Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Μα τι τη θέλουν ΤΟΣΟ ωραίες γυναίκες την πλαστική, μου λες;;;

Δεν το καταβαίνω αυτό. :confused:

...απληστία παιδί μου,για να γίνουν ακόμη πιο όμορφες!!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλη μου που να ειχες τα δυο , μια αδερφουλα εγκυος , μια γιαγια με 85 % ωστιοποροση (67 χρονων ) ,τον νταντι(71 χρονων ) , τον αντρα μου μεγαλο παιδι αυτο . σε ενα οικοπεδο 750 τετραγωνικων με δυο σπιτια που την επιμελεια της καθαριοτητας ειναι δικο μου κομματι και πολλα αλλα . θα σου ελεγα αστο το παιδι να κιλιεται στο πατωμα παντου η μικρη η δικη μου οτι θελεις το εχει κανει να σας πω το ποιο τοπ που εχει κανει σε ηλικια 13 μηνων πηρε την πιπιλα της την ωρα που ο γιος μου εκενε κακα την πεταξε μεσα και μετα την εβαλε στο στωμα (μπλιαχχχχχχχχχχχχχχ))) ο αντρας μου ειπε το παιδι να μην το ξανα παμε παιδιατρο για τον λογο οτι εχει παθει ανωσια και δεν χριαζεται ποια εμβολια !!!!!!!!!! :?:???: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes::tongue: :tongue: :tongue::confused::confused: :P :p :mrgreen: :mrgreen:

...καλά εγώ μπροστά στην jenia είμαι ΑΡΧΙΤΕΜΠΕΛΑ δεν το συζητάω!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

το ricota τί είναι;;;;;;

Τυρί ιταλικό, μαλακό, σαν το ανθότυρο. Στο Μασούτη βρήκα συσκευασμένο.

καλη μου που να ειχες τα δυο , μια αδερφουλα εγκυος , μια γιαγια με 85 % ωστιοποροση (67 χρονων ) ,τον νταντι(71 χρονων ) , τον αντρα μου μεγαλο παιδι αυτο . σε ενα οικοπεδο 750 τετραγωνικων με δυο σπιτια που την επιμελεια της καθαριοτητας ειναι δικο μου κομματι και πολλα αλλα . θα σου ελεγα αστο το παιδι να κιλιεται στο πατωμα παντου η μικρη η δικη μου οτι θελεις το εχει κανει να σας πω το ποιο τοπ που εχει κανει σε ηλικια 13 μηνων πηρε την πιπιλα της την ωρα που ο γιος μου εκενε κακα την πεταξε μεσα και μετα την εβαλε στο στωμα (μπλιαχχχχχχχχχχχχχχ))) ο αντρας μου ειπε το παιδι να μην το ξανα παμε παιδιατρο για τον λογο οτι εχει παθει ανωσια και δεν χριαζεται ποια εμβολια !!!!!!!!!! :?:???: :rolleyes::rolleyes: :rolleyes: :tongue::tongue: :tongue: :confused::confused: :P:P:mrgreen: :mrgreen:

Έλα, ανατρίχιασα!!!

Δεν προλαβαίνω κοριτσάκι, με τίποτα όμως και κουράστηκα ν' αγχώνομαι και να αισθάνομαι ανίκανη να κρατήσω το σπίτι καθαρό.

Γι' αυτό δουλεύω άλλωστε, για να μπορώ να πληρώσω καθαρίστρια. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τυρί ιταλικό, μαλακό, σαν το ανθότυρο. Στο Μασούτη βρήκα συσκευασμένο.

Έλα, ανατρίχιασα!!!

Δεν προλαβαίνω κοριτσάκι, με τίποτα όμως και κουράστηκα ν' αγχώνομαι και να αισθάνομαι ανίκανη να κρατήσω το σπίτι καθαρό.

