Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Κάνω 30 λεπτα / κλίση 15- με αυξομειώσεις σε γρήγορο περπάτημα (μέχρι 6,5 περίπου φτάνω) και μου δείχνει ότι χάνω 200 θερμίδες.Εάν δεν βάλω κλίση χάνω 155 περίπου θερμίδες..Τώρα όσον αφορά στη συχνότητα, κάνω σίγουρα το Σ+Κ και προσπαθώ -εάν και πολλές φορές είμαι κουρασμένη- να κάνω και 1 φορά μέσα στη βδομάδα (τις περισσότερες φορές δεν τα καταφέρνω)...Πάντως όταν κάνω συστηματικά νιώθω και πιο ξεφουσκωμένη..

ασε την κλιση προς το παρον και κανε σε ευθεια.....αυξησε λιγο την ταχυτητα στο 7 !!! προς το τελος του 30λεπτου ξεκινα και ενα ελαφρυ τρεξιματακι για 5-6 λεπτα και μετα σταδιακα χαμηλωνε την ταχυτητα και περπατα μεχρι το τελος του χρονου σου ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ασε την κλιση προς το παρον και κανε σε ευθεια.....αυξησε λιγο την ταχυτητα στο 7 !!! προς το τελος του 30λεπτου ξεκινα και ενα ελαφρυ τρεξιματακι για 5-6 λεπτα και μετα σταδιακα χαμηλωνε την ταχυτητα και περπατα μεχρι το τελος του χρονου σου ;)

το ελαφρύ τρεξιμο, το χω προσπαθήσει (στο οκτώ, αλλά αντέχω μόνο 3':roll:....

δεν έχω αντοχή μάλλον.....ή είμαι λίγο τεμπελα....:roll:

Αλλά με φοβίζουν και οι παλμοί γιατί φτάνουν πάνω από 175...

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

....δεν πάμε για κανένα καφεδάκι καλύτερα;;;;:D:D:tongue::tongue::tongue::D:D

και για κανένα Τσιπουράκι θα έλεγα...... :tongue:

Αρχηγέ ευχαριστώ πολύ για τις κατευθυντήριες :)

καλή μας ημέρα

το ύμνο στο φουλ παρακαλώ

το ελαφρύ τρεξιμο, το χω προσπαθήσει (στο οκτώ, αλλά αντέχω μόνο 3':roll:....

δεν έχω αντοχή μάλλον.....ή είμαι λίγο τεμπελα....:roll:

Αλλά με φοβίζουν και οι παλμοί γιατί φτάνουν πάνω από 175...

καλα παιδι μου οχι και το 8!!! πως μετρας τους παλμους???.....προσπαθησε εστω και 3 λεπτα στο 7 τρεξιματακι....ή 5 λεπτα στο 6.5 ;)

και για κανένα Τσιπουράκι θα έλεγα...... :tongue:

Αρχηγέ ευχαριστώ πολύ για τις κατευθυντήριες :)

καλή μας ημέρα

το ύμνο στο φουλ παρακαλώ

χαχαχαχχαχα...ΟΚ μεσα για τσιπουρακι και μεζεδακια (ολα ψητα.....ομως εεε???? (καλαμαρι-χταποδακι-γαριδες....ο καλυτερος συνδιασμος :cool: )....και το κεφι μας να κανουμε αλλα και να προσεξουμε γοργονιτσες

επιστρεφω σε λιγο...ελπιζω δηλαδη....επεσε δουλεια :-(

μουτς μουτς !!!

Διαφημίσεις

καλα παιδι μου οχι και το 8!!! πως μετρας τους παλμους???.....προσπαθησε εστω και 3 λεπτα στο 7 τρεξιματακι....ή 5 λεπτα στο 6.5 ;)

μου τους βγάζει αυτόματα -έχει αισθητήρες στις λαβές των χεριών:wink:

ευχαριστώ για τις συμβουλές mpap:-D:-D:-D

1) καλημερα!!!!!!!!!!

2) βικυ μου αν μπορεις να μου προσθεσεις ενα ετος και ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙς ΕΝΑ ΚΙΛΟ!!!

3) στο θηλασμο κυριολεκτικα με ρουφηξε ο δικος μου! μεσα σε τρεις μηνες εχασα δεν ξερω κιεγω ποσα κιλα, ημουν πιο αδυνατη αποτι πριν μεινω εγκυος και ετρωγα τον περιδρομο! συνεχεια και τα παντα!και επειδη συνεχισα να τρωωω τον περιδρομο και αφου σταματησα τον θηλασμο, πηρα και τα κιλα μου- νομιζω οτι καθε περπτωση ειναι διαφορετικη ομως

4) για τον ανανα βολευει πολυ το ηλεκτρικο μαχαιρι!!!

