Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγω. Αργησα αλλα ηρθα. Λοιπον για να μη ξεχασω. ΜΠΡΑΒΟ σε οσες ξεπεταμε κιλα. ΜΠΡΑΒΟ σε οσες κοψαμε τσιγαρο. ΜΠΡΑΒΟ σε ολες μας που με την διαθεση και την αποφασιστικοτητα, προσελκυουμε κι αλλες κοπελιες και χανουν κιλα με κεφι.

Η ΓΙΩΡΓΙΑ!!!!!!!!:D:p:D:p:D:D:DΝα΄σαι καλά κοριτσάκι! μου έκανες την πιο ευχάριστη έκπληξη!:D από τη χαρά μου πήρα τηλέφωνο τον άντρα μου να το πω!...:D! μου έφιαξες τη μέρα!....:D:D:D

Χαρηκα κιεγω πολυ. Η αληθεια ειναι οτι ξεκινησα να σου γραφω σε ΠΜ αλλα μετα σκεφτηκα οτι εφοσον ειχα τηλεφωνο δεν τα λεμε προφορικα. Πραγματικα χαρηκα κι εγω πολυ. Φιλακια.

Κορίτσια καλησπέρα,

Σας διαβάζω συχνά αλλά δεν γράφω και αποφάσισα να ξεκινήσω τώρα.Λοιπόν όπως είδατε -10 από πέρσυ που γέννησα αλλά τα τελευταία 5 τα έχασα τους τελευταίους 2 μήνεσ χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια αλλα με σωστή διατροφή και σχεδόν καθόλου ατασθαλίες.Ολα είναι μέσα στο μυαλό μας και το πήρα απόφαση.Υπομονή χρειάζεται πάνω από όλα.Με βοηθήσατε πάρα πολύ όλο αυτό το καιρό όλες σας.

Θεωρω οτι η επιτυχια μας, μικρη ή μεγαλη δεν εχει σημασια, οφειλεται ακριβως σε αυτο. Δηλαδη το πηραμε η καθεμια αποφαση αλλα συμβαλλουν ολες οι υπολοιπες στον αγωνα της καθεμιας δημιουργωντας μια ομαδα κεφατη, ενημερωτικη, ψυχαγωγικη και φιλικη.

φοβάμαι ότι πρέπει να ξεχάσουμε εντελώς τις διακοπές.........προς το παρόν παίρνω τηλ. Θάσο να ακυρώσω.....

Εναλλακτικα, διαθετω σπιτι προς φιλοξενια γοργονοοικογενειων σε τιμη ΤΖΑΜΠΑ. Με ορο, να ριξουμε πολυ γελιο. Α, και ενα σφουγγαρισμα-ξεσκονισμα πριν την αναχωρηση σας για να ειναι ετοιμο να υποδεχτει την επομενη γοργονοοικογενεια.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΘΥΜΗΘΗΚΑ !!! εχω και μιαλο και θυμαμε!!

ελλι ακου τι ειπε χθες το απογευμα ο γιος μου 4 χρονων .πηγα για ψωνια αλλα τα μικρα δεν μπορουσα να τα παρω μαζι μου χαλκιδα και ετσι τα πηγα στην πεθερα μου οκ.

παω να φυγω και του λεω σπυρο μωρο μου θελω να κατσεις καλα με την γιαγια και την ξενια και εγω θα ερθω !!

γιατι μαμα που θα πας ? με υφος κορδιναλιου

θα παω για ψωνια αγαπη μου.

μαμα θα πας να γινεις γκομενα ?

εγω ετσι :roll:

παιδι μου ποιος το ειπε εσενα αυτο ?

ο μπαμπας μου το ειπε γιατι κανεις παρεα με γοργονες :roll::rolleyes::P:mrgreen:

πεθερα : ποιες γοργονες παιδι μου η μανα σου ψαρι ειναι!!! :mrgreen::tongue::mrgreen::rolleyes:

Ειναι το ωραιοτερο που εχω ακουσει. Γελασα και με φωνη στο γραφειο και μου λεει απο διπλα το μπος, μονη σου γελας? και απαντω μου εστειλε ο γιος μου μηνυμα στο κινητο!!!!!! Χιχιχιχιχι

Άντε να δούμε αύριο τί θα δείξει η ζυγαριά της διαιτολόγου!

..........

βρε! άιντε γιατί θα έρθει η γεωργία και θα μας στείλει....... χιχιχιι

1)Σε διαστημα "αδιαθεσιας" η ζυγαρια δειχνει ο,τι θέλει. Μην την πιστευεις.

2)Γιατι καλε να σας στειλω??? Εγω τοσο αθωα περιστερα ειμαι???

