Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Όπως καταλαβαίνεις γκουρού, εγώ ΜΟΝΟ σε σκιερό και δροσερό μέρος μπορώ να κάνω γυμναστική.

Αχ, πρέπει να ξαναρχίσω κοιλιακούς, δε βρίσκω κουράγιο τα βράδια με τόσο τρέξιμο. :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Νωρίς για τεκίλα;;; ποτέ δεν είναι νωρίς..... χχιχιχιι

Αρχηγέ μου τέλειες οι οδηγίες, η αλήθεια είναι ότι στην θάλασσα δεν κολυμπάω το ίδιο καλά όσο στην πισίνα (κατι ότι χρειάζεται λιγότερη προσπάθεια με την άνωση του νερού, κατι που χαζεύω ενώ στην πισίνα πάω αποφασισμένη!)

Το τρέξιμο στο νερό το κάνω και είναι πραγματικά καταπληκτικό!!! (σου βγαίνει κάπως η ανάσα... αλλά είναι σούπερ).

Εγώ συνήθως κολυμπάω 20 λεπτά συνεχόμενα, μετά 10 λεπτά χαζολόι στο νερό ή ελπίζω ασκησούλες και μετά άλλα 10 λεπτά κολύμπι. Τουλάχιστον θα το προσπαθήσω!!!!

Κάτω απ' τον ήλιο παιδάκι μου;

ΖΕΣΤΗ κάνει!!! :evil:

ναι ενω κατω απο την ομπρελα κανει δροσια :tongue::tongue::tongue:

μπορειτε να το κανετε στο απογευματινο μπανακι....ή αν πηγαινετε νωρις το πρωϊ στην παραλία ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Νωρίς για τεκίλα;;; ποτέ δεν είναι νωρίς..... χχιχιχιι

Αρχηγέ μου τέλειες οι οδηγίες, η αλήθεια είναι ότι στην θάλασσα δεν κολυμπάω το ίδιο καλά όσο στην πισίνα (κατι ότι χρειάζεται λιγότερη προσπάθεια με την άνωση του νερού, κατι που χαζεύω ενώ στην πισίνα πάω αποφασισμένη!)

Το τρέξιμο στο νερό το κάνω και είναι πραγματικά καταπληκτικό!!! (σου βγαίνει κάπως η ανάσα... αλλά είναι σούπερ).

Εγώ συνήθως κολυμπάω 20 λεπτά συνεχόμενα, μετά 10 λεπτά χαζολόι στο νερό ή ελπίζω ασκησούλες και μετά άλλα 10 λεπτά κολύμπι. Τουλάχιστον θα το προσπαθήσω!!!!

μια χαρα σε βρισκω τσιπουριτσα μου!!! 20 λεπτα κολυμπι ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!!

επεισης μεσα στο νερο μπορειτε να ανοιγοκλεινετε ποδια....μπορειτε να κανετε πως περπατατε.....η αντισταση του νερου θα γυμνασει γλουτιαιους , μηρους, δικεφαλους κτλ....και επισης θα καψετε και μπολικες θερμιδες ;)

Διαφημίσεις

Nωρίς το πρωί κοιμόμαστε! :evil:

(τς, τς, όλες οι προκομένες εδώ μαζεύτηκαν πια!)

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχα......

εγω ΚΙΟυρια μου στις διακοπές 07.00 ειμαι παραλία κανω τη βουτια μου....το τρεξιματακι μου (αφου δεν υπαρχει ψυχη στην παραλια )....και μετα ξαπλωστρα καφεδακι....χυμο κτκλ κτλ.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πράγματι μια χαρά.

Αλλά να της πεις να ελλατώσει την τεκίλα. :twisted:

(καρφί εγώ)

χαχαχαχαχχαχαχαχχααχα......να της το πώ....αλλα κ εγω το καλοκαιρι ...τεκιλιτσα.....αχ αχ αχ ....αυτα ειναι οι μοναδικες παρασπονδιες μου σχεδον το καλοκαιρι....ημν πω και για το τσιγαρο και με πιασετε ολες απο το μαλλι :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχα......

