Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

ξεμειναμε ε

καλε η mpap ειπε να τρωμε 2 παγωτα την εβδομαδα τι μεγεθους δεν ξερω

εμενα για να μη σπασω μου ειπε ο αντρουλης μου θα μου παρει 0+0

δεν παιρνεις και εσυ τετοιο

καλα αυριο με υγεια νανι τωρα κ αυριο η μελετη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Genie, καλωστο κοριτσι. Εκει που ειπαμε οτι εχουμε πολυ ησυχια, μπλουμ, ξεπροβαλε απο το βυθο ενα γοργονακι, που θελει να χασει (30). Κι εγω για 25 ξεκινησα.(εχω χασει τα 11).

Ακολουθα μας και .... θα τα χασεις.

Επειδη κατα καιρους, εγιναν διαφορες συζητησεις για τυρια, παγωτα κλπ, ριξτε μια ματια σε προηγουμενα ποστς. Κατι εχει αναφερθει για παγωτα τσορμπε (καπως ετσι τα ελεγαν). Αν θυμαται καποια γοργονα ας δωσει περισσοτερα στοιχεια.

Αν επιμενετε να φατε παγωτο, εγω θα προτεινα μια μπαλιτσα την εβδομαδα ή ενα μικρο παγωτινι. Ετσι για να μην στερουμαστε. Χαχαχαχα

Αν ειναι γρανιτα ακομη καλυτερα. Υπαρχουν και αυτα που μπορειτε να φτιαξετε μονες σας με χυμο στην καταψυξη.

Καληνυχτα και Καλημερα.

ΜΠΛΟΥΜ!!!! (εκανα τη βουτια στο βυθοσπηλια μου)!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλημέρα κορτσούδια!!!

georgiamami εχθές το βραδάκι τα τάραξα λιγουλάκι τα νερά, αλλα άξιζε τον κόπο -> σας βρήκα!!!

Μια χαρά σε βρίσκω, καλή συνέχεια σου εύχομαι!!! 'Εφτασες στα μισά του ταξιδιού σου.

χαμομηλάκι με το μαλακό στην βαθμολόγιση, οκ?

Maestriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!....τι σου έχω οεο????....και για τις υπολοιπες δηλαδη....αλλα επειδη στο κοριτσακι μας αρεσουν τα παγωτακια....βρηκα μια συνταγη ευκολη για σορμπε με 33 θερμιδες μονο η μεριδα !!! :mrgreen:....υγειηνο και για τα παιδακια σας !!!!

ΥΛΙΚΑ

• 3-4 μέτρια ώριμα ροδάκινα κομμένα στη μέση και λιωμένα
  • Το χυμό από 1 λεμόνι
  • ¼ του φλιτζανιού χυμό πορτοκάλι
  • ¼ του φλιτζανιού ζάχαρη
  • 1 βανίλια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Λιώσε τα ροδάκινα σε ένα μπλέντερ και μετάφερέ τα σε ένα μπολ

Πρόσθεσε στο μπλέντερ το χυμό λεμόνι, το χυμό πορτοκάλι και τη ζάχαρη και ανακάτεψε καλά

Βάλε τους χυμούς με τη ζάχαρη στον πουρέ ροδάκινου και ανακάτεψε μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος πολτός.

Πρόσθεσε την βανίλια

Μοίρασε το μοίγμα σε μικρά πλαστικά ποτηράκια μιας χρήσης.

Άφησε τα στην κατάψυξη για μια ώρα περίπου και πρόσθεσε τα ξυλάκια στη μέση. Άφησε για άλλη μια ώρα.

Μπορούν να μείνουν στην κατάψυξη για 3 εβδομάδες

κοριτσακια καλημερα το βρηκα το σορμπε που ειπε η gergiamami το εχει προτεινει η γλυκια mpap αρα θα ειναι αντιστοιχως νοστιμο σαν εκεινη

προλαβαινετε να το ετοιμασετε για το απογευμα

μη νομιζεται το εκανα και για μενα η λιχουδο να ανεβω λιγο

καλη σας μερα!!!

