Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Αυτές τις μέρες είμαι Κιουρία (εγώ τον εισήγαγα τον όρο Γεωργία :mrgreen:) και αισθάνομαι περίφημα (γι' αυτό, γιατί γενικά έγινα γκολ με τη γρίπη).

Θα ζυγιστώ την Κυριακή κι εύχομαι ν' αλλάξεις Βίκη κι εμένα τα κιλά μου! :tongue:

τελικά ο σωστός τίτλος θα ήταν ΚΟΥΡΙΕΣ σε δίαιτα!!!

εγώ δεν υπήρξα κι εντελώς κιουρία, σίγουρα όχι με κεφαλαία! αλλά προσπαθώ!

Ακυρη η απειλη, μου την εχουν στειλει ηδη 2 κοπελες!!!! (ξεχασα να δω τα μηνυματα)

Κριμα, και ειπα να ετρωγα λιγο παγωτακι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φτού! δεν σου 'κατσε το παγωτάκι , χαχαχαχαχαχααααα

βρε κορίτσια για πότε τα γράψατε όλα αυτά?? δεν προλαβαίνω λεμεεεε

Που σαι???????????? οεο????:mrgreen:

εισαι πολυ κοντα στο στοχο....και για σενα δεν ανησυχω καθολου...μια χαρα θα τα πας.......για την κοιλιτσα εχουμε πει....αεροβια ασκηση και κοιλιακους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....η κοιλια θα πεσει και θα σφιξει οταν θα χασεις λιπος !!!!....μη σταματας λοιπον την αεροβια ασκηση και τη διατροφη!!!....(κοψε λιγο τα λιπαρα τυρακια κτλ....και θα με θυμηθεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Ελα μωρε! 10% τυρακι ειναι λιπαρο? Τα πραγματικα λιπαρα τυρια τα εκοψα με πονο ψυχης! Λατρευω φετα και ροκφορ!

Πάντως, βρε κορίτσια, τελευταία κοιτιέμαι στον καθρέφτη και είναι δεδομένο ότι θέλω πολλλλλλλλλλύυυυυυυυυ γυμναστική.....Tara, georgiamami, σας ζηλεύω που δεν την παραλείπεται.....με την ζέστη τώρα που έχει πιάσει, πώς την ταιριάζουμε;

Μου΄χει γινει πλεον τροπος ζωης και συνεπως αναγκη. Κανω διατροφη και γυμναζομαι συστηματικα 9 μηνες τωρα. Αν δεν παω μια μερα στο γυμναστηριο, με πιανει καταθλιψη. Ειναι η ωρα η δικη μου, που ξεφευγω απο τα καθημερινα!

age.png age.png

Δεν σας ειπα εγω??? Το Σ/Κ μουγκα και απο Δευτερα μας πιανει λογο-γραπτο - διαροια. Θελω 2 ωρεςς να σας παρακολουθησω καλεεεεεε!!!!!!!!!!!

Παει ο υπνος παλι. Με βλεπω να κανω υπερωριες.

Δεν υπαρχετε, λεμε. Δεν υπαρχετε. Με εχετε στην μπριζα και εχει και τα καλα του αυτο. Παω απο γραφειο σε γραφειο, διαβαζω 1-2 ποστ, τρεχω στο αλλο γιατι χτυποει το τηλεφωνο, ξαναερχομαι εδω κ.ο.κ. Πως να καταφερω η αμοιρη να εχω σειρα σε οσα διαβαζω καιπως να απαντησω ή να σχολιασω η κακομοιρη??? Οχι, πειτε μου παρακαλω. Φιλακια γλυκα γοργονιτσες μου

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

g.gifo.gifr.gifg.gifo.gifn.gife.gifs.gifempty.gifc.gifl.gifu.gifb.gif

1317736cv02832z1y.gif

YMNOS !!!!!!!!!

[/url]

1)αχιλλεας

ετων 36

υψος 1,70

αρχικο βαρος (1-3-2010) 80

σημερινο 73

επιθυμητο βαρος (στοχος) 65.

2) Georgia mami,

ετων 42,

υψος 1,63,

αρχικο βαρος (16-1-2010) 92,5,

σημερινο 85,

επιθυμητο βαρος (στοχος) 68.

