Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

αγγελακια[/b];517747]

αχ καλε αγγελακια ειμαι οχι αγγελουδια

Ακολουθει η διορθωση. Σορρι!!!

g.gifo.gifr.gifg.gifo.gifn.gife.gifs.gifempty.gif

c.gifl.gifu.gifb.gif

1317736cv02832z1y.gif

YMNOS !!!!!!!!!

1)αχιλλεας

ετων 36

υψος 1,70

αρχικο βαρος (1-3-2010) 80

σημερινο 71,8

επιθυμητο βαρος (στοχος) 65.

2) Georgia mami

ετων 42,5

υψος 1,63,

αρχικο βαρος (16-1-2010) 92,5,

σημερινο 81,5

επιθυμητο βαρος (στοχος) 68.

3)mpap

ετων 33

Υψος 1,62-1,63

σημερινο βαρος 47

επιθυμητο (στοχος) 52

4)JENIA

ετων 28

υψος 1,76

σημερινο βαρος 71

επιθυμητος στοχος 66

5)Mina G

Αποφοιτησε στις .......... , επισης με ΑΡΙΣΤΑ!!

6)Nefelli

Ετων = 33

Υψος = 1.63

Αρχικο βαρος = 62,5

Τωρινο Βαρος = 57.5

Αρχικός Στοχος = 54

7) ΤΑΡΑ

Αποφοίτησε στις ................ με ΑΡΙΣΤΑ

8 )ziu-zitsu

ετων - 25 (η μικροτερη χοντρούλα ειμαι εδω μεσα???

υψος - 1,66

βαρος (αρχικο) - 3/5/10 - 71κιλα

σημερινό βαρος - 68,5

επιθυμητο βαρος - 60 (καλα και τα 58 δεν θα με χαλασουν

9)NIKOLEKAKI

Ετών: 35

Ύψος: 1,62

Βάρος: 61

Στόχος: 54 (53, 52... στην πολύυυυ αισιόδοξη version)

10)elli v

Ετών: 39

Ύψος: 1,73

Αρχικό βάρος (23/2/2010): 79

Σημερινό βάρος: 71

Επιθυμητό βάρος: 63

11)MIA MANOULA

ετων 33 το καλοκαιρακι

Υψος 1,57

αρχικο βαρος 72

τωρινο βαρος 69

στοχος οσο πιο χαμηλα, τοσο πιο καλα

12)ελιζα

Ετών: 30

Ύψος: 1,60

Αρχικό βάρος: 98+2 (δεν αντεχω να δω τον τριψυφιο)

Σημερινό βάρος: 98

Επιθυμητό βάρος: 65 (για αρχη) και στα 63 κουκλα ημουνα και δεν θα ξαναγινω...

13)Ιωάννα

ετών 34 και προσεχώς 35

ύψος 1,72

αρχικό βάρος 95 κιλά

τωρινό βάρος 93 κιλά.......άντε να φεύγουν σιγά - σιγά

επιθυμητό 85 κιλά

14)zoitheodos

Ετών 31

ύψος 1,68

αρχικο βάρος 79 κιλά

τωρινο βαρος 59 κιλά

επιθυμητό 57 κιλά

15)ΒΙΚΥ74

ετων 36

υψος 1.67

αρχικο βαρος 77

σημερινο βαρος 69,4

επιθυμητος στοχος 65-63

16)τιγρακι:

ηλικια:29

υψος : 1.64

αρχικο:77.9

βαρος : 74.5

επιθυμητο :62

17)kaliopaki

Ετων = 35

Υψος = 1,63

Αρχικο βαρος = 68

Τωρινο Βαρος = 66,6

Στοχος = 62 (σε πρώτη φάση)

1 8 ) ΚΥΡΙΑΚΗ_

Ετών = 26

Ύψος = 1,65

Αρχικό βάρος = 88

Τωρινό Βάρος = 88

Στόχος = 68 και αν μπορώ και 65 που είναι το κανονικό μου (βαρυκόκκαλη) .....

19)kounelitsa

Ετών: 26

Ύψος: 1,76

Αρχικό βάρος: μμμμ 63πριν την εγκυμοσύνη....81 μόλις πήγαινα να γεννήσω

Σημερινό βάρος: 74,8 (και που το γραφω με πιάνει κατάθλιψη..)

Επιθυμητό βάρος: 63 (και ο Θεός βοηθός!!!)