5) ποιοι ειναι οι φυσιολογικοι παλμοι βρε κοριτσια γιατι εχω κιεγω τετοιοι πραγμα στον διαδρομο???

bgx2ye5lc.png

Καλημερα σαςςςςςς!!!!

Εχει πολυ ζεστη σημερα και δεν εχω διαθεση να φαω τπτ-αυτο ειναι καλο βεβαια, μπας και δω την παλιοζυγαρια να κατεβαινει κατω απο τα 70 επιτελους!!!

Μια ερωτηση εχω, εχω διαδρομο σπιτι αλλα οπως εχω πει και σε παλιοτερο ποστ την εχω κανει ωραιοτατη κρεμαστρα-τον βαριεμαι λιγο τον διαδρομο.

Παω ομως για περπατημα στο παρκο (ειναι πολυ μεγαλο) για καμια ωρα ανα 2 μερες (βγαζω το σκυλι βασικα)

Κανω τιποτα, ή τζαμπα χαιρομαι οτι γυμναζομαι και καιω θερμιδες;

wcBmp3.png

1) καλημερα!!!!!!!!!!

2) βικυ μου αν μπορεις να μου προσθεσεις ενα ετος και ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙς ΕΝΑ ΚΙΛΟ!!!

3) στο θηλασμο κυριολεκτικα με ρουφηξε ο δικος μου! μεσα σε τρεις μηνες εχασα δεν ξερω κιεγω ποσα κιλα, ημουν πιο αδυνατη αποτι πριν μεινω εγκυος και ετρωγα τον περιδρομο! συνεχεια και τα παντα!και επειδη συνεχισα να τρωωω τον περιδρομο και αφου σταματησα τον θηλασμο, πηρα και τα κιλα μου- νομιζω οτι καθε περπτωση ειναι διαφορετικη ομως

5) ποιοι ειναι οι φυσιολογικοι παλμοι βρε κοριτσια γιατι εχω κιεγω τετοιοι πραγμα στον διαδρομο???

Καλημερααααααααααααα :D

2) χαχαχχαχαχαχαχαχχαχα.ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ εχασες κ αλλο!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

5) οχι δεν εχουν ολοι οι διαδρομοι.....οι παλμοι που πρεπει να εχει καποιος κατα τη διαρκεια της ασκησης βγαινουν απο ενα μαθηματικο τυπο.....θα το γραψω αργοτερα γιατι θελει λιγο χρονο και τωρα....πηζωωωωω:evil:

Καλημερα σαςςςςςς!!!!

Εχει πολυ ζεστη σημερα και δεν εχω διαθεση να φαω τπτ-αυτο ειναι καλο βεβαια, μπας και δω την παλιοζυγαρια να κατεβαινει κατω απο τα 70 επιτελους!!!

Μια ερωτηση εχω, εχω διαδρομο σπιτι αλλα οπως εχω πει και σε παλιοτερο ποστ την εχω κανει ωραιοτατη κρεμαστρα-τον βαριεμαι λιγο τον διαδρομο.

Παω ομως για περπατημα στο παρκο (ειναι πολυ μεγαλο) για καμια ωρα ανα 2 μερες (βγαζω το σκυλι βασικα)

Κανω τιποτα, ή τζαμπα χαιρομαι οτι γυμναζομαι και καιω θερμιδες;

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????.....ακομα κρεμαστρα τον εχεις το διαδρομο????????????????????.......χρησιμοποιησε τον ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!.......θα με κουφανεις!!!! :tongue::tongue::tongue:....αντε παιδακι μου κανε ενα καθημερινο γρηγορο περπατημα εστω και 15 λεπτα!!!!!

εαν περπατας γρηγορα με το σκυλακι σου κανεις δουλεια (για να χασεις παντα εεε)....εαν οχι απλα κανεις τη βολτιτσα σου ;)....βεβαια παντα το περπατημα καλο κανει.....απλα αν το ακνεις χαλαρα δεν χανεις και τπτ ιδιαιτερο ;)

1) καλημερα!!!!!!!!!!

Η ένταση που ευνοεί την καύση λίπους είναι 65-75% της Μέγιστης Καρδιακής Συχνότητας, η οποία υπολογίζεται : (ΜΚΣ = 220 - Ηλικία).

clopy paste από το internet, αλλά δεν ξέρω εάν είναι σωστό:roll:

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααα :D

2) χαχαχχαχαχαχαχαχχαχα.ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ εχασες κ αλλο!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

5) οχι δεν εχουν ολοι οι διαδρομοι.....οι παλμοι που πρεπει να εχει καποιος κατα τη διαρκεια της ασκησης βγαινουν απο ενα μαθηματικο τυπο.....θα το γραψω αργοτερα γιατι θελει λιγο χρονο και τωρα....πηζωωωωω:evil:

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????.....ακομα κρεμαστρα τον εχεις το διαδρομο????????????????????.......χρησιμοποιησε τον ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!.......θα με κουφανεις!!!! :tongue::tongue::tongue:....αντε παιδακι μου κανε ενα καθημερινο γρηγορο περπατημα εστω και 15 λεπτα!!!!!

