Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Μια καληνύχτα κι απο μένα.

Αυτές τις μέρες που αρρώστησα τα 'χω κάνει αχταρμά!

Το τι σαβούρα κατέβασα :(!!!

mpap σε είδα, καλέ, τι δουλειά έχεις μ' εμάς τις χοντρές;;;

Έκανα accept και σε δυο άλλες, αλλά δεν κατάλαβα ποιες είστε, διαφωτίστε με καλέ, να καταλάβω ποιες βλέπω!!!

Ευελπιστώ ότι σύντομα θα επανέλθω στη διατροφή μου. Αλλιώς, μπορώ πάντα να ψυχαγωγώ τις υπόλοιπες που χάνουν και κανένα κιλό!!! :D

Πάντως, σοβαρά, είμαι χάλια, χθες δεν κοιμήθηκα από το μπούκωμα, σήμερα προμηθεύτηκα ισχυρόν αποσυμφορητικό, οπότε ευελπιστώ να περάσω μια ήρεμη νύχτα.

Φιλιά πολλά γοργόνες!

περαστικά σου μαεστρία!!!!!

κουράγιο και δυναμωτικές σουπίτσες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα γοργονουλες...

για διαιτα δεν θα μιλησω (γιατι αραγε???) κανω το κοροιδο...

λοιπον στο φεις βρηκα αρκετες ...δεν ξερω ποιες μου λειπουν ακομα αλλα που θα παει θα σας βρω και εσας που λειπετε ...αστυνομος σαινης χαχαχχαχα

καλη σας μερα και πολλα φιλια σε ολες

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

για το πρήξιμο αποφεύγουμε τροφές όπως τα όσπρια, μπρόκολο, κουνουπίδι, κρεμύδι και το αλάτι

(στην περίπτωσή σου με την υπόταση δεν ξέρω για το αλάτι....)

επίσης μήπως αφήνεις αρκετές ώρες το στομάχι σου άδειο και κάνεις αεροφαγίες;

μήπως μασάς πολλές τσίχλες; (εγώ το έκανα αυτό και μέχρι να το καταλάβω..... τούμπανο)

μήπως περιμένεις να αδιαθετήσεις;

σου μεταφέρω αυτά που γνωρίζω από την δική μου εμπειρία

επίσης βοηθάει η βραστή πατάτα αλλά καλό είναι να μην την συνδιάσεις με πρωτείνη καθώς και το γιαούρτι (έχει ένζυμα)

φιλάκια

Έχει σχέση το πρήξιμο με τις τσίχλες....??

Αποδεδειγμένα..?

Μασάω από το πρωί ως το βράδυ....!!! :rolleyes:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Κορίτσια, και κάτι άσχετο, που όλο ξεχνάω να το ρωτήσω, έχει κάνει καμία μασάζ με φύκια για αδυνάτισμα-κυτταρίτιδα; Έχει αποτέλεσμα..?

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

τι κανετε κοριτσια??

Λοιπον σημερα εχει eurovision και πιτσα!Διατα γιοκ.Απο αυριο παλι

Λες???? το αφεντικό τί λεει;;;;;;;;

Έχει σχέση το πρήξιμο με τις τσίχλες....??

Αποδεδειγμένα..?

Μασάω από το πρωί ως το βράδυ....!!! :rolleyes:

το μάσημα της τσίχλας δημιουργεί αεροφαγίες καθώς επίσης μπορεί μεν να είναι καλό υποκατάστατο για το μασούλιμα αλλά ενεργοποιούνται στο στομάχι τα γαστρικά υγρά νομίζοντας ότι θα δεχτεί τροφή με αποτέλεσμα ... να αρχίζουμε να πεινάμε (λές και σταματάμε ποτέ...... :tongue: )

κι εγώ τρωω τσιχλες γιατί έκοψα το τσιγάρο πολύ πρόσφατα !!!!!!!

κατάφερα και κάτι!

το μάσημα της τσίχλας δημιουργεί αεροφαγίες καθώς επίσης μπορεί να είναι καλό υποκατάστατο για το μασούλιμα αλλά ενεργοποιούνται στο στομάχι τα γαστρικά υγρά νομίζοντας ότι θα δεχτεί τροφή με αποτέλεσμα ... να αρχίζουμε να πεινάμε (λές και σταματάμε ποτέ...... :tongue: )

Γεια σας. Εκανα add σε μερικες αλλα ακομα δεν μπορω να σας συσχετισω καλα. Ποια ειναι ποια???