εγω ΚΙΟυρια μου στις διακοπές 07.00 ειμαι παραλία κανω τη βουτια μου....το τρεξιματακι μου (αφου δεν υπαρχει ψυχη στην παραλια )....και μετα ξαπλωστρα καφεδακι....χυμο κτκλ κτλ.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ξαπλώστρα και καφεδάκι με τον Σβούρα μου;;;

Νο, νο, νο γουέι καλό μου.

ΕΦΤΑ το πρωί;;; ΟΥΤΕ όταν πάω στη δουλειά δεν ξυπνάω 7 και ο Σβούρας (αχ, ωραία παρατσούκλι) είναι εκπαιδευμένος να ξυπνάει μετά τις 8.

Μα καλά, τάμα το 'χεις και ξυπνάς ξημερώματα;;; :evil:

(όπως, ίσως, μπορεί να 'χετε ψιλιαστεί, ΔΕΝ είμαι πρωινός τύπος)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ξαπλώστρα και καφεδάκι με τον Σβούρα μου;;;

Νο, νο, νο γουέι καλό μου.

ΕΦΤΑ το πρωί;;; ΟΥΤΕ όταν πάω στη δουλειά δεν ξυπνάω 7 και ο Σβούρας (αχ, ωραία παρατσούκλι) είναι εκπαιδευμένος να ξυπνάει μετά τις 8.

Μα καλά, τάμα το 'χεις και ξυπνάς ξημερώματα;;; :evil:

(όπως, ίσως, μπορεί να 'χετε ψιλιαστεί, ΔΕΝ είμαι πρωινός τύπος)

χαχαχαχχαχαχαχαχχα....καλα ΟΚ εγω δεν εχω σβουρα....αλλα και παλι ενα 20λεπτο δεν μπορει να τρεχει πισω απο τον σβουρα ο μπαμπας να χαλαρωσει λιγο και η μαμα???

ααααααααααααα.....εγω ειμαι πολυ πρωινος τυπος....εδω τις καθημερινες ξυπναω απο τις 6 παρα...οποτε το 7 μου φαινεται μια χαρα στις διακοπες....μια ωρα και κατι παραπανω υπνος απο το συνηθισμενο μου αρκει ;)

Διαφημίσεις

Ε, θα είχες κι εσύ κάτι στραβό βρε γκουρού, ΤΟΣΗ τελειότητα πια;;; :tongue::tongue::tongue::twisted:

ναι τι να σου πω???...η τελειοτητα κ εγω ενα ειμαστε χαχαχαχαχαχχαα

μονο στη διατροφη μου ειμαι συνεπης....σε ολα τα αλλα....κουκουρουκου....

καπνιζω σαν τον αραπη....πίνω λιγουλακι....ε...οκ οχι λιγουλακι :tongue::tongue::tongue:

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΜΟΥ !!

ΑΧ!! Από την μια λέω άντε και να πάω διακοπές και από την άλλη θα μου λείψετε όλες σας δίνω σε όλες σας τρελλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλα

Φιλάκια λαχταριστά για να έχετε απόθεμα μέχρι τον γυρισμό μου 23/08/2010 .

Σας έχω όλες καρτελομενες έχω γράψει τα πάντα από αυτά που είναι θέμα με την διατροφή και περιττό να πω πως αρχηγέ εσένα σε έχω αρχιφακελομενο !! χαχαχαχαχα!!

