Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

σας διάβασα, τελειώμο δεν είχε..... :)

δυσκολεύομαι ακόμα λίγο με τα πρόσωπα μιας και είμαι ψάρακλας :tongue:

να πω περαστικά στην Μαεστρία, μπράβο στην JimDin για το κιλό που έχασε!!!!!!!

επίσης να συγχαρώ όσες κρατήθηκαν και δεν έφαγαν κακά πράγματα το σκ αλλά και όσες το χαλάσαμε .... δεν πειράζει, πέρασε τώρα παραμένουμε ακόμα πιο σταθερές στο προγραμμά μας

Σχετικά με το καλαμπόκι και η δική μου διαιτολόγος δεν το συνιστά, αρχηγέ για πες μας σχετικά

έχω και μία ερώτηση, μπορούμε να χρησιμοποιούμε λίγο Balsamico Cremα ή όχι?

από την σύσταση του φαίνεται να έχει μέλι..... τα φώτα σας. Μου αρέσει με τα ψητά λαχανικά :)

δεν μου είπατε κάθε πότε να ζυγιζόμαστε;;;;;

μάλλον σας ζάλισα....... :?

φιλιά σας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημερα!!!! Εχω μια κουραση......χτες ειπα να γυμναστω με τις συμβουλες σας στο πως να γυμναζεστε καθαριζοντας το σπιτι!!!!! Τα κανα ολα....."Ξεπατωθηκα"..που λεει και ο φιλος μας ο Τρυφωνας!

Τσιμπισα κατι ελαφρυ και εφυγα για Sex and The Cty 2!!! Φαντατικη του εργου πρεπει να εχω δει τη σειρα πανω απο 150.000 φορες! Μιλαμε κολλαση τ'αγορια του εργου! Απαπαπαπαπα......μετα που να σου ρθει ορεξη να φας!

Οταν γυρισα ειχα μια πειναααααα! Αλλο πραμα.... αλλα ειχε και μια γκρινια η μικρη και μεχρι να την κανω μπανιο να την ταισω και να κοιμηθει περασε η ωρα και εφαγα λιγα κορν φλεικς!

Ομως.......μου ειναι αδυνατο να κανω πολλα γευματα και μικρα κυριως απο θεμα χρονου....τις καθημερινες λογω δουλειας βρισκομαι τις περισσοτερες ωρες στο αυτοκινητο και σε δημοσιες υπηρεσιες! Οποτε γευμα κανω μετα τις 4! Το βραδυ μετα πειναω πολυ! Και αυτε οι λιγουρες για γλυκο με πεθαινουν

Καμια εξυπνη λυση αντι για γλυκο γιατι οπως βλεπω οι τσιχλες τελικα δε βοηθανε και εγω εχω μεγαλο προβλημα με το πρηξιμο!

Μπραβοοοοο κοριτσαρα...και καλη νοικοκυρα....και κορμαρα !!!! :cool:....συνεχισε να κανεις ετσι τις δουλειες του σπιτιου και θα με θυμηθεις ;)

Οταν δεν μπορεις να κανεις το προγραμμα των 5 γευματαων....και εισαι εξω λογω δουλειας και στο αυτοκινητο....να εχεις παντα μαζι σου καμια φρυγανια, κρακερς,κριτσινακι ολικης για να μην αφηνεις αδειο το στομαχι και μετα πεθαινεις της πεινας με αποτελεσμα να τρως οτι υπαρχει στο διαβα σου !!!

Ζελεδακια φτιαχνω εγω ....μπορεις να παρεις και μπαρες δημητριακων με σοκολατα κτλ....πολλα κοριτσια τις τρωνε και ικανοποιουν το αισθημα της λιγουρας ;)

Καλημερα σας!!!!

Επιτελους, μπηκα και γω εδω, ειχα μεινει μονη μου στο αλλο!

