Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Hello! Μολις μπηκα, σας χαιρετω, θα σας διαβασω αργοτερα, και σας θυμιζω αν δεν εχετε απαντησει στις ερωτησεις μου, ριξτε μια ματια.

Φιλακιααααααααααα

για τον ανανα σου ειπα μια ειναι η λυση ηλεκτρικο μαχαιρι

για τον διαδρομο τι να σου πω? εγω κανω 5 λεπτα ζεσταμα , 30 λεπτα στο 6-6,5 και αλλα 5 αποθεραπεια και μου βγαζει 250-270 θερμιδες (χωρις κλίση όμως)

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ερωτηση προς γνωστες θεματων ΚΑΦΕ εχω ενα κακο εκτος των αλλων πινω 2-3 καφεδες την ημερα με συστατικα (1,5 καφε-1 ζαχαρη 2-ελληνικους) 1-γαλλικο+1 ζαχαρι κουπατους που λενε ποσες θερμιδες περνω απο την ολοι φαση και γενικα τι θα μπορουσα να κανω κατι για να μην πεινω τοσους σαν εναλακτικη .

ερωτηση προς γνωστες θεματων ΚΑΦΕ εχω ενα κακο εκτος των αλλων πινω 2-3 καφεδες την ημερα με συστατικα (1,5 καφε-1 ζαχαρη 2-ελληνικους) 1-γαλλικο+1 ζαχαρι κουπατους που λενε ποσες θερμιδες περνω απο την ολοι φαση και γενικα τι θα μπορουσα να κανω κατι για να μην πεινω τοσους σαν εναλακτικη .

εχει ενα ροφημα ο κορρες για ομοιοπαθητικη στα φαρμακεια-δεν ειναι κακο σαν γευση

bgx2ye5lc.png

εχει ενα ροφημα ο κορρες για ομοιοπαθητικη στα φαρμακεια-δεν ειναι κακο σαν γευση

θα παω να το παρω γιατι πρεπει να τον περιωρησω αλλα λογο γραφειου μου σπανε τα νευρα και τον χριαζομαι .ασε που κανω και κυταριτυδα και δεν μου αρεσει :(

Διαφημίσεις

αν θυμάμαι καλά η κάθε κουταλιά ζάχαρη (κοφτή του καφέ ) είναι 20 θερμίδες και άλλο τόσο το γάλα το εβαπορέ (πλήρες)

εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί είμαι coffee addict !!!!!

αλλά δεν γίνεται να κόψω κι αυτό, πάει το τσιγάρο (ήμουν και θεριακλού τρομάρα μου) πάει το φαί, να έχω τα καφεδάκια μου τουλάχιστον (δεν βάζω ζάχαρη όμως, μόνο άπαχο γάλα και κατά προτίμηση φρέσκο)

:roll:

αν θυμάμαι καλά η κάθε κουταλιά ζάχαρη (κοφτή του καφέ ) είναι 20 θερμίδες και άλλο τόσο το γάλα το εβαπορέ (πλήρες)

εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί είμαι coffee addict !!!!!

αλλά δεν γίνεται να κόψω κι αυτό, πάει το τσιγάρο (ήμουν και θεριακλού τρομάρα μου) πάει το φαί, να έχω τα καφεδάκια μου τουλάχιστον (δεν βάζω ζάχαρη όμως, μόνο άπαχο γάλα και κατά προτίμηση φρέσκο)

:roll:

να σου τι κανω σε μια κουπα μεγαλη βαζω 1 κοφτη καφε +λιγο και 1 ζαχαρη κοφτη στο ελληνικο γαλα δεν ριχνω . στον γαλικο βαζω πολυ λιγη ζαχαρι και νουνου λαιτ για γαλα μια μεριδουλα . εγω χωρις καθολου ζαχαρι στον καφε δεν μπορω :?

Ερωτηση : Οσες εχω δει μεχρι τωρα εχουν μακρια μαλλια. Υπαρχει καμια με κοντα??? Εμενα μου παει το κοντο και πρακτικα με βολευει αλλα λογω δυσαναλογιας με τον ογκο του σωματος δεν τολμω να τα κοψω. Σαν τον Πλουτο του Ποπαυ ειμαι με κοντο μαλι. Τον θυμαστε ή ολες ειστε μικρουλες???