καλησπεραααααααααα

μισω την ζεστη

μισω τα μανιταρια

τρελαινομαι για σορμπε

αυτα της kayak ειναι χωρις ζαχαρη μπαπ??

βρηκα κ αυτο που λενε τα κοριτσια εγω προσωπικα δεν τα ξερω αυτα που κυκλοφορουν;

καλε εμενα δε μου βγαζει αυτο το γαλανο πλαισιο παραθεσης ας παταω το κουμπι τι κανω λαθος ;;;;;;;

Διαφημίσεις

ΞΕΜΠΛΟΥΜ!! Να ΄μαι κι εγω στην επιφανεια. Λαδι η θαλασσα σημερα εεεε?? Οχι, δεν τη βλεπω. Τη φανταζομαι!!!

Κουκλιτσες μου, πως σας βρισκω σημερα??? Παλι πολλες απουσιες εχουμε??? Ωραια. Επειδη λειπουν πολλες, δε θα κανουμε μαθημα, θα παμε .... εκδρομουλα. Βαλτε τη φαντασια σας να δουλεψει και ξαμολυθειτε, παιξτε με τα παιδακια σας, με τον αντρουλη σας, καντε κατι για σας. Απλα ανβαστε διαθεση και διασκεδαστε με οποιο τροπο μπορει η καθεμια σας. Απο Σεπτεμβρη θα ανασυγκροτηθουμε ουσιαστικα και μεσα στο χειμωνα θα γινουμε αξιοζηλευτες κορμαρες.

παραθεσης ας παταω το κουμπι τι κανω λαθος ;;;;;;;

Τι ακριβως θελεις και δεν καταφερνεις? Μπορω να βοηθησω??

Genie, ναι κοριτσι μου σχεδον ειμαι στα μισα του δρομου και νιωθω περιφημα. Και ηθικο ακμαιοτατο και σκοπος σταθερος. Συνεχιζουμε!!!

Και διαδιδουμε την επιτυχια μας και μας μιμουνται γνωστοι και φιλοι.

Σας ειχα πει χθες οτι εχω κι αλλο νεο. Με τοσοα που λεω για τις γοργονες, εχουμε αποκτησει FAN στο παρακηνιο. Φιλες μου, ακολουθουν τα χναρια των γοργονων απο το παρασκηνιο με θετικα αποτελεσματα. Πως μετα εγω να αποχωρησω??? Οχι πειτε μου δηλαδη!!!

Καλο απογευμα. ΜΠΛΟΥΜ!!!

Να'μαι κ εγω!!!!

Καλωσηρθες genie μου!!!Αν εσυ ανηκεις στην κατηγορια των γοργονοφαλαινών εγω που ανηκω δηλαδη?

Μαλλον ειμαι μοναδικη στο ειδος μου κ κανω μια κατηγορια μονη μου!!!χαχαχα!!!

Βρε georgiamami εσυ σε τι διαστημα τα εχασες τα κιλα?Ακολουθεις κατα γραμμα το διαιτολογιο ή κανεις κ εσυ καμια παρασπονδια?Σιγουρα καπου θα το αναφερεις στις προηγουμενες σελιδες αλλα που χρονος για να τις διαβασω?

Εγω κοριτσια μου σημερα απο τις 13:00 κ μετα πεταωωωωωωωω!!!!!

Η μπεμπα μου βρηκε το χαμογελο της παλι κ εγω αναστηθηκα!!!!

Και για να το γιορτασουμε ο αντρας μου εφερε ενα παγωτάκι......κ δεν ηταν κ σορμπε να πω την αμαρτια μου.....αλλα το απολαυσα!!!!

Το μεσημερι ομως ειχα φαει μπιφτεκακι στη λαδοκολλα με λαχανικα (1 κουταλια λαδακι)

εεεεεεεεεε?????μικρη η αμαρτια μου???