Εχετε γκρουπ στο φεις; με θετε και μενα; :roll:

Εγω ακομη παλευω με την διαιτα, δεν λοξοδρομω και δεν χανω γραμμαριο. Μου την εχει δωσει πολυ, παραλιγο να τα παρατησω, αλλα εβαλα καποια ρουχα καλοκαιρινα και δεν χωρουσα (:() και ειπα να συνεχισω γιατι νιωθω βοδακι :twisted:.

Ακομη δεν επεσα απο τα 70 κιλα, αντε να δουμε!!

Καλημέρα γοργόνες μου...Καταρχήν να σας πω ευχαριστώ για τα πμ..άρχισα να σας βρίσκω σιγά σιγά και είχα αρχίσει να πιστεύω πως δεν με θέλατε!!!χιχι!!!

Και τώρα να σας πω πως δεν κρατηθηκα και ανέβηκα στην ζυγαριά...

71,8 την Τετάρτη

70,4 την Κυριακή....Άντε να δω το 6 μπροστα στην ζυγαριά να ανέβω λίγο..και σιγά σιγά πάμε για το 5..

Σήμερα φτιάχνω λαχταριστό κοκκινιστό για την οικογένεια αλλά εγώ..Κοτοπουλάκι ψητο και σαλατούλα..Ήταν να μην το πάρω απόφαση..Ελπίζω να αντέξω...Αυτό με τα γλυκά το έχω και εγώ..Τι να τρώω όταν με πιάνει η λύσσα??Τα φρούτα δεν βοηθάνε....

Φιλάκια!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ κοριτσι!!! πηρες τη σωστη αποφαση και θα δεις τη ζυγαρια σου να κατηφοριζει ;)

για γλυκα

Ζελεδακια φτιαχνω εγω ....μπορεις να παρεις και μπαρες δημητριακων με σοκολατα κτλ....πολλα κοριτσια τις τρωνε και ικανοποιουν το αισθημα της λιγουρας ;)

Εσυ τι δουλεια εχεις εδω?;)

Γεια σας κοριτσια! Δεν προλαβαινω να διαβασω ολα αυτα που γραψατε (υπαρχουν 2 τοπικ τωρα!:confused:), ευχομαι να ειστε καλα και να τραβαει γερα η ομαδα.

Εγω κανω τη διατροφη και τη γυμναστικη μου κανονικα. Που και που και καμια ατασθαλια, αλλα πλεον μου επιτρεπεται! Εχασα αλλο ενα κιλο, και απεχω 2,5 κιλα απο το στοχο μου, αν και το μονο που με απασχολει ειναι να πεσει εντελως η κοιλια.

Που σαι???????????? οεο????:mrgreen:

εισαι πολυ κοντα στο στοχο....και για σενα δεν ανησυχω καθολου...μια χαρα θα τα πας.......για την κοιλιτσα εχουμε πει....αεροβια ασκηση και κοιλιακους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....η κοιλια θα πεσει και θα σφιξει οταν θα χασεις λιπος !!!!....μη σταματας λοιπον την αεροβια ασκηση και τη διατροφη!!!....(κοψε λιγο τα λιπαρα τυρακια κτλ....και θα με θυμηθεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Κορίτσια έχω μια απορία για το χάσιμο κιλών. Δεν ξέρω αν ξέρει καμιά να μας διαφωτίσει. Βασικά ήθελα να μάθω όταν θηλάζεις χάνεις πιο εύκολα κιλά ή όταν σταματήσεις να θηλάζεις που επανέρχετε ξανά ο οργανισμός στα ίσια του ???

Διότι διάφορα λέγονται αλλά τελικά ποια είναι η αλήθεια ??

Ιδεα δεν εχω.....οι μανουλες ας βοηθησουν το κοριτσι μας :D

Μία γλυκειά καλημέρα και από μένα στην πιο ευχάριστη παρέα!

καλημέρα όμορφες γοργονες!!!!

καλημεραααααααααααααααααααααααα Ζωη !!!:D

καλημερα γοργονουλες γλυκες και ομορφουλες!!!!!!!

