Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Εσύ το διδάσκεις αυτό;

Μωρέεεεεεεεεεεε, κόκκαλο δε θα σου μείνει πια! :tongue:

χαχαχαχαχχαχαχαχαχα....ο μπαμπας μου ξερεις τι μου λεει????

''οταν βλεπεις σκυλο στριψε στην αλλη γωνια....'' χαχαχαχαχχαχα :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

πιλατες γιογκα κτλ...δεν καις ιδιαιτερα λιπος...απλα το πιλάτες θα σε βοηθήσει να τονώσεις όλο σου το κορμί ενώ ταυτόχρονα θα γίνεις εύκαμπτη και πιο δυνατή.

Λιπος καιμε μονο με την αεροβια ασκηση!!!!!....τρεξιμο, αερομπικ , ποδηλατο , στεπερ, ζουμπα....κτλ....

Και τι προτείνεις για μένα που έχω πρόβλημα σπονδύλου;

Ποδήλατο, στέπερ ίσως; :roll:

Πως θα βρω κουράγιο να πάω γυμναστήριο ρε συ;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Και τι προτείνεις για μένα που έχω πρόβλημα σπονδύλου;

Ποδήλατο, στέπερ ίσως; :roll:

Πως θα βρω κουράγιο να πάω γυμναστήριο ρε συ;;

Μαεστρια μου μην αγχωνεσαι....οκ το προβλημα με τους σπονδυλους δεν ειναι απαγορευτικο για αεροβια ασκηση!!!!....σιγουρα ενα θεμα με τους κοιλιακους αν δεν εχεις σωστη σταση σωματος θα υπαρχει...αλλα διορθωνεται.

ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΠΟΝΔΥΛΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....ΓΙΑ ΠΕΣ !!!

Προταση:εαν δεν εχεις χρονο για γυμναστηριο.....κυκλοφορουν περιοδικα με dvd ...οπως shape-forma κτλ....ριξε μια ματια στο περιπτερο να βρεις κατι που σου ταιριαζει....αλλιως να κοιταξω τι εχω κ εγω στο σπιτι να σου στειλω ;)

καλα φανταζεστε εμενα εναν ανθρωπο σχεδον 100 κιλα μεσα σε μια αιθουσα να κανει zumba με ολες τις κορμαρες?????

χαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχα

ντοματες θα μου πεταξουνε...

αχχχχχχ αυτα σκεφτομαι και μεχρι τωρα δεν εχω κανει την κινηση να παω γυμναστηριο εστω...

η τελευταια μου εμπειρια πριν τρεια χρονια που ημουνα και πιο αδυνατη ηταν δραματικη...ο ρατσισμος στο φουλ...με το δαχτυλο με δειχνανε και δεν ξαναπατησα το ποδι μου...και μου αρεσουν ρε γμτ εμενα ολα αυτα τυπου αερομπικ...

σνιφ κλαψ

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Μαεστρια μου μην αγχωνεσαι....οκ το προβλημα με τους σπονδυλους δεν ειναι απαγορευτικο για αεροβια ασκηση!!!!....σιγουρα ενα θεμα με τους κοιλιακους αν δεν εχεις σωστη σταση σωματος θα υπαρχει...αλλα διορθωνεται.

ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΠΟΝΔΥΛΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....ΓΙΑ ΠΕΣ !!!

Προταση:εαν δεν εχεις χρονο για γυμναστηριο.....κυκλοφορουν περιοδικα με dvd ...οπως shape-forma κτλ....ριξε μια ματια στο περιπτερο να βρεις κατι που σου ταιριαζει....αλλιως να κοιταξω τι εχω κ εγω στο σπιτι να σου στειλω ;)

Ο γιατρός μου 'χε πει όχι χοροπηδιχτά.

Είναι ο τέταρτος σπόνδυλος, χαμηλά, γι' αυτό και (ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ δηλαδή) πρέπει να χάσω βάρος.

Κοιλιακούς πρέπει να κάνω όμως, έτσι δεν είναι;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλα φανταζεστε εμενα εναν ανθρωπο σχεδον 100 κιλα μεσα σε μια αιθουσα να κανει zumba με ολες τις κορμαρες?????