Χαμομηλακι μου!!!!!!Ανθισες καρδουλα μου ή εισαι ακομα μαραμενη????

Τσιπουριτσα σε βρηκαααααα!!!Στο φεισ....

Αχ θελω θαλασσααααααααα!!!!Θελω μια βουτιτσα να κανω........

Να ρωτησω κ κατι ακομα????Το τικερακι πως αλλαζει οταν χανουμε βαρος πρεπει να ξαναμπω στη σελιδα κ να το διορθωσω????

Sorry αλλα δεν το κατεχω κ πολυ το αθλημα.....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εγω κ ο κουκος..................κανενας στον οριζοντα!!!!!

Θα τα πουμε αργοτερα!!!!

Παω για βουτια τωρα......στο κρεβατι μου εννοειτε γιατι θάλασσα μπα δεν βλεπω στον οριζοντα!!!!

Εγω κ ο κουκος..................κανενας στον οριζοντα!!!!!

Θα τα πουμε αργοτερα!!!!

Παω για βουτια τωρα......στο κρεβατι μου εννοειτε γιατι θάλασσα μπα δεν βλεπω στον οριζοντα!!!!

κου κου κου κου

χε χε μιμουμαστε κι αλλους θορυβους τωρα οι γοργονες

γεια σας κουκλες μου κρατατε γερα

καλα ειμαστε σημερα οσες μειναμε πισω ε;

οι αλλες πλατσουριζουν σμιφ σμιφ σε παραλιτσες

μηπως ξερει καμια ουριτσα εδω ποσες μεριδες βγαινει το παγωτο της mpap;

μη το κανω ολο μια μεριδα χιχι χι

Διαφημίσεις

Βρε georgiamami εσυ σε τι διαστημα τα εχασες τα κιλα?Ακολουθεις κατα γραμμα το διαιτολογιο ή κανεις κ εσυ καμια παρασπονδια?Σιγουρα καπου θα το αναφερεις στις προηγουμενες σελιδες αλλα που χρονος για να τις διαβασω?

Εγω καλη μου ειμαι του "αργα και σταθερα". Δεν ακολουθω καποια συγκεκριμενη συνταγη διαιτολογου. Δε μαγειρευω χωρια για μενα. Δεν στερουμαι τιποτα. Χανω 2 κιλακια το μηνα, τρωγοντας τα παντα και κανοντας γυμναστικουλα οποτε προλαβαινω.

Σημαντικο ειναι οτι τρωω καλο πρωινο, φρουτακια δεκατιανο, μεσημεριανο παντα με σαλατα και οχι κακους συνδυασμους, απογευματινο στη δουλεια φρουτακι, γιαουρτακι κ.α., βραδυνο συνηθως γαλα με κορν φλεικς. Δεν πινω αλκοολ, αναψυκτικα κλπ, αποφευγω οσο μπορω τα γλυκα, δεν τσιμπολογω βλακειες τυπου γαριδακια, πατατακια, κρουασαν κλπ, 2-3 φορες την εβδομαδα προσπαθω να κανω καποια ειδη αεροβιας γυμναστικης. Μη σε ξεγελασω ομως. Κανω κι εγω τις παρασπονδιες μου. Οποτε μου τη δωσει πολυ και θελω να φαω παγωτο, το τρωω. Μου επιτρεπω μια ατασθαλια την εβδομαδα. Δεν πεινω, δεν τρελαινομαι, δε ψυχοπλακωνομαι. Αν νιωσω down, μπαινω εδω, λεω τον πονο μου ή και την αμαρτια μου ακομα και παμε για αλλα δυνατα. Επισης τα κοριτσια εδω, δρουν επανω μου και οταν δεν ειμαι εντος φορουμ γιατι καθε φορα που μου ερχεται να φαω καποια χαζομαρα, τις θυμαμαι και επανερχομαι σαν καλη και πειθαρχημενη γοργονα.

Επισης, πινω πολυ νερο.