Χθες τσακισα 3 σουβλακια μικρουλια, μια σαλατα και μια ρετσινα βραδυνα αυτα λογω πανηγυριου. Και δεν χορεψα μονο περπατησα.

Επειδή και εγώ όταν υπάρχει ένας "πειρασμός" στο σπίτι-δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον "τσακίσω" η λύση είναι μία:

Δεν βάζω πειρασμούς μέσα στο σπίτι (ψυγείο), γιατί να υπάρχει και να φάω "λίγο"-ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!:-D:-D

Ακριβως το ιδιο αποφευγω κι εγω. Και εχει επιτυχια!!!!

...εγώ έχω θέμα με το τσιγάρο. Στην εγκυμοσύνη το είχα κόψει μαχαίρι- και δεν το συζητούσα καθόλου- ούτε μισό!

Αλλά για μένα είναι μία "ευχαριστηση" να το πω;

π.χ πώς είναι για κάποιον που του αρέσουν τα γλυκά να φάει μία παστούλα;;

έτσι για μένα είναι το τσιγάρο+καφές=απόλαυση!

ΑΛΛΑ πρέπει να το κόψω....

Σημερα τρεχετε παλι με 1000!!!! Θεμα τσιγαρο= θεμα φαγητου. Οποια μπορει να κοψει τοι τσιγαρο κοβει και το φαγητο. Ειναι θεμα εγκρατειας και δυνατοτητας αυτοπειθαρχιας.

Το ' χετε και το ενα και το αλλο. Οσες δεν το κοψατε ακομα, ξεκινηστε αμεσως!!!!!!!

Συμφωνω πως ειναι μια απολαυση αλλα αν το καλοσκεφτειτε ειναι στιγμιαια απολαυση με καταλειπα. Αρα ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ!!!!

Οταν συνειδητοποιησα οτι αυτο που ευχαριστιομουν περισσοτερο ήταν η κινηση να βγαλω τσιγαρο, να αναψω αναπτηρα και να ρουφηξω μια δοση, το υπολοιπο πηγε στο τασακι.

Στο παρακατω λινκ, μπηκα και αν θυμαμαι καλα εκει γνωρισα και την Ελλη. Κανω λαθος κουκλα????

Εσεις οι καπνιστριες ριξτε ενα ματι :

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20754&highlight=%E4%E9%E1%EA%EF%F0%E7+%EA%E1%F0%ED%E9%F3%EC%E1%F4%EF%F3

Οσων αφορα στις σελιδες, υπαρχει ρυσθμιση στον πινακα ελεγχου που επιλεγει η καθεμια, ποσα ποστ θα εμφανιζονται σε καθε σελιδα. Εγω το εχω στο ανωτερο δηλαδη 40 ποστς και ειμαι τωρασ τη σελιδα 75. (3,000 τοσες αναρτησεις ποστ στο θεμα. )

Θα ευχηθω κι εγω να τις χιλιασουμε αλλα ως αποφοιτησασες. Και μεσα απο τη δικη μας εμπειρια να βοηθηθουν αλλες κοπελιες που πεδευονται με διαφορους τροπους ψυχοφθορους και μη, και τελικα καποιες ξαναπαιρνουν και με το παραπανω οσα εχασαν.

Τι λετε, θα γινουμε παραδειγμα προς μιμηση????

Ειστε ολες ξεχωριστες και παντα θα λεω ποσο σημαντικο ρολο παιζει η παρουσια σας στον σκοπο μου.

Σας λατρευω ολες και σας ευχαριστω.

Σορι για το μεγαλο ποστ (εσεις γραψατε σελιδες ολοκληρες, εγω ενα τοσο δα .... γραμματακι χιχιχιχιχι)

Φιλαρες

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Μια χαρά είσαι!

Αν κάθε μήνα χάνεις 2 κιλάκια, σκέψου ότι σ' ένα χρόνο θα χάσεις 24!!! :mrgreen:Συγχαρητήρια!

Κι εγω μια απο τα ιδια. Γι΄αυτο εχω βαλει στοχο τα Χριστουγεννα και δοξα το Θεο μεχρι τωρα ειμαι σε καλο δρομο. Επισης να σημειωσω κατι που μεχρι τωρα δεν εχει κανει την εμφανιση. Η πλαδαροτητα απο το χασιμο κιλων δεν υπαρχει. Με πιανετε???? Δεν ξερω σε τι οφειλεται η απουσια της αλλα φοβομουν πολυ οτι χανοντας κιλα θα χαλαρωσω και θα ειμαι κρεμαστη αλλα γιοκ!!! Μου εκανε τιμη μεχρι τωρα να με τιμησει με την απουσια της. Εσεις?

