Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

ααα...γι' αυτό που λετε για το δεύτερο παιδάκι θα σας πω μία ιστορία.

Οι δικοί μου δεν είχαν σκοπό να κάνουν 2ο παιδί, ήθελαν μόνο ένα (εμένα).

Όταν άρχισα να μεγαλώνω και να καταλαβαίνω (και να ζηλεύω) περίπου στα 4-5 δηλαδή, έβλεπα τους οικογενειακούς φίλους- που είχαν ζευγαράκια τα παιδιά....Και εγώ ήμουν πάντα μόνη μου. Κάποια στιγμή (στα 5 περίπου / το θυμάμαι) τους λέω:θέλω οποσδήποτε αδερφακι!δεν ξέρω τί θα κάνετε, εγώ θέλω αδερφάκι!!

Στην αρχή δεν μου δίνανε και πολύ σημασία, όσο μεγάλωνα όμως το ζητούσα όλο και πιο έντονα!

Τελικά στα 8, μου έκαναν το αδερφό μου!!!!!!

Το ξέρω και σας καταλαβαίνω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά το αδέρφι μπορεί να γίνει το καλύτερο αυτοκολλητάκι σου! (μπορεί και όχι βεβαια)

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ααα...γι' αυτό που λετε για το δεύτερο παιδάκι θα σας πω μία ιστορία.

Οι δικοί μου δεν είχαν σκοπό να κάνουν 2ο παιδί, ήθελαν μόνο ένα (εμένα).

Όταν άρχισα να μεγαλώνω και να καταλαβαίνω (και να ζηλεύω) περίπου στα 4-5 δηλαδή, έβλεπα τους οικογενειακούς φίλους- που είχαν ζευγαράκια τα παιδιά....Και εγώ ήμουν πάντα μόνη μου. Κάποια στιγμή (στα 5 περίπου / το θυμάμαι) τους λέω:θέλω οποσδήποτε αδερφακι!δεν ξέρω τί θα κάνετε, εγώ θέλω αδερφάκι!!

Στην αρχή δεν μου δίνανε και πολύ σημασία, όσο μεγάλωνα όμως το ζητούσα όλο και πιο έντονα!

Τελικά στα 8, μου έκαναν το αδερφό μου!!!!!!

Το ξέρω και σας καταλαβαίνω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά το αδέρφι μπορεί να γίνει το καλύτερο αυτοκολλητάκι σου! (μπορεί και όχι βεβαια)

Βαλτή είσαι κι εσύ;;; :tongue::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κορίτσια δεν είμαι σε δίαιτα, αλλά μου αρέσει η παρέα σας! θα με παίξετε κι εμένα;

δεύτερο παιδάκι θέλω από την πρώτη μέρα που γέννησα. ο σύζυγος θέλει διακοπές!

η καλύτερη φίλη μου είναι η αδερφή μου! είναι η δύναμή μου!

πρότυπο γυναίκας στο σωματότυπο είναι η Μπελούτσι, η Παπαρίζου στα γεμάτα της!

απεχθάνομαι Πενέλοπε Κρουζ! σαν ποντίκι με μαλλί είναι!

αυτό με την επιδότηση παιδικού σταθμού, μου το εξηγείτε; τη μικρή θα την στείλω αφού κλείσει τα δύο. τώρα είμαστε 10 μηνών παρά 2 εβδομάδες!

Βαλτή είσαι κι εσύ;;; :tongue::mrgreen:

εγώ έτσι ένιωθα και τους το είπα, άλλα παιδάκια δεν ήθελαν καθόλου να έχουν αδερφάκια!!:wink::wink::wink::wink::wink::-D:-D:-D:-D:-D

Αλλα επίσης -παρ' ότι έχουμε 8 χρόνια- διαφορά / έχουμε φοβερή σχέση!!!

και επιπλέον η μητέρα μου τον έκανε στα 36 (οπότε έχεις χρόνοοοοοοο:wink::wink::wink::wink::wink::wink:)

Διαφημίσεις

κορίτσια δεν είμαι σε δίαιτα, αλλά μου αρέσει η παρέα σας! θα με παίξετε κι εμένα;

αυτό με την επιδότηση παιδικού σταθμού, μου το εξηγείτε; τη μικρή θα την στείλω αφού κλείσει τα δύο. τώρα είμαστε 10 μηνών παρά 2 εβδομάδες!

Kαλώς τη Σεβούλα!

Είσαι δεν είσαι σε δίαιτα, εμείς εδώ φακελώνουμε.

Γι' αυτό γράφεις:

Ύψος

αρχικά κιλά

τωρινά κιλά

κιλά στόχος

Για την επιδότηση μπες στο λινκ που σου έδωσα για να διαβάσεις κι αν έχεις απορίες, εδώ είμαστε. Έχει και σχετικό θέμα στο πάρεντς. :D

εγώ έτσι ένιωθα και τους το είπα, άλλα παιδάκια δεν ήθελαν καθόλου να έχουν αδερφάκια!!:wink::wink::wink::wink::wink::-D:-D:-D:-D:-D

Αλλα επίσης -παρ' ότι έχουμε 8 χρόνια- διαφορά / έχουμε φοβερή σχέση!!!

και επιπλέον η μητέρα μου τον έκανε στα 36 (οπότε έχεις χρόνοοοοοοο:wink::wink::wink::wink::wink::wink:)

Αχ, θα 'μαι πιο κουρασμένη στα 36 φοβάμαι. :?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αμαν με τις ηλικιες!λυσαξατε!ολες κατω απο 35 εισαστε?ελεος!

