Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

η δική μου είναι 10 μηνών παρά 1,5 εβδομάδα.

όταν όμως της βάζω κοκαλάκια, στέκα κλπ ή κάτι με στρας και της λέω εγώ η ο πατέρας της τί όμορφη που είσαι, κάνει μουτσουνιές, πιάνει το πρόσωπό της, τα μαλλιά της και γελάει αυτάρεσκα! θηλυκό!

μπούκλες εμείς δεν έχουμε. πήρε το μαλλί του μπαμπά! όχι της μανούλας!

την πατησες καλη μου 9 μηνων και να κανει τσακπινια το τι θελει καταστραφικαν ολα σου τα ρουχα , καληντικα, παππουτσια κλπ!!!! ??????????????????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

χαλάλι το μανάρι μου!

μήπως εγώ δεν έχω χαλάσει παπούτσια, καλλυντικά, κοσμήματα, όταν ήμουν πιτσιρίκι; βέβαια η μάνα μου δεν είχε καλλυντικά. όταν όμως πηγαίναμε σε σπίτια συγγενών, βαφόμουν σαν καρναβάλι, κρυφά. και μετά όταν με ρωτούσαν αν πείραξα τα καλλυντικά έλεγα όχι, με φάτσα επαναλαμβάνω κλόουν το λιγότερο!

2 χρόνια μαστίγωμα, εεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;

έτσι μπράβο βοιωτία!

εδώ είμαστε κλ...μπανιέρες!

η πεθερα ειναι απο τα μερη σας φωτινο τρικαλων χιχιχι!! λες να την ξερεις εχει πολυ κοσμα συγγενης στην λαρισα !!!

η πεθερα ειναι απο τα μερη σας φωτινο τρικαλων χιχιχι!! λες να την ξερεις εχει πολυ κοσμα συγγενης στην λαρισα !!!

ούτε ακουστά!

Τρίκαλο η πεθερά; μην την φοβάσαι. είναι καλοί οι Τρικαλινοί. λίγο κολλάνε, αλλά με λίγο λάδι, παίρνουν μπροστά! τό λάδι το βρίσκεις εσύ!:mrgreen:που το βρήκες δηλαδή!

εγώ ψάχνομαι ακόμα. με έφαγε η ευγένεια και το εύστοχο χιούμορ!:roll::rolleyes:;):tongue:

Διαφημίσεις

ούτε ακουστά!

Τρίκαλο η πεθερά; μην την φοβάσαι. είναι καλοί οι Τρικαλινοί. λίγο κολλάνε, αλλά με λίγο λάδι, παίρνουν μπροστά! τό λάδι το βρίσκεις εσύ!:mrgreen:που το βρήκες δηλαδή!

εγώ ψάχνομαι ακόμα. με έφαγε η ευγένεια και το εύστοχο χιούμορ!:roll::rolleyes:;):tongue:

τσουκα μηπως σου ερθει ποιο βολικο διπλα απο καλαμπακα μερια !! χαχαχα!!

οσο για το λαδι ηταν παραγωγης βοοιωτιας απο τις ελιες του μπαμπα καταλαβες !!! χαχαχα!! εγω να σου πω ευγενεια διαθετω και παρα μα παρα πολυ αλλα τα κου δεν τα μπορω οταν ειναι του λεω την αληθεια του αλλου και ας μην του αρεσει γενικα ετσι λειτουργω μερικες φορες εχει τα καλα αλλα υπαρχουν και τα ασχημα !!!

μωρέ jenia κι εγώ αυτό που νιώθω λέω, με χιούμορ για να τρώγεται, αλλά δεν πτοείται η όρκα. χθες με βλέπει με καινούργια ρούχα, με κοιτάζει επί 5 λεπτά, αλήθεια, με μάτι που τα έκλεινε από τη ζήλια, σουρωτά, από πάνω ως κάτω. μετά της λέω "είσαι καλά; γιατί κοιτάζεις έτσι;" μου απαντάει: "είσαι πολύ κομψή σήμερα, σε παραδέχομαι. αδυνάτισες".

αφού δεν σου βγαίνει ο καλός λόγος μαντάμ, τί το προσπαθείς; και να ήταν καμία γοργόνα. μιλάμε για γκίνες όρκας!

μωρέ jenia κι εγώ αυτό που νιώθω λέω, με χιούμορ για να τρώγεται, αλλά δεν πτοείται η όρκα. χθες με βλέπει με καινούργια ρούχα, με κοιτάζει επί 5 λεπτά, αλήθεια, με μάτι που τα έκλεινε από τη ζήλια, σουρωτά, από πάνω ως κάτω. μετά της λέω "είσαι καλά; γιατί κοιτάζεις έτσι;" μου απαντάει: "είσαι πολύ κομψή σήμερα, σε παραδέχομαι. αδυνάτισες".

αφού δεν σου βγαίνει ο καλός λόγος μαντάμ, τί το προσπαθείς; και να ήταν καμία γοργόνα. μιλάμε για γκίνες όρκας!

χαχαχαχα!! ακου τι μου εχει κανει μια μερα εχουμε γαμο φιλου και ειναι και αυτη καλεσμενη οχι τωρα πριν 3 χρονια αυτο . μπενω στο σπιτι της ο αντρας μου παει τουαλετα και μολης με βλεπει δεν λεει κατι αλλο καλα βρε ντινα τι μπλουζα ειναι αυτη με την πλατη ολοι εξω δεν εισια ωραια!!

