Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημερουδια και καλησπερουδια, στις γοργονουλες, στις γοργονοφαν, στις γοργονες παρασκηνιου και σε ολες και ολους τους επισκεπτες του κλαμπ μας.

Ακομα σημερα ειμαι εδω. Απο αυριο ξεκιναει η αδειουλα μου και πλατς πλουτς θα κανω την ουριτσα μου στα ομορφα νερα των ελληνικων θαλασσων.

και στα γογοργονομωρα ε! μη τα ξεχναμε χε χε

καλημερα γοργονα του βυθου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

πλατσα πλουτσα γοργονιτσα

αντε με το καλο να γυρισεις

καλα να περασετε οπου πατε..

ζηλευω εγω εδω κ παλι εδω....κλαψ κλαψ

ενταξει δεν λεω η θαλασσα ειναι κοντα...εγω βαριεμαι το κουβαλα κ φορτωνε ξεφορτωνε..2 παιδια 2 τσαντες μια βαρκουλα κλπ κλπ κλπ ασε μετα στο σπιτι μπανιο πλυσιμο κλπ κλπ κλπ

α κανετε και βαρκαδες; τι καλα περνατε. καλα τη βαρκουλα δε βαζεις τον αντρουλη να τη κουβαλα ολοι οι αντρες ονειρευονται καραβια, να γινουν εφοπλιστες και να αγορασουν ομαδα χε χε!

ετσι πες του για αρχη βαρκουλα!

ειπα και εγω σκληρο καρυδι η αγγελακια χε χε

αλλα ειδες γοργονοgun γραφεις( το γραφεις ετσι ξερω το f και το g ειναι διπλα ειδες τι επαθες) xixi με το οπλο στο χερι να πηροβολησεις τη μερεντα απεναντι !

κλαψ κλαψ

μια παρασπονδια εκανα το αμοιρο κ εγω :cry::cry::cry::cry::cry::oops::oops::oops::oops:

χα χα χα

τελος η μερεντα...οτι εφαγα εφαγα

βεβαια η ζυγαρια ειχε παρει φωτια....μην τυχον κ ανεβηκε ο δεικτης

αλλα οκ ολα καλα...το καλο ειναι οτι πινεις νερα νερα νερα κ να το φουσκωμα κ κοβεται η ορεξη

τις λες καλε δεν χανω τον τιτλο της γοργονοfun

σωστα τωρα?????

α κανετε και βαρκαδες; τι καλα περνατε. καλα τη βαρκουλα δε βαζεις τον αντρουλη να τη κουβαλα ολοι οι αντρες ονειρευονται καραβια, να γινουν εφοπλιστες και να αγορασουν ομαδα χε χε!

ετσι πες του για αρχη βαρκουλα!

χα χα οχι καλε πλαστικη ειναιγια τις μικρες

αλλα μονο ο μπαμπας τις παει βολτα ...λες να εχει αποθημενο???

τις λες καλε δεν χανω τον τιτλο της γοργονοfun

σωστα τωρα?????

xa xa xa

φανταζεσαι να εισαι αληθεια γοργονοgun κατι σαν διαιτητης να μας βγαζεις καρτα χε χε

εγω παντως επειδη μας ενθαρυνεις σε προτιμω γοργονοcoach

σα να σε ακουω να μας λες με ψυχη να μας κρατησεις απ τις παρασπονδιες

"κατσε κατω απο τη μπααααρααααα"

ολος ο γοργονοκοσμος τελικα λουζει τα γοργονοκορμακια του σε παραλιτσες κουραγιο στις υπολοιπες, αλατα στη μπανιερα, γοργονοbubbles, μια παγωνιερα διπλα με ενα ψηλο ποτηρι καναλλαδα βουτηγμενη στους αφρους!

Διαφημίσεις

πλατσα πλουτσα γοργονιτσα

αντε με το καλο να γυρισεις

καλα να περασετε οπου πατε..

ζηλευω εγω εδω κ παλι εδω....κλαψ κλαψ

ενταξει δεν λεω η θαλασσα ειναι κοντα...εγω βαριεμαι το κουβαλα κ φορτωνε ξεφορτωνε..2 παιδια 2 τσαντες μια βαρκουλα κλπ κλπ κλπ ασε μετα στο σπιτι μπανιο πλυσιμο κλπ κλπ κλπ

Ευχαριστω αγγελακια. Μεχρι το βραδακι φυσικα εδω θα ειμαι. Σ/Κ εχω καποιες κοινωνικες υποχρεωσεις και βαλιτσες ταξιδιου (και ολα πρεπει να τα ετοιμασω επι 2 γιατι θα ειμαστε σε δαιφορετικα hotels απο τα παιδια).