20)maestria

Ηλικια :

Υψος : 1,69

αρχικό βάρος Τριψήφιο, άστο καλύτερα

Τωρινό 86

Στόχος 75

21)sofia07

Ηλικία 37

Ύψος 1,67

Αρχικό βάρος 87

Τωρινό βάρος 84

Στόχος 64 (αισιόδοξη)

Ύψος 1,67

22)μινουλα

Υψος:1,61

Βαρος αρχικα: 73,6

Βαρος τωρα: 68,1

Βαρος επιθυμητο: 60

Ηλικια: 33

23)Φλορα

ηλικια 46

υψος 1,65

βαρος τωρα 78

βαρος αρχικο 73

επιθυμητο 68 αντε βαρια βαρια 70...

24)angel_mammy

Ηλικια :29

Υψος : 1,63

αρχικό βάρος 96,6

Τωρινό 76,1

Στόχος 54 (ή ακόμα καλύτερα 53)

25)DEL

Ηλικία 31 (σε 2 μέρες)

Υψος 165

βάρος μετά την εγκυμοσύνη 72

τωρινό 62

σκοπός 60 (58 είναι τέλειο).

26)Nefelirene

Υψος :1,60

Αρχικό βάρος : 55-56Kg

Σημερινό : 54,5 Kg

Στόχος : Τουλαχιστον 51-52

27)ΤΑΤΗ

ύψος :1,63

Αρχικό και τωρινό βαρος(και όπως το πάω και παντοτινό) : 71,8

τωρινο 68,6

Επιθυμητό : 55

2 8 )nanis

Ηλικια: 28

Υψος: 1,64 :? νομιζω

Βαρος που κουβαλαω: 58 κιλα :oops: (ποτε δε ξεπερασα τα 50)

Θελω να παω :rolleyes: 50 κιλα

29) ΖΩΗ76

ύψος :1,60

Αρχικό βαρος: 67

τωρινό: 57,5

Επιθυμητό : Κανονικά πρέπει να είμαι γύρω στα 52, αλλά και στα 54 καλά είναι.....:wink:

30) ydroxoaki

ηλικια 36

υψος 1.63

αρχικο βαρος 58-75 (ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ 8 ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 25 ΟΛΟΚΛΗΡΑ)

σημερινο 72

στοχος ΜΕΧΡΙ ΤΑ 58 ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ 14!!!!

31)fraoulopoulitsa

Ύψος: 1,69

Αρχικό βάρος:87

Τωρινό βάρος:82

Επιθυμητό βάρος:60

32)ERIANTON

ΥΨΟΣ 1,63

ΑΡΧΙΚΟ ΒΑΡΟΣ 59

ΒΑΡΟΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ 71

ΤΩΡΙΝΟ ΒΑΡΟΣ 62

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΒΑΡΟΣ 56

33)Ellemphriem

Υψος: 1,64

Αρχικό Βάρος: 55 (αχ παναγια μου)

Τωρινο βάρος: 67

Επιθυμητο βαρος: 55 (Να παω να πνιγω λεω εγω).....

34)Tsipoura

Υψος: 1,70

Αρχικό Βάρος: 98 (27/05/2010)

Τωρινο βάρος: το όμοιον....:oops: (σε μια-δυο βδομαδες θα αλλαξει και αυτο)

Επιθυμητο βαρος: 78 για αρχή :-)

35)JimDin (Κωνσταντίνα)

Υψος :1,67

Αρχικό βάρος : 67

Σημερινό : 60,700

Στόχος : Τουλαχιστον 56-57

36)Eirini_Dr

Ηλικια : 26

Υψος: 1,68

Αρχικο βαρος: 97 (μια μερα πριν γεννησω ....μετα δε τολμησα να ανεβω για τουσ επομενουσ 3 μηνες!)

Σημερινο: 74

Επιθυμητο: 67-65 (με θελει τσουποτη ο συζυγος!!!!)

37)Nadine

Αποφοιτησε 20-7-2010 με ΑΡΙΣΤΑ!!!

3 8 ) Margotte

Ετών: 33

Ύψος: 1,67

Βάρος: 73 (Παναγία μου!! Και μόνο που το γράφω ανατριχιάζω....)

Στόχος: 65 (Λέμε τώρα!!)