3)mpap

ετων 33

Υψος 1,62-1,63

σημερινο βαρος 47

επιθυμητο (στοχος) 52

4)JENIA

ετων 28

υψος 1,76

σημερινο βαρος 74 (το αναποδο του αρχηγου)

επιθυμητος στοχος 66

5)Mina G

Ετων = 33

Υψος = 1.62-1.63

Αρχικο βαρος (μεσα Φεβρουαριου) = 68,5

Τωρινο Βαρος 60

Στοχος = 57???

6)Nefelli

Ετων = 33

Υψος = 1.63

Αρχικο βαρος = 62,5

Τωρινο Βαρος = 57.5

Αρχικός Στοχος = 54

7)ΤΑRA

ετων 39

υψος 1,78

βαρος 71,5

στοχος 69

8)ziu-zitsu

ετων - 25 (η μικροτερη χοντρούλα ειμαι εδω μεσα???

υψος - 1,66

βαρος (αρχικο) - 3/5/10 - 71κιλα

σημερινό βαρος - 68,5

επιθυμητο βαρος - 60 (καλα και τα 58 δεν θα με χαλασουν

9)NIKOLEKAKI

Ετών: 35

Ύψος: 1,62

Βάρος: 61

Στόχος: 54 (53, 52... στην πολύυυυ αισιόδοξη version)

10)elli v

Ετών: 39

Ύψος: 1,73

Αρχικό βάρος (23/2/2010): 79

Σημερινό βάρος: 71

Επιθυμητό βάρος: 63

11)MIA MANOULA

ετων 33 το καλοκαιρακι

Υψος 1,57

αρχικο βαρος 72

τωρινο βαρος 69

στοχος οσο πιο χαμηλα, τοσο πιο καλα

12)ελιζα

Ετών: 30

Ύψος: 1,60

Αρχικό βάρος: 98+2 (δεν αντεχω να δω τον τριψυφιο)

Σημερινό βάρος: μην το επαναλαβω

Επιθυμητό βάρος: 65 (για αρχη) και στα 63 κουκλα ημουνα και δεν θα ξαναγινω...

13)Ιωάννα

ετών 34

ύψος 1,72

βάρος 95 κιλά

επιθυμητό 85 κιλά

14)zoitheodos

Ετών 31

ύψος 1,68

αρχικο βάρος 79 κιλά

τωρινο βαρος 59 κιλά

επιθυμητό 57 κιλά

15)ΒΙΚΥ74

ετων 36

υψος 1.67

αρχικο βαρος 77

σημερινο βαρος 71.5

επιθυμητος στοχος 65-63

16)τιγρακι:

ηλικια:29

υψος : 1.64

αρχικο:77.9

βαρος : 74.5

επιθυμητο :62

17)kaliopaki

Ετων = 35

Υψος = 1,63

Αρχικο βαρος = 68

Τωρινο Βαρος = 66,6

Στοχος = 62 (σε πρώτη φάση)

1:cool:ΚΥΡΙΑΚΗ_

Ετών = 26

Ύψος = 1,65

Αρχικό βάρος = 88

Τωρινό Βάρος = 88

Στόχος = 68 και αν μπορώ και 65 που είναι το κανονικό μου (βαρυκόκκαλη) .....

19)kounelitsa

Ετών: 26

Ύψος: 1,76

Αρχικό βάρος: μμμμ 63πριν την εγκυμοσύνη....81 μόλις πήγαινα να γεννήσω

Σημερινό βάρος: 74,8 (και που το γραφω με πιάνει κατάθλιψη..)

Επιθυμητό βάρος: 63 (και ο Θεός βοηθός!!!)

20)maestria

αρχικό βάρος Τριψήφιο, άστο καλύτερα

Τωρινό 86

Στόχος 75

21)sofia07

Ηλικία 37

Ύψος 1,67

Αρχικό βάρος 87

Τωρινό βάρος 84

Στόχος 64 (αισιόδοξη)

Ύψος 1,67

22)μινουλα

Υψος:1,61

Βαρος αρχικα: 73,6

Βαρος τωρα: 71,5

Βαρος επιθυμητο: 60

Ηλικια: 33

23)Φλορα

ηλικια 46

υψος 1,65

βαρος τωρα 78

βαρος αρχικο 73

επιθυμητο 68 αντε βαρια βαρια 70...

24)angel_mammy

29

1,63

αρχικό βάρος 96,6

Τωρινό 76,1

Στόχος 54 (ή ακόμα καλύτερα 53)

25)DEL

Ηλικία 31 (σε 2 μέρες)

Υψος 165

βάρος μετά την εγκυμοσύνη 72

τωρινό 65,500

σκοπός 60 (58 είναι τέλειο).

