Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

κοριτσάρες μου σας ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωω!!! καλώς σας βρήκα!!!!

maestria77, ένα πιατάκι θα έτρωγα μη φανταστείς κάτι υπερβολικό, χιχι

elizaa, καλή συνέχεια!!!

mpap, δεν είχα καταλάβει οτι επιτρέπεται το ψωμάκι το μεσημέρι, γιούππππππιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

εύχομαι να μη σας τρελλάνω στις ερωτήσεις και φυσικά να είμαι καλή μαθήτρια!

Καλή συνέχεια σε όλες σας, στην κάθεμια για την προσπάθεια της!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Γοργονάρα;

Φαλαινάκι;

Μην λέμε και ανακρίβειες ε γκουρού;;;

Εσένα θα σε λέω σαρδελάκι μου! :mrgreen::lol::lol:

γοργοΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ειπα!!!!!!!!!!!!!....ΤΕΛΟΣ !!! :tongue::tongue::tongue:

εεε....οχι και σαρδελα ρε συυυυυυυυυυυ....:tongue::tongue::tongue:....δεν ακους πως χτυπαω την ουρα μου....γκλουπ γκλουπππππ.....γοργονα κ εγωωωωωωωωωωωω :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

κοριτσάρες μου σας ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωω!!! καλώς σας βρήκα!!!!

maestria77, ένα πιατάκι θα έτρωγα μη φανταστείς κάτι υπερβολικό, χιχι

elizaa, καλή συνέχεια!!!

mpap, δεν είχα καταλάβει οτι επιτρέπεται το ψωμάκι το μεσημέρι, γιούππππππιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

εύχομαι να μη σας τρελλάνω στις ερωτήσεις και φυσικά να είμαι καλή μαθήτρια!

να ρωτας οτι θελείς!!!!!!!!....βεβαια λογω δουλειας μην περιμενεις παντα αμεση απαντηση....το μονο σιγουρο ειναι οτι απαντηση θα παρεις ομως :mrgreen:

λοιπον 2-3 tips για τη διατροφη

1 φορα την εβδομαδα ζυμαρικα σε μικρο πιατο

1 φορα την εβδομαδα πατατες...εννοειται ΟΧΙ τηγανιτες!!! και αυτες σε πολυ μικρο πιατο

ετσι για να μη σου λειψουν !!! :cool:

απο κρεας να προτιμας μοσχαρι....το χοιρινο ειναι πολυ λιπαρο!!!!!

εαν φας 2 φετες ψωμι στο μεσημεριανο σου φροντισε να μην ειναι οι μερες που τρως ζυμαρικα και πατατες !!!!!!!!!!!!!

ΤΥΡΙΑ απαγορευονται δια ροπαλου!!!!!...δεν επιτρεπονται ουτα αυτα με χαμηλα λιπαρα!!!!!

Φροντισε να ελλατωσεις κατα πολυ το αλατι σου και να πινεις πολυ ΝΕΡΟ!!!!!

εαν θελεις κατι γλυκο....ή φαε ενα φρουτακι ή εχε ετοιμα στο ψυγειο σου ζελε που θα εχεις φτιαξει απο πριν :mrgreen:

εαν λιωνεις για γλυκο-παγωτο....φαε ενα σορμπε ή πηγαινε σε ενα μεγαλο ζαχαροπλαστειο και ζητα ενα γλυκο για διαβητικους!!!!

αυτααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:....θα σου πω κ αλλα στην πορεια :cool:

1. στο πρωινό αντι για φρυγανιά επιτρέπεται μια φετουλα ολικής?

2. την ημέρα επιτρέπονται 2-3 φέτες ψωμί πλυν την περίπτωση της μερας με τα ζυμαρικά, οπου απλα τις περιορίζω σε μια?

3. ισχύει το όχι νερό μια ώρα πριν και μια ώρα μετά φαγητού?

:?

παω να φτιαξω ζελεδακια για τις κακες ωρες τις λιγουρας για γλυκο...

καλα που μου τα θυμησες μαρακι...

παμεεεεεεεεεεεεε δυναταααααααααααα...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

2. την ημέρα επιτρέπονται 2-3 φέτες ψωμί πλυν την περίπτωση της μερας με τα ζυμαρικά, οπου απλα τις περιορίζω σε μια?

νομιζω genie οτι δεν επιτρεπετε κατα τη διαρκεια του φαγητου το νερο (εκτος αν πνιγεσε χιχιχιχι) και επεισης αμεσως μετα το φαγητο νομιζω πως δεν κανει αλλα μαλλον για πιο σιγουρα θα σου πει η αρχηγος...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

elizaa mou και γω έτσι ήξερα μέχρι που τελευταία μου μίλησε μια κοπέλα για την διατροφή που ακολουθεί, όπου η διατροφολόγος της, της είπε να πίνει ένα ποτήρι νερό ή χυμό πορτοκάλι 5-10 λεπτά πριν το μεσημεριανό της γεύμα.

