Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Γεια σου κουκλα. Καλο απογευμα.

Παρηγοριεμαι που ειναι Πεμπτη και επιτελους ηρθε η Παρασκευη.

Θυμαται καμια το τραγουδακι απο τα στρουμφακια?

<<Δευτερα κατι εχω

Ττην Τριτη δεν αντεχω

Τεταρτη πως βαριεμαι

την Πεμπτη δεν κρατιεμαι

Παρασκευη πρωι

Λαλαλαλαλαλαλα

(δε θυμαμαι αν ελεγε κατι για Σαββατο)

Απο ολες τις ημερες η Κυριακη μ΄αρεσει.>>

Φιλαρες σε ολες

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

βρε κοριθτσια, τι τσιγαροσυζητηση ηταν αυτη?μπλιαχ το σιχαινομαι, ευτυχως δεν χρειαστηκε ποτε να το κοψω, γιατι δεν το ειχα αρχισει...τι βρωμα ρε παιδακι μου!

σε ζηλεύωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελλη, επειδη η ενημερωση και η σωστη διαγνωση ειναι η αρχη μιας θεραπειας, σου εστειλα ΠΜ για το ενα θεμα. Το αλλο μην το αμελησεις.

Φιλακια

Ευχαριστώ για όλα!!!!!

primolut nor

μια φιλη που εχει να παει διακοπες χρονια.....φετος θα παει....αλλα πεφτει πανω στην περιοδο.....τι λετε να το παρει για να διακοψει την περιοδο?

....το εχει παρει καποια απο εσας?

Εγώ πάλι, που κάθε φορά που πάω διακοπές έχω αυτό το θέμα :evil::evil::evil:...δεν το έχω πάρει.....ταμπονάκι να μη χάσω τα μπανάκια μου.....

ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗΛΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΕ ΠΑΡΕΑ ΘΕΛΟΥΜΕ !!!

ΓΟΡΓΟΝΕς ΚΑΝΩ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΕΛΑΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΟΥΠΕΡ!!

ΤΑΝΑΓΡΑ ΒΟΙΩΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟς ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

9 ΜΜ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΩΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΣΠΑΙΝΤΕΡΑΜ!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen:

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΤΕ!!!!!!!! ΔΩΣ΄ΤΟΥ ΦΙΛΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ!:D

Εγώ έχω μια κόρη και ένα γιό.Αλλη χάρη έχει το κάθε ένα του.Με την κόρη μου είμαστε αυτοκόλλητες,είναι η παρείτσα μου.Ειδικά τώρα είναι η ιδανική ηλικία.Κάνουμε απίστευτες συζητήσεις.Τα κορίτσια είναι τρέλλα!!!!!!!!!!!!!!!!

Και πού να δεις όσο μεγαλώνει.........απίστευτο παρεάκι!!!!!!πολλά κοινά ενδιαφέροντα!!! πολλές ενδιαφέρουσες συζητήσεις!!! από κάποια φάση και μετά αρχίζεις και μαθαίνεις κι εσύ από τα παιδιά:D....!!!!

χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχ................................:D:D:D:D:D:D

πωωωωωωωωωω εγώ και την άλλη εβδομάδα εδώ θα είμαι:twisted::twisted:

αμαν βρε maesrto!:-D

Δυστυχώς για σένα, ευτυχώς για μένα! να΄χω μια φιλεναδίτσα να μιλάω...αλλιώς θα πήξω κανονικά:|:?..

σας εχω πει οτνα γυρναω απο το τρεξημο κανω και 3 σετ κοιλιακων . κανουν και τα παιδια μαζι μου η ξενια κανει το βαρακι στην κοιλια μου με εχει κανει πιτα κοιλα δεν εχω καθολου μονο λιγο χαλαρη ειναι αλλα θα την στρωσω που θα παει !!!

Χαρά στο κουράγιο σου!!!!!!!!!!!! δώσ΄μου λίγο please.........εγώ γιατί αισθάνομαι τόσο χώμα και δεν έχω κουράγιο;;;;;;;;:evil:

παρούσα, αλλά πεσμένη.

και δηλώνω ότι δεν το έφαγα το πρωί το γραβιεράκι μου με τη φρυγανιά, από τύψεις για το πρωινό κρουασάν σοκολάτας. και επίσης, ενώ είχα μαζί μου και 2ο κρουασάν το έκανα πάσα στον γατούλη μου, τύπου τον σκέφτηκα και αυτόν τον κακομοίρη, να γλυκαθεί (μεταξύ μας να πάρει τις θερμίδες κι αυτός, όχι μόνο εγώ)!!

και δεν έχω καμία διάθεση για φαγητό! θέλω να τα σπάσω! όλα!

Sevoula, καλησπερα καλη μου. Δε μου τα λες καθολου καλα. Γιατι βρε κοριτσακι μου τοσο down?

Ε, ενταξει, το φαγες το κρουασαν. Και??? Κανε μια τεραστια σαλατα με μπολικη πρασιναδα και " βοσκησε". Ή κανε μια πολυχρωμη φρουτοσαλατα και απολαυσε την. Θα νιωσεις πολυ καλυτερα απο τις ουσιες που θα σου προσφερει το ενα ή το αλλο.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

ζεν φταίει το φαγητό. πάντως φρούτα θα φάω!

κάνω μουτράκια στον άντρα μου!να του βγάλω τη γλώσσα, να τα σπάσω; θα το βρω!

φιλάκια! πάω να αλλάξω τη μικρή μου, έκανε κακά! συγνώμη!

γεια κορίτσια!!!!!

χαθηκα χάθηκα το ξέρω........

αλλά τι γραψω?????ενα βημα μπρος , 2 πισω το χω κανει το θεματακι κιλων,

εδω κ 2 μηνες στασιμη....αντε ενα κιλο εχω πέσει...

(να βρω κ τη λιστα να με διορθώσω)

λόγο καλοκαιριού κ υποχρεώσεων αρκετά σκ εχουμε πεσει σε γαμους , βαφτισεις, αρραβωνες κλπ,εξορμησεις σε εξοχικο....

κ η ιστορία επαναλαμβανεται....

τσιμπαώ λίγο παραπάνω σκ , μες τη βδομάδα μια χαρα το προγραμμα με αποτέλεσματα να μένω στα ίδια εδω κ τόσο καιρό......

κοντευω 9 μηνες τωρα κ εχω αρχισει και κουράζομαι πιο πολυ ψυχολογικά που δε βλέπω να πεφτω κανα κιλο ουσιαστικά....

κ ρε κοριτσια αμα ειμαι εκτός σπιτιου και προγράμματος πέφτω με τα μουτρα στο φαί....

ειμαι κ στερημένη τόσο καιρό...ε δε θέλει κ πολύ......

αυτα τα νέα μου.......

στα ιδια δηλαδή......:?

τα φιλια μου σε όλες τις αγωνίστριες!!!!

iSaWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...