αχχχχχχ αυτα σκεφτομαι και μεχρι τωρα δεν εχω κανει την κινηση να παω γυμναστηριο εστω...

η τελευταια μου εμπειρια πριν τρεια χρονια που ημουνα και πιο αδυνατη ηταν δραματικη...ο ρατσισμος στο φουλ...με το δαχτυλο με δειχνανε και δεν ξαναπατησα το ποδι μου...και μου αρεσουν ρε γμτ εμενα ολα αυτα τυπου αερομπικ...

σνιφ κλαψ

Βρε κορίτσι μου, πραγματικά τώρα, γιατί σ' ενοχλεί ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ τι λένε οι άλλοι για σένα;;;

Για σε παρακαλώ άσε τα χαζά και κάνε ότι είναι καλύτερο για τον εαυτό σου!

Λες κι όλοι γεννηθήκανε κορμάρες. Εσύ έκανες και 2 παιδιά, είσαι κλεισμένη στο σπίτι, τα φροντίζεις.

Σου το 'χω ξαναπεί, μη σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι για σένα κι αγάπησε τον εαυτό σου! :P

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ο γιατρός μου 'χε πει όχι χοροπηδιχτά.

Είναι ο τέταρτος σπόνδυλος, χαμηλά, γι' αυτό και (ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ δηλαδή) πρέπει να χάσω βάρος.

Κοιλιακούς πρέπει να κάνω όμως, έτσι δεν είναι;

ΝΑΙ αφου ειναι χαμηλα υπαρχει προβλημα γιατι ειναι απο αυτους που στηριζουν τη μεση.....μπορεις να κανεις ποδηλατο και περπατημα...ή ελαφρυ τρεξιματακι....σιγουρα η ζουμπα δεν ειναι για σενα.

Μπορεις να ξεκινησεις πιλατες γιατι οπως σου ειπα οι πιλατες θα σε βοηθήσουν να τονώσεις όλο σου το κορμί ενώ ταυτόχρονα θα γίνεις εύκαμπτη και πιο δυνατή. ;)

κοιλιακους ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να κανεις....να ξερεις πως οι μκοιλιακοι γινονται σωστα μονο οταν δεν πονας...οταν δεν σε ενοχλει τιποτα , πλατη , αυχενας κτλ.....οταν νιωθεις ενοχλησεις και πονους σιγουρα εχεις λαθος σταση σωματος!!!!

Βρε κορίτσι μου, πραγματικά τώρα, γιατί σ' ενοχλεί ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ τι λένε οι άλλοι για σένα;;;

Για σε παρακαλώ άσε τα χαζά και κάνε ότι είναι καλύτερο για τον εαυτό σου!

Λες κι όλοι γεννηθήκανε κορμάρες. Εσύ έκανες και 2 παιδιά, είσαι κλεισμένη στο σπίτι, τα φροντίζεις.

Σου το 'χω ξαναπεί, μη σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι για σένα κι αγάπησε τον εαυτό σου! :P

εχεις δικαιο μαεστρια μου...αλλα που να βαλω μυαλο εγω...

συνεχεια μεσα σε αυτο που θελω να ονομαζω μυαλο :confused: γυρναει το τι λενε οι αλλοι αστα σου λεω αθεραπευτη η κατασταση μου...

για αυτο γερα με τσαμουκα και αυρτηρα απο ολες σας τωρα να παμε για τα πρωτα 20 που λεει και η τσιπουριτσα μπας και παρω λιγο τα πανω μου και νιωσω ξανα ομορφα και ασφαλεια με τον εαυτο μου...

και εβλεπα χτες ενα βιντεο απο το κρεβατι του γαμου μου και αφηστε στην αρχη με καμαρωνα...αλλος ανθρωπος...φτου μου φτου μου...και μετα με πιασανε κατι κλαμματα...και με μουτζωνα για τα σημερινα μου χαλια...

δεν λεω τιποτα αλλο...

γερα γερα με τσαμπουκα να δω αλλαγες...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

ΝΑΙ αφου ειναι χαμηλα υπαρχει προβλημα γιατι ειναι απο αυτους που στηριζουν τη μεση.....μπορεις να κανεις ποδηλατο και περπατημα...ή ελαφρυ τρεξιματακι....σιγουρα η ζουμπα δεν ειναι για σενα.