1) βεβαιαως και επιτρεπεται

2) ποιος ειπε 2-3 φετουλες????:roll:...εγω παντως οχι....για 2 φετουλες ημερισιως ειπαμε.....σε περιπτωση που εχεις ζυμαρικα ή πατατα στο μεσημεριανο....φαε μια μικρη ;)

3) νερακι μπορεις να πιεις και πριν το φαγητο....και μετα.....κατα τη διαρκεια εεε εαν σου κατσει η μπουκια στο λαιμο πιες :tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue:

θεώρησα 2 του μεσημεριανου και μια το πρωι που την κάνω αλλαγή με την φρυγανιά. είμαι και πονηρούλα ;):tongue::D

πονηρούλαααααααααααααααααααα :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

αχ πολυ μου αρεσε genie που εβαλες χρωμα ... και επειδη ειμαι και ζηλιαρα...

ειπα να βαλω και εγω χιχιχιχιχιιχιχιχι...

τα ζελεδακια ακυρα για σημερα...δεν εχω σνιφ κλαψ

0002020B.gif για ολες σας!!!!!!!!!!!!

sig.asp?img=ad1

mpap κάτι ακόμη που θέλω να ρωτήσω είναι αν πειράζει να πίνω νερό μόνο τις πρωινές ώρες και μέχρι νωρίς το απόγευμα, δεν μπορώ να πιω νερό το βραδάκι γιατί μου χαλάει τον ύπνο ;) τώρα έχουμε και τις ζέστες μην έχω και άλλα :tongue:

elizaa δεν πειράζει σήμερα φρουτάκια και αγγουράκια, αύριο ζελεδάκι, ωραίο το φουξάκι σου και γω το έκανα μια αλλαγή, να δω ποιο θα με εκφράσει καλύτερα :P

λαλαλαλαλαλαλα στρουμφοτραγουδω λαλαλαλαλαλαλα στρουμφοτραγουδω...

ειπα να το ριξω στο τραγουδι μπας και ξεχασω την πεινα μου χιχιχιχιχι...μη φαω απο τωρα το μεσημεριανο...να παει τουλαχιστον 1,30 ... αχχχχχχχχχχ

ειναι πολυ ασχημο πραγμα να εισαι συνεχεια στο σπιτι...να μην δουλευεις να ξεφευγεις λιγο...

ααααααα με την ευκαιρεια να σας πω οτι ψαχνω επειγοντως για δουλεια...αν ακουσετε τιποτα σγυριχτε...

πρεπει να χω στειλει ισα με 100 βιογραφικα απο δω και απο εκει...

που θα παει θα μου κατσει...οχι το τζακ ποτ βρε παιδεια η δουλεια...τωρα που το σκεφτομαι και το τζακ ποτ δεν θα με χαλαγε... 000203FB.gif

sig.asp?img=ad1

ειναι πολυ ασχημο πραγμα να εισαι συνεχεια στο σπιτι...να μην δουλευεις να ξεφευγεις λιγο...

Όντως!

Εγώ 11 μήνες έκατσα με το μωρό και τον τελευταίο μήνα είχα σκυλοβαρεθεί και ήθελα να γυρίσω στη δουλειά. :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα γοργονάρες μου!

Genie Καλή Αρχή!!!!! Με το καλό τα χασίματα!

Να προτείνω κι εγώ 1-2 πραγματάκια;

όταν έχουμε κρεας ή κοτόπουλο καλό είναι να αποφεύγουμε τον συνδιασμό με υδατάνθρακες, ας φυλάξουμε τις βραστές πατατούλες και το ψωμάκι όταν έχουμε λαχανικά ή κάποιο λαδερό (ελαφρύ πάντα) ή ψάρι

επίσης και τα όσπρια με προσοχή! θα προτεινα μία φορά την εβδομάδα και ένα λογικό πιάτο (χορταίνουμε με τη συνοδευτική σαλάτα), επίσης όπως είπε η αρχηγός δεν συνοδεύουμε με τυρί ........

όσο για το ψωμί, εγώ τρωω μόνο φρυγανιές (2 για πρωινό ή με γιαούρτι για μεσημεριανό στη δουλειά) ή τοστ οπότε δεν μπαίνω σε διαδικασία πόσες φέτες, λεπτές ή χοντρές κλπ!

Ελιζάκι μου μπράβο που ψώνισες ωραία λαχανικά!

Θα σε κρατήσει μόνο μια σαλάτα με τυρί για μεσημέρι τώρα που είναι αρχή; μήπως να φας κοτοπουλο με σαλάτα ή μπιφτέκια με σαλάτα; Αν θυμάμαι καλά το κυρίως γεύμα σου είναι το μεσημεριανό, σωστά; Το βράδυ τί έχεις στο πρόγραμμα; Κερνάς ζελαδάκι;μιαμ!

Αρχηγέ για πες τί λες; μήπως είναι προτιμότερο τις 3-4 πρώτες μέρες να τρωει κρεας, κοτόπουλο ή ψάρι με σαλάτα που θα την κρατήσουν περισσότερη ώρα;

Εγώ όταν ξεκινάω έτσι κάνω γιατί με σαλάτα και τυρί... λυσσάω! μετά από 3-4 μέρες που συνηθίζω δεν με πειράζει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...