39)elachl

ΥΨΟΣ 1,65

ΗΛΙΚΙΑ 33

ΑΡΧΙΚΟ 103

ΣΗΜΕΡΙΝΟ 100

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ 80- 75

40)xanp

ΥΨΟΣ 1,70

ΗΛΙΚΙΑ 29

ΑΡΧΙΚΟ 95.4(όχι από την εγκυμοσύνη μετά τα πήρα)

ΣΗΜΕΡΙΝΟ 75.8

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ 70 (για αρχή και όσο πλησιάζω θα το κατεβάζω )

41)Z&P&M

Ύψος:1,73

Τωρινό Βάρος: 72,5

Επιθυμητό: 63

42)SOULA33

ηλικια 36

υψος 1,69

αρχικο 72,4

σημερινο 71,4

επιθυμητο 64

43)Πελαγια

ηλικια 20

υψος 1,55

βαρος αρχικο 55

βαρος τωρα 60

επιθυμητο 50

44) twinky

ηλικια 29

υψος 1.65

αρχικο 68

σημερινο 68

επιθυμητο 62

45)eirtap

ηλικία 32

ύψος 1.65

αρχικό βάρος 69

σημερινό βάρος 69

επιθυμητό βάρος 60

46)sabrina

ηλικία 29

ύψος 1.68

αρχικό βάρος 84(προ εγκυμοσυνης)

σημερινό βάρος 76

επιθυμητό βάρος 65

47)Viky75

Ηλικία 34

Ύψος 1,66

Βάρος στην εγκυμοσύνη (πριν 4 χρόνια) 87

Αρχικό βάρος 72 (1-5-2010)

Σημερινό βάρος 65,8Επιθυμητό βάρος 60

4 8 ) ΕΛΕΝΗ

Ηλικία 27

Ύψος 1,55

Αρχικό βάρος 73

Σημερινό βάρος 69,500

Επιθυμητό βάρος 56

49)vivikk

υψος 1,6κατι

ηλικια 32

αρχικο βαρος 60(ξανα παλι ....)

κιλα 99(....)

στοχος προς το παρον 75 και βλεπουμε

50) katerina_s

ηλικια 33

υψος1,65

αρχικο 64,5

σημερινο 64,5

Στόχος 58

51)Imagine

Ετών = 31

Ύψος = 1,56 - 1,59

Αρχικό βάρος = 65,4

Στόχος = 50 ?

52)vasiliki40

υψος

αρχικο 65,5

σημερινο 64,4

στοχος 60

53)Ifigeneia_d

Ύψος: 1.70

Κιλά: 62

Επιθυμητό Βάρος: Δεν ξέρω... Ο καθρέφτης θα δείξει

54)Ιωάννα

ύψος 1,72

αρχικό βάρος 95

τωρινό βάρος 93

επιθυμητό βάρος 85

55)koullam (έγκυος)

ετών 30

ύψος 1,69

Αρχικό Βάρος 57,5

Σημερινό Βάρος 65,6

Επιθυμητό Βάρος 75 (το πολύ)

56) Zwza26

Ηλικια: 27

Υψος: 1,65

Βαρος αρχικο: 68

Βαρος μετα εγκυμοσυνη: 85

Βαρος τωρινο: 73

Βαρος επιθυμητο:65

57) Xamomilaki

Ηλικια: 39

Υψος: 1,64

Βαρος αρχικο: 57

Βαρος τωρινο: 93

Βαρος επιθυμητο:67

5 8 ) Kristianna (Ελενη)

Ηλικια :29

Υψος :1,60

Βαρος αρχικο:90

Βαρος τωρινο : 87

Βαρος επιθυμητο : 65

59 ) Sevoula

Ηλικια : 33-34

Υψος : 1.60

Βαρος αρχικο:76

Βαρος τωρινο : 66

Βαρος επιθυμητο :62

60 ) Αθηνά 83

Ηλικια:27

Υψος : 1.64

Αρχικο βαρος:101

Τωρινο βαρος:94

Επιθυμητο βαρος:69

61 ) Roylitsa

Ηλικια:28

Υψος : 1.64

Αρχικο βαρος:....

Τωρινο βαρος:71

Επιθυμητο βαρος:63-64

1 ) Αγγελακια

Υψος : 1.62

Τωρινο Βαρος : 51,5

2 ) Mariaeva

Τωρινο Βαρος : 51,5

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Γεια σας, γεια σας, γεια σας. Καλως σας βρηκα κουκλιτσες μου.

Ελπιζω να ειστε ολες πολυ καλα και απο διαθεση και απο υγεια.

Περαστικα στη μικρουλα με τον πυρετακι και ξουτ απο το κοριτσακι μας.

MARIAEVA[/b];517452] Georgiamami, ανεβάινω στα μέρη σου 14-16 Αυγούστου, αλλά δε θα μπορέσω να σε δω. Θα έχω μόλις μιάμιση μέρα να δω όλους τους φίλους και συγγενέις κ θα είμαι και με τα μωρά, οπότε πολύ πολύ δύσκολο! Σε φιλώ!

