Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

λιγα λογια για τα 34 παρακαλω...στα 34 τον εκανα

Αμάν κι εσύ, αμέσως :tongue:!

Ξέρεις όμως ότι όσο πλησιάζεις τα 35 η γονιμότητά σου μειώνεται. Εδώ βλέπω στο φόρουμ πολύ νεότερες κι έχουν προβλήματα.

Απλά λέω μην πιέσω την τύχη μου, κατάλαβες; :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Έχω μια γυναίκα, συγγενής μου, την πληρώνω βέβαια. Και αυτή τη βδομάδα τον κρατάει (από τον περασμένο Οκτώβρη), μετά άδεια κι απ' τον άλλο μήνα βρεφονηπιακό!

Έχουμε κι αυτή τη μετάβαση να κάνουμε.

Πω, πω, δεν μπορώ άλλες μεταβατικές περιόδους. Τα 'χω παίξει ΣΕ λέω! :(

Έχεις δίκιο..!

καμιά φορά σκέφτομαι- πως μας έχουν κάνει έτσι-να μην μπορούμε να κουνηθούμε!Εντωμεταξύ όλα κοστίζουν, δλδ μία γυναίκα-καθαρίστρια παίρνει περίπου 8€ την ώρα- εάν κάνει γενική δεν θα κάτσει 5 ώρες περίπου;; (πάει το 50ΕΥΡΩ)

Ελπίζω ο βρεφονηπιακός να είναι δημόσιος, είναι;

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

ξενια τα δικα σου πανε σταθμο?

ο γιος μου ναι παει σταθμο και το σεπτμεβριο προνιποιο

η μικρη την κραταει η γιαγια (μαμα μου ) και γιαυτο δεν μπορει να κανει δουλειες την βγαζει οφ τελειως !! βεβαια απο τον σεπτεμβριο και αυτη παιδικο γιατι θα ερθει το μωρο και η μαμα μου θα αναλαβει αυτο !!

Έχεις δίκιο..!

καμιά φορά σκέφτομαι- πως μας έχουν κάνει έτσι-να μην μπορούμε να κουνηθούμε!Εντωμεταξύ όλα κοστίζουν, δλδ μία γυναίκα-καθαρίστρια παίρνει περίπου 8? την ώρα- εάν κάνει γενική δεν θα κάτσει 5 ώρες περίπου;; (πάει το 50ΕΥΡΩ)

Ελπίζω ο βρεφονηπιακός να είναι δημόσιος, είναι;

Στον δημοτικό (δεν έχει δημόσιους, πλέον είναι δημοτικοί οι περισσότεροι) δεν μας πήρανε, γιατί είμαστε εισοδηματίες. Δηλαδή τα δηλώνουμε - αναγκαστικά - όλα και έχουμε παραπάνω εισόδημα από τους φτωχούς της ανατολικής Θεσσαλονίκης (ναι, ειρωνεύομαι :mrgreen:).

Τώρα περιμένω αποτελέσματα για το πρόγραμμα επιδότησης παιδικών σταθμών για μητέρες εργαζόμενες.

Αν μπω, αν και είναι ιδιωτικός ο σταθμός, εγώ δεν θα πληρώνω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αμάν κι εσύ, αμέσως :tongue:!

Ξέρεις όμως ότι όσο πλησιάζεις τα 35 η γονιμότητά σου μειώνεται. Εδώ βλέπω στο φόρουμ πολύ νεότερες κι έχουν προβλήματα.

Απλά λέω μην πιέσω την τύχη μου, κατάλαβες; :confused:

καλα δεν συμενει οτι αμα πας να κανεις ενα μωρο πανω των 35 σιγουρα θα υπαρχει προβλημα . και γενικα οταν μενεις εγκυος δεν πας με την προοπτικη οτι κατι κακο θα γινει προς θεου !!! ολα θα ειναι τελεια !!! :mrgreen:

Διαφημίσεις

Στον δημοτικό (δεν έχει δημόσιους, πλέον είναι δημοτικοί οι περισσότεροι) δεν μας πήρανε, γιατί είμαστε εισοδηματίες. Δηλαδή τα δηλώνουμε - αναγκαστικά - όλα και έχουμε παραπάνω εισόδημα από τους φτωχούς της ανατολικής Θεσσαλονίκης (ναι, ειρωνεύομαι :mrgreen:).

Τώρα περιμένω αποτελέσματα για το πρόγραμμα επιδότησης παιδικών σταθμών για μητέρες εργαζόμενες.

Αν μπω, αν και είναι ιδιωτικός ο σταθμός, εγώ δεν θα πληρώνω.

