Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Όπως λέμε Ζαρούχλα;;;

(αχ, που τη θυμήθηκα πάλι; Μου 'λείπειιιιιιιιιιι)

η ζαρούχλα μας έχει σημαδέψει εδώ μέσα! :)

αχχχχ ναι μαρακι αυστηρη σε θελω αυτη τη φορα...δεν με παιρνει αλλο λεμε...

σημερα εφαγα το πρωι γαλα με δημητριακα, ενα φρουτο αναμεσα και το μεσημερι, πριν λιγο δηλαδη μισο γιαουρτι vita line με τα φρουτα και τα δημητριακα, ειπα να το παιξω σαν αποτοξεινωση σημερα...

αντε να δουμε...

θα είναι αυστηρή και σε σένα και σε μένα! εμεις είμαστε ομάδα βαρέων βαρών!

αρχηγέ διάβασες τα κατορθώματά μου ε; γουρούνιασα και τώρα θα πάω διακοπές (αμήν και πότε!) ΥΠΟ ΔΙΑΙΤΑ :) εντολή της διαιτολόγου με όλη της την αγάπη! θα έχω και 1-2 τυχερά .... αλλά σε γενικές γραμμές πάμε για ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ! αυτός είναι ο στόχος! πωρώστε με! αν το καταφέρω αυτό θα καταφέρω και τα υπόλοιπά :-D

το vitaline που λες (το μεγάλο) όταν είναι για μεσσημεριανό το τρώμε ΟΛΟ για να μην πεινάσουμε μετά από 2 ώρες..... επίσης το συνοδεύουμε με 2 φρυγανιές! (είναι από τα αγαπημένα μου μεσσημεριανά!)

Θα σου τα πει και η αρχηγός αλλά πρέπει να τρως πολύ στην αρχή για να μην έχεις καμία αίσθηση πείνας και κυλήσεις σε χαζα! στα λέω γιατί μου το έχει πει η διαιτολόγος ότι όταν κάποιος είναι στην δική μας κατηγορία (κιλά + ψυχολογία) για να εχει μία ευκαιρία η διαιτα να επιτυχει πρέπει στην αρχή να τρωμε πολύ αλλά από τα σωστά!

φάε φαε φαε αλλά σαλάτες, φρούτα γιαούρτια κρεας ψάρι κοτόπουλο. μέσα σε 4-5 μέρες δεν θα θέλεις να φας μεγάλες ποσότητες θα δεις!

αρχηγέ καλά τα λέω;

καλα φανταζεστε εμενα εναν ανθρωπο σχεδον 100 κιλα μεσα σε μια αιθουσα να κανει zumba με ολες τις κορμαρες?????

χαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχα

ντοματες θα μου πεταξουνε...

αχχχχχχ αυτα σκεφτομαι και μεχρι τωρα δεν εχω κανει την κινηση να παω γυμναστηριο εστω...

η τελευταια μου εμπειρια πριν τρεια χρονια που ημουνα και πιο αδυνατη ηταν δραματικη...ο ρατσισμος στο φουλ...με το δαχτυλο με δειχνανε και δεν ξαναπατησα το ποδι μου...και μου αρεσουν ρε γμτ εμενα ολα αυτα τυπου αερομπικ...

σνιφ κλαψ

Βρε κορίτσι μου, πραγματικά τώρα, γιατί σ' ενοχλεί ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ τι λένε οι άλλοι για σένα;;;

Για σε παρακαλώ άσε τα χαζά και κάνε ότι είναι καλύτερο για τον εαυτό σου!

Λες κι όλοι γεννηθήκανε κορμάρες. Εσύ έκανες και 2 παιδιά, είσαι κλεισμένη στο σπίτι, τα φροντίζεις.

Σου το 'χω ξαναπεί, μη σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι για σένα κι αγάπησε τον εαυτό σου! :P

καλά στα λεει! αμαν βρε ελιζάκι!