Δεν πειραζει κοπελα μου. Αλλωστε κι εγω θα λειπω. Οποτε ξανανεβεις, ελπιζω να βρεθουμε.

tsipoura[/b];517710]Καλημέρα και Καλή μας Εβδομάδα!!!

εκτός από το ότι ισχύει γενικά, το έγραψα γιατί μας είχες πει για κάποιο συνάδελφό σου που εμπνεύστηκε από εμας και του τύπωσες τα tips.....:)

Α, καλα, εγω χανω που και που (εννοω ξεχνω). Αμα εχεις πολυασχολο μυαλο ...... καλα το ειπα εχω χασει επεισοδια.

Και εχω κι αλλο φοβερο και ωραιο αλλα βιαζομαι τωρα. Θα σας το πω αργοτερα.

Mpap, οι διακοποσυμβουλες ειναι σουπερ. Μακαρι να μπορεσεις να ξεφυγεις κι εσυ λιγο.

Τσιπουρα, η μη εγκρατεια (για να μη το πω λαιμαργια) ειναι πλεον παλια συνηθεια. Και αν την επαναλαβεις, θα το ...πληρωσεις ακριβα.

Υπεφερες καημενουλα μου!!!! Να το θυμασαι!!!! (κι εγω την πατησα ετσι μια φορα με μια μακαροναδα+σαλατα στις 11 το βραδυ και μετα εσκασα).

Χαμομηλακι, ειανι αληθεια οτι εκει που θα παω εχει κρυα θαλασσα??? (χθες ηταν ο γιος μου μονοημερη κατα κει και λεει οτι ηταν παγωμενη)

Μπρρρρρρρρρρρρρρ!!! Δεν το χω σκοπο να μεινω σε .... ξαπλωστρα!!!!

Επιτελους μετα απο πολυ ωρα, το συμπληρωσα (το ποστ μου). Ξερετε, εγω απαντω με δοσεις. Ξεκινω απο τη 1:00 και ισως το στειλω και στις 8 το βραδυ. Καλλιο αργα παρα ποτε!! χαχαχαχα

Φιλακια σε ολες

Υ.Γ. Το ποστ αυτο δε χωρεσε στο πρωτο, εννοω οτι μου το εκοβε γιατι ειχε λεει πολλους χαρακτηρες και εικονες. Μηπως η λιστα μας παραμεγαλωσε και δεν μας χωραει???? αντε να αποφοιτησουμε μερικες μερικες μηπως και ελαφρυνει λιγακι. Βαλτε τα δυνατα σας γοργονες να ξεπεταξετε τα παραπανισια για να μεταφερθουμε στιος αποφοιτες (εκει που τα στοιχεια μας ειναι λιγοτερα). Χιχιχιχχι

Χαμομηλακι, γιατι παιδευομαι εγω αφου το κανεις εσυ? Αντε παρε τη σκυταλη της αναπληρωτριας Γραμματεως, κοριτσι μου. Μακια....

Χαμομηλακι, γιατι παιδευομαι εγω αφου το κανεις εσυ? Αντε παρε τη σκυταλη της αναπληρωτριας Γραμματεως, κοριτσι μου. Μακια....

καλα αφου δε με μαλωσες χε χε ετσι κι αλλιως πεταγομαι και βλεπω αν ειναι κι αλλη μεσα στα νερα γιατι η διαιτα θελει παρεα

α το ακριβουλη σου το αγορακι σου ελπιζω να μη το παρουν στα ΟΥΚ

ή μηπως εμεις ειμαστε σκληροι τυποι και δεν καταλαβαινουμε απο κρυο;

λοιπον το πρωι προς το μεσημερι ειναι λαδι και ζεστη, ε αργοτερα ανακατευονται λιγο τα νερα

αλλα παιζει ρολο και η παραλια δεν ειναι παντου το ιδιο. εκει που θα μεινεις εσυ ειναι παραλια για παιδακια, χι χι ο γιος σου πηγε Θεσπρωτια σε ανοιχτη ακρογιαλια γι αυτο.

σκεψου ομως οτι τσιτωνει το δερμα το δροσερο νερο ε;

μη φοβασαι θα βουτηξεις αλλωστε θα κανεις και σβουρες το πρωι μπανιο μετα σβουρες και μετα επισροφη παλι μπανιο.

επισης να πατε στη σκαλα!!! και αλωνακι

Αντιπαξους οπωσδηποτε για μπανιο αλλη εμπειρια!