Γι' αυτό δουλεύω άλλωστε, για να μπορώ να πληρώσω καθαρίστρια. :mrgreen:

ακου μωρο μου αυτο που λες δεν γινεται οταν εχεις ενα μωρακι σε αυτη την ηλικια και οταν θα ερθει το δευτερο θα ειναι ακομα ποιο ασχημα το θεμα καθαριοτητα στο σπιτι και γυναικα να βαλεις παλι να εισαι συγουρι τα παιδακια θα το λερωσουν ποσεες δεν θυμαμε ποια εχω κανει γενικη στο σπιτι καθε σαββατο κυριος και στο δυο και μολις μπηκαν μεσα τα παιδια ηταν σαν να μην ειχε μπει γυναικα μεσα !! κανε οτι μπορεις δεν ειναι θεμα να ανχωνεσαι οχι ειμαι πολυ εναντιων του ανχους δεν μου αρεσει καθολου . εγω σε γενικες γραμες παντα ακολουθο ενα προγραμα προσπαθω τους ανθρωπους που εχω γυρο μου να τους βοηθαω οσο μπορω και εκεινοι εμεναν δεν θα πω οτι και η αδερφη μου αλλα και η μαμα μου δεν μου κρατανε τα παιδια οπως μπορουνε για να κανω εγω τις δουλειες μιας και εκεινες δεν μπορουν λογο υγειας η μαμα μου και η αδερφουλα λογο φασης μωρου . και εγω εργαζομαι και απο πολυ μικρη η πρωτη φορα που πηγα σε εργοστασειο ηταν σε ηλικια 17,5 τωρα εχω ανεση στα χρηματα δεν εχω θεμα σε αυτο το κοματι δοξα το θεο αλλα κανω πραγματα που αντεχω απο δουλειες και δεν με πειραζει να υπαρχει και κατι για αυριο ρουχα ασιδεροτα π.χ τα διπλωνω και οταν θα μπορω κανω απο λιγα μια και ημαστε και πολυ , μαγιρευω γιατι μου αρεσει μπορω να πω ειναι το χομπι μου με τρελενει ημαγηρικη !! και γενικα κανω λιγα απο ολα !!! και βεβαια κανενας δεν μπορει να με κατηγορησει γιατι θεωρω ο καθενας εχει το σπιτι του και το προσεχει οπως εκεινος ξερει και εγω δεν θα κρινω τον αλλον και φυσικα αμα δεν μπορεις καλα θα κανεις να παρεις γυναικα αφου εσυ ξερεις οτι το εχεις αναγκη !!

ακου μωρο μου αυτο που λες δεν γινεται οταν εχεις ενα μωρακι σε αυτη την ηλικια και οταν θα ερθει το δευτερο θα ειναι ακομα ποιο ασχημα το θεμα καθαριοτητα στο σπιτι και γυναικα να βαλεις παλι να εισαι συγουρι τα παιδακια θα το λερωσουν ποσεες δεν θυμαμε ποια εχω κανει γενικη στο σπιτι καθε σαββατο κυριος και στο δυο και μολις μπηκαν μεσα τα παιδια ηταν σαν να μην ειχε μπει γυναικα μεσα !! κανε οτι μπορεις δεν ειναι θεμα να ανχωνεσαι οχι ειμαι πολυ εναντιων του ανχους δεν μου αρεσει καθολου . εγω σε γενικες γραμες παντα ακολουθο ενα προγραμα προσπαθω τους ανθρωπους που εχω γυρο μου να τους βοηθαω οσο μπορω και εκεινοι εμεναν δεν θα πω οτι και η αδερφη μου αλλα και η μαμα μου δεν μου κρατανε τα παιδια οπως μπορουνε για να κανω εγω τις δουλειες μιας και εκεινες δεν μπορουν λογο υγειας η μαμα μου και η αδερφουλα λογο φασης μωρου . και εγω εργαζομαι και απο πολυ μικρη η πρωτη φορα που πηγα σε εργοστασειο ηταν σε ηλικια 17,5 τωρα εχω ανεση στα χρηματα δεν εχω θεμα σε αυτο το κοματι δοξα το θεο αλλα κανω πραγματα που αντεχω απο δουλειες και δεν με πειραζει να υπαρχει και κατι για αυριο ρουχα ασιδεροτα π.χ τα διπλωνω και οταν θα μπορω κανω απο λιγα μια και ημαστε και πολυ , μαγιρευω γιατι μου αρεσει μπορω να πω ειναι το χομπι μου με τρελενει ημαγηρικη !! και γενικα κανω λιγα απο ολα !!! και βεβαια κανενας δεν μπορει να με κατηγορησει γιατι θεωρω ο καθενας εχει το σπιτι του και το προσεχει οπως εκεινος ξερει και εγω δεν θα κρινω τον αλλον και φυσικα αμα δεν μπορεις καλα θα κανεις να παρεις γυναικα αφου εσυ ξερεις οτι το εχεις αναγκη !!

