Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

1) Οποιο ειδος ασκησης κι αν κανεις, οταν το κανεις μονη σου, το δυσκολο ειναι να σηκωθεις απο τον καναπε και να ντυθεις καταλληλα για να ξεκινησεις. Αν ξεκινησεις μετα δεν σε σταματα κανεις.

Τsipoura, θα χορευεις και το θα το ευχαριστιεσαι. Και καθε φορα θα λυπασαι που τελειωσε το τραγουδι και θα ανυπομονεις να αρχισει το επομενο για να μην κρυωσει το κορμακι απο το ζεσταμα.

Να ρωτησω κατι? Μηπως πρεπει να καταργησουμε απο τον οικακο εξοπλισμο ....... τους καναπεδες????????:confused::-D:grin:

2)Mpap, βαστα γερα και ψυχραιμα. Ειπαμε, δυο οψεις νομισματος.......

3)Χαμομηλακι, μακια. (και ναι, μας διαβαζουν)

Γοργονουλες μου, σε ολες <<μάκια>>:P

γεωργία μου καλά τα λες αλλά δεν είμαι πολύ της πειθαρχίας.....

επίσης επειδή έχω θέμα με την πλάτη μου θα προτιμούσα να με παρακολουθεί κάποιος να μην κάνω καμιά ζημιά.....

μόνο στο κολύμπι με εμπιστεύομαι γιατί το κατέω.... ;)

για πες τα κέφια σου??? όλα καλά?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

μακάρι να οργανώσουμε κάτι μεταξύ μας αλλά σε σοβαρή βάση......

έλα το πεθερικόν! για λέγε!!!!!! για χαστούκια;;;;;;;

εχεις ορεξη να νευριασεις??? αν ναι να στα πω...αλλιως ....ασε δεν παλευονται οι ανθρωποι....:tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

θα διδάσκεις κάπου zumba τον χειμώνα; αν είναι ερχόμαστε εκει!!!!! θα τρομάξουν οι άνθρωποι να δουν τις γεματούλες να καταφτάνουν.... χιχιχιχιιχιιι

αν θέλεις και μπορείς ενημέρωσε μας!

εγώ για dvd στο σπίτι δεν είμαι.... καταλήγω στον καναπέ να τρωω... :evil:

οπότε όξω και zumbaaaaaaaaaaaa

οι 2 μας μείναμε μου φαίνεται! πως πάς με τις ετοιμασίες; όλα καλά με την μακιγιέζ; το πεθερικόν τί κάνει καλέ; καιρό έχω να ακούσω! ελπίζω να ηρέμησαν!

καλε καλε ειμαι και εγω εδω ... μην κοιτατε που δεν μιλαω πολυ...

αχχχχ τσιπουριτσα μου και εγω δεν ειμαι για dvd στο σπιτι...βαριεμαι...ενω με παρεα καπου ποιο οργανωμενα ειμαι με τα χιλια μεσα...

μακαρι να μπορεσει το μαρακι να κανει κατι για μας και εννοειται οτι δεν θα τη βγαλουμε τσαμπα...

αντε μπας και δουμε τα κιλα να φευγουν...εχω και γαμο 25 σεπτεμβριου πρεπει να χασω κανενα κιλο μεχρι τοτε για να μην κρυβομαι...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Δικαιολογιες.......! Τι ειναι δηλαδη η πειθαρχια. Φρουτο?? Μου αρεσει και το τρωω ή δεν μου αρεσει δεν το τρωω???

Εμεις δηλαδη τι ρολο παιζουμε εδω??? Γοργονες κοριτσι μου θα σκεφτεσαι και θα πειθαρχεις. Πιστεψε με, πιανει!!!!

Τα κεφια, καλουτσικα.Ανυπομονω να ερθει η αλλη Παρασκευη.

Και να φυγω...........

Αναρωτιεμαι αν αρκει μια βδομαδα για εναν χρονο!!!!!

Και μπραβο σου για την εξαμηνη αποχη απο τσιγαρο.

Να τα λεμε αυτα......!!!! Για να παιρνουμε θαρρος.

Και μετα λες οτι δεν πειθαρχεις. Αμα σε πιασω......

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

επίσης επειδή έχω θέμα με την πλάτη μου θα προτιμούσα να με παρακολουθεί κάποιος να μην κάνω καμιά ζημιά.....

μόνο στο κολύμπι με εμπιστεύομαι γιατί το κατέω.... ;)

με τη ζουμπα δεν θα παθεις καμια ζημια!!!

θα σας μαθω εγω καλο και σωστο ζεσταμα.....δεν θα κανουμε με βαρακια ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

εχεις ορεξη να νευριασεις??? αν ναι να στα πω...αλλιως ....ασε δεν παλευονται οι ανθρωποι....:tongue:

δεν θα νευριάσω... θα το δω εικαστικά χιχιχιχι (μάλλον κι εσύ έτσι πρέπει να το δεις γιατί από αυτά που θυμάμαι είναι εντελώς σουρεαλ η κατάσταση τους)

καλε καλε ειμαι και εγω εδω ... μην κοιτατε που δεν μιλαω πολυ...

αχχχχ τσιπουριτσα μου και εγω δεν ειμαι για dvd στο σπιτι...βαριεμαι...ενω με παρεα καπου ποιο οργανωμενα ειμαι με τα χιλια μεσα...

