Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Και εγώ έχω τρελή αδυναμία στον "νταντούλη" μου!!!

Όταν τσαντίζεται η μάνα μου λέει...κλασικά:

Ιδια ο πατέρας σου!!!κανένα γονίδιο δεν πήρες από μένα!!!!

Εμένα μου λέει "ίδιοι είστε, ίδιοι, μόνο ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ δεν πήρες απ' αυτόν".

Το φύλο εννοεί, καθότι είμαι η τρίτη κόρη και πηγαίνανε γι' αγοράκι! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Σκεφτείτε όμως ότι είναι η δουλειά τους να γυμνάζονται!!

Εμείς τα κακόμοιρα 8 ώρες στην ίδια θέση (καλή ώρα τώρα) τί να πρωτοφτιάξουμεεεεεε!!!!

Άντε να ανέβω 2-3 φορές τα σκαλιά- άντε να κάνω και τρεις φορές τη βδομάδα διάδρομο...(λέμε τώρα)

Αυτές λιώνουν στη γυμναστική!!!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Σκεφτείτε όμως ότι είναι η δουλειά τους να γυμνάζονται!!

Εμείς τα κακόμοιρα 8 ώρες στην ίδια θέση (καλή ώρα τώρα) τί να πρωτοφτιάξουμεεεεεε!!!!

Άντε να ανέβω 2-3 φορές τα σκαλιά- άντε να κάνω και τρεις φορές τη βδομάδα διάδρομο...(λέμε τώρα)

Αυτές λιώνουν στη γυμναστική!!!

Ε, εννοείται, γιατί πουλάνε (ΚΑΙ) την εικόνα τους!!!

Καλέ εμείς τι να προλάβουμε με σπίτι, δουλειά και παιδί μερικές. Άσε, εγώ το αποφάσισα, αποδέχτηκα τη ΜΗ τελειότητά μου (έχω και τη μεγάλη αδελφή που ΟΛΑ τα καταφέρνει πια :evil:) και θα πάρω από Σεπτέμβρη γυναίκα. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ε, εννοείται, γιατί πουλάνε (ΚΑΙ) την εικόνα τους!!!

Καλέ εμείς τι να προλάβουμε με σπίτι, δουλειά και παιδί μερικές. Άσε, εγώ το αποφάσισα, αποδέχτηκα τη ΜΗ τελειότητά μου (έχω και τη μεγάλη αδελφή που ΟΛΑ τα καταφέρνει πια :evil:) και θα πάρω από Σεπτέμβρη γυναίκα. :tongue:

Εγώ -χωρίς παιδί- και ΔΕΝ προλαβαίνω!!!!!!!!!πόσο μάλλον εσύ!!!

Να φανταστείτε 1 παράθυρο και μία κουρτίνα (π.χ) δεν έχω προλάβει να τα κάνω ΑΚΟΜΗ- και το καλοκαίρι τελειώνειιιιιιι!!!!

ΑΛΛΑ δεν αγχώνομαι!!!κάποτε αγχωνόμουν να τα προλάβω όλα, τώρα σκασίλα μου!

Εγώ -χωρίς παιδί- και ΔΕΝ προλαβαίνω!!!!!!!!!πόσο μάλλον εσύ!!!

Να φανταστείτε 1 παράθυρο και μία κουρτίνα (π.χ) δεν έχω προλάβει να τα κάνω ΑΚΟΜΗ- και το καλοκαίρι τελειώνειιιιιιι!!!!

ΑΛΛΑ δεν αγχώνομαι!!!κάποτε αγχωνόμουν να τα προλάβω όλα, τώρα σκασίλα μου!