Παιδάκι μου δε σου λέω να λάμπει το σπίτι ή να 'χει μείνει δουλειά πίσω ή να είναι ακατάστατο!

Εδώ δεν έβαλα σκούπα το σαβ/ριακο! Δεν πρόλαβα!

Έχω να βάλω σκούπα απ' το προηγούμενο σ/κ.

Άσε που πλέον κάνω τα πάνω - πάνω και θέλω, τουλάχιστον μια φορά το μήνα, να γίνεται ένα καλύτερο καθάρισμα, αλλά αυτό δεν γίνεται, γιατί πρέπει να λείπει ο μικρός και που να πάει;;;

Και θέλω και λίγο ποιοτικό χρόνο για μένα και για τον άντρα μου και για το μωρό.

Ε, δε γίνεται να καθαρίζω ΜΟΝΙΜΩΣ όταν είμαι σπίτι για να προλάβω.

Πότε θα ξεκουραστώ; Πότε θα βγω έξω; Πότε θα δω φίλους. Γι' αυτό δεν είναι τα σαβ/ριακα;;

Εντάξει, τα παρατάω, I give up που λένε, θέλω βοήθεια. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Παιδάκι μου δε σου λέω να λάμπει το σπίτι ή να 'χει μείνει δουλειά πίσω ή να είναι ακατάστατο!

Εδώ δεν έβαλα σκούπα το σαβ/ριακο! Δεν πρόλαβα!

Έχω να βάλω σκούπα απ' το προηγούμενο σ/κ.

Άσε που πλέον κάνω τα πάνω - πάνω και θέλω, τουλάχιστον μια φορά το μήνα, να γίνεται ένα καλύτερο καθάρισμα, αλλά αυτό δεν γίνεται, γιατί πρέπει να λείπει ο μικρός και που να πάει;;;

Και θέλω και λίγο ποιοτικό χρόνο για μένα και για τον άντρα μου και για το μωρό.

Ε, δε γίνεται να καθαρίζω ΜΟΝΙΜΩΣ όταν είμαι σπίτι για να προλάβω.

Πότε θα ξεκουραστώ; Πότε θα βγω έξω; Πότε θα δω φίλους. Γι' αυτό δεν είναι τα σαβ/ριακα;;

Εντάξει, τα παρατάω, I give up που λένε, θέλω βοήθεια. :mrgreen:

και καλα κανεις αμα το εχεις αναγκη καντω δεν μπορεις εσυ να βγεις οφ !!! οχι ζουζουνι μου αφου οι αντοχες σου δεν μπορουν παρε μια γυναικα και κανε αυτο που εσενα θα σε βοηθησει και την οικογενεια σου . εγω γενικα εχω κοσμο που λενε για μια ωρα θα μπορω να κανω κατι για εμενα ειμαι τυχερη σε αυτο και απο τις δυο μεριες των οικογενειων του ευχαρηστω με ολοι την ψυχη μου που με βοηθανε !

και καλα κανεις αμα το εχεις αναγκη καντω δεν μπορεις εσυ να βγεις οφ !!! οχι ζουζουνι μου αφου οι αντοχες σου δεν μπορουν παρε μια γυναικα και κανε αυτο που εσενα θα σε βοηθησει και την οικογενεια σου . εγω γενικα εχω κοσμο που λενε για μια ωρα θα μπορω να κανω κατι για εμενα ειμαι τυχερη σε αυτο και απο τις δυο μεριες των οικογενειων του ευχαρηστω με ολοι την ψυχη μου που με βοηθανε !