Οσο για τις τσιχλες θα συμφωνησω με την τσιπουριτσα μας, και θα προσθεσω οτι το υπερβολικο μασουλιμα προκαλει βλαβη στο στομαχι απο υπερεκριση υγρων τα οποια παραγονται κατ'εντολη του εγκεφαλου (αυτα τα υγρα που ειναι καπως τοξικα για να επιτευχθει η διασπαση της τροφης).

Σχολιο για φωτος: Αν ολες ειμαστε τοσο κουκλες, γιατι αφεθηκαμε και βαλαμε τοσα κιλα???? Βουυυυυυυυυυυρρρρρρρρρρρρ για επιστοφη στην ομορφια μας.

Αααααααααααααααααααα, εχω και νεο: με την φραπιερα τα παω πολυ καλα.

Αλλα πηρα διαδρομο για το σπιτι (ημιεπαγγελματικο) γιατι εχω 3 σωματαραδες και ετοιμαζουμε πυρετωδως το χωρο οπου θα φιλοξενηθουν τα χαμενα κιλα μας. Τι κριμα που δεν ειστε κοντα!!!!!!!!!!!!

Για την ωρα εχω μετατρεψει το σαλονι (το οποιο χρησιμευει μονο για PC και TV, σε γυμναστηριο.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Μια καληνύχτα κι απο μένα.

Αυτές τις μέρες που αρρώστησα τα 'χω κάνει αχταρμά!

Το τι σαβούρα κατέβασα :(!!!

mpap σε είδα, καλέ, τι δουλειά έχεις μ' εμάς τις χοντρές;;;

Έκανα accept και σε δυο άλλες, αλλά δεν κατάλαβα ποιες είστε, διαφωτίστε με καλέ, να καταλάβω ποιες βλέπω!!!

Ευελπιστώ ότι σύντομα θα επανέλθω στη διατροφή μου. Αλλιώς, μπορώ πάντα να ψυχαγωγώ τις υπόλοιπες που χάνουν και κανένα κιλό!!! :D

Πάντως, σοβαρά, είμαι χάλια, χθες δεν κοιμήθηκα από το μπούκωμα, σήμερα προμηθεύτηκα ισχυρόν αποσυμφορητικό, οπότε ευελπιστώ να περάσω μια ήρεμη νύχτα.

Φιλιά πολλά γοργόνες!

maestria μου

1320039gdu3qjmjan.gif

κοριτσακια χθες ...πηγα τελικα στο χορο.....και την εκανα!!!...τσακισα ολο το σουφλε[ετρωγα ...ετρωγα]και μετα ηρθε η μπριζολα με πατατες και ρυζι που δεν αγγιξα......και πιστεψτε με οι πατατουλες με φωναζανε: βικυ φαε μας ..φαε μας....αλλα εγω ημουν κυρια....ενταξει ενταξει τσιμπησα δυο....και επεται συνεχεια μ' ενα κομματι καρυδοπιτα...τη μιση εφαγα...και ..αυτα!!!

βεβαια εχω να πω οτι ολοι διαπιστωσαν οτι εχω χασει αρκετα κιλακια ...και αυτος που με ανεβασε πολυ ηταν ο αντρουλης μου!!!

και εγω ενοιωθα μια χαρα!!

απο σημερα παλι το στομα ραψιμο!!!γιατι ερχεται η εβδομαδα του ζυγισματος!!!και θελουμε 5-6 κιλα ακομα τουλαχιστον!!!

αυτα!!!!!

ολοι γιουροβιζιον το βραδυ ......χωρις ...πολλα παραστρατηματα ε;;!!!:D

γεωργια μπραβο για το διαδρομο .....νομιζω οτι ειναι ο καλυτερος τροπος ασκησης....!!!:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Κι εγω φαινομαι πιο αδυνατη. Μου το λενε. Και ειδικα αυτοι που εχουν 2-3 μηνες να με δουν, μενουν εκπληκτοι. Εχω χασει μονο 6 κιλα σε διαστημα 3 μηνων (καπου ειχα γραψει 4 απο κεκτιμενη ταχυτητα) αλλα .... ξεπρηστηκα και αυτο ειναι ορατο. Νιωθω πιο αναλαφρη και πιο ενεργητικη. Παλιοτερα μετα τα γευματα φουσκωνα και βαρυνα τοσο που με επιανε νυστα. Τωρα τρωω σωστα και ελαφρια, δεν βαραινω το στομαχι και δεν πεφτει η διαθεση μου. Και ιδιαιτερα τωρα που καλοκαιριαζει και φοραμε πιο ....αποκαλυπτικα ρουχα, ειναι οτι καλυτερο να σου λενε : Καλη μου, ομορφηνες τωρα αδυνατισες. Και να πως ανεβαινει η ψυχολογια.Και να πως παιρνεις κουραγιο να συνεχισεις. Και να πως καβαλας μιση ωρα καθε πρωι το διαδρομο ή πας περιπατο. Και να πως λες "ΟΧΙ' στις καρυδοπιτες (Βικυ).