πως πατε κοριτσια???? βλεπω ειστε ολες εδω γερα με τσαμπουκα!!!! μπραβο για τις απωλειες των κιλων σας οσες ειχαν...μπραβο και στα κοριτσια που συνεχιζουν και προσπαθουν...

παω σουπερ μαρκετ τωρα τα λεμε αργοτερα...

καλε η Μινα νουμερο 1 που χαθηκε?????? Μινα εισαι καλα?????

μπονζουρρρρρρρρρρ Ελιζαααααααααααααααααα !!!

τι κανεις?....πως παει η διατροφουλα????...περιμενω νεα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σας πω και γω κάτι που έχω παρατηρήσει, τους τελευταίους 2 μήνες και ενώ ακόμη χάνω κιλά, κάνω διάδρομο. Έκανα το εξής, ανέβαζα την κλίση (15%) γιατί είχα παρατηρήσει ότι σε λιγότερο χρόνο χάνεις περισσότερες θερμίδες (είμαι τεμπέλα το παραδέχομαι) με αποτέλεσμα να έχουν πάρει όγκο οι γάμπες!!(φαίνονται χάλια τώρα), τί κάνω μετά ;;;;;Αυτά παθαίνει όποιος τεμπελιάζει!:ppp

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

καλημερα ομορφη κοπελια.....!!

μπονζουρρρρρρρρ πενταμορφη !!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Να σας πω και γω κάτι που έχω παρατηρήσει, τους τελευταίους 2 μήνες και ενώ ακόμη χάνω κιλά, κάνω διάδρομο. Έκανα το εξής, ανέβαζα την κλίση (15%) γιατί είχα παρατηρήσει ότι σε λιγότερο χρόνο χάνεις περισσότερες θερμίδες (είμαι τεμπέλα το παραδέχομαι) με αποτέλεσμα να έχουν πάρει όγκο οι γάμπες!!(φαίνονται χάλια τώρα), τί κάνω μετά ;;;;;Αυτά παθαίνει όποιος τεμπελιάζει!:ppp

Λοιπόννννν

ανεβαζοντας την κλιση καταναλωνεις μεγαλυτερη ενεργεια (θερμιδες) γιατι χρειαζεται περισσοτερο ''κοπο''

οι γαμπες δεν ειναι απαραιτητο να δυναμωσαν περισσοτερο απο την κλίση.....ο πωπος γινεται συνηθως πιο ''τουρλωτος'' (ανεβαινει στα υψη) με την κλιση

γιατι λες οτι ειναι χαλια οι γαμπες????....ειναι πολυ ομορφο να ειναι γυμνασμενες!!!!!

Λοιπόννννν

ανεβαζοντας την κλιση καταναλωνεις μεγαλυτερη ενεργεια (θερμιδες) γιατι χρειαζεται περισσοτερο ''κοπο''

οι γαμπες δεν ειναι απαραιτητο να δυναμωσαν περισσοτερο απο την κλίση.....ο πωπος γινεται συνηθως πιο ''τουρλωτος'' (ανεβαινει στα υψη) με την κλιση

γιατι λες οτι ειναι χαλια οι γαμπες????....ειναι πολυ ομορφο να ειναι γυμνασμενες!!!!!

..ναι ....., αλλά εμένα δεν είναι όσο αδύνατες πρέπει- θέλει να χάσω και άλλο- και μου φαίνονται πιο φουσκωτές!..Σαν να έσφυξαν δηλαδή αλλά χωρίς να έχουν αδυνατήσει:(

Για το καλαμπόκι κι εγώ το βάζω, λίγο βέβαια, αλλά η γκουρού μας (mpap) εδώ δεν το προτείνει, γιατί παχαίνει. Θα μας το διευκρινίσει φαντάζομαι με την πρώτη ευκαιρία.

Η ΤΑΡΑ μας δουλεύει ψιλό χαζί!! ΟΞΩ οι αδύνατες ΛΕΜΕ :mrgreen::mrgreen:!

Όχι, δεν έχω τρελή όρεξη πριν την περίοδο, έχω συνέχεια :tongue:.

