Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Χα χα χα!!!!!!!!!!!! καλό!!!!!!!!!!!!! μπράβο βρε Ντίνα!

Ζωή, το όνομα Ζωή ναι! είναι υπέροχο! όπως και πάρα πολλά ονόματα... έχω μια φίλη Ζωή που όλοι τη φωνάζουμε Ζωζώ....:roll:...και ο άντρας της Ζουζού:roll:............

Και να μην ξεχάσω. Μπράβο Ιωάννα, δυναμικό ξεκίνημα!!!!keep on going!!!!!!!!!!!!

Del μπράβο και σε σένα!!!!!!!! σε θυμάμαι από το parents κι αν θυμάμαι καλά, πρέπει να είσαι πιο παλιά απ΄όλες μας....πολλά πολλά μπράβο, λοιπόν, για την επιμονή σου!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΘΥΜΗΘΗΚΑ !!! εχω και μιαλο και θυμαμε!!

ελλι ακου τι ειπε χθες το απογευμα ο γιος μου 4 χρονων .πηγα για ψωνια αλλα τα μικρα δεν μπορουσα να τα παρω μαζι μου χαλκιδα και ετσι τα πηγα στην πεθερα μου οκ.

παω να φυγω και του λεω σπυρο μωρο μου θελω να κατσεις καλα με την γιαγια και την ξενια και εγω θα ερθω !!

γιατι μαμα που θα πας ? με υφος κορδιναλιου

θα παω για ψωνια αγαπη μου.

μαμα θα πας να γινεις γκομενα ?

εγω ετσι :roll:

παιδι μου ποιος το ειπε εσενα αυτο ?

ο μπαμπας μου το ειπε γιατι κανεις παρεα με γοργονες :roll::rolleyes::P:mrgreen:

πεθερα : ποιες γοργονες παιδι μου η μανα σου ψαρι ειναι!!! :mrgreen::tongue::mrgreen::rolleyes:

Έχουμε γίνει διάσημες!!!!!σε όλες τις ηλικίες (απ' το παιδί μέχρι τη γιαγιά)

αλλά και αυτή η πεθερά "ψάρι";;;;πώς της ήρθε;;;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Χα χα χα!!!!!!!!!!!! καλό!!!!!!!!!!!!! μπράβο βρε Ντίνα!

Ζωή, το όνομα Ζωή ναι! είναι υπέροχο! όπως και πάρα πολλά ονόματα... έχω μια φίλη Ζωή που όλοι τη φωνάζουμε Ζωζώ....:roll:...και ο άντρας της Ζουζού:roll:............

Και να μην ξεχάσω. Μπράβο Ιωάννα, δυναμικό ξεκίνημα!!!!keep on going!!!!!!!!!!!!

Del μπράβο και σε σένα!!!!!!!! σε θυμάμαι από το parents κι αν θυμάμαι καλά, πρέπει να είσαι πιο παλιά απ΄όλες μας....πολλά πολλά μπράβο, λοιπόν, για την επιμονή σου!!!!!!!!!!!

ζωζώ και ζουζου;;;;;;;μπλιαχχχχχχχχχχ!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αντι να λένε "Ζωή μου";;;;και να γεμίζει το στόμα τους;;;;:-D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

ζωζώ και ζουζου;;;;;;;μπλιαχχχχχχχχχχ!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Συμφωνώ...μπλιαααχχχ...... αλλά είναι κι ο άνθρωπος που πρέπει να εμπνέει....αν με εννοείς.......

Συμφωνώ...μπλιαααχχχ...... αλλά είναι κι ο άνθρωπος που πρέπει να εμπνέει....αν με εννοείς.......

Αν είχα αυτό το υπέροχο όνομα "Ζωή" και κάποιος γυρνούσε και με φώναζε αλλιώς- ούτε που θα άκουγα...:roll:

Ε ...μία - δύο "Ζωή μου":wink: θα με προσφωνούσαν!!:wink::wink:

Έχουμε γίνει διάσημες!!!!!σε όλες τις ηλικίες (απ' το παιδί μέχρι τη γιαγιά)

αλλά και αυτή η πεθερά "ψάρι";;;;πώς της ήρθε;;;:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλα κοριτσια δεν σας λεω τι ακουω καθε μερα και ολοι μου λενε πηγες σε διαιτολογο και σε κεντρα αδυνατισματος και το κριβεις!!!

κουνια που του κουναγε και κουνια που τους κουναει !!!

ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΦΤΕΩ ΕΓΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Διαφημίσεις

καλα κοριτσια δεν σας λεω τι ακουω καθε μερα και ολοι μου λενε πηγες σε διαιτολογο και σε κεντρα αδυνατισματος και το κριβεις!!!