Μπορεις να ξεκινησεις πιλατες γιατι οπως σου ειπα οι πιλατες θα σε βοηθήσουν να τονώσεις όλο σου το κορμί ενώ ταυτόχρονα θα γίνεις εύκαμπτη και πιο δυνατή. ;)

κοιλιακους ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να κανεις....να ξερεις πως οι μκοιλιακοι γινονται σωστα μονο οταν δεν πονας...οταν δεν σε ενοχλει τιποτα , πλατη , αυχενας κτλ.....οταν νιωθεις ενοχλησεις και πονους σιγουρα εχεις λαθος σταση σωματος!!!!

Αυτά που λες ακριβώς είχα κι εγώ υπόψη μου.

Να σε ρωτήσω - μια που πιάσαμε το θέμα - τους κοιλιακούς πιστεύω ότι τους κάνω σωστά, εκτός απ' ένα θέμα, τον αυχένα.

Πως πρέπει να κρατάς τον αυχένα για να μην πονάς;;;

Άσε που παραμέλησα με τις άδειες και τις βόλτες και θα ξαναρχίσω να κάνω.

Υ.Γ. Πιλάτες είχα κάνει και μ' αρέσει ΠΟΛΥ!! Αλλά δεν έχω κουράγιο να πάω γυμναστήριο. :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

σνιφ κλαψ

θα αρχιζω να φωναζω τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι χαζα ειναι αυτα που λες??????????????

δηλαδη ποιοι πανε στο γυμναστηριο???????????????.....αυτοι που θελουν να εχουν καλη υγεια και να χασουν κιλα πηγαινουν Ελιζα μου!!!!

και στην τελικη τι σε νοιαζει τι λενε??????????????????????????????

πριν 3 χρονια ειχα ''μαθητρια'' μια κυρια 110 κιλων και 67 ετων παρακαλω!!!!...δηλαδη αυτη εχει παραπανω κιλα...ειναι και καποιας ηλικιας....τι να κανει???....να παει να πνιγει???...να μην αθληθει?????:roll::roll::roll:

ΒΓΑΛΕ αυτα τα χαζα απο το μυαλο σου ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

εχεις δικαιο μαεστρια μου...αλλα που να βαλω μυαλο εγω...

συνεχεια μεσα σε αυτο που θελω να ονομαζω μυαλο :confused: γυρναει το τι λενε οι αλλοι αστα σου λεω αθεραπευτη η κατασταση μου...

για αυτο γερα με τσαμουκα και αυρτηρα απο ολες σας τωρα να παμε για τα πρωτα 20 που λεει και η τσιπουριτσα μπας και παρω λιγο τα πανω μου και νιωσω ξανα ομορφα και ασφαλεια με τον εαυτο μου...

και εβλεπα χτες ενα βιντεο απο το κρεβατι του γαμου μου και αφηστε στην αρχη με καμαρωνα...αλλος ανθρωπος...φτου μου φτου μου...και μετα με πιασανε κατι κλαμματα...και με μουτζωνα για τα σημερινα μου χαλια...

δεν λεω τιποτα αλλο...

γερα γερα με τσαμπουκα να δω αλλαγες...

Κοίταξε, όλους κατά καιρούς μας πιάνουνε κολλήματα, για την εικόνα μας, για το τι λένε οι άλλοι για μας κλπ.

Απλά από εσένα παίρνω την αίσθηση ότι σου επηρεάζει σε ΜΕΓΑΛΟ βαθμό την ψυχολογία.

ΑΥΤΟ πρέπει να το δουλέψεις, να είσαι καλά με τον εαυτό σου, τον άντρα σου και τα παιδιά σου.Αυτοί σ' αγαπάνε, όπως και να 'σαι!

(κι άσε να λέει η κόρη, να δούμε τι θα 'κανε χωρίς εσένα. Και πάλι όμως, ΜΗΝ την αφήνεις να λέει! Σεβασμός στη μανούλα :mrgreen:!)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αυτά που λες ακριβώς είχα κι εγώ υπόψη μου.