Πάντως σοβαρά ήμουν τόσο χάλια, που χθες και καθόλου να μην έτρωγα, δεν με πείραζε.

Σήμερα, που είμαι πολύ καλύτερα, κρατήθηκα και έφαγα όσο έπρεπε. :D

ΠΟΙΑ σελίδα;; Εγώ μεμονωμένα άτομα κάνω αντ. Έχουμε και σελίδα; :tongue:

Σιδερενια και παλι κουκλακι μου!!!!

Καλαμποκι ....φτου κακα!!!!.....ελαχιστο (βρασμενο) αν το θελετε πολυ στη σαλατα σας μια φορα το μηνα ;)

Διαφημίσεις

..ναι ....., αλλά εμένα δεν είναι όσο αδύνατες πρέπει- θέλει να χάσω και άλλο- και μου φαίνονται πιο φουσκωτές!..Σαν να έσφυξαν δηλαδή αλλά χωρίς να έχουν αδυνατήσει:(

σου φαινονται....δεν ειναι....απλα αρχισαν να γυμναζονται οι μυες σου και να παιρνουν ''ογκο''

συνεχισε τη διατροφη σου.....χασε λιπος και θα παρουν την οψη που θελεις!

μη σταματησεις το διαδρομο....απλα χαμηλωσε λιγο την κλιση !!!

Ποση ωρα κανεις διαδρομο?.....κανεις τρεξιμο ή γρηγορο περπατημα?

Ειναι αδικο. Ειναι αδικο σας λεω. Δεν γινεται καθε Σ/Κ η γκουρου μας, η αρχηγος μας, η συμβουλατορας μας να μας αφηνει μοναχουλες μας. Τ'ακους γοργονα mpap? Δευτερα μπηκε. που θα παει, θα μας διαβασεις. Να 'σαι καλα οπου κι αν εισαι.Περιμενω απαντησεις εεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!

Βικυ, σου εχω πει οτι ειμαι αυτοδιδακτη στους ΗΥ. Αλλα το πεισμα με βοηθαει να προοδευω.

Ποια σελιδα στο FB? Αυτο δα μας ελειπε, να κανουμε και σελιδα. Χαχαχα.Θα μας κλαψουν και οι φαλαινες. Προσωπικα η καθεμια μας βρε γοργονιτσες. Ενα ενα τα βηματα της εξελιξης -μεταλαξης παρακαλω. Τωρα στο cafe αυριο στο FB, μεθαυριο .... στη NASA.

Σκεφτομουν, πως θα ηταν, μετα απο ενα χρονικο διαστημα, τοτε που ολες μας θα εχουμε φτασει τα επιθυμητα κιλα μας, να συνταντηθουμε λεει, και να κανουμε ενα τραπεζι .... πολυτελειας (του σκασμου) και που επειδη ολες θα εχουμε συνηθισει στην ολιγοφαγεια, και φυσικα ολες θα ειμαστε χε,χε,χε,χε καλονες, θα περιδρομιασουμε μονο τις σαλατες σαν κιουριες (ναι καλα το ειπα) (ενημερωση για τις καινουριες η λεξη κιουρια σημαινει κυρια και καποια γοργονα μας την πασσαρε και την ιυοθετησαμε) και θα εχουμε τσιμπησει τα υπολοιπα.

Ουφ, χορτασα μονο που το σκεφτομαι.

Ονειρα θερινης νυχτος κανω καλε. Οχι για τα κιλα (αυτα θα τα χασουμε ειμαι απολυτως σιγουρη) αλλα για την συναντηση.

Ερωτηση : Οσες εχω δει μεχρι τωρα εχουν μακρια μαλλια. Υπαρχει καμια με κοντα??? Εμενα μου παει το κοντο και πρακτικα με βολευει αλλα λογω δυσαναλογιας με τον ογκο του σωματος δεν τολμω να τα κοψω. Σαν τον Πλουτο του Ποπαυ ειμαι με κοντο μαλι. Τον θυμαστε ή ολες ειστε μικρουλες???