πρώτον θα είμαστε 2 100κιλες δεν θα είσαι μόνη σου! λάθος μέχρι να ξεκινήσουμε - πες σε ένα μήνα θα εχουμε χάσει 3-4-5 κιλά!

μην σε νοιάζει τι λενε οι αλλοι! ας δουνε τα μούτρα τους και την μ@λ@κι@ που τους δέρνει (συγγνώμη αλλά εχω φορτώσει!)

επίσης η κόρη σου πρέπει να το κόψει αυτό και μάλλον πρέπει να της μιλήσει ο άντρας σου! όχι μόνο για να μην πληγώνεσαι εσύ αλλά για να μάθει ότι ΔΕΝ κάνουμε διαχωρισμό στους ανθρώπους και είμαστε προσεκτικοί να μην τους στεναχωρούμε! δηλαδή αν αύριο δει έναν παιδάκι που έχει κάποια σοβαρή αναπηρία θα τ λεει: κουτσός, κουλός, κλπ????? δεν θα πρέπει να την σταματήσεις; συγγνωμη κιόλας, ελπίζω να μην ξεπέρασα κάποια όρια

ότι κάνουμε το κάνουμε για εμας και μετά για τους αλλους, τα λέω για να τα ακούω κι εγώ!

άντε πάμε για zumbaaaaaaaaa

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

κοριτσακια μου την κανω για λιγο...αν δεν σας πετυχω πιο μετα καλο απογευμα να εχετε ...

μαεστρια μου με προσοχη τις ασκησουλες...

φιλακια

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

η ζαρούχλα μας έχει σημαδέψει εδώ μέσα! :)

θα είναι αυστηρή και σε σένα και σε μένα! εμεις είμαστε ομάδα βαρέων βαρών!

αρχηγέ διάβασες τα κατορθώματά μου ε; γουρούνιασα και τώρα θα πάω διακοπές (αμήν και πότε!) ΥΠΟ ΔΙΑΙΤΑ :) εντολή της διαιτολόγου με όλη της την αγάπη! θα έχω και 1-2 τυχερά .... αλλά σε γενικές γραμμές πάμε για ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ! αυτός είναι ο στόχος! πωρώστε με! αν το καταφέρω αυτό θα καταφέρω και τα υπόλοιπά :-D

το vitaline που λες (το μεγάλο) όταν είναι για μεσσημεριανό το τρώμε ΟΛΟ για να μην πεινάσουμε μετά από 2 ώρες..... επίσης το συνοδεύουμε με 2 φρυγανιές! (είναι από τα αγαπημένα μου μεσσημεριανά!)

Θα σου τα πει και η αρχηγός αλλά πρέπει να τρως πολύ στην αρχή για να μην έχεις καμία αίσθηση πείνας και κυλήσεις σε χαζα! στα λέω γιατί μου το έχει πει η διαιτολόγος ότι όταν κάποιος είναι στην δική μας κατηγορία (κιλά + ψυχολογία) για να εχει μία ευκαιρία η διαιτα να επιτυχει πρέπει στην αρχή να τρωμε πολύ αλλά από τα σωστά!

φάε φαε φαε αλλά σαλάτες, φρούτα γιαούρτια κρεας ψάρι κοτόπουλο. μέσα σε 4-5 μέρες δεν θα θέλεις να φας μεγάλες ποσότητες θα δεις!

αρχηγέ καλά τα λέω;

καλά στα λεει! αμαν βρε ελιζάκι!

πρώτον θα είμαστε 2 100κιλες δεν θα είσαι μόνη σου! λάθος μέχρι να ξεκινήσουμε - πες σε ένα μήνα θα εχουμε χάσει 3-4-5 κιλά!

μην σε νοιάζει τι λενε οι αλλοι! ας δουνε τα μούτρα τους και την μ@λ@κι@ που τους δέρνει (συγγνώμη αλλά εχω φορτώσει!)