λοιπον η λιστα πρεπει να μπει κυψελωτα θα δω τι θα κανω

Διαφημίσεις

α το ακριβουλη σου το αγορακι σου ελπιζω να μη το παρουν στα ΟΥΚ

ή μηπως εμεις ειμαστε σκληροι τυποι και δεν καταλαβαινουμε απο κρυο;

λοιπον η λιστα πρεπει να μπει κυψελωτα θα δω τι θα κανω

Tο παλικαρι ειναι βουνισιο και αντεχει στο κρυο. Ασε που ειναι νεροφίδας, απο βρεφος τρελαινεται για νερο, (φαντασου, οταν τον βαφτιζαμε εκλαιγε γιατι τον εβγαλαν απο το νερο). Μαλλον το μερος θα ηταν χθες κρυο!!!!

Με τη λιστα .... κανε ο,τι θελεις, αρκει να μας φακελωνεις (Χαχαχαχα)

Μηπως το εχουμε παρακανει με δαυτην και κανουμε καταχρηση χωρου του φορουμ???? Αν ναι, ας μας ενημερωσουν οι κ.κ. συντονιστες.

γοργονοfun

2 ) Mariaeva

Τωρινο Βαρος : 50!!!!!

οκ σε προσθεσα

sevoula οκ το αλλαξα

gergiamami μη προσθεσεις εκ νεου τη λιστα για να μη τρωμε χωρο αλλα μπες με edit στη λιστα που εχεις παρακατω να προσθεσεις τις αλλαγες καλημερα σε ολες τις γοργονες μου

σημερα εχω πεσει λιγο σε καταθλιψη νιωθω μια ματαιοτητα να το πω, μια απαισιοδοξια να το πω,

θελω να κλαψω θελω να τα σπασω ολα και δεν ξερω που το εκτονωνετε αυτο, please μη μου πειτε γυμναστικη, πηγαμε τα μικρα χθες περιπατο με περπατημα, αντε ορθια στις κουνιες να κουνας κουνια μπελα, αντε και να ανεβασεις 11 κιλα 2 οροφους στο αποκορυφωμα μετα να τρεχεις σαν την τρελη να τα πλυνεις, να τα αλλαξεις να κανεις γαλατακια να τα κοιμησεις, μια χαρα γυμναστικη, σημερα και ολο το βραδυ πονουσαν τα ποδια μου, δεν μπορω καλε, ρακετες Mpap κοριτσακι μου λες αλλα ;, θα ερθει η λυποθυμια μη σας πω και το εγκεφαλικο. καλα ακομη και στη σκια παει δεν το βλεπω η sevoula ανεφερε τη νηστεια. οντως νιωθω οτι με εφαγε ενα απο τα 7 θανασιμα αμαρτηματα αν ειχε δει κανεις αυτη την μπρρρ ταινια. μηπως με τη νηστεια με συγχωρεσει ο θεος, γιατι το βλεπω κατι εχει μαζι μου δεν εξηγειται, α μα πια εγω προσπαθω και κεινος που ειναι ε;

δεν το βλεπω να αντεχω μαλλον θα βαρεσει το μυαλουδακι μου μπιελα

αληθεια δε θελω να φαω ισως γιατι εχω νευριασει πολυ για ολη την κατασταση, δεν εχω λιγουρες αλλα νιωθω εξαντληση. ειναι κ οι απαιτησεις της καθημερινοτητας .......βαστα καρδια μου.......ποιον κοροιδευω τον εαυτο μου; ασε που καθε φορα που προσπαθω δεν πρεπει να βλεπω καθρεφτη ειναι δραματικο ειναι πολυ σκληρο μισω τις ζυγαρις, μισω τους καθρεφτες, αλλα και κεινους τους καθρεφτες που δεσποζουν ειρωνικα μεσα στα ματια των απανταχου ευρισκομενων συνανθρωπων μου.!

108774rgk6lmceee.png

να προσθεσω εδω κατο που διαβασα για τα αμαρτηματα μου

http://omorfimama.blogspot.com

πηγη ο παχουλος μου εαυτος

Το μαρτύριο μιας μάνας όταν θέλει να προσέξει τι τρώει και αναρωτιέται γιατί δεν τα καταφέρνει είναι το εξής:

Η γυναίκα που πρόσφατος έγινε μητέρα δεν αδειάζει μόνο το δικό της πιάτο, αλλά και το πιάτο των παιδιών της.

Όλα όσα περισσεύουν στο μπολάκι ή στο ποτηράκι τα καταβροχθίζει αυτή.