26)Nefelirene

Υψος :1,60

Αρχικό βάρος : 55-56Kg

Σημερινό : 54,5 Kg

Στόχος : Τουλαχιστον 51-52

27)ΤΑΤΗ

ύψος :1,63

Αρχικό και τωρινό βαρος(και όπως το πάω και παντοτινό) : 71,8

τωρινο 70,4

Επιθυμητό : 55

2:cool:nanis

Ηλικια: 28

Υψος: 1,64 :? νομιζω

Βαρος που κουβαλαω: 58 κιλα :oops: (ποτε δε ξεπερασα τα 50)

Θελω να παω :rolleyes: 50 κιλα

29) ΖΩΗ76

ύψος :1,60

Αρχικό βαρος: 67

τωρινό: 58,5

Επιθυμητό : Κανονικά πρέπει να είμαι γύρω στα 52, αλλά και στα 54 καλά είναι.....:wink:

30) ydroxoaki

ηλικια 36

υψος 1.63

αρχικο βαρος 58-75 (ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ 8 ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 25 ΟΛΟΚΛΗΡΑ)

σημερινο 72

στοχος ΜΕΧΡΙ ΤΑ 58 ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ 14!!!!

31)fraoulopoulitsa

Ύψος: 1,69

Αρχικό βάρος:87

Τωρινό βάρος:84

Επιθυμητό βάρος:60

32)ERIANTON

ΥΨΟΣ 1,63

ΑΡΧΙΚΟ ΒΑΡΟΣ 59

ΒΑΡΟΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ 71

ΤΩΡΙΝΟ ΒΑΡΟΣ 62

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΒΑΡΟΣ 56

33)Ellemphriem

Υψος: 1,64

Αρχικό Βάρος: 55 (αχ παναγια μου)

Τωρινο βάρος: 67

Επιθυμητο βαρος: 55 (Να παω να πνιγω λεω εγω).....

34)Tsipoura

Υψος: 1,70

Αρχικό Βάρος: 98 (27/05/2010)

Τωρινο βάρος: το όμοιον....:oops:

Επιθυμητο βαρος: 78 για αρχή :-)

35)JimDin (Κωνσταντίνα)

Υψος :1,67

Αρχικό βάρος : 67

Σημερινό : 63

Στόχος : Τουλαχιστον 56-57

36)Eirini_Dr

Ηλικια : 26

Υψος: 1,68

Αρχικο βαρος: 97 (μια μερα πριν γεννησω ....μετα δε τολμησα να ανεβω για τουσ επομενουσ 3 μηνες!)

Σημερινο: 74

Επιθυμητο: 67-65 (με θελει τσουποτη ο συζυγος!!!!)

37)Nadine

Ηλικια :29

Υψος: 1,82

Αρχικο βαρος: 82 (4 μήνες αφού γέννησα)

Σημερινο: 74

Επιθυμητο: 71.

3:cool:Margotte

Ετών: 33

Ύψος: 1,67

Βάρος: 73 (Παναγία μου!! Και μόνο που το γράφω ανατριχιάζω....)

Στόχος: 65 (Λέμε τώρα!!)

39)elachl

ΥΨΟΣ 1,65

ΗΛΙΚΙΑ 33

ΑΡΧΙΚΟ 103

ΣΗΜΕΡΙΝΟ 100

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ 80- 75

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

λοιπον...ευχομαι να μην εκανα λαθος στις αλλαγες της λιστας....οτι ειναι ριχτε το.....κοριτσια λυπηθειτε με κανω γενικο σπιτιου και τα εχω παιξει...

μπαπ βοηθαει αυτο στο αδυνατισμα;;

εχω τελειωσει τους δυο οροφους και παω για τον τριτο....και μαγειρευω πανω και ολη την ωρα ειμαι πανω κατω στη σκαλα!!!καλο αυτο ετσι;;;

και πρεπει να προλαβω μεχρι να τελειωσουν τα σχολεια γιατι μετα την καναμε για εξοχη!!!!

1) καλημερα!!!!!!!!!!

2) βικυ μου αν μπορεις να μου προσθεσεις ενα ετος και ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙς ΕΝΑ ΚΙΛΟ!!!