επίσης η κόρη σου πρέπει να το κόψει αυτό και μάλλον πρέπει να της μιλήσει ο άντρας σου! όχι μόνο για να μην πληγώνεσαι εσύ αλλά για να μάθει ότι ΔΕΝ κάνουμε διαχωρισμό στους ανθρώπους και είμαστε προσεκτικοί να μην τους στεναχωρούμε! δηλαδή αν αύριο δει έναν παιδάκι που έχει κάποια σοβαρή αναπηρία θα τ λεει: κουτσός, κουλός, κλπ????? δεν θα πρέπει να την σταματήσεις; συγγνωμη κιόλας, ελπίζω να μην ξεπέρασα κάποια όρια

ότι κάνουμε το κάνουμε για εμας και μετά για τους αλλους, τα λέω για να τα ακούω κι εγώ!

άντε πάμε για zumbaaaaaaaaa

γεια σου βρε τσιπουριτσα!!!!!

ΠΟλυ σωστα τα λες!!!!.....τα ξερει η Ελιζα τα εχουμε πει πολλες φορες...αλλα καλα κανεις και τα υπενθυμιζεις!!!! :cool:

ΜΗ μασας οι γουρουνιες ειναι για να γινονται....βουρ απο σημερα στο προγραμμα της διαιτολογου σου...!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και συμφωνω απολυτα σε ολα τα παραπανω!!!!!

λοιπον γοργονακια μου....την εκανααααααααααααααααααα......εχω ραντεβου για μακιγιαζζζ....αντε να δουμε :tongue::tongue::tongue:

φιλια πολλα σε ολες!!!!

και μη ΜΑΣΑΤΕ λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

οταν ζοριζεις τον αυχενα...επαναλαμβανω,....δεν κανεις σωστα την ασκηση!!!!

το περπατημα βοηθαειο σε πολλους τομεις ;)

υπαρχουν ασκησεις για τον αυχενα...ομως θελει ΠΟΛΥ καλη ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ και να στις δειξει καποιος απο κοντα....απο μακρια δεν παιρνω τετοια ευθυνη γιατι φαινονται απλες...αλλα ειναι δυσκολες ασκησεις και επικινδυνες αν δεν γινουν σωστα ;)

Αχ, αυτός ο αυχένας!

Δεν ξέρεις πόσο με κουράζει ώρες ώρες. Βλέπω όμως ότι όσο κάνω περισσότερο κοιλιακους, μ' ενοχλεί λιγότερο, άρα μάλλον κάτι κάνω σωστά.

Τσιπουρίτσα κι εγώ δεν είμαι μακριά. Χάλια τα 'χω κάνει και με τα γλυκά που σαβουρντιάζω, έβαλα και 1-2 κιλά. :mad: (ή κάνεις βλακείες ή όχι)

Αυτή τη βδομάδα όμως προσπαθώ να είμαι ΚΙΟΥΡΙΑ (γιατί την άλλη θα 'μαι διακοπές) και να προλάβω να χάσω τπτ, πριν μου κατσικωθούν.

Καλέ, αντί να χάσω 10 που θέλω, θα βάλω κι άλλα!!!

ΒΟΗΘΑΤΕ ΓΕΙΤΟΝΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!

Κοριτσάρες κι εγώ σας χαιρετώ, μειωμένο ωράριο (το παίρνω απόγευμα τώρα, γιατί έρχομαι νωρίς) και την κάνω σιγά - σιγά.

Καλή συνέχεια!

2697458ycugyyj545.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

να πω ενα καλησπερα σας δειλα δειλα...

λοιπον θα σας τα πω τωρα που ειμαι μονη μου και ελπιζω μεχρι το πρωι να εχω εξηλεωθει...

ειχατε απολυτο δικαιο αχ τσιπουριτσα αχ και μου το πες εσυ...μετα λοιπον απο το μισο γιαουρτι που εφαγα το μεσημερι μετα απο κανενα δυωρο-τρειωρο με εκοψε τετοια πεινα που εκανα σαν τρελη...σαν ναρκωμανης που θελει επειγοντως τη δοση του...