κουνια που του κουναγε και κουνια που τους κουναει !!!

ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΦΤΕΩ ΕΓΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Με την "καλή κουβέντα" στο στόμα είναι μερικοί!!!!!

τί να πω!...εγώ τσαντίζομαι μ΄αυτά-κακώς βέβαια- γιατί το καλύτερο είναι να έχεις θετική ενέργεια!!:wink:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΕΣΤΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

Ντινάκι έχεις πει μια πολύ καλή ατάκα. Σε ρώτησαν πώς τα κατάφερες και απάντησες: " Βρήκα καλή παρέα! " !!!!!!!

ΝΑΙ!! ΝΑΙ!! μια φορα ειπα σε μια φιλη μου :

ΔΕΝ ΦΤΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΗΣΑ ΑΛΛΑ Η ΓΡΟΡΓΟΝΟΑΡΧΗΓΟΣ !!

τι γελειο η κοπελα γουρλοσε τα ματια !!!

Κορίτσια χθες ήμουν - σχετικά - καλό κορίτσι!

Αλλά με την ταλαιπωρία και την κούραση που τραβάμε τελευταία μου είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να τρώω σωστά.

Ουφ. Θα ζυγιστώ το σαβ/ριακο (πριν τις διακοπές) και μετά θα δω πως θα είμαι. Αν έχω βάλει, θ' αυτομαστιγωθώ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Κορίτσια χθες ήμουν - σχετικά - καλό κορίτσι!

Αλλά με την ταλαιπωρία και την κούραση που τραβάμε τελευταία μου είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να τρώω σωστά.

Ουφ. Θα ζυγιστώ το σαβ/ριακο (πριν τις διακοπές) και μετά θα δω πως θα είμαι. Αν έχω βάλει, θ' αυτομαστιγωθώ!

Γεια σου maestria!!!!!!!!!! 000203D1.gif

αυτό το "σχετικά" που είπες παραπάνω με προβληματίζει:tongue::tongue::tongue:

τί εννοείς;:tongue::tongue:

sig.asp?img=ad1

εγώ πάντως δεν ήμουν καθόλου καλή μαθήτρια χθες.

έφαγα παγωτό και τάρτα σοκολάτας που έφτιαξε η αδεφούλα μου! και τα δύο αργά το βράδυ!

πειράζει που δεν νιώθω ενοχές; τις έκαψα αλλιώς!εύκολα!!!!

Χ

μαμα θα πας να γινεις γκομενα ?

εγω ετσι :roll:

παιδι μου ποιος το ειπε εσενα αυτο ?

ο μπαμπας μου το ειπε γιατι κανεις παρεα με γοργονες :roll::rolleyes::P:mrgreen:

πεθερα : ποιες γοργονες παιδι μου η μανα σου ψαρι ειναι!!! :mrgreen::tongue::mrgreen::rolleyes:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΕΣΤΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

Ντινάκι έχεις πει μια πολύ καλή ατάκα. Σε ρώτησαν πώς τα κατάφερες και απάντησες: " Βρήκα καλή παρέα! " !!!!!!!

ΠΕΤΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!

καλημέρα γοργονίτσες!

Μετράμε αντίστροφα πλέον για τις διακοπούλες!!!!!!!

εγώ είμαι μια κιΟΥρία που λεει και η Μαεστρία μας!!!!! Αν και αδιαθέτησα και ήθελα γλυκό - ζυμαρικό σαν τρελή ..... κιΟΥρία με τα όλα μου!

Άντε να δούμε αύριο τί θα δείξει η ζυγαριά της διαιτολόγου! θα μου δώσει ένα γενικό πρόγραμμα για 15 ημέρες και μετά προς τη δοξα τραβά (ευτυχώς θα λείψουμε τις ίδιες μέρες οπότε δεν θα τραβήξει μακρυά το θέμα διακοπές)

Ωραίο όνομα το Ζωή αλλά σαν το Ελλη... το έχω μέσα στην καρδιά μου!

και 3 γυναίκες που ξέρω ( η μία δεν ζει πλέον, θέια της μητέρας μου) εξαιερετικές! αααα τί λέω την μία την γνωρίζεται κι εσεις !!! είναι η δικιά μας ΕΛΛΗ!

κάτι για φρέσκα αυγά και κέικ και κρεμ καραμελέ κλπ.... φτου σας βρε! άιντε γιατί θα έρθει η γεωργία και θα μας στείλει....... χιχιχιι

φιλια σας, τα λέμε αργότερα πάλι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...