απαντηση δικια μου : αγαπη μου ! μωρο μου !! ελα λιγο !!

αντρας μου : τι ειναι ντινακι

εγω: μωρο μου σου αρεσει το ντυσιμο μου !

αντρας μου: αμα δεν μου αρεσε δεν θα σε αφυνα να φυγεις απο το σπιτι !

εγω : μητερα εχεις καποιο προβλημα !!

πεθερα :: εγω οχι!οχι!!

εγω::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Μ' αυτά που λέτε αισθάνομαι πάααρα πολύ τυχερή!!!

η πεθερά μου είναι όλα τα λεφτά!!!

αλλα......με την κουνιαδούλα μου και τον άντρα της ένα προβληματάκι το έχουμε!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

χαχαχαχα!! ακου τι μου εχει κανει μια μερα εχουμε γαμο φιλου και ειναι και αυτη καλεσμενη οχι τωρα πριν 3 χρονια αυτο . μπενω στο σπιτι της ο αντρας μου παει τουαλετα και μολης με βλεπει δεν λεει κατι αλλο καλα βρε ντινα τι μπλουζα ειναι αυτη με την πλατη ολοι εξω δεν εισια ωραια!!

απαντηση δικια μου : αγαπη μου ! μωρο μου !! ελα λιγο !!

αντρας μου : τι ειναι ντινακι

εγω: μωρο μου σου αρεσει το ντυσιμο μου !

αντρας μου: αμα δεν μου αρεσε δεν θα σε αφυνα να φυγεις απο το σπιτι !

εγω : μητερα εχεις καποιο προβλημα !!

πεθερα :: εγω οχι!οχι!!

εγω::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

σου είπα πόοοοσο μ' αρέσεις!:-D

διάλογος πεθεράς νύφης για τα ρούχα της βάφτισης.

-πήρα φόρεμα εμπριμέ versace με έναν ώμο, στρετς, πάνω από το γόνατο.

μετά από μια εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη η πεθερά επιστρέφει

-έφαγα τον τόπο να βρω εμπριμέ, αλλά ήταν όλα τιραντέ και εξώπλατα. πήρα άσπρόμαυρο ταγιέρ.

-γιατί δεν πηρες εμπριμέ μαμά; και το ίδιο να έπαιρνες δεν θα με χάλαγε (θα έβρισκε;;;;). θα ήταν άλλο πράγμα!:rolleyes:

-θέλω να είμαι σεμνή εγώ!:roll::eek:

δηλαδή εγώ τί θα είμαι, ξεκ..;:evil:

Διαφημίσεις

Μ' αυτά που λέτε αισθάνομαι πάααρα πολύ τυχερή!!!

η πεθερά μου είναι όλα τα λεφτά!!!

αλλα......με την κουνιαδούλα μου και τον άντρα της ένα προβληματάκι το έχουμε!

παντα υπαρχει καποιος προβληματικος στην οικογενεια χαχαχαχα!!

εγω παντως τους ρυθμησα εκανα 2 χρονια στα 5 χρονια γαμο που εχω αλλα δεν πειραζει αξιζε ο κοπος !! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen:

-έφαγα τον τόπο να βρω εμπριμέ, αλλά ήταν όλα τιραντέ και εξώπλατα. πήρα άσπρόμαυρο ταγιέρ.

-γιατί δεν πηρες εμπριμέ μαμά; και το ίδιο να έπαιρνες δεν θα με χάλαγε (θα έβρισκε;;;;). θα ήταν άλλο πράγμα!:rolleyes:

οχι εσυ δεν θα εισαι ξεκ .. αλλα εκεινη ειναι μπακουρο χαχαχα!! μωρε την λες μαμα μην μου πεις εγω οχι!! χουχου !!! ποτε δεν την ειπα να και το ηθελε χαχαχαχα!! αλλο θεμα αυτο !!!

Ηρθαααααααααααααααααααααα!

Πως ειναι τα κεφια σημερα??

Κατι για γενεθλια διαβασα στα πεταχτα. Χρονια πολλα στο τετραχρονο Σπυρο.

Θα σας διαβασω οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοταν προλαβω και θα σας απαντησω μετα.

Φιλαρες γοργονες.

Ντινα, το διαλογο με γιο για γοργονες βαλτο στα πεναλντυ μαμαδων-μπαμπαδων. Ακομα γελαχω .....

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

παντα υπαρχει καποιος προβληματικος στην οικογενεια χαχαχαχα!!

εγω παντως τους ρυθμησα εκανα 2 χρονια στα 5 χρονια γαμο που εχω αλλα δεν πειραζει αξιζε ο κοπος !! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

\

Κορίτσια εσείς πώς το χειρίζεστε;;;γιατί εγώ όταν ακούσω κάτι, που θα με πειράξει- ομολογώ ότι το ψιλοκαταπίνω, για να μη δημιουργήσω εντάσεις!

Το αποτέλεσμα είναι να βράζω εγώ:evil::evil:

Εντωμεταξύ τη διπλωματία δεν την έχω καθόλου!!οπότε λέω άσε καλύτερα ας μην το ανοίξω το στοματάκι μου, γιατί μετά θα γίνει της Κορέας!!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...