Μπα, δεν έχω τους δικούς μου κοντά, είναι στο χωριό.

Τα πεθερικά μπορούνε πότε πότε να κρατάνε το μωρό, αλλά είναι κι αυτοί εκτός αυτό το διάστημα, καθότι φρέσκος από εγχείρηση ο πεθερός κι όσο να 'ναι θ' αργήσει να συνέλθει.

Αυτοί μπορούν σαν ομάδα να τον κρατάνε τον μικρό, ο καθένας μόνος του δύσκολα. :mrgreen:

Οπότε, εγώ κι ο άντρας μου και δουλεύουμε και οι δύο πλήρες ωράριο.

Τι να προλάβεις;;; Εδώ είναι και πόλη, μεγαλύτερες αποστάσεις, όλα πιο χρονοβόρα.

ΑΣΤΑ!

Αφού θέλω να κάνω δεύτερο τώρα στα κοντά, αλλά έχω αρχίσει κι αναθεωρώ. :?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Maestria τώρα που είσαι δουλειά ποιος σου κρατάει τον μπεμπούλη;;

Έχω μια γυναίκα, συγγενής μου, την πληρώνω βέβαια. Και αυτή τη βδομάδα τον κρατάει (από τον περασμένο Οκτώβρη), μετά άδεια κι απ' τον άλλο μήνα βρεφονηπιακό!

Έχουμε κι αυτή τη μετάβαση να κάνουμε.

Πω, πω, δεν μπορώ άλλες μεταβατικές περιόδους. Τα 'χω παίξει ΣΕ λέω! :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Μπα, δεν έχω τους δικούς μου κοντά, είναι στο χωριό.

Τα πεθερικά μπορούνε πότε πότε να κρατάνε το μωρό, αλλά είναι κι αυτοί εκτός αυτό το διάστημα, καθότι φρέσκος από εγχείρηση ο πεθερός κι όσο να 'ναι θ' αργήσει να συνέλθει.

Αυτοί μπορούν σαν ομάδα να τον κρατάνε τον μικρό, ο καθένας μόνος του δύσκολα. :mrgreen:

Οπότε, εγώ κι ο άντρας μου και δουλεύουμε και οι δύο πλήρες ωράριο.

Τι να προλάβεις;;; Εδώ είναι και πόλη, μεγαλύτερες αποστάσεις, όλα πιο χρονοβόρα.

ΑΣΤΑ!

Αφού θέλω να κάνω δεύτερο τώρα στα κοντά, αλλά έχω αρχίσει κι αναθεωρώ. :?

εγω τα κουμανταρω μονη μου ο αντρας μου δουλευει στο μαγαζι 13 ωρες εγω 8ωρο . φευγει πρωι και ερχεται νυχτα οσο για τις αποστασεις θα συμφωνησω εγω σε 10 λεπτα βρισκομαι σε οτι θελησω (mazda 3 2000κβ) .χαχαχαχα το καλο της επαρχειας !!! οσο αφορα το δευτερο μην κανεις μεγαλη αναβολη γιατι μερικες φορες το ξεχναμε και δεν ερχεται ποτε!!! :confused:

οσο αφορα το δευτερο μην κανεις μεγαλη αναβολη γιατι μερικες φορες το ξεχναμε και δεν ερχεται ποτε!!! :confused:

Αυτό φοβάμαι κι εγώ.

Αλλά με τους γιατρούς και τα νοσοκομεία, έχουμε πήξει ΤΟΣΟ πολύ μετά το Πάσχα, που δεν έχω κουράγιο να ξαναρχίσω εγκυμοσύνες, εξετάσεις, κλπ ΠΑΛΙ!

Απ' την άλλη, πες ότι του χρόνου δεν μπορώ να μείνω έγγυος.

Θα 'μαι και 34. :roll:

Ουφ, ούτε ξέρω!

Λες να μου το χτυπάει αν τον αφήσω χωρίς αδελφάκι; :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...