Στα υπόλοιπα κουκλιά της παρέας μας να ξέρετε κάτι το σώμα έχει την δυνατότητα να το κάνουμε ότι θέλουμε εμείς αυτό που έχει σημασία είναι η αξία της ψυχής αυτήν μην αφήσετε ποτέ κανέναν να σας την πειράξει αν εσύ έχεις καλή και καθαρή ψυχή ο στόχος μας είναι λεπτομέρεια όλα μπορούμε να τα κάνουμε μονό κρατάτε κεφάλι ψιλά κλειστά αυτιά τα σχολεία αστούς να τα λένε και εσείς κάντε τους να τρίβουν τα ματιά τους. Θα σας πω ότι χθες η μαμά μου με έφτυνε γιατί δεν πίστευε ότι δεν θα τα κατάφερνα όμως η θέληση της ψυχής είναι τέτοια που κάνει μεγαλεία για αυτό την δύναμη της ψυχής μας κανένας δεν την ξέρει ούτε η μαμά μας η ιδία !!

Βουρ για μειών κιλών και όταν θα συναντηθούμε θα έχουμε κάνει πασαρέλα οι γοργόνες και η Ελλάδα όλοι θα έχει να λέει!!

Φιλάκια πολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλα

Καλές βουτιές λίγο φαγητό πολύ χορό και βολτουλες! !!!

Γεωργία φιλάκια τρελλλλλλλλλλλα είναι το άλλο μου μισό σε θέμα ομοιότητας της ζωής κορίτσια τι να κάνω έμελε να το βρω χαχαχαχα!!!!!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen::tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue::tongue: :tongue:

καπνιζω σαν τον αραπη....πίνω λιγουλακι....ε...οκ οχι λιγουλακι :tongue::tongue::tongue:

Ιιιιιιιιιιχχχχχχχχχχχχχχχχχ! Βρε αθλήτρια γυναίκα (χορεύτρια, τεσπά) και καπνίζεις τόσο πολύ;;;

Να το κόψεις!! 742480mp87kxcxgu.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΜΟΥ !!

ΑΧ!! Από την μια λέω άντε και να πάω διακοπές και από την άλλη θα μου λείψετε όλες σας δίνω σε όλες σας τρελλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλα

Φιλάκια λαχταριστά για να έχετε απόθεμα μέχρι τον γυρισμό μου 23/08/2010 .

Σας έχω όλες καρτελομενες έχω γράψει τα πάντα από αυτά που είναι θέμα με την διατροφή και περιττό να πω πως αρχηγέ εσένα σε έχω αρχιφακελομενο !! χαχαχαχαχα!!

Στα υπόλοιπα κουκλιά της παρέας μας να ξέρετε κάτι το σώμα έχει την δυνατότητα να το κάνουμε ότι θέλουμε εμείς αυτό που έχει σημασία είναι η αξία της ψυχής αυτήν μην αφήσετε ποτέ κανέναν να σας την πειράξει αν εσύ έχεις καλή και καθαρή ψυχή ο στόχος μας είναι λεπτομέρεια όλα μπορούμε να τα κάνουμε μονό κρατάτε κεφάλι ψιλά κλειστά αυτιά τα σχολεία αστούς να τα λένε και εσείς κάντε τους να τρίβουν τα ματιά τους. Θα σας πω ότι χθες η μαμά μου με έφτυνε γιατί δεν πίστευε ότι δεν θα τα κατάφερνα όμως η θέληση της ψυχής είναι τέτοια που κάνει μεγαλεία για αυτό την δύναμη της ψυχής μας κανένας δεν την ξέρει ούτε η μαμά μας η ιδία !!

Βουρ για μειών κιλών και όταν θα συναντηθούμε θα έχουμε κάνει πασαρέλα οι γοργόνες και η Ελλάδα όλοι θα έχει να λέει!!

Φιλάκια πολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλα

Καλές βουτιές λίγο φαγητό πολύ χορό και βολτουλες! !!!

Γεωργία φιλάκια τρελλλλλλλλλλλα είναι το άλλο μου μισό σε θέμα ομοιότητας της ζωής κορίτσια τι να κάνω έμελε να το βρω χαχαχαχα!!!!!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen::tongue: :tongue: :tongue::tongue::tongue:

Καλά να περάσετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!

και εμας θα μας λείψεις......:wink:

καλες βουτιες !!!! :mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...