Δευτερα ξεκιναμε.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

τι κανετε γοργονες κοπελαρες μου?

πως πατε με τις ζεστες?

εγω προχθες ανεβηκα και ειδα τον δεικτη της ζυγαριας μειον 1 κιλο

σε μια ευδομαδα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:.βεβεα αυτο δεν συμενει οτι σταματαμε ειπαμε πρεπει να πετυχουμε τον στοχο μας μπορει να μην εχασα 2-3 κιλα μεχρι την ημερα των διακοπων μας (φευγουμε αυτη την πεμπτη που ερχετε)αλλα ειναι μια παρηγορια και αυτο...ειδη το πριξιμο στο στομαχι εχει αρχισει να πεφτει λιγουλακι και αυτο με κανει αισιοδοξη και μου δεινει δυναμη να συνεχισω....φυσικα μπαινω πολλες φορες σε πειρασμο να φαω κατι που ειναι απογορευμενο αλλα θα προτιμησει πχ...απο τη σακουλα τα γαριδακια να παρω ενα δυο..η να φαω μια μπουκια κρουασαν απο τα μικρα...η ενα μπισκοτακι κτλ....οχι οτι κανω κατα γραμμα αυστηροτατη διαιτα απλα προχεσω περισοτετρο το βραδυ να τρωω πολυ ελαφρια...εχω κοψει τελιωςςςςςςςςςς τα αναψυκτικα γενικα πινω πολυ νερο και δεν τσιμπολογαω...αντε να δουμε κακα τα ψεματα ειναι θεμα μυαλου αλλα η στερηση δεν ειναι ευκολο πραγμα σου προκαλει αδυναμια πρεπει να πειραρχεις τον εαυτο σου αλλα δεν ειναι ιδιατερα ευκολο παρολαυτα εκει στο στοχο μας για να ανεβουμε πανω απολα και να ξανα νιωσουμε οι εαυτοι μας!!!!!:P:pσας φιλω γλυκα στις ουριτσες σας!!!!;)

z4b6e807daca0c.gif

l2Kgp3.png 5PKYp3.png

Μπηκα να σας χαιρετησω. Να σας ξαναβρω ολες πολυ καλυτερα απο οσο ειστε τωρα. Να περασετε τελεια και χωρις εμενα.

Χρονια πολλα σε οσες και οσους θα γιορταζουν το 15Αυγουστο.

Γκουρου, ξερεις εσυ!!!

ΥΓ Βαστατε γερα ωρε γοργονες!!!!!!!!!!

Μακια

Διαφημίσεις

georgiamami καλα να περασετε κουκλα!!!!!!!!

Σ' ευχαριστω καλη μου. Κι εσυ να περασεις υπεροχα. Και.... μπραβο σου για τις επιτυχιες σου. Διακρινω οτι εισαι καλη "μαθητρια". Συνεχισε και η ζυγαρια και ο καθρεφτης θα σε ανταμειψει συντομα.

Φιλακια

""""

τι κανετε γοργονες κοπελαρες μου?πως πατε με τις ζεστες?εγω προχθες ανεβηκα και ειδα τον δεικτη της ζυγαριας μειον 1 κιλο

σε μια ευδομαδα!!!!"""""

481261nv50vl9eka.gif

χε χε να το το καλο το νεο σημερα και ελεγα καλε που σπαριλα εχει πεσει.

μπραβο κοπελαρα you did it! πολυ χαρηκα αντε ν αστελνουμε κανενα κιλο στον αγυριστο!

καπως ετσι κανω κι εγω απ αυτη τη βδομαδα γιατι με ζαλισαν λιγο τα μικρα μου

δε θυμαμαι σε εχω στο φεις μπουκ τα εχω χαμενα απ τη ζεστη εδω υπερβολικη!

στειλε μου π.μ

m.gife.gifr.gifm.gifa.gifi.gifd.gifs.gifempty.gifc.gifl.gifu.gifb.gif

Υμνος της παρεας!

οδηγιες για την εναρξη της διατροφης σου στα μηνυματα 3444 κ 3445

Γοργονοdrink: συνταγη για αναψυκτικο διαιτης και γοργονολιστα 3668

αρθρα που θα σου δωσουν δυναμη: 3701, 3688

166474xn678wybbl.jpg

HELLO γοργονουλες γοργονοfun κ ολες οι γοργονοουριτσες

να σας ευχηθω καλο 15αυγουστο

καλα να περασετε οπου πατε κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις εορταζουσες

ΟΧΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙς ΕΝΤΑΞΕΙ?

θα κανω ελεγχο απο δευτερα

φιλια σε ολες:cool::cool::cool::cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...