μακαρι να μπορεσει το μαρακι να κανει κατι για μας και εννοειται οτι δεν θα τη βγαλουμε τσαμπα...

αντε μπας και δουμε τα κιλα να φευγουν...εχω και γαμο 25 σεπτεμβριου πρεπει να χασω κανενα κιλο μεχρι τοτε για να μην κρυβομαι...

έλα καλό μου!

1ον δεν θα κρύβεσαι! σιγά καλέ! σταμάτα να ντρέπεσαι κι άρχισε να εκτιμάς και να αγαπας τον εαυτό σου! πρώτα από όλα το σώμα σου! όπως μου είπε πριν από λίγο καιρό κάποιος : αυτό (το σώμα σου) σε κουβαλάει τόσα χρόνια στη ζωή που διανύεις, πρέπει να το αγαπήσεις, να το φροντίσεις και να το προσέξεις!

έλα ξεκίνα βρε φιλενάδα έχω μοναξιές σου λέω!!!!!! άντε παρείτσα θα είμαστε

έχεις σκεφτεί τί πρόγραμμα θα ακολουθήσεις; ο καθένας έχει το στυλ του

εγώ έτσι όπως με ξέρω μόνο με τη διαιτολόγο κάνω δουλειά και εσας βέβαια!!!!!!!! <3

γεωργία είσαι Η ΔΥΝΑΜΗ!!!!

και ναι είμαι πολύ περήφανη σήμερα κλείνω 6 μήνες άκαπνη!!!!!!!!!!

αυτό μου δίνει δύναμη για πολλά!!!!!!!!!!!

προτιμώ να βγαίνω από το σπίτι .... έχω κόλλημα με καναπέ + μασούλημα.....

λάθος... είχα κόλλημα... αλλά όπως και οι ΑΑ μια φορά με εξάρτηση πάντα με εξάρτηση.

όσο για τις διακοπές, για μένα πονεμένη ιστορία, δεν φύγαμε αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά και να φύγουμε κατά τις 20 .... μακάρι

σου εύχομαι να είναι τόσο τέλειες που θα είναι σαν να έλλειψες 1 μήνα!!!!!!!!!!!

αρχηγέ εσύ θα προστάζεις κι εμεις.... zumbaaaaaaa lalalalalaaa

έχεις σκεφτεί τί πρόγραμμα θα ακολουθήσεις; ο καθένας έχει το στυλ του

εγώ έτσι όπως με ξέρω μόνο με τη διαιτολόγο κάνω δουλειά και εσας βέβαια!!!!!!!! <3

για το πρωτο εικοσαημερο εχω προγραμμα απο διαιτολογο που ειχα παρει καπου μεσα στον ιουνιο αλλα ποτε δεν ολοκληρωσα και λεω αυτο να κανω και τωρα και μετα το εικοσαημερο αυτο βλεπουμε... μαλλον μετα θα παρει σειρα η πολυ ωραια διατροφη της αρχηγου...

ας κανω εγω μια καλη αρχη και ολα θα γινουν...

παντως βρε κοριτσια τι να σας πω αυτες τις τεσσερεις μερες που ειμαι στην αθηνα εχω φαει πολυ χειροτερα απ οτι στις διακοπες μου...απαπαπαπαπα μου κανει κακο τελικα το σπιτι...ειμαι συνεχεια γυρω γυρω ολοι και ψαχνομαι να τρωω και φυσικα οχι απο πεινα...τι κακο και αυτο...

λοιπον επειδη θα ξαναφυγω μια εβδομαδα ομως θα μπω σε προγραμμα δευτερα 16 αυγουστου χωρις καμια καθυστερηση...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Ελιζα, μην ακουω χαζομαρες. Η Ελιζα αξιζει πολυ ειτε ειναι μεσα σε σωμα 60 κιλων ειτε 80 κλπ. Για την Ελιζα που κουβαλαει το σωμα σου, θα κανεις οτι χρειαζεται. Για σενα κοριτσι μου, μετα για τους υπολοιπους που σε βλεπουν. Και θα δεις οτι μολις αρχισει να φαινεται η διαφορα, αυτοι οι γυρω σου θα ειναι εκεινοι που θα σε ενθαρυνουν να συνεχισεις.

Κι εμεις φυσικα, αλληλοστηριζομαστε και παρηγοριομαστε. Αλλα η κινητηριος δυναμη ειναι αυτη που εχει η Ελιζα. Για βγαλτην σε παρακαλω στην επιφανεια να αρχισουμε να χαιρομαστε περισσοτερο με τις επιτυχιες του κλαμπ!!!

Φιλακια γλυκια μου

Συμπερασμα απο σημερινα αναγνωσματα (εδω και αλλου) :

Η ανεργια κανει κακο στη σιλουετα μας!!!!

Λυση:

Εργασιοθεραπεια.

Οτιδηποτε.

Ραβε - ξηλωνε, δουλεια να μη σου λειπει .... που ελεγε το ασμα το ελληνικον.

Διαφημίσεις

Συμπερασμα απο σημερινα αναγνωσματα (εδω και αλλου) :

Η ανεργια κανει κακο στη σιλουετα μας!!!!

Λυση:

Εργασιοθεραπεια.

Οτιδηποτε.

Ραβε - ξηλωνε, δουλεια να μη σου λειπει .... που ελεγε το ασμα το ελληνικον.

πολυυυυυυυυυυ κακο κανει ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...