Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ζωή μου κι εγώ κατάπινα, κατάπινα, μέχρι που μπούκωσα!

τώρα έχω λίγο καιρό που απαντώ με χιούμορ. αλλά δεν εκτονώνομαι! ούτε εκείνη πτοείται!

jenia όχι μπακούρω, ντουλάπα στο ξαπλωτό.

στο θέμα μας. αν καταφέρω και χάσω 1-2 κιλάκια ως τη βάφτιση, θα είμαι σούπερ. 22 Αυγούστου!

τί λέτε; θα τα καταφέρω;

αν αντί για γυμναστική, κοιλιακούς και περπάτημα το ρίξω στο καθάρισμα, εντατικό, πιάνει; να έχω και διπλό όφελος! μη χάνω χρόνο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

δηλαδή jenia δεν αφήνεις να πέσει τίποτα κάτω. καλά κατάλαβα; έτσι την μαστίγωσες;

ναι!! μεχρι που καταλαβε οτι δεν σικωνω πολλα πολλα γιατι δεν ειμαι ανθρωπος που μου κανουν κουμαντο και δε στο σπιτι μου !!

μια μερα κιολας της ειπα πανω σε γενικη συζητηση οτι απο την στιγμη που τα παιδια σου ανοιξαν δικο τους σπιτι δεν πρεπει να επεμβενεις κανενα αλλα μονο το ζευγαρι και της ειπα οτι και να μπεις μεσα και να δεις το βρακι του παιδι σου(ο αντρας μου) πεταμενο στο πατωμα δεν θα πρεπει να το μαζεψεις εκτος αν σου πω εγω !! κοριτσια φρικαρε κανονικα χαχαχα!! συγνωμη για το βρακακι !!

ναι!! μεχρι που καταλαβε οτι δεν σικωνω πολλα πολλα γιατι δεν ειμαι ανθρωπος που μου κανουν κουμαντο και δε στο σπιτι μου !!

μια μερα κιολας της ειπα πανω σε γενικη συζητηση οτι απο την στιγμη που τα παιδια σου ανοιξαν δικο τους σπιτι δεν πρεπει να επεμβενεις κανενα αλλα μονο το ζευγαρι και της ειπα οτι και να μπεις μεσα και να δεις το βρακι του παιδι σου(ο αντρας μου) πεταμενο στο πατωμα δεν θα πρεπει να το μαζεψεις εκτος αν σου πω εγω !! κοριτσια φρικαρε κανονικα χαχαχα!! συγνωμη για το βρακακι !!

είσαι Θεά, αγάπη μου! τα σέβη μου! :cool:

τί πίνεις; να πιούμε κι εμείς!:D

τώρα έχω λίγο καιρό που απαντώ με χιούμορ. αλλά δεν εκτονώνομαι! ούτε εκείνη πτοείται!

στο θέμα μας. αν καταφέρω και χάσω 1-2 κιλάκια ως τη βάφτιση, θα είμαι σούπερ. 22 Αυγούστου!

τί λέτε; θα τα καταφέρω;

αν αντί για γυμναστική, κοιλιακούς και περπάτημα το ρίξω στο καθάρισμα, εντατικό, πιάνει; να έχω και διπλό όφελος! μη χάνω χρόνο!

ελα βρε συ ενας μηνας ανετα μπορεις !! και με ατασταλιες κιολας !!! χιχιχι!! πω πω αμα με ακουσει ο αρχηγος θα μου το βγαλει το αυτι μου το πρωι τα ακουσαμε λιγο νομιζω .

λοιπει ο αρχηγος χορεβουνε οι γοργονες !!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια εσείς πώς το χειρίζεστε;;;γιατί εγώ όταν ακούσω κάτι, που θα με πειράξει- ομολογώ ότι το ψιλοκαταπίνω, για να μη δημιουργήσω εντάσεις!

Το αποτέλεσμα είναι να βράζω εγώ:evil::evil:

Εντωμεταξύ τη διπλωματία δεν την έχω καθόλου!!οπότε λέω άσε καλύτερα ας μην το ανοίξω το στοματάκι μου, γιατί μετά θα γίνει της Κορέας!!

Εγώ απαντώ ευγενικά και με δολοφονικό βλέμμα.

(έχω έντονο βλέμμα :mrgreen:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

τί λέτε; θα τα καταφέρω;

Ομοιοπαθούσα εεε;;;;:D:D:D

τώρα σοβαρά για το θέμα των τυριών (τα λατρεύω και εγώ) η Mpap έχει απόλυτο δικιο!!!

Εγώ για ένα διάστημα τα έκοψα -τελείως!!!και πραγματικά είχε αποτέλεσμα!προσπάθησε να το δοκιμάσεις και να δεις τί καλά που θα είσαι 22/08:wink:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

ρε συ maestria κι εγώ έχω δολοφονικό βλέμμα, αλλά πρώτα μου βγαίνει αυτό το βλέμμα:eek:! μου παίρνει λίγα λεπτά, και μετά απαντώ με χιούμορ!:roll:

ααα....αυτό το βλεμματάκι δόξα τω θεώ και εγώ το έχω!!!:wink:

αλλά έλα που μερικοί-μερικοί δεν σκαμπάζουν....ή κάνουν ότι δεν σκαμπάζουν και τις βλακείες τους εξακολουθούν και τις λένε!:evil:

Τώρα έχω αρχίσει και αδιαφορώ παντελώς!:mrgreen:

αλλά έλα που μερικοί-μερικοί δεν σκαμπάζουν....ή κάνουν ότι δεν σκαμπάζουν και τις βλακείες τους εξακολουθούν και τις λένε!:evil:

Κι εδώ δε σκαμπάζω χρυσό μου!

Δεν κάθομαι να σκάσω για πράγματα που δεν μπορώ ν' αλλάξω.

Τώρα δεν αφήνουμε το θέμα πεθερές; Σιγά μη χαλάμε φαιά ουσία!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

προσεχε να αδιαφορεις οταν βλεπεις οτι ειναι οντως γκαου αλλα να μην ξεχνας οταν θα εχεις την ευχερια να το πεις γιατι στο τελος θα σου που πραγματα που δεν μπορεις να φανταστεις θεωροντας οτι τα δεχεσαι αυτα που λενε και κανουνε !!!

ξερω το εχω κανει και αυτο !!!

Διαφημίσεις

συμφωνω να αλαξουμε θαμε γιατι οντως ειναι να μην πω τι θεμα για φαλενοθυρια εδω ομως ειναι η παρεα της γοργονας χαχαχαχα!!!!!!!!!

όχι η πεθερούλα μου είναι super!!!!μη σου πω ότι ψιλομοιάζουμε κι όλας:-D

με το βλακοζεύγαρο έχω το πρόβλημα (βλ.κουνιάδα+συζυξ )..

αλλα ας αλλάξουμε θέμα γιατι γεμίσαμε αρνητική ενέργεια...!!!ουφφφφ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...