρα, μέχρι στιγμής πάμε καλά :)

με πιάνει μία ψιλοκατάθλιψη ότι έχω πάρα πολλά κιλά και όσα και να χάσω πάλι θα πρέπει να χάσω άλλα τόσα.... αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι έτσι γιατί νομίζω ότι αυτό είναι που με καταστρέφει κάθε φορά και με κάνει να τρωω ακόμα περισσότερο.... (συναισθηματική πολυφαγία....)

πάω να πιω νεράκι!

mpap ωραίο είναι αλλά εμένα δεν έιναι του στυλ μου. Αλήθεια τα μαλλιά πως θα τα κάνεις και τι παπούτσι θα βάλεις ? Επίσης πρέπει να δώσεις και πολλή προσοχή στο βάψιμο

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

είναι τέλειο το νυφικό!

με το καλό κούκλα μου να είσαι πάντα ευτυχισμένη!

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω !!!

καλο δεν ειναι???....εχει και τσεπακι για οταν θα βαριεμαι :tongue::tongue::tongue:

Με το καλό!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Όμορφο !!τα μαλλιά πώς θα τα κάνεις έχεις σκεφτεί;;

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω!!!

μαλλον μαζεμενα....σε μια απλη αλογοουρα....κατι τετοιο...ιδεα δεν εχω :roll::tongue:

mpap ωραίο είναι αλλά εμένα δεν έιναι του στυλ μου. Αλήθεια τα μαλλιά πως θα τα κάνεις και τι παπούτσι θα βάλεις ? Επίσης πρέπει να δώσεις και πολλή προσοχή στο βάψιμο

χαχαχχαχα....το διαλεξα γιατι ακριβως αυτο το νυφικο ειναι του στιλ μου ;)

παππουτσια εχω βρει ενα ζευγαρι πεδιλα (απαλο ροζ μεταλλιζε ) και σημερα θα παω και στον Ζουλια να δω κ αλλα ;)

μαλλια πιασμενα αλογουρα και μακιγιαζ οτι πιο φυσικο υπαρχει ;)

απλα πραγματα....:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...