Οι περισσότερες.

Εσύ θα 'χεις την αγαπημένη μου ΤΑΡΑ παρέα, που είστε κοντά στην ηλικία. :twisted::twisted::twisted:

Γιούχουυυυυυυυυυυυ, ΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ευπειθώς αναφέρω ότι είμαι μια ζωή 1,60!

γύρω στα 60-63 ήμουν τα τελευταία χρόνια. όταν πήγα να γεννήσω χτύπησα 90! κόντευα να κλατάρω! όταν επέστρεψα από κλινική ήμουν 76-78!

μετά το θηλασμό πήγα διατροφολόγο, έφτασα 70. τώρα είμαι 66 χωρίς δίαιτα. τρώω τα πάντα, αλλά τρώω πολλά φρούτα και σαλάτα!

θα ήθελα να φτάσω τα 62, αλλά θέλω να τρώω.

απόλαυση!

sevoula : 00020121.gif

εμείς είμαστε σε "διατροφή"!!χεχεχεχεχε....ακόμη και αν δεν χρειάζεσαι δίαιτα θα μάθεις κάποια πράγματα σχετικά με την υγιεινή διατροφή από τη φίλη μας (και αρχηγό) mpap. [/url] :wink:

Κυρίως όμως εμείς εδώ (παρά τα προβλήματά μας) δόξα τω θεώ έχουμε μπόλικα- προσπαθούμε τουλάχιστον να πάρουμε δύναμη από τη θετική ενέργεια της παρέας μας!

Να σαι καλά-και καλώς ήρθες!!! 000203FB.gif

sig.asp?img=ad1

ευπειθώς αναφέρω ότι είμαι μια ζωή 1,60!

γύρω στα 60-63 ήμουν τα τελευταία χρόνια. όταν πήγα να γεννήσω χτύπησα 90! κόντευα να κλατάρω! όταν επέστρεψα από κλινική ήμουν 76-78!

μετά το θηλασμό πήγα διατροφολόγο, έφτασα 70. τώρα είμαι 66 χωρίς δίαιτα. τρώω τα πάντα, αλλά τρώω πολλά φρούτα και σαλάτα!

θα ήθελα να φτάσω τα 62, αλλά θέλω να τρώω.

απόλαυση!

Πρέπει να 'ρθει η Γεωργία να σε φακελώσει.

Sevoula

Ύψος: 1,60

Αρχικό βάρος: 60-63

Τωρινό βάρος: 66

Στόχος: 62

Και μια συμπλήρωση δική μου (που όλο τη ξεχνάω):

maestria

ύψος: 1,68

Γεωργίαααααααααααααααααααααααααααααα :mrgreen:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

maestria ποσα κιλα ειναι ο μικρος σου?ασχετο

επισης, κανατε το εμβολιο της ανεμοβλογιας?ασχετο 2

O μικρός είναι 14, μετά την εγχείρηση και κάτι ιώσεις, θα ήταν παραπάνω αλλιώς. :mrgreen:

Ανεμοβλογιά ποιο είναι;;;

Χθες κάναμε ένα, αλλά δε θυμάμαι ποιο. Τώρα έχουμε τέλος Αυγούστου την 4η δόση του Pentavac που είναι το 5πλό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μαλλον της ανεμοβλογιας θα κανατε κιεμενα μου το ειχε βαλει για 18 μηνων, αλλα περιμενω να γυρισουμε απο διακοπες να μην εχουμε τρεξιματα...

14 το θηριο?προχθες που τον ζυγισα γυρω στα 11,5 μου βγηκε και ειναι ψηλος .μηπως το εχω αφησει πισω το παιδι?κιαυτος ολο μαμ και μαμ ειναι αλλα δεν του δινω παντα.τι τρωτε συνηθως μεσα στην ημερα?

bgx2ye5lc.png

μαλλον της ανεμοβλογιας θα κανατε κιεμενα μου το ειχε βαλει για 18 μηνων, αλλα περιμενω να γυρισουμε απο διακοπες να μην εχουμε τρεξιματα...

14 το θηριο?προχθες που τον ζυγισα γυρω στα 11,5 μου βγηκε και ειναι ψηλος .μηπως το εχω αφησει πισω το παιδι?κιαυτος ολο μαμ και μαμ ειναι αλλα δεν του δινω παντα.τι τρωτε συνηθως μεσα στην ημερα?

Αχ, είναι ελαφρύς ο δικός σου, τι καλά!!!

Τι ύψος έχει; Εμένα είναι 90 εκ.

Αν εννοείς πάντως το MMR, το κάναμε τον Μάρτιο.

Σιγά μη του δώσω να φάει κάθε φορά που ζητάει. Κι όλο και τσιμπολογάει ο φαγάνας! :mrgreen:

Του δίνω πρωινό γάλα, δεκατιανό φρούτα ή αβγό, μεσημεριανό ότι φαγητό έχω, απόγευμα φέτα με μαρμελάδα ή φρούτο (ή και τα δύο) ή καμιά μπάρα δημητριακών.

Βράδυ γάλα.

Αλλά σου λέω, πολλές φορές τσιμπολογάει και παραπανίσια, ειδικά όταν είναι κλεισμένος σπίτι και βαριέται.

Τώρα που συνερχόμαστε από εγχείρηση θ' αρχίσω να τον πηγαίνω στο πάρκο πάλι κι ας ψοφάω απ' την κούραση.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...