Καλη εβδομαδα σε ολες με πολλα χασιματα (κιλων ενοειται).

ΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚ αυτο το τραπεζι θα το μαγειρεψω εγω !!!!....:mrgreen:

χαχαχαχαχαχχαχαχα....εχετε να φατε βραστο-ψητο (αναλατα ολα ετσι???) που θα παει συννεφο χαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

σου φαινονται....δεν ειναι....απλα αρχισαν να γυμναζονται οι μυες σου και να παιρνουν ''ογκο''

συνεχισε τη διατροφη σου.....χασε λιπος και θα παρουν την οψη που θελεις!

μη σταματησεις το διαδρομο....απλα χαμηλωσε λιγο την κλιση !!!

Ποση ωρα κανεις διαδρομο?.....κανεις τρεξιμο ή γρηγορο περπατημα?

Κάνω 30 λεπτα / κλίση 15- με αυξομειώσεις σε γρήγορο περπάτημα (μέχρι 6,5 περίπου φτάνω) και μου δείχνει ότι χάνω 200 θερμίδες.Εάν δεν βάλω κλίση χάνω 155 περίπου θερμίδες..Τώρα όσον αφορά στη συχνότητα, κάνω σίγουρα το Σ+Κ και προσπαθώ -εάν και πολλές φορές είμαι κουρασμένη- να κάνω και 1 φορά μέσα στη βδομάδα (τις περισσότερες φορές δεν τα καταφέρνω)...Πάντως όταν κάνω συστηματικά νιώθω και πιο ξεφουσκωμένη..

σας διάβασα, τελειώμο δεν είχε..... :)

δυσκολεύομαι ακόμα λίγο με τα πρόσωπα μιας και είμαι ψάρακλας :tongue:

να πω περαστικά στην Μαεστρία, μπράβο στην JimDin για το κιλό που έχασε!!!!!!!

επίσης να συγχαρώ όσες κρατήθηκαν και δεν έφαγαν κακά πράγματα το σκ αλλά και όσες το χαλάσαμε .... δεν πειράζει, πέρασε τώρα παραμένουμε ακόμα πιο σταθερές στο προγραμμά μας

Σχετικά με το καλαμπόκι και η δική μου διαιτολόγος δεν το συνιστά, αρχηγέ για πες μας σχετικά

έχω και μία ερώτηση, μπορούμε να χρησιμοποιούμε λίγο Balsamico Cremα ή όχι?

από την σύσταση του φαίνεται να έχει μέλι..... τα φώτα σας. Μου αρέσει με τα ψητά λαχανικά :)

δεν μου είπατε κάθε πότε να ζυγιζόμαστε;;;;;

μάλλον σας ζάλισα....... :?

φιλιά σας

καλημερα τσιπουρακι :mrgreen:

λοιπον για το καλαμποκι απαντησα.....φτου κακα....σωστα λεει η διαιτολογος!!!

εαν θελεις μπορεις να φτιαχνεις μονη σου σως (μια κουταλια λαδι-μπαλσαμικο και λιγο μελι -το λιωνεις σε μπρικι.....ανακατευεις ολα τα υλικα και περιχυνεις τη σαλατιτσα σου......ετσι ειναι πιο υγιεινο !!!!

για ψυχολογικους καθαρα λογους ζυγιζεσαι μια φορα την εβδομαδα ή μια φορα στις 15 μερες (συγκεκριμενη μερα....καθε Δευτερα ας πουμε για π.χ.)....πρωι πριν φας-πιεις οτιδηποτε και μετα το πιπι-room=τουαλετα !!!

ΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚ αυτο το τραπεζι θα το μαγειρεψω εγω !!!!....:mrgreen:

χαχαχαχαχαχχαχαχα....εχετε να φατε βραστο-ψητο (αναλατα ολα ετσι???) που θα παει συννεφο χαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

....δεν πάμε για κανένα καφεδάκι καλύτερα;;;;:D:D:tongue::tongue::tongue::D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...