Να σε ρωτήσω - μια που πιάσαμε το θέμα - τους κοιλιακούς πιστεύω ότι τους κάνω σωστά, εκτός απ' ένα θέμα, τον αυχένα.

Πως πρέπει να κρατάς τον αυχένα για να μην πονάς;;;

Άσε που παραμέλησα με τις άδειες και τις βόλτες και θα ξαναρχίσω να κάνω.

Υ.Γ. Πιλάτες είχα κάνει και μ' αρέσει ΠΟΛΥ!! Αλλά δεν έχω κουράγιο να πάω γυμναστήριο. :(

ή βαζεις τις παλαμες σου στον αυχενα για στηριξη....αλλα σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν ανασηκωνεις τον αυχενα....ανασηκωνεις τον κορμο σου για να γινει σωστα η ασκηση!!!!

ή βαζεις τις παλαμες στους μηρους και ανασηκωνεσαι!

Μια επισημανση !...οταν κανεις κοιλιακους μη κανεις το λαθος που κανουν ολοι να ανασηκωνουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον κορμο....ενα ελαφρυ ανασηκωμα κανεις και σφιγγεις τους κοιλιακους σου.....αυτη ειναι η σωστη σταση σωματος!!!!

θα αρχιζω να φωναζω τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΒΓΑΛΕ αυτα τα χαζα απο το μυαλο σου ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

μη βαρατε ολοι μαζι καλεεεεεεεεε...θα το παλεψω μεσα μου και θα κανω κατι για τον εαυτο μου...καιρος ειναι να κοιταξω και εμενα λιγο...

Απλά από εσένα παίρνω την αίσθηση ότι σου επηρεάζει σε ΜΕΓΑΛΟ βαθμό την ψυχολογία.

πως με πιανεις πως με πιανεις...αυτο ακριβως συμβαινει ... αλλα οπως ειπα θα προσπαθησω να το παλεψω γιατι εχω καταλαβει τον τελευταιο καιρο οτι εχω αρχισει να γινομαι και στον αντρα μου κουραστικη με τις ανασφαλειες μου...

αντε βρε ολα καλαααααααααααααα...

Μια επισημανση !...οταν κανεις κοιλιακους μη κανεις το λαθος που κανουν ολοι να ανασηκωνουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον κορμο....ενα ελαφρυ ανασηκωμα κανεις και σφιγγεις τους κοιλιακους σου.....αυτη ειναι η σωστη σταση σωματος!!!!

Ναι, το ξέρω αυτό, γιατί πήγαινα χρόνια γυμναστήριο (πριν καμιά 4ετία) και μου 'χανε δείξει να κάνω σωστά κοιλιακούς.

Μερικές φορές ζορίζω τον αυχένα, αυτό είναι όλο. Και λόγο δουλειάς, από αυχένα, μέχρι μέση είναι κουρασμένη.

Με βοηθάει πολύ το περπάτημα που κάνω βέβαια.

Άλλη ερώτηση, ξέρεις καμία καλή άσκηση για τον αυχένα;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι, το ξέρω αυτό, γιατί πήγαινα χρόνια γυμναστήριο (πριν καμιά 4ετία) και μου 'χανε δείξει να κάνω σωστά κοιλιακούς.

Μερικές φορές ζορίζω τον αυχένα, αυτό είναι όλο. Και λόγο δουλειάς, από αυχένα, μέχρι μέση είναι κουρασμένη.

Με βοηθάει πολύ το περπάτημα που κάνω βέβαια.

Άλλη ερώτηση, ξέρεις καμία καλή άσκηση για τον αυχένα;

οταν ζοριζεις τον αυχενα...επαναλαμβανω,....δεν κανεις σωστα την ασκηση!!!!

το περπατημα βοηθαειο σε πολλους τομεις ;)

υπαρχουν ασκησεις για τον αυχενα...ομως θελει ΠΟΛΥ καλη ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ και να στις δειξει καποιος απο κοντα....απο μακρια δεν παιρνω τετοια ευθυνη γιατι φαινονται απλες...αλλα ειναι δυσκολες ασκησεις και επικινδυνες αν δεν γινουν σωστα ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...