ακουστε και βαρατε...εφαγα λοιπον κατα τις 5 μισο τοστ και μολις τωρα τελειωσω μια κρεπα με τυρι-κοτοπουλο-ντοματα...βαρατε βαρατε ... οτι και να μου σουρετε θα εχετε δικαιο...

το αποτελεσμα βεβαια αφου πλακωθηκα ειναι να με πιασει το στομαχι μου και να νιωθω θκατα ...

ευτυχως αυριο εχουμε λαικη και θα παω να αγορασω τα ζαρζαβατικουλια μου, θα φτιαξω και το κοτοπουλακι μου και θα τρωω σαν ανθρωπος το μεσημερι για να μην ξαναπαθω στερητικο...

αυτααααααα

πω πω και οσο θυμαμαι που σας ελεγα να ειστε αυστηρες...

σας αγαπαω πολυυυυυυυυυυυυ (σας καλοπιανω και λιγο μπας και ειναι μικρη η τιμωρια)

αρχηγε ξερω το πρωι που θα σηκωθω να χτυπησω μερικους κοιλιακους μπας και σωσω λιγο την κατασταση εεεεεε????

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

έλα βρε ελιζάκι δεν θα σε μαλώσουμε!

τώρα κατάλαβες ότι πρέπει να τρως πολύ πολύ καλά ;;;;;;; επίσης επειδή σε κόβω σαν εμένα και σε αυτό, πίνεις νερά;;;;;;;;;;;; πρέπει! σήμερα το βράδυ τί θα φας; μην πεις τίποτα... γιατί δεν θα είναι τίποτα.... φάε το υπόλοιπο γιαούρτι + 2 φρυγανιές και καλη σου νύχτα!

επίσης την ώρα που σε έπιασε η τρελή η πείνα...θα μπορούσες να φας το υπόλοιπο γιαούρτι +2 - 3 φρουτάκια, στο λέω αν συμβεί επόμενη φορά να είσαι προετοιμασμένη

πίστεψε με στην αρχή πρέπει να να είσαι σχεδόν σκασμένη (βοηθάνε και τα νερά σε αυτό πάρα πολύ εγώ το παλεύω!)

σε φιλώ και καλή μας συνέχεια

εγώ σήμερα το μεσσημέρι είχα ντάκο και το βράδυ θα φάω μπιφτέκια με σαλάτα :)

Buongiorno γοργονούλες!!!

Χρόνια πολλά, καλά και ευτυχιμένα σε όλες τις γοργονούλες μα κυρίως σε όσες γιόρταζαν προχθές.

Λοιπόν κοριτσάρες λέω να ξεκινήσω και θα χρειαστώ τα φώτα σας. Θα ακολουθήσω την διατροφή νο 1, τι λέτε?

Για αρχή ας κάνω κανα δυο ερωτησούλες:

1. Αντι για φρυγανιά μπορώ να φάω ψωμάκι?

2. Δεν παίζει ρόλο η ποσότητα της τροφής, όμως το λαδάκι θα πρέπει να είναι περιορισμένο, έτσι δεν είναι? Μάξιμουμ στα 3-4 κουταλάκια να υποθέσω?

3. Λαχανικά επιτρέπονται μαγειρεμένα πέρα απο σουπες? πχ τουρλού, σπανάκι, φασολάκια?

4. καλαμπόκι επιτρέπεται?

Buongiorno γοργονούλες!!!

Χρόνια πολλά, καλά και ευτυχιμένα σε όλες τις γοργονούλες μα κυρίως σε όσες γιόρταζαν προχθές.

Λοιπόν κοριτσάρες λέω να ξεκινήσω και θα χρειαστώ τα φώτα σας. Θα ακολουθήσω την διατροφή νο 1, τι λέτε?

Για αρχή ας κάνω κανα δυο ερωτησούλες:

1. Αντι για φρυγανιά μπορώ να φάω ψωμάκι?

2. Δεν παίζει ρόλο η ποσότητα της τροφής, όμως το λαδάκι θα πρέπει να είναι περιορισμένο, έτσι δεν είναι? Μάξιμουμ στα 3-4 κουταλάκια να υποθέσω?