Υπαρχει και μια παγιδουλα. Μια φορα το μηνα κατα μεσο ορο, κολλαω κι εγω (εννοω ο μεταβολλισμος μου). Του δινω ενα γερο σοκ και ξεκολλαει. Αλλη φορα θα σας πω τι κανω γι΄αυτο.

Και ολα αυτα τα εμαθα εδω με τη βοηθεια αυτης της υπεροχης γοργονοπαρεας. Να ειναι καλα ολα τα κοριτσια.

Υ.Γ. Ακολουθω κατα γραμμα μονο το νοημα των λεξεων που εχω στην υπογραφη μου. Κατα τα υπολοιπα, ειμαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με αδυναμιες.

Αν νιωσω down, μπαινω εδω, λεω τον πονο μου ή και την αμαρτια μου ακομα και παμε για αλλα δυνατα. Επισης τα κοριτσια εδω, δρουν επανω μου και οταν δεν ειμαι εντος φορουμ γιατι καθε φορα που μου ερχεται να φαω καποια χαζομαρα, τις θυμαμαι και επανερχομαι σαν καλη και πειθαρχημενη γοργονα.

Επισης, πινω πολυ νερο.

ναι ναι αυτο αυτο ειναι που μου δινει κουραγιο και μενα

καλα ε μαλλον δεν τρωγαμε πολυ νερο μας ελειπε ειμασταν γοργονες αφυδατωμενς καλε!

λοιπον την αμαρτια μου να την πω...... πεταγομαι χθες αλαφιασμενη - α δεν αντεχω θα ανοιξω μια

με κοιταει σαστισμενος ο συζυξ λεει, τι;

φτου φτου αναψυκτικο

ε δε μας παρατας μου λεει

κοκκαλο εγω κοκκαλο μιλαμε ξεκουνηθηκα απ τη θεση μου

παιδια θα σας παρουσιασω λιγο τις συνεπεις σε λιγο

ειναι τρομερο πρεπει να τελειωνει η ουσια στο αιμα μου δεν εξηγειται

καλα μου λεει την εκοψες και θα αρχισεις παλι

(εγω) μα μα μα δεν ειχα λεξη, κοκκαλωμενη καλε να τον κοιταω σαν .....μανης

σκεψου οτι τωρα που την εκοψες μπορει να χασεις εστω και ενα κιλο αν συνεχισεις θα παρεις 15

αχ δυδκολη η ζωη για πριγκηπες λεω εγω!

για το αναψυκτικο που προσπαθω να κοψω απ τη ζωη μου βρηκα

Tα πρώτα 10 λεπτά:

10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας. Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης. Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ, που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας.

20 λεπτά:

Το ζάχαρό σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης.. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό, μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή).

40 λεπτά:

Η απορρόφηση καφεΐνης έχει ολοκληρωθεί. Οι κόρες σας διαστέλλονται, η πίεση του αίματος αυξάνεται και το συκώτι συνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη στο αίμα. Οι δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας φράζουν αποτρέποντας την υπνηλία.

45 λεπτά:

Το σώμα σας ανεβάζει την παραγωγή ντοπαμίνης, ερεθίζοντας τα κέντρα ευχαρίστησης στον εγκέφαλό σας. Είναι ο ίδιος τρόπος που λειτουργεί και η ηρωίνη.

60 λεπτά:

Το φωσφορικό οξύ δεσμεύει το ασβέστιο, το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο στο έντερό σας, παρέχοντας μιας περαιτέρω ώθηση στο μεταβολισμό. Αυτό γίνεται από τις υψηλές δόσεις της ζάχαρης και των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών που αυξάνουν επίσης τη νεφρική αποβολή του ασβεστίου.

70 λεπτά:

Οι διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης κάνουν παιχνίδι (σας κάνει να πρέπει να κατουρήσετε). Τώρα βεβαιώνεται ότι θα εκκενώσετε το συνδεμένο ασβέστιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο που διαφορετικά θα πήγαινε στα κόκκαλά σας, καθώς επίσης το νάτριο, τον ηλεκτρολύτη και το νερό...

