Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

γοργονίτσες μου, τα τυριά θα τα κόψω εντελώς από 1η Αυγούστου, λόγω νηστείας. 15 μέρες δεν είναι αρκετές για αποτοξίνωση από τυριά; δεν αντέχω παραπάνω!

με τις δουλειές δεν μου είπατε, κερδίζω κάτι; εξισώνεται με γυμναστική;

jenia θα σου στείλω προσεχώς μήνυμα για να δώσεις τα φώτα σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Έλα τα μπαλέτααααααααααααααααααα!

2701897d505e3to0x.gif

Μία και σήμερα!

χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχ................................:D:D:D:D:D:D

πωωωωωωωωωω εγώ και την άλλη εβδομάδα εδώ θα είμαι:twisted::twisted:

αμαν βρε maesrto!:-D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

\

Κορίτσια εσείς πώς το χειρίζεστε;;;γιατί εγώ όταν ακούσω κάτι, που θα με πειράξει- ομολογώ ότι το ψιλοκαταπίνω, για να μη δημιουργήσω εντάσεις!

Το αποτέλεσμα είναι να βράζω εγώ:evil::evil:

Εντωμεταξύ τη διπλωματία δεν την έχω καθόλου!!οπότε λέω άσε καλύτερα ας μην το ανοίξω το στοματάκι μου, γιατί μετά θα γίνει της Κορέας!!

Ειναι προτιμοτερο να εκφραζεσαι με ψυχραιμια και διαλλακτικοτητα καθε φορα που σε ενοχλει κατι παρα να "ψιλοκαταπινεις" την πικρα. Καποια φορα θα σου κατσει ασχημα στο λαιμο και μετα αλιμονο σε οποιον τυχει να ειναι μπροστα σου. Την εκρηξη δε θα την αποφυγεις με τιποτα.

Ασε που κρατωντας αυτη τη σταση, η σιωπη σου ειναι δειγμα αποδοχης της συμπεριφορας των αλλων προς εσενα χωρις προβλημα. Και συνεχιζουν να "αλωνιζουν" οπως αρεσει σε εκεινους.

Με εννοεις???

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Δεν είναι σούπερ;!!!

Καν - Καν χορεύουν. :mrgreen::mrgreen:

αγραματη τελειως !!! δεν μπειραζει καν - καν εγω αυτο θα χορεψω δεν με νιαζει !!!!!

θα τους τρελανω ολες 5 αντρες εχει το γραφειο και 85 στην παραγωγη !!

παει η σωληνουργια την εκεισα χαχαχα!!!!!!!

χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχ................................:D:D:D:D:D:D

πωωωωωωωωωω εγώ και την άλλη εβδομάδα εδώ θα είμαι:twisted::twisted:

αμαν βρε maesrto!:-D

Τι θα γίνει, ΟΥΤΕ λεφτά, ΟΥΤΕ άδεια εσύ;;;

Αμάν πια, θ' αγιάσεις;;;!!! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

γοργονίτσες μου, τα τυριά θα τα κόψω εντελώς από 1η Αυγούστου, λόγω νηστείας. 15 μέρες δεν είναι αρκετές για αποτοξίνωση από τυριά; δεν αντέχω παραπάνω!

με τις δουλειές δεν μου είπατε, κερδίζω κάτι; εξισώνεται με γυμναστική;

jenia θα σου στείλω προσεχώς μήνυμα για να δώσεις τα φώτα σου!

μια χαράάαααααα με τα τυριά- μην ανησυχείς καθόλου!!!!(μην το ρίξεις όμως στα γλυκάκια και στα ψωμιά εεε;;;;)

Όσο για τις δουλειές- έχει πει η αρχηγός (mpap) θες να κάνεις τα τζάμια πχ - πάνω -κάτω (βαθυ κάθισμα:wink:)

Άλλες δουλειές δεν θυμάμαι.....γιατί άραγεεεεε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

(είμαι τεμπελίτσα, το' χω παραδεχτεί)

αγραματη τελειως !!! δεν μπειραζει καν - καν εγω αυτο θα χορεψω δεν με νιαζει !!!!!

θα τους τρελανω ολες 5 αντρες εχει το γραφειο και 85 στην παραγωγη !!

παει η σωληνουργια την εκεισα χαχαχα!!!!!!!

Αν θα τους τρελάνεις λέει;

Είναι πολύ σέξυ χορός. :wink:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ειναι προτιμοτερο να εκφραζεσαι με ψυχραιμια και διαλλακτικοτητα καθε φορα που σε ενοχλει κατι παρα να "ψιλοκαταπινεις" την πικρα. Καποια φορα θα σου κατσει ασχημα στο λαιμο και μετα αλιμονο σε οποιον τυχει να ειναι μπροστα σου. Την εκρηξη δε θα την αποφυγεις με τιποτα.

Ασε που κρατωντας αυτη τη σταση, η σιωπη σου ειναι δειγμα αποδοχης της συμπεριφορας των αλλων προς εσενα χωρις προβλημα. Και συνεχιζουν να "αλωνιζουν" οπως αρεσει σε εκεινους.

Με εννοεις???

ΣΩΣΤΗ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!! ΑΧ ΒΡΕ ΓΩΓΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!!

Διαφημίσεις

λαδερά χωρίς ψωμί δεν τρώγονται.

θα προσπαθήσω να το ελέγχω. εσάς τί σας έχω γοργονίτσες μου; για συμπαράσταση στον αγώνα! άντε δύο κιλάκια είναι γμτ ως τη βάφτιση!

Με εννοεις???

Δίκιο έχεις, αλλά να κάποιες φορές αναρωτιέμαι αν αξίζει να ασχοληθώ -επίσης αυτό που κυρίως με ενδιαφέρει είναι να τα πηγαίνω καλά με το σύντροφό μου- και δεν θέλω κανείς να γίνει η αφορμή για να αφιερώσουμε έστω και 1 λεπτό να ασχοληθούμε με τις μ@@@@@ς των άλλων. Ευτυχώς με τον αντρούλη μου είμαστε super!..

Μακάρι να μπορούσα πιο ήρεμα να ανταπαντήσω, αλλά δεν μου βγαίνει!

Πιο πολύ φαίνεται ότι αδιαφορώ απέναντί τους και όχι ότι δεχομαι αυτά που λένε:wink::wink::wink::wink::wink:

Πιο πολύ φαίνεται ότι αδιαφορώ απέναντί τους και όχι ότι δεχομαι αυτά που λένε:wink::wink::wink::wink::wink:

Kι αυτό είναι το καλύτερο!

Κι εγώ γραμμένους τους έχω. Αν και είναι ΟΚ τα πεθερικά, αλλά λίγο πολύ "καθώς πρέπει" για τα γούστα μου.

Εγώ προτιμώ την αμεσότητα. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τι θα γίνει, ΟΥΤΕ λεφτά, ΟΥΤΕ άδεια εσύ;;;

Αμάν πια, θ' αγιάσεις;;;!!! :evil:

Θα το πάρω το επίδομα!!!!χεχεχεχεχεχεχεχε...και η αδειούλα θα είναι από 6 έως τέλος Αυγούστου!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Αλλά την επόμενη βδομάδα- θα τη φάω εδώ..δυστυχώς!:twisted:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...