Και αυτό το κάνει χωρίς τύψεις, γιατί στο θέμα της διατροφής των παιδιών προσέχει βεβαια την ποιότητα

αλλά όχι και το ισοζύγιο των θερμιδων. Και κατ'αυτον τον τρόπο τα πράγματα μοιραία παίρνουν τον δρόμο τους γιατί εκτός των άλλων οι ώρες που τρώνε τα παιδιά συχνά δεν συμβαδίζουν με αυτές των εργαζόμενων ενηλίκων.

Και για να ανταποκριθεί μια γυναίκα στις διατροφικές και κοινωνικές ανάγκες όλων των μελών της οικογένειας, σύντομα δεν κρατάει πια το νοικοκυριό, αλλά ένα είδος οικογενειακής καντίνας, οπου ο καθενας παραγγελνει οτι του κανει κεφι.

Μετα η μανουλα καθεται στο τραπεζι μαζι με το εκαθοστε μελος που γευματιζει, του κανει παρεα, τσιμπαει απο εδω ,δοκιμαζει απο εκει και τελικα τρωει πολυ περισσοτερο απ'οσο θα επρεπε,

τοσο γιάυτην οσο και για το σωμα της.

Συχνα η μητερα καταληγει να τρωει με αυτο τον τροπο πεντε γευματα αντι για τρια:

το πρωινο που εξακολουθουν να το παιρνουν ολοι μαζι, το μεσημεριανο νωρις, μαζι με τα παιδια, που στην πραγματικοτητα η μητερα θα ηθελε να παραλειψει, γιατι θα ακολουθησει αφθονο φαγητο και το βραδυ μαζι με τον συζηγο.

το ''μικρο'' γευμα, που παρολα αυτα φτιαχνει για τον εαυτο της, για να μην της φανει η μερα πολυ μακρια.

Το βραδυ δινει στα αγαπημενα της παιδια ενα εξτρα βραδινο στο οποιο συμετεχει και αυτη και τελικα

αυτο το βιολι μπορει να κρατησει και αλλο, μεχρι την ωρα που ερχεται ο αντρας της απο την δουλεια.

Σε τελικη αναλυση τα πολλα τσιμπολογηματα της δημιουργουν την εσφαλμενη δυστιχως εντυπωση πως στην πραγματικοτητα δεν εχει φαει απολυτος τιποτα.

Εκτος αυτου δεν υπαρχει σχεδον καμια δραστηριοτητα της μητερας που να μην εχει να κανει με το φαγητο. Γιατι φυσικα τα μακρια απογευματα στα σπιτια των αλλων μαμαδων, τις χαρουμενες ωρες της χειροτεχνειας, τις ωρες που περνας θαυμαζοντας τα παιδια αλλων γυναικων και συζητωντας κανοντας κους κους , δεν τις συνοδευεις με σελινο και τσαι απο βοτανα, αλλα με πραλινες, τουρτες, κεικ, ψητα κυριως γιατι χρειαζεσαι εναν αντιπερισπασμο για να αντεξεις αυτες τις συζητησεις.

Και συντομα εσυ γινεσαι τετραπαχη, ενω ο πατερας των παιδιων εξακολουθει λιγο πολυ να διατηρει

το βαρος του, οχι μονο επειδη σπανιως φροντιζει για την διατροφη των παιδιων του (αν εξαιρεσεις τις

σπανιες αλλα εξαιρετικες για το ιματζ του επισκεψεις σε φαστ φουντ, χαρη στις οποιες εχει τη φημη του καταπληκτικου πατερουλη) αλλα και εξαιτιας των μικρων διαφορων αναμεσα στα δυο φυλα.

Καλο κουραγιο μανες!!!!!

καλε καλε :confused::confused::confused::confused:

τι επαθε σημερα το χαμομηλακι μας?

οχι τετοια οχι τετοια

εχεις δικιο σε ολα που εγραψες αυτα ακριβως συμβαινουν

οταν ομως ξερεις το προβλημα εχεις βρει ηδη κ την λυση ετσι δεν ειναι?

στο σπιτι ακριβως οπως το ειπες οι μαμαδες τρωνε τα περισευματα

λυση? stop τα πεταμε αμεσως

οταν επιασα τον εαυτο μου να το κανει γιατι το εκανα για αρκετο καιρο λεω "οπα μας? τι εγινε τωρα? κ τελος

οταν πηγαινεις επισκεψη μπορεις να κρατας εσυ (σαν δωρακι) κατι πιο light

για ολα υπαρχουν λυσεις

στο κατω κατω ποσο συχνα πας καπου επισκεψη....