Καλη εβδομαδα σε ολες με πολλα χασιματα (κιλων ενοειται).

Εγώ είχα πολύ κοντό μαλλί παλιότερα και σου λέω ότι για τις χοντρές ΔΕΝ είναι ότι καλύτερο :tongue:.

Το καρέ, ψιλομακρύ, είναι το ιδανικό, όπως τα 'χω τώρα, δες με σε φωτογραφίες που έχω από Ρώμη.

καλημερα σε ολες τις κουκλες μας . παντως κοριτσια πολυ ξανθια κατασταση μηπως να κανω και εγω ενα βαψιματακι. σας διαβασα ολες απο την παρασκευη τι εχεται κανει και εγω λιγο απο ολα στις γουρουνιστες κατατασομαι αλλα απο σημερα ραψιμο . βρε κοριτσια αυτο για τις τσιχλες δεν το ηξερα και κατεβαζω πακετακια . παπαπαπα τι επαθα !!!!!!!!!!! :(

Εγώ καστανή εξ από ανέκαθεν! :mrgreen:

Καλημεραααααααααααααααααα γοργονεςςςςςςςςςςςς :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μη με μαλωνεις....τα σ/κ κανω αποτοξινωση απο ιντερνετ :tongue::tongue::tongue:

λοιπον δεν εχω διαβασει ττπ......θα επανελθω με απαντησεις ;)..

Μαεστρια μου σιδερενια :mrgreen:

καλωσοριζω τις νεες γογονες!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μουτς μουτς :mrgreen:

Ευχαριστώ πολυχρονεμένη μου γκουρού - και ΟΛΑ τα κορίτσια - για τις ευχές.

Είμαι λίγο καλύτερα σήμερα. Ήρθα όμως στο γραφείο και κουράστηκα λίγο, οπότε τώρα κόπηκα κι αισθάνομαι λίγο χάλια.

Θα περάσει.

Αυτές τις μέρες είμαι Κιουρία (εγώ τον εισήγαγα τον όρο Γεωργία :mrgreen:) και αισθάνομαι περίφημα (γι' αυτό, γιατί γενικά έγινα γκολ με τη γρίπη).

Θα ζυγιστώ την Κυριακή κι εύχομαι ν' αλλάξεις Βίκη κι εμένα τα κιλά μου! :tongue:

ΒΙΚΥ - αν δεν κάνω λάθος εσύ είσαι - μοιάζεις τρελά με την ηθοποιό που έπαιζε την Ιζυ στο Grey's Anatomy!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλησπέρα γοργονίτσες.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

να σου τι κανω σε μια κουπα μεγαλη βαζω 1 κοφτη καφε +λιγο και 1 ζαχαρη κοφτη στο ελληνικο γαλα δεν ριχνω . στον γαλικο βαζω πολυ λιγη ζαχαρι και νουνου λαιτ για γαλα μια μεριδουλα . εγω χωρις καθολου ζαχαρι στον καφε δεν μπορω :?

Εγώ πάλι τον πίνω σκέτο! Δεν μπορώ όμως χωρίς γάλα, αλλά βάζω Light.

Τσιπούρα σε καταλαβαίνω κι εγώ έκοψα το τσιγάρο πριν 1-2 χρόνια (πως μ' αρέσει που το λέω), αλλά τον καφέ τον αύξησα. Μου λέει ο χαζμπαντ "αμάν ρε συ, πίνεις πολλούς καφέδες" και του την είπα!

Ε, πρέπει να 'χουμε κι ένα κακό πάθος, δε γίνεται! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πω πω κοριτσια λιγο ελλειψα (μονο 3-4 ωρες) και δεν σας προλαβαινω καλε...σας διαβασα ομως ολες ...

mpap δεν ενημερωνω για την πορεια μου γιατι μια μερα τα παω καλα και μια τη χανω τη μπαλα...ενταξει σιγουρα εχω ελαττωσει παρα πολυ και τα γλυκα και την ποσοτητα του φαγητου αλλα δεν ειμαι και πολυ συνεπης δυστηχως...

