Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημερα γογρονουλες και καλο μηνα

λοιπον κοριτσια να σας πω οτι ζυγιστικα σημερα και ναι ωωωω ναι εχασα ενα ολοκληρο κιλο ουτε και θυμαμαι απο ποτε...καλα ειναι ενα κιλο το χρονο εεεε? ενταξει μωρε δεν ηταν δυνατον να ειχα χασει αφου δεν ειμαι και πολυ συνεπης ... και για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενα να ειχα χασει και τιποτα...

ελπιζω τωρα που εγινε η αρχη να βαλω μυαλο και να συνεχισω...δεν θα κανω που δεν θα κανω μπανιο στη θαλασσα τουλαχιστον το σεπτεμβρη που εχω ενα γαμο να ειμαι λιγο καλυτερη...

σας φιλω γλυκα ολες

μπραβο ελιζακι καλη αρχη και πολλλλλα μειον σε κιλα . καλο μηνα ειδες ποσο ομορφα ξεκινησε σημερα η μερα σου . φιλακια καλη συνεχεια και δεν πειραζει που κανεις αρεα και που καμια κουτσουκελα χιχιχιχιχιχ :tongue: :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα γοργονίτσες (το λέω γιατί απο το χάσιμο των κιλών θα γίνόυμε όλες τοοοοοοοσο αδύνατες) και καλό μήνα!!!

Θέλω να ρωτήσω κάτι...σήμερα το πρωί (απο χαζομάραα μου το ξέρω) ζυγίστικα και ενώ εχθές η ζυγαριά με έδειξε 63 κιλά σήμερα με έδειξε 62,400!!!Γίνεται αυτό ή κάτι έπαθε η ζυγαριά???(είναι ακριβείας)

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα και καλό μήνα και από μένα!

Σήμερα έρχομαι πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από άδεια κύησης, λοχείας και ανατροφής, δηλαδή από Χριστούγεννα 2008-2009, και μπορώ να πω ότι μου ήρθε κάπως βαρύ. Βέβαια έρχεται και καλοκαίρι... ναι, είμαι εκπαιδευτικός, μη βαράτε οι υπόλοιπες...

Οι συνάδελφοι με κοιτάνε με μισό μάτι, η πιο κακίστρα δεν άντεξε:

"Ακόμα με τα κιλά της εγκυμοσύνης;"

Μου την έδωσε αλλά κρατήθηκα... Το κακό είναι ότι τα κιλά της εγκυμοσύνης τα είχα χάσει (τέσσερα ήταν όλα κι όλα) αλλά ένα χειμώνα στο σπίτι τα ξαναπήρα...

...και τα πρόσθεσα στα ήδη υπάρχοντα από την πρώτη εγκυμοσύνη, που επίσης ξαναπήρα αφού πρώτα γέννησα και τα έχασα (οχτώ αυτή τη φορά)...

...και όλα αυτά προστίθενται στο κανονικό μου υπέρβαρο...

Anyway, φιλούμπες!!

Καλημερα κοπελες και καλο μηναααα!

Ζυγιστικα για αλλη μια φορα και η ζυγαρια εκειιιιιιι στο 70.4-5 δεν λεει να πεσει καθολου. (Μαλλον εχει χαλασει, δεν εξηγειται αλλιως)

Δεν τα παραταω ομως, ταχω παρει πολυ, και χτες, ω ναι! εκανα και κοιλιακους!!! Διαδρομο απο σημερα, μην φωναζεις mpap!!!

Ετσι οπως ειμαι ντρεπομαι να παω παραλια, και πως θα παρουσιαστω στο νησακι μου σε 2 μηνες;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

wcBmp3.png

μπραβο ελιζακι καλη αρχη και πολλλλλα μειον σε κιλα . καλο μηνα ειδες ποσο ομορφα ξεκινησε σημερα η μερα σου . φιλακια καλη συνεχεια και δεν πειραζει που κανεις αρεα και που καμια κουτσουκελα χιχιχιχιχιχ :tongue: :tongue:

σε ευχαριστω πολυ κωσταντινα μου...να σαι καλα...δυστηχως η κουτσουκελα ειναι στο αιμα μου τα τελευταια χρονια αλλα που θα παει θα επανελθω σιγα σιγα ...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα και από μένα!

Σήμερα έρχομαι πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από άδεια κύησης, λοχείας και ανατροφής, δηλαδή από Χριστούγεννα 2008-2009, και μπορώ να πω ότι μου ήρθε κάπως βαρύ. Βέβαια έρχεται και καλοκαίρι... ναι, είμαι εκπαιδευτικός, μη βαράτε οι υπόλοιπες...

Οι συνάδελφοι με κοιτάνε με μισό μάτι, η πιο κακίστρα δεν άντεξε:

"Ακόμα με τα κιλά της εγκυμοσύνης;"

Μου την έδωσε αλλά κρατήθηκα... Το κακό είναι ότι τα κιλά της εγκυμοσύνης τα είχα χάσει (τέσσερα ήταν όλα κι όλα) αλλά ένα χειμώνα στο σπίτι τα ξαναπήρα...