80 λεπτά:

Δεδομένου ότι η αναστάτωση μέσα σας πεθαίνει, θ' αρχίσετε να έχετε στέρηση ζάχαρης. Μπορεί να γίνετε οξύθυμοι ή και αργόστροφοι. Έχετε επίσης τώρα, κυριολεκτικά, κατουρήσει όλο το νερό που περιείχε η Coke , μαζί με τις πολύτιμες θρεπτικές ουσίες που το σώμα σας θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει για να ενυδατώσει το σύστημά σας ή να χτίσει ισχυρά κόκκαλα και δόντια.

Πως η Κόκα Κόλα και η Pepsi μας 'ΒΟΗΘΟΥΝ'

Μπορεις να καθαρίσεις μια τουλέτα:

Καταβρέξτε με ένα κουτάκι Coca-Cola την λεκάνη της τουλέτας. 1 ώρα μετά θα λάμπει από καθαριότητα. Το κιτρικό οξύ της Coke εξαφανίζει όλες τις χρωστικές κιλήδες από τις πορσελάνες.

Μπορείτε να αφαιρέσετε την σκουριά από τον προφυλακτηρα του αυτοκινήτου σας:

Τρίψτε τον προφυλακτήρα με ένα τσαλακωμενο αλουμινοχαρτο, βουτηγμένο στην Coca-Cola.

Καθαριστε τους πόλους της μπαταρια του αυτοκινητου από την διάβρωση:

Ρίξτε ένα κουτάκι Coca-Cola πάνω στους πόλους της μπαταρίας για να εξαφανίσετε την διάβρωση.....

Η σκουριά φεύγει με την πρωτη:

Απλώστε ένα πανί βουτηγμένο στην Coca-Cola στη σκουριά για λίγο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε να αφαιρέσετε το γράσσο από τα ρούχα:

Ρίξτε ένα κουτάκι Coke πάνω στον λεκε από γράσσο, μαζί με απορρυπαντικό, και τρίψτε το κυκλικά. Η Coca-Cola/Pepsi θα βoηθήσει να εξαφανιστεί ο λεκές.

Μπορεί επίσης να εξαφανίσει την θολούρα από το παρμπρίζ σας!

Αυτό το κατασκεύασμα το πίνουμε!

Φυσικά το χρησιμοποιούμε για να καθαρίζουμε και τους λεκέδες μας.

Και πληρώνουμε γι' αυτό!

Σωστά?

Πληροφοριακά:

Ο μέσος όρος pH των αναψυκτικών, π.χ. Coke & Pepsi είναι 3...4. Αυτή η ποσότητα οξύ είναι αρκετά δυνατή να διαλύσει δόντια και κόκαλα! Το σώμα μας σταματάει να χτίζει τα κόκαλα περίπου στην ηλικία των 30. Μετά από αυτή την ηλικία αρχίζει να διαλύει τα κόκαλα κάθε χρόνο μέσα από τα ούρα μας, εξαρτώμενο όμως πάντα από την οξύτητα του φαγητού που λαμβάνει. Το διαλυμένο ασβέστιο καταλήγει από τις αρτηρίες, τα αιμοφόρα αγγεία, το δέρμα, τους ιστούς και τα διάφορα όργανα, στα νεφρά με αποτέλεσμα την δημιουργία της πέτρας στα νεφρά.

Τα αναψυκτικά δεν έχουν καθόλου φυσικά στοιχεία (σε αντίθεση με τις βιταμίνες και το φυσικό νερό). Έχουν περισσότερη ζάχαρη, υψηλότερη οξύτητα και χρωστικά. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να πίνουν ένα αναψυκτικό μετά από κάθε γεύμα.

Φαντάζεστε ποιο είναι το αντίκτυπο?

Το αντίκτυπο?