Ε, κι εγώ στο σκασίλα μου είμαι, αλλά δεν με παίρνει να τ' αφήσω άλλο. (την πρόσληψη καθαρίστριας εννοώ, όχι να τα κάνω εγώ :tongue:)

Καλέ, εδώ με τον σβούρα στα πόδια μας, ούτε σκούπα δεν μπορούμε να βάλουμε σωστά!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ε, κι εγώ στο σκασίλα μου είμαι, αλλά δεν με παίρνει να τ' αφήσω άλλο. (την πρόσληψη καθαρίστριας εννοώ, όχι να τα κάνω εγώ :tongue:)

Καλέ, εδώ με τον σβούρα στα πόδια μας, ούτε σκούπα δεν μπορούμε να βάλουμε σωστά!

είναι μικρούλης μωρέεε (1 έτος+6 μήνες σωστά;;)-χαλάλι του!!!!:-D:grin::-D:grin:

είναι μικρούλης μωρέεε (1 έτος+6 μήνες σωστά;;)-χαλάλι του!!!!:-D:grin::-D:grin:

Χαλάλι του ρε κορίτσι, αλλά πρέπει να 'ναι καθαρό το σπίτι, γιατί πιάνει και κυλιέται παντού! :mrgreen:

Εσένα το ΖΩΗ πως σου ήρθε σαν ψευδώνυμο εδώ; Καμία σχέση με το όνομά σου, έτσι δεν είναι;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Χαλάλι του ρε κορίτσι, αλλά πρέπει να 'ναι καθαρό το σπίτι, γιατί πιάνει και κυλιέται παντού! :mrgreen:

Εσένα το ΖΩΗ πως σου ήρθε σαν ψευδώνυμο εδώ; Καμία σχέση με το όνομά σου, έτσι δεν είναι;

Ναι άσχετο με το όνομά μου!

Αυτό το όνομα μ' αρέσει πάρα πολύ, και ενώ δεν έχω κανέναν συγγενή μ' αυτό- μου κάνει πολύ οικείο!

Έφτιαξα χθες το baby tiramisu, μια συνταγή που είχε βάλει η γκουρού!

Ωραίο έγινε, αλλά τα σαβουαγιάρ λίγο στεγνά. Θα προτείνω λίγο παραπάνω καφέ, για να είναι πιο υγρά και να γίνει πιο νόστιμο γενικώς το γλυκό.

Η κρέμα με το ricota πάντως και ζάχαρη και κανέλα ήταν ΤΕΛΕΙΑ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλησπερααααααα

το μπουστο της παπαριζου ειναι ψευτικο βρε, δεν εχει σχεση με τα κιλα της, το εβαλε προσφατα

Μα τι τη θέλουν ΤΟΣΟ ωραίες γυναίκες την πλαστική, μου λες;;;

Δεν το καταβαίνω αυτό. :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλά μιλάμε έχουμε "λιώσει" στη δουλειά 00020532.gif

.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....(λευκή απεργία ;))

Έλα μωρέ, ποιος δουλεύει αυτή τη βδομάδα;;

Ούτε καν οι οδηγοί βυτιοφόρων καυσίμων. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλη μου που να ειχες τα δυο , μια αδερφουλα εγκυος , μια γιαγια με 85 % ωστιοποροση (67 χρονων ) ,τον νταντι(71 χρονων ) , τον αντρα μου μεγαλο παιδι αυτο . σε ενα οικοπεδο 750 τετραγωνικων με δυο σπιτια που την επιμελεια της καθαριοτητας ειναι δικο μου κομματι και πολλα αλλα . θα σου ελεγα αστο το παιδι να κιλιεται στο πατωμα παντου η μικρη η δικη μου οτι θελεις το εχει κανει να σας πω το ποιο τοπ που εχει κανει σε ηλικια 13 μηνων πηρε την πιπιλα της την ωρα που ο γιος μου εκενε κακα την πεταξε μεσα και μετα την εβαλε στο στωμα (μπλιαχχχχχχχχχχχχχχ))) ο αντρας μου ειπε το παιδι να μην το ξανα παμε παιδιατρο για τον λογο οτι εχει παθει ανωσια και δεν χριαζεται ποια εμβολια !!!!!!!!!! :?:???: :rolleyes::rolleyes: :rolleyes: :tongue::tongue: :tongue: :confused::confused: :P:P:mrgreen: :mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...