...και τα πρόσθεσα στα ήδη υπάρχοντα από την πρώτη εγκυμοσύνη, που επίσης ξαναπήρα αφού πρώτα γέννησα και τα έχασα (οχτώ αυτή τη φορά)...

...και όλα αυτά προστίθενται στο κανονικό μου υπέρβαρο...

Anyway, φιλούμπες!!

καλη αρχη στη δουλιτσα σου και μην ακους κανενα...οπως ειπες και εσυ ειναι κακιες αυτα που λενε ...και ζηλευουν να εισαι σιγουρη...οσοι ζηλευουν οποιος λογος και να υπαρχει αυτοι βρισκουν παντα να πουν την κακια τους...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Καλημερα κοπελες και καλο μηναααα!

Ζυγιστικα για αλλη μια φορα και η ζυγαρια εκειιιιιιι στο 70.4-5 δεν λεει να πεσει καθολου. (Μαλλον εχει χαλασει, δεν εξηγειται αλλιως)

Δεν τα παραταω ομως, ταχω παρει πολυ, και χτες, ω ναι! εκανα και κοιλιακους!!! Διαδρομο απο σημερα, μην φωναζεις mpap!!!

Ετσι οπως ειμαι ντρεπομαι να παω παραλια, και πως θα παρουσιαστω στο νησακι μου σε 2 μηνες;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μια χαρα εισαι μην ακουω βλακειες ... αφου αρχισες και τη γυμναστικουλα σου ολα καλα ...εγω δεν κουνιεμαι καθολου...

καλε απο ποιο νησακι εισαι????

κοριτσια συγνωμη για τα πολλα ποστ αλλα δεν ξερω πως να τα μαζεψω σε ενα οπως κανετε εσεις αλλα που θα παει θα το μαθω...

μια χαρα εισαι μην ακουω βλακειες ... αφου αρχισες και τη γυμναστικουλα σου ολα καλα ...εγω δεν κουνιεμαι καθολου...

καλε απο ποιο νησακι εισαι????

κοριτσια συγνωμη για τα πολλα ποστ αλλα δεν ξερω πως να τα μαζεψω σε ενα οπως κανετε εσεις αλλα που θα παει θα το μαθω...

Απο Μυτιληνη, και ανυπομονω να παω, εχω να δω το νησακι μου κοντα στον ενα χρονο!!!!

wcBmp3.png

Βρε Ζωη μου, πως καταφερνεις να κτρεχεις κρατωντας τις χειρολαβες εχοντας ταχυτητα στο 8?:confused:

..Στο 8 αντέχω μόνο 3'-και με βολεύει να κρατάω τις λαβές, γιατί αλλιώς νομίζω οτι θα πέσω!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:, Συνήθως μένω μέχρι το 6,5..

Ναι, τωρα το καταλαβα. Συγκεκριμενα το θυμηθηκα που μου το ειπε η γυμναστρια. Απο το 220 αφαιρω την ηλικια μου (42) αποτελεσμα 178

Δεν πρεπει να ξεπερασω τους 178 παλμους.

Σωστη?????:confused:

Ναι σωστά, αλλά να μας πει και η mpap γιατί και εγώ στο Internet το διάβασα..

αααα.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ & ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!!!!!!!!!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Απο Μυτιληνη, και ανυπομονω να παω, εχω να δω το νησακι μου κοντα στον ενα χρονο!!!!

αααα ρε νησακια ομορφα...εγω ειμαι απο βουνο που λενε αλλα εμπλεξα με αντρα νησιωτη και απο τοτε λατρεψα τη θαλασσα...

εμεις εχουμε σχεσεις με ανδρο...

Διαφημίσεις

Καλό μας Μήνα Γοργόνες!!!!!

Είδα τις πιο πολλές από εσάς στο facebook και ομολογώ ότι το

GorgonoClub μας είναι πολύ δυνατό και σε λίγο καιρό θα είναι και αδύνατο!!!

χιχιχιχιχιιι

Κούκλες οι Γοργόνες!

να σχολιάσω ότι οι περισσότερες από εσάς δεν χρειάζεστε να χάσετε βάρος

αλλά αυτό είναι στην διάθεση του καθενός κι άλλωστε εδώ είμαστε για υγιεινή διατροφή και απώλεια βάρους - λίπους, σωστά;;;;;;;

σας φιλώ

με πολλούς αγωνιστικούς γοργονοχαιρετσμούς

:)

όποια δεν με έχει στο facebook και θέλει ας στείλει π.μ. , η αλήθεια είναι ότι έχω μπρερδευτεί ποια είναι ποια αλλά που θα πάει; σιγά σιγά κι αυτό!

Καλημέρα γοργονίτσες (το λέω γιατί απο το χάσιμο των κιλών θα γίνόυμε όλες τοοοοοοοσο αδύνατες) και καλό μήνα!!!