Το σώμα μας έχει μία ενδεικτική τιμή 37 για την λειτουργία της χώνευσης των ενζύμων. Η θερμοκρασία των αναψυκτικών είναι κατά πολύ μικρότερη από 37, μερικές φορές είναι πολύ κοντά στο 0. Αυτή η διαφορά θερμοκρασίας έχει σαν αποτέλεσμα να επηρεάζεται η διαδικασία των ενζύμων και να δημιουργεί stress στο χωνευτικό μας σύστημα κι αυτό να χωνεύει λιγότερο φαγητό.. Στην πραγματικότητα το φαγητό ζυμώνεται. Το ζυμωμένο φαγητό προκαλεί δυσοσμία, αέρια, αποσύνθεση και δημιουργεί τοξικά, τα οποία απορροφούνται από τα έντερα, κι έτσι περνάνε μέσα στο αίμα απ' όπου διοχετεύεται σε ολόκληρο το σώμα. Αυτή η εξάπλωση των τοξικών βοηθάει στην δημιουργία διαφόρων αρρωστιών.

Μερικά παραδείγματα:

Πριν μερικούς μήνες, έγινε ένας διαγωνισμός στο πανεπιστήμιο Delhi «Ποιος θα πιεί την περισσότερη Coke?' Ο νικητής ήπιε 8 μπουκάλια και πέθανε επί τόπου από την υπερβολική δόση «μελανικής διοξύνης» στο αίμα του και μη επαρκής οξυγονόσεως. Από τότε, ο πρύτανης απαγόρεψε τα αναψυκτικά από την καντίνα του πανεπιστημίου.

Κάποιος έβαλε ένα σπασμένο δόντι σε ένα μπουκάλι Pepsi όπου μετά από 10 ημέρες αυτό διαλύθηκε! Τα δόντια και τα κόκαλα είναι τα μόνο ανθρώπινα όργανα που μένουν άθικτα αρκετό καιρό μετά από τον θάνατο μας.

Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει αυτό το αναψυκτικό στα ευαίσθητα έντερα σας και στο εσωτερικό του στομάχου σας που καταλήγει!

Θερμή παράκληση προς όλους:

Στείλτε αυτό το μήνυμα σε όλους τους φίλους σας έτσι ώστε να αυξήσουμε την ενημέρωση για το τι είναι τελικά τα αναψυκτικά!! __________________

Tα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα. Δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοικτά.

.......

καλα ε μαλλον δεν τρωγαμε. πολυ νερο μας ελειπε

ειμασταν γοργονες αφυδατωμενες καλε!

Φοβερο! Γελαω ακομη!!!!!

Μπραβο και για tips με τα αναψυκτικα. Βαλτο στη λιστα των γοργονοσυμβουλων κυρια γραμματεα Β (βου) (εκ της γκαρσονας α και βου απο το "Κωνσταντινου και Ελενης)

Που εισαι Βικυ74 Α (η αλλη Βικυ η αγορομανα), να δεις ποσο καλες μαθητριες ειμαστε.Χιχιχιχι

.......

καλα μου λεει την εκοψες και θα αρχισεις παλι

μα......

σκεψου οτι τωρα που την εκοψες μπορει να χασεις εστω και ενα κιλο ενω αν συνεχισεις θα παρεις 15.

ΜΠΡΑΒΟ Στον συζυγο της γραμματεως "Βου", (χαχαχα σου κολλησα παρατσουκλι), που σου λεει την αληθεια για το καλο σου.

Συζυγε της γραμματεως Βου, θυμιζε της σε παρακαλω τα οφελη που θα εχει μηπως και πειθαρχησει. Και οταν θα βρεθουμε απο κοντα, που θα γινει και αυτο, θα γελαμε με τη ψυχη μας καθως θα τα θυμομαστε αυτα. Ξερεις, τοτε που θα χωραει η γυναικα σου σε παντελονακι Νο 46-48. Χμμμμμμ!!!! Τι λες? Θα την πειθαρχησουμε???

Περιμενω απαντηση...... αλλου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...