3. Λαχανικά επιτρέπονται μαγειρεμένα πέρα απο σουπες? πχ τουρλού, σπανάκι, φασολάκια?

4. καλαμπόκι επιτρέπεται?

Καλημέρα σου!

Παίζει ρόλο η ποσότητα της τροφής, πρέπει να 'ναι μερίδες εστιατορίου που λένε. Ειδικά για τα λαδερά, μια μεγάλη κουτάλα.

Το λάδι η γκουρού λέει να το προσθέτεις στο τέλος του μαγειρέματος, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες θα σου πει η ίδια, εγώ δεν το κάνω, για να 'μαι ειλικρινής.

Το καλαμπόκι με μέτρο, παχαίνει.

Λαχανικά επιτρέπονται, ναι, αλλά όχι βούτες στα λαδερά, προσεχε. :mrgreen:

Καλή αρχή, καλή προσπάθεια.

Γκουρού, διαφώτισε καλύτερα την καινούρια παρακαλώ!

Καλημέρα σε όλες!

2337246f6jejm8a1a.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σε ευχαριστώ maestria77 μου!!!

Ανέφερα παραπάνω ότι δεν παίζει ρόλο η ποσότητα γιατί έτσι γράφει στην διατροφή νο1 (την κάνω copy paste και επειδη δε βρήκα το κόλπο για αλλαγή χρώματος για τα γράμματα το έβαλα ανάμεσα σε αστεράκια, που θα παει θα τα μάθω τα κόλπα χιχι):

Διατροφή Νο 1

Διατροφη υγιεινη (στελνει τα κιλα κ το λιπος μακρια....) ..3-4 εβδομαδων (χωρις παρασπονδιες ομως εεε???!!!)...στην 4η ελατε να σας δωσω συγχαρητηρια!!!.... (Αυτο απο την γκουρου μας)

πρωι : χυμος-καφες(προαιρετικος) -μια φρυγανια με μελι

Δεκατιανο: ενα γιαουρτι με φρουτο ή kellogss με γαλατακι ή σκετο φρουτο

Μεσημεριανο : αποκλειουμε τα λιπαρα οχι πολλους υδατανθρακες(ρυζι-μακαρονια-πατατες) εαν φας υδατανρακες να ειναι μικρες ποσοτητες

Μπορεις να τρως σουπες λαχανικων , φακες , ρεβυθια , κοτοπουλο, ψαρι , μοσχαρι , σε συνδιασμο με πρασινες σαλατες !!!

Απογευματινο : οτι και στο δεκατιανο

Βραδινο :μια πρασινη σαλατα ή kellogss με γαλατακι, στη σαλατα μπορεις να προσθετεις και ενα τονο νερου

******σε αυτη τη διατροφη δεν παιζει ρολλο η ποσοτητα αλλα το τι τρως,********

γενικα ομως επειδη δεν ειναι διαιτα ....αλλα διατροφη παιρνεις ολες τις βιταμινες απο φρουτα , λαχανικα και πρωτεϊνη!!!!!!

Βαλτε στην καθημερινοτητα σας ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ.

Στα ψητα μην βαζεις καθολου αλατι....θα προσθετεις το λεμονακι και ουτε που θα καταλαβεις τη διαφορα , το ιδιο και στη σαλατα.....βαζοντας το ξυδακι παιρνει τη γευση που πρεπει !.....για τα υπολοιπα φαγητα παρε το αλατι στην πρασινη συσκευασια που εχει 51% λιγοτερο νατριο !!!!!!!!!!!

Εννοεί ότι δεν το μετράμε και με το σταγονόμετρο το φαί, αλλά οι μερίδες - ειδικά λαδερά λέω εγώ - μην είναι και γαβάθες, κατάλαβες;;

Γενικώς ν' αποφεύγουμε τις υπερβολές κοριτσάκι. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααα και απο μενα...