Κι εγω μια απο τα ιδια. Γι΄αυτο εχω βαλει στοχο τα Χριστουγεννα και δοξα το Θεο μεχρι τωρα ειμαι σε καλο δρομο. Επισης να σημειωσω κατι που μεχρι τωρα δεν εχει κανει την εμφανιση. Η πλαδαροτητα απο το χασιμο κιλων δεν υπαρχει. Με πιανετε???? Δεν ξερω σε τι οφειλεται η απουσια της αλλα φοβομουν πολυ οτι χανοντας κιλα θα χαλαρωσω και θα ειμαι κρεμαστη αλλα γιοκ!!! Μου εκανε τιμη μεχρι τωρα να με τιμησει με την απουσια της. Εσεις?

Προφανώς επειδή κάνεις και γυμναστική παράλληλα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

allo kai trisalo!!!!

έχω ξεφύγει κι εγώ.... το μυαλό στις διακοπές!

Γεωργία μου χαίρομαι γιατί κι εγώ αυτό πιστεύω, αφού κατάφερα να κόψω το τσιγάρο θα καταφέρω να κερδίσω και στα κιλά! Μου έχει δώσει αυτοπεποίθηση

Μαεστρία και Ζωή τί έγινε καλέ και θα πλΕρωθήτε;;;;;;; δουλέψατε λίγο και αποφάσισαν να σας δώσουν κάτι; χιχιχιχιχι

(όχι μόνο εμένα θα δουλεύεται τόσο καιρό : = εσυ που πληρώνεσαι να δουλέψεις!) χιχιχιχιχιχιιιιι:P:p:p

jenia μου κι εγώ τα ίδια με σένα, πραγματικά οι εργοδότες μου είναι συνεπέστατοι και εξαιρετικοί άνθρωποι!

αφού έχεις γίνει κομανέτσι βρε γεωργία μου!

μέχρι τα χριστούγεννα θα είσαι καραμονΔέλο με τα όλα σου!

allo kai trisalo!!!!

έχω ξεφύγει κι εγώ.... το μυαλό στις διακοπές!

Γεωργία μου χαίρομαι γιατί κι εγώ αυτό πιστεύω, αφού κατάφερα να κόψω το τσιγάρο θα καταφέρω να κερδίσω και στα κιλά! Μου έχει δώσει αυτοπεποίθηση

Μαεστρία και Ζωή τί έγινε καλέ και θα πλΕρωθήτε;;;;;;; δουλέψατε λίγο και αποφάσισαν να σας δώσουν κάτι; χιχιχιχιχι

(όχι μόνο εμένα θα δουλεύεται τόσο καιρό : = εσυ που πληρώνεσαι να δουλέψεις!) χιχιχιχιχιχιιιιι:P:p:p

jenia μου κι εγώ τα ίδια με σένα, πραγματικά οι εργοδότες μου είναι συνεπέστατοι και εξαιρετικοί άνθρωποι!

Εμείς δουλεύαμε και χωρίς να πλΕρωνόμαστε κοπελιά!

Εσύ τι κάνεις;; :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μια χαρά είσαι!

Αν κάθε μήνα χάνεις 2 κιλάκια, σκέψου ότι σ' ένα χρόνο θα χάσεις 24!!! :mrgreen:

Συγχαρητήρια!

Προφανώς επειδή κάνεις και γυμναστική παράλληλα.

Αυτο καλη μου ειναι μια πονεμενη ιστορια. Εχω να κανω απο το προηγουμενο Σ/Κ. Γενικα κανω 1-2 φορες την εβδομαδα αλλα τωρα τζιφος.

Το διαστημα 1 με 4 συνηθως ειναι χαλαρο στη δουλεια οποτε ξεκουραζομαι λιγο. Μετα ερχονται ολα μαζι.Πηζω στην καρεκλα του γραφειου κι οταν παω σπιτι ειμαι τοσο down που δεν εχω δυναμη ουτε να κουνησω χερι. Νομιζω οτι ξυπνησε ο μεταβολισμος μου και λειτουργει καλυτερα. Φυσικα οτι εκανα γυμναστικη και βαρη, ειναι θετικο γιατι αυξηθηκε ο μυικος ιστος και εκεινος τωρα καιει με τη σειρα του ενα μερος λιπους εφοσον λαμβανω και λιγοτερες θερμιδες με τη διατροφη.

αφού έχεις γίνει κομανέτσι βρε γεωργία μου!

μέχρι τα χριστούγεννα θα είσαι καραμονΔέλο με τα όλα σου!

Αχ, μακαρι!!! Απο το στομα σου και στου σωματος μου τα λιπιδια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...