Και στη δουλεια, με εχουν παρει στο ψιλο και καθε μερα με ρωτουν Γεωργια τι θα φαμε σημερα? Αγγουρακι ή καροτακι ? Ο σκουπιδοτενεκες μου γεμιζει απο φλουδες. Καποτε γεμιζε απο αποτσιγαρα. Χαχαχαχα

Σας φιλω κοριτσαρες μου. Παω να συνεχισω δουλεια στο μελλοντικο γυμναστηριο μου

Χιχιχιχιχι

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

για το πρήξιμο αποφεύγουμε τροφές όπως τα όσπρια, μπρόκολο, κουνουπίδι, κρεμύδι και το αλάτι

(στην περίπτωσή σου με την υπόταση δεν ξέρω για το αλάτι....)

επίσης μήπως αφήνεις αρκετές ώρες το στομάχι σου άδειο και κάνεις αεροφαγίες;

μήπως μασάς πολλές τσίχλες; (εγώ το έκανα αυτό και μέχρι να το καταλάβω..... τούμπανο)

μήπως περιμένεις να αδιαθετήσεις;

σου μεταφέρω αυτά που γνωρίζω από την δική μου εμπειρία

επίσης βοηθάει η βραστή πατάτα αλλά καλό είναι να μην την συνδιάσεις με πρωτείνη καθώς και το γιαούρτι (έχει ένζυμα)

φιλάκια

σ'ευχαριστώ! όχι δεν έχω φάει αυτά που αναφέρεις τελευταία, ούτε τσίχλες, ούτε να αδιαθετήσω... φτου! αν είχα βρει την αιτία θα έβρισκα και τη γιατριά!

Φιλιά πολλά γοργόνες!

περαστικά σου!!!!!!!!!!

Κορίτσια, και κάτι άσχετο, που όλο ξεχνάω να το ρωτήσω, έχει κάνει καμία μασάζ με φύκια για αδυνάτισμα-κυτταρίτιδα; Έχει αποτέλεσμα..?

δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά από φίλες που το έκανα και φίλη αισθητικό που το εφαρμόζει ξέρω (έχω δει) ότι έχει αποτέλεσμα Απλά θα πρέπει να μπεις σε αυτή τη διαδικασία και να τη συνεχίσεις, γιατί από ότι μου λένε το πράγμα μετά πρέπει να το συντηρείς, αλλιώς χειροτερεύει.. δεν ξέρω βέβαια και για τι βαθμό προβλήματος μιλάμε....

Κορίτσια επειδή χθες σαβούρντιασα κι επειδή σήμερα ήμουν ΧΑΛΙΑ, είπα να κάνω αποτοξίνωση!

Λοιπόν, ΔΟΞΑΣΤΕ με!!! :D

Πρωί κορν φλέηκς με γάλα, μεσημέρι καρπουζάκι με λίγο τυρί light, απόγευμα λίγο καρπουζάκι και το βράδυ μια τονοσαλάτα.

Εντάξει, τσίμπησα και μια μπάρα τώρα το βράδυ, μην πω ψέματα.

Αλλά αισθάνομαι ανάλαφρη κι έτομη να το ράψω!

Ευχαριστώ σε όλες για τις ευχές. Κάνω υπομονή γιατί πραγματικά πως κατάφερα κι αρρώστησα τόσο πολύ τέτοιο καιρό, ούτε ξέρω.

Είμαι με αποσυμφορητικό για να μπορώ ν' αναπνέω και άρχισα και λίγο σιροπάκι σήμερα, γιατί μου το γυρίζει σε βήχα.

Και σκάω κι απ' τη ζέστη!

Κορίτσια στο φβ έκανα αντ την Γεωργία, την Ελίζα, τη Βίκη (νομίζω) και μια ακόμα που δεν την ήξερα, αλλά είδα ότι έγραψε εδώ και μου έκανε friend request!

Δεν πρόλαβα να σας "δω" ακόμα, καθότι λόγω ασθένειας, είμαι κυρίως τάβλα στον καναπέ.

Φιλιά πολλά και καλό σαββατόβραδο! :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...