3) στο θηλασμο κυριολεκτικα με ρουφηξε ο δικος μου! μεσα σε τρεις μηνες εχασα δεν ξερω κιεγω ποσα κιλα, ημουν πιο αδυνατη αποτι πριν μεινω εγκυος και ετρωγα τον περιδρομο! συνεχεια και τα παντα!και επειδη συνεχισα να τρωωω τον περιδρομο και αφου σταματησα τον θηλασμο, πηρα και τα κιλα μου- νομιζω οτι καθε περπτωση ειναι διαφορετικη ομως

4) για τον ανανα βολευει πολυ το ηλεκτρικο μαχαιρι!!!QUOTE]

1)μπραβο αχιλεας ......μου αρεσει να κατεβαζω κιλα ....!!!!

2)και εγω εχω ακουσει οτι ο θηλασμος βοηθαει γιατι τρωμε πιο υγιεινα για να εχουμε καλο γαλα....βεβαια περα απο τον μεγαλο που και παλι δε θηλασα πολυ[3 μηνες αποκλειστικα]μπορω να πω στο θεμα των κιλων καλα τα πηγα....εχασα εννοω....μετα βεβαια παλι τα πηρα....και στ'αλλα δυο θηλασα 2 μηνες στο δευτερο και 1μηνα στο πρωτο ....οτι εχασα τα πηρα ....κλαψ!!!

Καλημερα σαςςςςςς!!!!

Εχει πολυ ζεστη σημερα και δεν εχω διαθεση να φαω τπτ-αυτο ειναι καλο βεβαια, μπας και δω την παλιοζυγαρια να κατεβαινει κατω απο τα 70 επιτελους!!!

Μια ερωτηση εχω, εχω διαδρομο σπιτι αλλα οπως εχω πει και σε παλιοτερο ποστ την εχω κανει ωραιοτατη κρεμαστρα-τον βαριεμαι λιγο τον διαδρομο.

Παω ομως για περπατημα στο παρκο (ειναι πολυ μεγαλο) για καμια ωρα ανα 2 μερες (βγαζω το σκυλι βασικα)

Κανω τιποτα, ή τζαμπα χαιρομαι οτι γυμναζομαι και καιω θερμιδες;

Α!!!το διαδρομο και εγω κρεμαστρα τον εχω κανει....γιατι δυστυχως ειναι μαγνητικος και δεν μπορω.......

Ευχαριστώ πολυχρονεμένη μου γκουρού - και ΟΛΑ τα κορίτσια - για τις ευχές.

Είμαι λίγο καλύτερα σήμερα. Ήρθα όμως στο γραφείο και κουράστηκα λίγο, οπότε τώρα κόπηκα κι αισθάνομαι λίγο χάλια.

Θα περάσει.

Αυτές τις μέρες είμαι Κιουρία (εγώ τον εισήγαγα τον όρο Γεωργία :mrgreen:) και αισθάνομαι περίφημα (γι' αυτό, γιατί γενικά έγινα γκολ με τη γρίπη).

Θα ζυγιστώ την Κυριακή κι εύχομαι ν' αλλάξεις Βίκη κι εμένα τα κιλά μου! :tongue:

ΒΙΚΥ - αν δεν κάνω λάθος εσύ είσαι - μοιάζεις τρελά με την ηθοποιό που έπαιζε την Ιζυ στο Grey's Anatomy!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλησπέρα γοργονίτσες.

δεν ξερω αν εννοεις εμενα ....αλλα το εχω ακουσει και απο αλλους!!!!!

που βλεπετε ομοιοτητα;;......η κοπελα ειναι κουκλα...εγω ειμαι πανουκλα!!!χαχα!!!!

παντως ειμαστε πολυ ομορφες οι ατιμες οι γοργονες ...εκτος απο μενα βεβαια το βοδι αλλα με εκπροσωπει πιστευω επαξεια η κορη μου και ο γιος μου χιχιχιχιχιχι...

φιλακια

ελιζα και ομως ασχετα απο τα κιλα...που ειναι κατι που μπορεις να το αλλαξεις...εισαι κουκλα!!!απο μαμα κουκλα ...μωρα κουκλια!!!!!!