Θέλω να ρωτήσω κάτι...σήμερα το πρωί (απο χαζομάραα μου το ξέρω) ζυγίστικα και ενώ εχθές η ζυγαριά με έδειξε 63 κιλά σήμερα με έδειξε 62,400!!!Γίνεται αυτό ή κάτι έπαθε η ζυγαριά???(είναι ακριβείας)

Συγνώμη που σας πρήζω αλλά αυτό είναι δυνατόν???Αν είναι θα κάνω τρελό πάρτυ!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Πωωωωωωωωωω, πόση ώρα για να σας διαβάσωωωωω.......... καλά να είστε, βρε κορίτσια!!!!!!!!!!! Λέω μια βιαστική αλλά πολύ γλυκιά ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ......

Jenia κι εγώ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ!

Βικάκι αν δε σου κάνει κόπο, αφαίρεσαι, σε παρακαλώ, και το δικό μου κιλάκι (71 τώρα) να το βλέπω, να χαίρομαι, να βάλω στόχο τα στρογγυλά 70...........

Πάντως, βρε κορίτσια, τελευταία κοιτιέμαι στον καθρέφτη και είναι δεδομένο ότι θέλω πολλλλλλλλλλύυυυυυυυυ γυμναστική.....Tara, georgiamami, σας ζηλεύω που δεν την παραλείπεται.....με την ζέστη τώρα που έχει πιάσει, πώς την ταιριάζουμε;

Καλημερααααααααααααααααααα γοργονες!!!!

Που σαι βρε φιλεναδα??? :mrgreen:

Ακομα ενα μειον κιλακι???!!!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!

Με τη ζέστη φιλεναδα ιδρωνεις περισσοτερο....φευγουν περισσοτερες τοξινες κτλ κτλ....ελαφρυ ντυσιμο (καοκαιρινη φορμιτσα ή σορτσακι ) και ενα μπουκαλι νερο (οχι πολυ παγωμενο)..., ενα παραθυρο ψιλοανοιχτο και κανεις γυμναστικουλα....:cool:

Ελα μωρε! 10% τυρακι ειναι λιπαρο? Τα πραγματικα λιπαρα τυρια τα εκοψα με πονο ψυχης! Λατρευω φετα και ροκφορ!

Μου΄χει γινει πλεον τροπος ζωης και συνεπως αναγκη. Κανω διατροφη και γυμναζομαι συστηματικα 9 μηνες τωρα. Αν δεν παω μια μερα στο γυμναστηριο, με πιανει καταθλιψη. Ειναι η ωρα η δικη μου, που ξεφευγω απο τα καθημερινα!

καλα το 10% οντως δεν ειναι πολυ....αλλα για να φτασεις στο αποτελεσμα πιο συντομα καλο θα ηταν να το περιορισεις.....τι σου λεω τωρα εε???....χαχαχαχαχαχχα

Πολυ χαιρομαι σου σου εχει γινει τροπος ζωης....αυτο σημαινει οτι τα αποτελεσματα που θα εχεις θα ειναι ''διαχρονικα'' :cool:

Δεν σας ειπα εγω??? Το Σ/Κ μουγκα και απο Δευτερα μας πιανει λογο-γραπτο - διαροια. Θελω 2 ωρεςς να σας παρακολουθησω καλεεεεεε!!!!!!!!!!!

Παει ο υπνος παλι. Με βλεπω να κανω υπερωριες.

Δεν υπαρχετε, λεμε. Δεν υπαρχετε. Με εχετε στην μπριζα και εχει και τα καλα του αυτο. Παω απο γραφειο σε γραφειο, διαβαζω 1-2 ποστ, τρεχω στο αλλο γιατι χτυποει το τηλεφωνο, ξαναερχομαι εδω κ.ο.κ. Πως να καταφερω η αμοιρη να εχω σειρα σε οσα διαβαζω καιπως να απαντησω ή να σχολιασω η κακομοιρη??? Οχι, πειτε μου παρακαλω. Φιλακια γλυκα γοργονιτσες μου

Η αληθεια ειναι οτι τα σ/κ δεν μπαινω καθολου .....(εχουμε και ενα γαμο να ετοιμασουμε καλεεεεεεεεεεεεε :mrgreen: )

τουλαχιστον να πηγαινεις τρεχοντας απο το ενα γραφειο στο αλλο.....ευκαιρια για ξεμουδιασμα και γυμναστικη γραφειου!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Συγνώμη που σας πρήζω αλλά αυτό είναι δυνατόν???Αν είναι θα κάνω τρελό πάρτυ!!!!

καλημεραααααααααααα !!!

και ναι ειναι δυνατον...γιατι να μην ειναι???

βεβαια απο τη διαφορα 63-62,4...προκειπτει οτι ισως ειναι υγρα ;)....μπορει ομως να ειναι και απωλεια βαρους.....μην ζυγιζεσαι καθημερινα ομως....το αγχος της ζυγαριας ειναι κακος συμβουλος στη διαιτα ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

JimDin νομιζω οτι ναι γίνεται και εξαρτάται τι έφαγες την προηγούμενη ή αν έκανες περισσότερη γυμναστική. Σε εμένα συναιβαινε πολλές φορές όταν πρόσεχα. Απλά ζυγύσου και αύριο να σιγουρευτείς

Φιλιά

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...