Genie καλως ορισες στο τρελο παρεακι και καλη αρχη με τη διαιτουλα σου...

σημερα πηγα λαικουλα και εφοδιαστικα καλα και ομορφα πραγματακια...

σημερα το μεσημεριανο μου (ακολουθω πλεον το προγραμμα μου...εφοδιαστικα τα παντα και ειμαι ετοιμη τωρα...) εχει μια σαλατα με ενα κομματι τυρι και μια φετα ψωμι...

σαλατα αναμεικτη λεει αλλα εγω δεν βρηκα καλο μαρουλι οποτε θα φτιαξω μια αγγουροντοματα με πολυυυυυυυυ αγγουρι...

ελπιζω σημερα να μην την πατησω οπως χτες ... δεν νομιζω ομως οτι θα εχω προβλημα... τωρα εχω και αγγουρακια για κανενα τσιμπολογημα χιχιχιχιχι...

σας φιλω γλυκα...

Σε ευχαριστώ maestria77 μου!!!

Ανέφερα παραπάνω ότι δεν παίζει ρόλο η ποσότητα γιατί έτσι γράφει στην διατροφή νο1 (την κάνω copy paste και επειδη δε βρήκα το κόλπο για αλλαγή χρώματος για τα γράμματα το έβαλα ανάμεσα σε αστεράκια, που θα παει θα τα μάθω τα κόλπα χιχι):

Διατροφή Νο 1

Διατροφη υγιεινη (στελνει τα κιλα κ το λιπος μακρια....) ..3-4 εβδομαδων (χωρις παρασπονδιες ομως εεε???!!!)...στην 4η ελατε να σας δωσω συγχαρητηρια!!!.... (Αυτο απο την γκουρου μας)

πρωι : χυμος-καφες(προαιρετικος) -μια φρυγανια με μελι

Δεκατιανο: ενα γιαουρτι με φρουτο ή kellogss με γαλατακι ή σκετο φρουτο

Μεσημεριανο : αποκλειουμε τα λιπαρα οχι πολλους υδατανθρακες(ρυζι-μακαρονια-πατατες) εαν φας υδατανρακες να ειναι μικρες ποσοτητες

Μπορεις να τρως σουπες λαχανικων , φακες , ρεβυθια , κοτοπουλο, ψαρι , μοσχαρι , σε συνδιασμο με πρασινες σαλατες !!!

Απογευματινο : οτι και στο δεκατιανο

Βραδινο :μια πρασινη σαλατα ή kellogss με γαλατακι, στη σαλατα μπορεις να προσθετεις και ενα τονο νερου

******σε αυτη τη διατροφη δεν παιζει ρολλο η ποσοτητα αλλα το τι τρως,********

γενικα ομως επειδη δεν ειναι διαιτα ....αλλα διατροφη παιρνεις ολες τις βιταμινες απο φρουτα , λαχανικα και πρωτεϊνη!!!!!!

Βαλτε στην καθημερινοτητα σας ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ.

Στα ψητα μην βαζεις καθολου αλατι....θα προσθετεις το λεμονακι και ουτε που θα καταλαβεις τη διαφορα , το ιδιο και στη σαλατα.....βαζοντας το ξυδακι παιρνει τη γευση που πρεπει !.....για τα υπολοιπα φαγητα παρε το αλατι στην πρασινη συσκευασια που εχει 51% λιγοτερο νατριο !!!!!!!!!!!

καλημερα σε ολες & καλως ορισες κοριτσακι στην παρεα μας !!! :mrgreen:

Λοιπον οντως αυτη τη διατροφη την εδωσα εγω....οταν λεμε δεν παιζει ρολλο η ποσοτητα αλλα το τι τρως....εννοουμε οτι πρπει να τρως υγειηνα εστω και αν φας κατιτις παραπάνω...αλλα σε επιτρεπτα ορια ;)

δηλαδη μπορεις να φας μια μεγαλη σαλατα και οχι μεριδα εστιατοριου

μπορεις να φας 2 φετουλες ψωμι στο μεσημεριανο αντι για μια ...αλλα να ειναι ολικης!