εαν περπατας γρηγορα με το σκυλακι σου κανεις δουλεια (για να χασεις παντα εεε)....εαν οχι απλα κανεις τη βολτιτσα σου ;)....βεβαια παντα το περπατημα καλο κανει.....απλα αν το ακνεις χαλαρα δεν χανεις και τπτ ιδιαιτερο ;)

Αχ, με βαζεις δυσκολα χχαχαχαχα

Παντως η αληθεια ειναι οτι το αποφασισα και σημερα θα κανω 20 λεπτα διαδρομο, για αρχη ειναι καλα, αλλωστε και παλια που εκανα μεχρι 7 το πηγαινα στο γρηγορο περπατημα.

Το σκυλακι μου βολτιτσα το βγαζω, αρα δεν κανω και τπτ, κριμα, ημουν και περηφανη-ελεγα περπατησα μια ολοκληρη ωρα!!!!! :mrgreen::mrgreen:

wcBmp3.png

Hello! Μολις μπηκα, σας χαιρετω, θα σας διαβασω αργοτερα, και σας θυμιζω αν δεν εχετε απαντησει στις ερωτησεις μου, ριξτε μια ματια.

Φιλακιααααααααααα

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

allo κι από εμένα

Χθες πήγαμε με τον καλό μου μία τεράστια βόλτα (2 1/2 περπατάγαμε), χαλαρό περπατηματάκι όμως......

το γρήγορα πως το προσδιορίζουμε; περίπου;

επίσης, για το στατικό ποδηλατάκι τι λέτε; μπορώ να πάρω της αδελφής μου.

σας αρέσει το tikeraki μου?

allo κι από εμένα

Χθες πήγαμε με τον καλό μου μία τεράστια βόλτα (2 1/2 περπατάγαμε), χαλαρό περπατηματάκι όμως......

το γρήγορα πως το προσδιορίζουμε; περίπου;

επίσης, για το στατικό ποδηλατάκι τι λέτε; μπορώ να πάρω της αδελφής μου.

σας αρέσει το tikeraki μου?

πολυ καλο γενικα ολο το συστημα σου.οσο αφορα τα περπατημα αναφερομαστε σε γρηγορο βηματισμο - και οσο για το ποδιλατακι καθε γυμναστικη ειναι δεχτη μπορει παρακαλω να επεμβει ο αρχειγος αμα λεω κατι λαθος παρακαλω :rolleyes::P:tongue:

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες. Ρε κοριτσια τι πραγμα ειναι αυτο???? Δεν σας προλαβαινω καθολου. Δεν μπαινω το ΣΚ και τη Δευτερα διαβαζω διαβαζα διαβαζα και τελειωμο δεν εχει. Τωρα ουτε που θυμαμαι τι διαβασα.

Λοιπον γραφω συνοπτικα Ενα καλοσορισμα στις καινουριες (παντα το γραφω γιατι παντα βρισκω καινουρια προσωπατα) γοργονες. Περαστικα στην αρρωστη γοργονα. Ελπιζω να εισαι καλα σημερα.

Καποια κοπελα νομιζω ειχε απορια για το που χαθηκα (Μινα 1) νομιζω εμενα εννοουσε. Εδω ειμαι αλλα ψιλο πηζω στη δουλεια και το ΣΚ ψιλοπηζω σπιτι. Καποιες εκαναν μικρες παρασπονδιες???? Μπαινω και εγω στη σειρα. Ολες τις μερες ειμαι κιουρια μεχρι χτες το βραδακι. Ηρθαν οι κουμπαροι μας. Παραγγειλαμε, εφαγα μια κοτοσαλατιτσα. Αλλα οι ατιμοι ειχαν φερει και ωραιοτατη τουρτα παγωτο. Και εκοψα ενα λεπτο κομματακι και εφαγα. Και ηπια ολιγον τι αναψυκτικο.

Τα αποτελεσματα απο το ζυγισμα ομως του Σαββατου ειναι 60 (ειμαι 3 κιλα απο το στοχο). Οποτε αγαπημενη μας Βικυ μπορεις να με κανεις ριφρεςςςς????? Ευχαριστω εκ των προτερων. Σημερα θα φαω ψαρακι για μεσημερι. Αυτα για αρχη. Εδω τριγυρω θαμαι.

Y9MXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...