ας πουμε σημερα απο τη λυσα μου για γλυκο εφαγα λιγο σιταρακι που εφερε η γιαγια μου (κοινως κολλιβα) και εκανα σαν τρελλη να φαω επειδη ξερω οτι εχει ζαχαριτσα μεσα λες και ειχα μπροστα μου καμια τουρτα...τετοια λυσα σας λεω...

εφτιαξα ομως και τα ζελεδακια μου να ξεγελιεμαι με αυτα και τωρα θα κανω μαμ μπιφτεκακια με κολοκυθακια ...

να ρωτησω και εγω κατι??? τα πατζαρακια ποσο φτου κακα ειναι??? μια φορα το μηνα μπορουμε να τρωμε???

αντε παω και λιγο στο φεις να σας δω εσας που δεν εχω προλαβει...

παντως ειμαστε πολυ ομορφες οι ατιμες οι γοργονες ...εκτος απο μενα βεβαια το βοδι αλλα με εκπροσωπει πιστευω επαξεια η κορη μου και ο γιος μου χιχιχιχιχιχι...

φιλακια

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

αααααα οσο για τους καφεδες που λετε εγω δεν πεινω πολους ...αντε κανενα φραπεδακι τωρα που καλοκαιριαζει αλλα αντε να πιω εναν την ημερα ... και εχω αντικαταστησει τη ζαχαρη με ζαχαρινη...

οσο για το γαλα εεε αυτο το θελω και εγω στο καφεδακι μου αλλα χρονια τωρα πινουμε με τον αντρουλη μου το πρασινο...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Εγώ πάλι τον πίνω σκέτο! Δεν μπορώ όμως χωρίς γάλα, αλλά βάζω Light.

Τσιπούρα σε καταλαβαίνω κι εγώ έκοψα το τσιγάρο πριν 1-2 χρόνια (πως μ' αρέσει που το λέω), αλλά τον καφέ τον αύξησα. Μου λέει ο χαζμπαντ "αμάν ρε συ, πίνεις πολλούς καφέδες" και του την είπα!

Ε, πρέπει να 'χουμε κι ένα κακό πάθος, δε γίνεται! :mrgreen:

Πες τα Κιουρία μου! (θεικό αυτό, εύγε)

(3 μήνες το έχω κόψει το ρημάδι και πήρα τα 8 που είχα χάσει.....)

πάμε γερά :D

Πες τα Κιουρία μου! (θεικό αυτό, εύγε)

(3 μήνες το έχω κόψει το ρημάδι και πήρα τα 8 που είχα χάσει.....)

πάμε γερά :D

Εγώ - όχι που να το παινευτώ :tongue: - μετά τη γέννα έκανα υπερπροσπάθεια να χάσω τα κιλά (που έχασα τα πρώτα) και να μην ξαναρχίσω το τσιγάρο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

Εκεί να δεις ζόρι.

Αλλά πως χαίρομαι που δεν καπνίζω πλέον! Δεν μπορείς να φανταστείς.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πωωωωωωωωωω, πόση ώρα για να σας διαβάσωωωωω.......... καλά να είστε, βρε κορίτσια!!!!!!!!!!! Λέω μια βιαστική αλλά πολύ γλυκιά ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ......

Jenia κι εγώ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ!

Βικάκι αν δε σου κάνει κόπο, αφαίρεσαι, σε παρακαλώ, και το δικό μου κιλάκι (71 τώρα) να το βλέπω, να χαίρομαι, να βάλω στόχο τα στρογγυλά 70...........

Πάντως, βρε κορίτσια, τελευταία κοιτιέμαι στον καθρέφτη και είναι δεδομένο ότι θέλω πολλλλλλλλλλύυυυυυυυυ γυμναστική.....Tara, georgiamami, σας ζηλεύω που δεν την παραλείπεται.....με την ζέστη τώρα που έχει πιάσει, πώς την ταιριάζουμε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...