στους παιδοτοπους παιρνεις τον καφε σου η το ροφημα σου κ οκ..

μια κακη μερα ειναι που τα βλεπεις ολα μαυρα

αυριο μπορει κ σε λιγο θα ειναι ολα αλλοιως

Διαφημίσεις

gergiamami μη προσθεσεις εκ νεου τη λιστα για να μη τρωμε χωρο αλλα μπες με edit στη λιστα που εχεις παρακατω να προσθεσεις τις αλλαγες καλημερα σε ολες τις γοργονες μου

.........σημερα εχω πεσει λιγο σε καταθλιψη νιωθω μια ματαιοτητα να το πω, μια απαισιοδοξια να το πω,

θελω να κλαψω θελω να τα σπασω ολα και δεν ξερω που το εκτονωνετε αυτο, ..................................................................

δεν το βλεπω να αντεχω μαλλον θα βαρεσει το μυαλουδακι μου μπιελα

αληθεια δε θελω να φαω ισως γιατι εχω νευριασει πολυ για ολη την κατασταση, δεν εχω λιγουρες αλλα νιωθω εξαντληση. ειναι κ οι απαιτησεις της καθημερινοτητας .......βαστα καρδια μου.......ποιον κοροιδευω τον εαυτο μου; ασε που καθε φορα που προσπαθω δεν πρεπει να βλεπω καθρεφτη ειναι δραματικο ειναι πολυ σκληρο μισω τις ζυγαρις, μισω τους καθρεφτες, αλλα και κεινους τους καθρεφτες που δεσποζουν ειρωνικα μεσα στα ματια των απανταχου ευρισκομενων συνανθρωπων μου.!

Το μαρτύριο μιας μάνας όταν θέλει να προσέξει τι τρώει και αναρωτιέται γιατί δεν τα καταφέρνει είναι το εξής:

Η γυναίκα που πρόσφατος έγινε μητέρα δεν αδειάζει μόνο το δικό της πιάτο, αλλά και το πιάτο των παιδιών της.

1) Χαχαχα!! μη χαιρεσαι! τωρα που ανελαβες χρεη αναπληρωτη γραμματεως, τα κανεις ολα εσυ . Χιχιχιχιχιχιχ. Και ... δε θελω ού!!!! (μακια)

2) Να μην ακουω μ@...... Μερα του Θεου ειναι και η σημερινη με τα δυσαρεστα μα και με τα ευχαριστα.

3) Καθρεφτης???? Χμ!!! σε κανα μηνα ελα να τα ξαναπουμε. Θα τον λατρεψεις. Και θα λαχταρας να ξανακοιταχτεις για να απολαυσεις την ορατη απωλεια. Γοργονα μου!!!!!

4)Γι' αυτο που ανεφερες για τα μπωλακια των παιδιων, θα σου πω μονο μια λεξη ! ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. Τα συμπερασματα δικα σου.

Δεν εχω χρονο τωρα. Αλλιως θα σε στολιζα κανονικοτατα.

Μακια σε σενα και σε ολα τα γοργονακια

Γοργονάρες μου καλημερα!!!!

Τι κανετε?

Χαμομηλακι μου τι ειναι αυτα που διαβαζω???αααααααα!!!!

Δεν θελω τετοια.....σε παρακαλω!!!!

Ειπαμε εχουμε θετικη ενεργεια κ εναν στοχο τον οποιο συντομα θα κατακτησουμε να δεις......

Βεβαια σε καταλαβαινω κ εγω απολυτα!!!!Βλεπω τον εαυτο μου στον καθρεφτη κ απελπιζομαι ωρες,ωρες!!!Αλλα ειπαμε εχουμε στοχο οπως εχουμε κ συμπαρασταση η μια απο την αλλη εδω περα.....Θα τα καταφερουμε να δεις!!!

Εσυ εχεις κ δυο παιδακια αν δεν κανω λαθος ετσι δεν ειναι?

Εγω τι να πω??Που ενα εκανα κ εγινα φαλαινα?Φανταζεσαι να κανω κ δευτερο?

Αχ δεν θα χωραω να περασω απ'τις πορτες.....

Αλλα οχι ρε γ@#^%ο θα αδυνατισω....

Θα κανω κατι για τον εαυτο μου ετσι λεω κ παιρνω κουραγιο!!!

Σε φιλω γλυκα!!!!

Αγγελακια εσυ τι κανεις?Ολα καλα?