σας έστειλα π.μ. για το facebook :D

εμενα μου εστειλες;;;;;

ειναι με καποια που δεν εχω κανει add....και θελει;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Η ένταση που ευνοεί την καύση λίπους είναι 65-75% της Μέγιστης Καρδιακής Συχνότητας, η οποία υπολογίζεται : (ΜΚΣ = 220 - Ηλικία).

clopy paste από το internet, αλλά δεν ξέρω εάν είναι σωστό:roll:

Μη μας βαζεις τοσο δυσκολα βρε Ζωη!!!! Με απλα ελληνικα παρακλω. :roll::roll:

για τον ανανα σου ειπα μια ειναι η λυση ηλεκτρικο μαχαιρι

για τον διαδρομο τι να σου πω? εγω κανω 5 λεπτα ζεσταμα , 30 λεπτα στο 6-6,5 και αλλα 5 αποθεραπεια και μου βγαζει 250-270 θερμιδες (χωρις κλίση όμως)

Με το προγραμμα δεν εχω προβλημα. Με την ενδειξη εχω. Κανω ακριβως το ιδιο προγραμμα με του γυμναστηριου αλλα η ενδειξη διαιρεθηκςε στη μεση. Δε με συμφερει αυτο. Χαχαχαχα

Προταση : Θα μπορουσαμε να κανουμε μια λιστα με κυριως γευματα πχ των μεσημεριανων και με τις θερμιδες που εχουν. Σε κανονικα επιπεδα μεριδας φυσικα. Απλα για να βοηθηθουμε οσων αφορα στον υπολογισμο τους σε συνδυασμο με τα συνοδευτικα του κυριως πιατου.

Πχ. γνωριζω οτι το παστιτσιο ειναι φουλ θερμιδες αλλα ποσες?

Μια σουπιτσα γιουβαρλακια ποσες?

Μια φασολακια με κρεας?

Ελπιζω να μη σας ανοιξα την ορεξη βραδιατικα.

Βικυ ακομα εδω ειμαι.Δεν τηρησα το οριο μου.

Μαγνητης ειναι το φορουμ????

Θα δω τις απαντησεις αργα.

Καλο βραδυ σε οσες αποχωρησουν για νανακια.

Χαχα!

Μου ηρθε ιδεα.Την λεω:

Ειχα ενα κωλλυματακι πριν που συναντησα 2 μεσα στο FB και δυσκολευτηκα να συνομιλησω και με τις δυο συγχρονως.

Απο το FB μπορουμε να συγχρονιστουμε και οταν βρισκομαστε παραπανω απο δυο να μεταφερομαστε στο chat cafe, οπου μπορουμε να μιλαμε ολες ανω των 2. Και φανταζεστε τι θα γινει μετα.....

Διαφημίσεις

Ουφ, επιτελους σας διαβασα. Τωρα θα γραψω το "σεντονι" μου.

koullam[/b];405465]Κορίτσια έχω μια απορία για το χάσιμο κιλών. Δεν ξέρω αν ξέρει καμιά να μας διαφωτίσει. Βασικά ήθελα να μάθω όταν θηλάζεις χάνεις πιο εύκολα κιλά ή όταν σταματήσεις να θηλάζεις που επανέρχετε ξανά ο οργανισμός στα ίσια του ???

Διότι διάφορα λέγονται αλλά τελικά ποια είναι η αλήθεια ??

Νομιζω οτι επειδη προσεχεις τη διατροφη σου, πετυχαινεις κατι.Αλλα μετα κυριως για συναισθηματικους λογος εξαιτιας του απογαλακτισμου, το ριχνεις στα φτου κακα. Οποτε τα ξαναβαζεις και με το παραπανω. Εκτος αν δεν παρασυρθεις και προσεξεις. Ξερω οτι ο οργανισμος επανερχεται πληρως σε διαστημα εννεα μηνων μετα τη γεννα και ισως παραταθει λιγο αν υπαρχει θηλασμος. Αυτα απο μενα.

JimDin[/b];405496]Εγώ προσωπικά άρχισα να επανέχρομαι σωματικά μετά απο τους 8 μήνες θηλασμου!

Εχω και εγώ μία απορία...η λεκάνη μου νομίζω οτι άνοιξε!!!Όχι όμως το κρέας άλλά τα κόκαλα!!!Αυτό επανέρχεται στα φυσιολογικά του???

Ναι καλη μου. Η λεκανη (τα κοκαλα) ανοιγει για να μπορεσει να χωρεσει το κεφαλακι του μωρου και δεν ξαναμικραινει.Μονο η λεκανη. Ολα τα αλλα επανερχονται αν το επιδιωξεις.

tsipoura[/b];405758]σας διάβασα, τελειώμο δεν είχε..... :)

δυσκολεύομαι ακόμα λίγο με τα πρόσωπα μιας και είμαι ψάρακλας :tongue:

Μια απο τα ιδια. Που θα μου παει. Θα σας μαθω.

mpap[/b];405888]ΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚ αυτο το τραπεζι θα το μαγειρεψω εγω !!!!....:mrgreen:

χαχαχαχαχαχχαχαχα....εχετε να φατε βραστο-ψητο (αναλατα ολα ετσι???) που θα παει συννεφο χαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστως γκουρου. Αλλωστε μεχρι να γινει αυτο θα εχουμε ξεχασει οτι υπαρχουν και αλλοι τροποι μαγειρεματος ή φαγητα φτου κακα.