μπορεις να φας 2 φρουτακια παραπάνω ....αλλα οχι ενα ολοκληρο καρπουζι !!! :tongue::tongue::tongue:

Στα φαγητα οντως το λαδι ειναι περιορισμενο...3 κουτ.σουπας ημερισιως...αν μπορεις και 2 τοσο το καλυτερο....και να μην ειναι μαγειρεμενο το λαδι...το προσθετουμε στο τελος και στη γευση δεν εχει απολυτως καμια διαφορα!!! ;)

Η συγκεκριμενη διατροφη εχει ορατα αποτελεσματα απο την 3 εβδομαδα και μετα ....και για να εχεις αποτελεσματα δεν επιτρεπονται παρασπονδιες γιατι ο οργανισμος μαθαινει να καιει λιπος και οταν εσυ για παραδειγμα τσιμπησεις ενα κομματακι τυρι τον ''αποδιοργανωνεις'' με αποτελεσμα να το αποθηκευσει σαν λιπος στις δικες σου λιποαποθηκες (αλλος εχει λιποαποθηκες στα μπρατσα , στον πωπο, στα μπουτια, στην κοιλια κτλ κτλ....).....

προσπαθω να τα πω οσο πιο απλα γινεται (και με ''παιδικο'' τροπο) ετσι ωστε να καταλαβουμε ολοι :mrgreen:

στη διαθεση σου για οποιαδηποτε αλλη απορια :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλημερααααααααααααα και απο μενα...

Genie καλως ορισες στο τρελο παρεακι και καλη αρχη με τη διαιτουλα σου...

σημερα πηγα λαικουλα και εφοδιαστικα καλα και ομορφα πραγματακια...

σημερα το μεσημεριανο μου (ακολουθω πλεον το προγραμμα μου...εφοδιαστικα τα παντα και ειμαι ετοιμη τωρα...) εχει μια σαλατα με ενα κομματι τυρι και μια φετα ψωμι...

σαλατα αναμεικτη λεει αλλα εγω δεν βρηκα καλο μαρουλι οποτε θα φτιαξω μια αγγουροντοματα με πολυυυυυυυυ αγγουρι...

ελπιζω σημερα να μην την πατησω οπως χτες ... δεν νομιζω ομως οτι θα εχω προβλημα... τωρα εχω και αγγουρακια για κανενα τσιμπολογημα χιχιχιχιχι...

σας φιλω γλυκα...

καλημερααααααααααααααααααα !!!

καλη αρχη κοριτσακι μου!!!....ολα στο μυαλο μας ειναι

και να ξερεις πως τις πρωτες μερες θα νομιζεις οτι πεινας....δεν θα πεινας , στην ουσια λιγουρες θα ειναι...και λιγουρες εγκεφαλικες''...επειδη κανεις διαιτα...δεν θα ειναι πραγματικες ;)

εαν καταπολεμησεις αυτο την πρωτη εβδομαδα.....δεν σε φοβαμαι καθολου!!!!....σαν νερακι θα φυγουν απο πανω σου τα κιλα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εννοεί ότι δεν το μετράμε και με το σταγονόμετρο το φαί, αλλά οι μερίδες - ειδικά λαδερά λέω εγώ - μην είναι και γαβάθες, κατάλαβες;;

Γενικώς ν' αποφεύγουμε τις υπερβολές κοριτσάκι. :D

αααα...μπραβο !!!!...ακριβως αυτο !!!!

καλημεραααααααααααααααααααααα γοργονακι μουυυυυυυυ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αααα...μπραβο !!!!...ακριβως αυτο !!!!

καλημεραααααααααααααααααααααα γοργονακι μουυυυυυυυ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γοργονάρα;

Φαλαινάκι;

Μην λέμε και ανακρίβειες ε γκουρού;;;

Εσένα θα σε λέω σαρδελάκι μου! :mrgreen::lol::lol:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...