ευχαριστω κοριτσουδια μου γαι τη συμπαρασταση μερικες φορες κλαιγομαι για να μου κανετε αγκαλιτσες χι χι

τωρα georgiamami σε ενα μηνα δε νομιζω να βλεπω καθρεφτη ολο χαρα σε κανα χρονο με βλεπω αν δεν τα βροντηξω ολα

καλα τον αναπληρωτη γραμματεα τον χρειαζοσαστε αφου θα φυγεις

τελικα ρωτησα το στεφανι μου εκει που πηγε ο μικρος εχει τα πιο κρυα νερα χε χε, καλα επιτηδες το κανανε να τεσταρουν αντοχες τους

αθηνα μου εχω 2 παιδακια αλλα τα κιλα τα εχω απ το πρωτο στο δευτερο εχασα και 2. και μαλιστα στην εγκυμοσυνη στο πρωτο δεν πηρα μονο 5 αλλα μετα με θηλασμο και κλαισουρα δωστου και παρε

οποτ ε κανε ενα να χασεις 2 κιλακια ε;

οταν ημουν εγκυος στο δευτερο ο γιατρουλης μου με ρωτουσε ελα κοριτσι μου τα χτυπησες τα 100 ετσι σε κοβω χε χε

καλα εβγαλα εναν παιδαρο ομως και εναν κοριτσαρο απ την πρωτη εγκυμοσυνη χαλαλι

ασχετα τα 30 κιλα παραπανω και ειναι ολα γυρω απ την κοιλια ειμαι μαμα κανγκουρω οπως με λεει η μικρη μου

αγγελακια μου παντα εδω να μας δινεις κουραγιο να εισαι καλα κοριτσι μου

φιλακια σε ολες

γειά σας κι από μένα!

χαμομηλάκι σύνελθε σε παρακαλώ πολύ, τί θκατοψυχολογία είναι αυτή;;;;

σκέψου ότι είσαι μια άξια γοργόνα!!!!!

όσο για το φαγητό είναι σχετικό, φίλη μου που ήταν πάντα γεματούτσικη με τα 2 παιδάκια τώρα είναι κούκλα, γιατί τρώει μόνο τα υγειηνά φαγητά που φτιάχνει για τα παιδιά της, επίσης δεν έχει πολύ χρόνο για εξόδους όπως παλια! άρα όπως το δεις είναι!!! έχει εφαρμόσει ένα σωστό οικογενειακό διατροφικό πρόγραμμα και τα ακουλουθούν όλοι παρόλες τις δυσκολίες γιατί κι εκεινη και ο άντρας της δουλεύουν αρκετές ώρες!

οπότε χαμομηλάκι μου δες το αλλιως!!!!!!!!!!! :)

πρώτα από όλα πρέπει να έχεις καλή ψυχολογία!!!!!!!

αθηνά γειά σου!!!!! :) έτσι γερά και χαμογελαστά!!!!!

εγώ να δεις απελπισία που νοιώθω... αλλά... ο μόνος τρόπος για να αλλάξει αυτό είναι η επιμονή και η υπομονή!

γεωργία εσύ θα μας έρθεις αργότερα! ετοιμάζεσαι για τις διακοπούλες ε; άντε με το καλό κοπέλα μου

σας φιλώ :)

αγγελάκια ευχαριστούμε για την συμπαράσταση!

μια χαρα αθηνα83

γερα κρατω

εδω μαζι σας σας τσεκαρω καθε μερα οσο μπορω βεβαια γιατι δεν ειμαι συνεχεια on-line

οι κεραιες μου ομως ειναι εδω παντα

ετσι σας θελω........

αισιοδοξες.........

μην νομιζεται πριν κατι χρονια κ εγω απο 46 κιλα ειχα παει 64...τσι στα καλα καθουμενα...σχεδον δηλ...επαιξαν ρολο κατι κρουασαν κ μπισκοτακια..κατι ντολμαδες(18 λαχανοντολμαδες στο πιατο μου)

τα ξερα τα ξερω

γιαυτο ειμαι εδω να δινω θετικη ενεργεια κ κουραγιο

αντε καλε δεν θα χωρας απο την πορτα.....χα χα

σε λιγο καιρο θα χωρας κ τοτε ....ποιος σε πιανει

καλο ειναι κοπελες μου να ελεγχεται το βαρος σας καθε πρωι...μην ανεβαινεται στην ζυγαρια το απογ γιατι σιγουρα θα δειξει 500-600 γραμ. παραπανω

κ κανετε ενα ημερολογιο καθε μερα τα κιλα κ το τι φαγατε

κ μην ξεχναμε πολλα πολλα υγρα

βαλτε μυαλο στο χαμομηλακι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...