ΖΩΗ76[/b];405907]....δεν πάμε για κανένα καφεδάκι καλύτερα;;;;:D:D:tongue::tongue::tongue::D:D

Εννοειται. Αλλωστε γιορτη θα εχουμε. Απο ολα θα κανουμε.

tsipoura[/b];405929]και για κανένα Τσιπουράκι θα έλεγα...... :tongue:

Ζω σε τσιπουροχωρι. Αυτο θα το κανω δωρο εγω. Και κρασακι διαθετουμε για οσες δεν πινουν τσιπουρακι.

ΖΩΗ76[/b];405941]μου τους βγάζει αυτόματα -έχει αισθητήρες στις λαβές των χεριών:wink:

:-D:-D:-D

Βρε Ζωη μου, πως καταφερνεις να κτρεχεις κρατωντας τις χειρολαβες εχοντας ταχυτητα στο 8?:confused:

Η ένταση που ευνοεί την καύση λίπους είναι 65-75% της Μέγιστης Καρδιακής Συχνότητας, η οποία υπολογίζεται : (ΜΚΣ = 220 - Ηλικία).:roll:

Ναι, τωρα το καταλαβα. Συγκεκριμενα το θυμηθηκα που μου το ειπε η γυμναστρια. Απο το 220 αφαιρω την ηλικια μου (42) αποτελεσμα 178

Δεν πρεπει να ξεπερασω τους 178 παλμους.

Σωστη?????:confused:

TARA[/b];406778]Μου΄χει γινει πλεον τροπος ζωης και συνεπως αναγκη. Κανω διατροφη και γυμναζομαι συστηματικα 9 μηνες τωρα. Αν δεν παω μια μερα στο γυμναστηριο, με πιανει καταθλιψη. Ειναι η ωρα η δικη μου, που ξεφευγω απο τα καθημερινα!

Εγω στους 4 μηνες ειμαι στο τρυπακι, και απορουν οι γυμναστριες που με βλεπουν στο τελειωμα της μερας παντα ευδιαθετη και δυναμικη.

Εκτονωνομαι.Εξαλλου το εχω παρει αποφαση και αγωνιζομαι γι' αυτο. Θελω να χασω ακομα 17 κιλα. Θελω να ξαναβρω την υγεια μου. Δεν ντρεπομαι γι' αυτο. Αντιθετως ειμαι περηφανη που εστω και αργα, ΧΑΝΩ. Γνωριζω πως το αργα ειναι και το υγιεινο. Και αν μια μερα δεν καταφερω να γυμναστω, αισθανομαι βαρια σωματικα και ψυχολογικα.

ΥΓ. Εχω κατεβει κι εγω στη ζυγαρια αλλα θα το οριστικοποιησω και μετα θα αιτηθω την τροποποιηση των στοιχειων μου.

Κοριτσαρες μου, καλο μηνα.

Κορίτσια βοηθήστε με λιγάκι θέλω να μου πείτε ιδέες για φαγητά ελαφριά, υγιεινά και γρήγορα σε ετοιμασία γιατί έχει κολλήσει το μυαλό μου και δεν ξέρω τι να ετοιμάσω αυτές τις μέρες. Αν έχετε και καμιά συνταγή ακόμα καλύτερα. :D;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλημερα γογρονουλες και καλο μηνα

λοιπον κοριτσια να σας πω οτι ζυγιστικα σημερα και ναι ωωωω ναι εχασα ενα ολοκληρο κιλο ουτε και θυμαμαι απο ποτε...καλα ειναι ενα κιλο το χρονο εεεε? ενταξει μωρε δεν ηταν δυνατον να ειχα χασει αφου δεν ειμαι και πολυ συνεπης ... και για να ειμαι ειλικρινης δεν περιμενα να ειχα χασει και τιποτα...

ελπιζω τωρα που εγινε η αρχη να βαλω μυαλο και να συνεχισω...δεν θα κανω που δεν θα κανω μπανιο στη θαλασσα τουλαχιστον το σεπτεμβρη που εχω ενα γαμο να ειμαι λιγο καλυτερη...

σας φιλω γλυκα ολες

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...