για καντω ποιο λιανα αυτο γιατι εμενα ο παιδικος της ξενιας θα μου παει 340 τον μηνα !!!

καλα δεν συμενει οτι αμα πας να κανεις ενα μωρο πανω των 35 σιγουρα θα υπαρχει προβλημα . και γενικα οταν μενεις εγκυος δεν πας με την προοπτικη οτι κατι κακο θα γινει προς θεου !!! ολα θα ειναι τελεια !!! :mrgreen:

Ναι, ναι, φτου σκουλικομυρμηγκότρυπα (που λέγαμε μικροί :tongue:)!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

[/u][/b]

για καντω ποιο λιανα αυτο γιατι εμενα ο παιδικος της ξενιας θα μου παει 340 τον μηνα !!!

Βρε!!! Δεν ξέρεις για το πρόγραμμα απ' το ΕΣΠΑ;;;

Αχ, θα σε δείρω! Τι μπαίνεις στο φόρουμ βρε κορίτσι; :mad:

Τώρα λήξανε οι προθεσμίες, αλλά για του χρόνου δες εδώ www.eetaa.gr το πρόγραμμα "Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής ζωής".

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Βρε!!! Δεν ξέρεις για το πρόγραμμα απ' το ΕΣΠΑ;;;

Αχ, θα σε δείρω! Τι μπαίνεις στο φόρουμ βρε κορίτσι; :mad:

Τώρα λήξανε οι προθεσμίες, αλλά για του χρόνου δες εδώ www.eetaa.gr το πρόγραμμα "Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής ζωής".

γουατ ισ δισ?

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια.

Σας εχασα εδω και πολύ καιρό.

Μια οι διακοπές μας μια το ιντερνετ στη δουλειά που δεν δούλευε.

Ευχομαι να εισαστε ολες καλα.

Εγώ στο κομματι της δίαιτας ειμαι κατι παραπανωγ από στάσιμη.Τα παράτησα ολα εν οψη καλοκαιριου και διακοπών.φυσικά στις διακοπές εκτος από το κυνήγι της μικρής στην παραλία καναμε και καθημερινά 5 χλμ βόλτα οπότε από το ολότελα....

Δεν μου φαίνεται να εβαλα κιλά αλλα ουτε και να εχασα.

Οσο για τις δουλείες που διαβάζω πονεμένη ιστορία.

Εχω βαρεθεί να τρέχω και να μην προλαβαίνω.Εχω και τη μικρή κολλημένη σαν βδέλα επάνω μου και ενω πριν την κρατούσε η πεθερά μου 2-3 ώρες για να κανω κατι τωρα πεσαμε στο μισαωρο βια βια 1 ώρα.

Αλλα δεν σκαω πλεον .ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΑΑΑΑΑ

Γεια σας κορίτσια.

Σας εχασα εδω και πολύ καιρό.

Μια οι διακοπές μας μια το ιντερνετ στη δουλειά που δεν δούλευε.

Ευχομαι να εισαστε ολες καλα.

Εγώ στο κομματι της δίαιτας ειμαι κατι παραπανωγ από στάσιμη.Τα παράτησα ολα εν οψη καλοκαιριου και διακοπών.φυσικά στις διακοπές εκτος από το κυνήγι της μικρής στην παραλία καναμε και καθημερινά 5 χλμ βόλτα οπότε από το ολότελα....

Δεν μου φαίνεται να εβαλα κιλά αλλα ουτε και να εχασα.

Οσο για τις δουλείες που διαβάζω πονεμένη ιστορία.

Εχω βαρεθεί να τρέχω και να μην προλαβαίνω.Εχω και τη μικρή κολλημένη σαν βδέλα επάνω μου και ενω πριν την κρατούσε η πεθερά μου 2-3 ώρες για να κανω κατι τωρα πεσαμε στο μισαωρο βια βια 1 ώρα.

Αλλα δεν σκαω πλεον .ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΑΑΑΑΑ

Καλά κάνεις βρε ΣΟΥΛΑ μου!

Στην τελική και οι καθαρίστριες απ' το πρώην ανατολικό μπλοκ κλέφτρες θα γίνουνε;; :tongue::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Α και όσο για το θεματάκι με την ηλικία και το 2ο παιδακι εγω καλε τι να πω που σε ενα μήνα κλεινω τα 35??????????

Οχι οτι το σκεφτομαι για 2ο αλλα ποτε δεν ξερεις!

Να κάνεις, να κάνεις, μ' ένα θα μείνεις;;;

Να ενισχύσουμε το ελληνικό κράτος, που μας αγαπάει, να κάνουμε νέους φορολογούμενους! :tongue::tongue::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...