Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

572554rr8wzizaah.gif

γειά σου συναδέλφισσα!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα δεν είπα;;;!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΟΡΓΟΝΕΣ!!!!!

ευτυχώς δρόσισε λίγο και κοιμηθήκαμε ανθρώπινα!

σας φιλώ

:D

Γεια σου ψηλή και όμορφη!!:wink::wink:

Καλώς την κοπελιά κατηγορίας φτερού.....

εγώ πάλι ιδανικά αυτό το σώμα θα ήθελα!!!!!!!

FCE-QdWd1qQ

Εγώ πάλι θα θελα αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=9ZMtDuVoeho

Είναι θεά η γυναίκα!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Άστα, είναι γκομενάρα η Παπαρίζου, όντως!!!

Και είναι πόσο; 25 είναι ακόμα;;

Τη μισώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

οχι δεν ειναι τοσο ποια ειναι 31/01/1982 επομενως ειναι 28 χρονων παει στα 29 κουκλα ειμαι 2,5 μηνες μεγαλητερη απο την κυρια ελενα που οντως ειναι καλη αλλα τωρα τελευτεα εχει και αυτη τα κιλακια της λετε να την καλεσουμε να ερθει στο κλαμπ ~!!!!!!~~~~~~!!!

βαριέμαι βαριέμαι βαριέμαι!

θέλω τη ξαπλωτούρα άμεσα και υπόσχομαι ότι δεν θα μιζεριάσω για τα κιλά μου....

shakira και πάλι shakira... από φωνή..... φωνάρα.... χιχιχιιιιι

τέλειες καμπύλες, γυναικάρα

Άστα, είναι γκομενάρα η Παπαρίζου, όντως!!!

Και είναι πόσο; 25 είναι ακόμα;;

Τη μισώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

οχι δεν ειναι τοσο ποια ειναι 31/01/1982 επομενως ειναι 28 χρονων παει στα 29 κουκλα ειμαι 2,5 μηνες μεγαλητερη απο την κυρια ελενα που οντως ειναι καλη αλλα τωρα τελευτεα εχει και αυτη τα κιλακια της λετε να την καλεσουμε να ερθει στο κλαμπ ~!!!!!!~~~~~~!!!

Αυτό ακριβώς μ' αρέσει, που έχει τα κιλάκια της μεν- αλλά είναι καλλίγραμμη! .....:wink:

Διαφημίσεις

Γι' αυτό είναι γκομενάρα κορίτσι μου, γιατί δεν είναι σάκος με κόκκαλα, όπως π.χ. η Ζυγούλη!

Εμένα μ' αρέσουν τέτοιες γυναίκες. Όπως η Παπαρίζου, η Μπελούτσι, η Σίντι Κρόφορντ.

Πιασίματα καλέεεεεεεεεεεεεεε!!!

(ας είχα κι εγώ ΜΟΝΟ πιασίματα και σιγά μην έκανα δίαιατα :tongue:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γι' αυτό είναι γκομενάρα κορίτσι μου, γιατί δεν είναι σάκος με κόκκαλα, όπως π.χ. η Ζυγούλη!

Εμένα μ' αρέσουν τέτοιες γυναίκες. Όπως η Παπαρίζου, η Μπελούτσι, η Σίντι Κρόφορντ.

Πιασίματα καλέεεεεεεεεεεεεεε!!!

(ας είχα κι εγώ ΜΟΝΟ πιασίματα και σιγά μην έκανα δίαιατα :tongue:)

μαεστρια μου κοκκαλα ποτε δεν ηταν η παπαριζου παντα ηταν μεσωγιακη γυναικα και ειναι κουκλαρα απλα πιστευω οτι τωρα εχει αυξηθει πολυ το μπουστο της ως υπερβολη αν ηταν που λενε 4 κιλα μειον θα ηταν τελεια!!!

1503898xgfhjfsido.gif

Να κεράσω κιόλας βρε κορίτσια (είναι light), γιατί γιορτάζει ο πατέρας μου σήμερα!!!

μμμμμμμμμ.............πραλίνα εεεε;;;;θα πάρω 2 για αρχή και μετά βλέπουμε:tongue:

Να τον χαίρεσαι maestria!!!!!!πολύχρονος!!!!!:D:D

Διαφημίσεις

μαεστρια μου κοκκαλα ποτε δεν ηταν η παπαριζου παντα ηταν μεσωγιακη γυναικα και ειναι κουκλαρα απλα πιστευω οτι τωρα εχει αυξηθει πολυ το μπουστο της ως υπερβολη αν ηταν που λενε 4 κιλα μειον θα ηταν τελεια!!!

...και όμως jenia!!!κάποτε η παπαρίζου (στα 18 της νομίζω΄) ήταν αγνώριστη, κοίτα:

http://www.youtube.com/watch?v=_XkoXFRE4XA&feature=related

Θένκιου, θένκιου κορίτσια!!

Αχ, είμαι λίγο το κορίτσι του μπαμπά, είμαστε ίδιοι σαν φάτσα και σαν χαρακτήρες και τον αγαπάω πολύ.

Γερός να 'ναι, να προσέχει τη μανούλα και να περνάνε καλά τα δυο τους. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Θένκιου, θένκιου κορίτσια!!

Αχ, είμαι λίγο το κορίτσι του μπαμπά, είμαστε ίδιοι σαν φάτσα και σαν χαρακτήρες και τον αγαπάω πολύ.

Γερός να 'ναι, να προσέχει τη μανούλα και να περνάνε καλά τα δυο τους. :D

Και εγώ έχω τρελή αδυναμία στον "νταντούλη" μου!!!

Όταν τσαντίζεται η μάνα μου λέει...κλασικά:

Ιδια ο πατέρας σου!!!κανένα γονίδιο δεν πήρες από μένα!!!!

maestria μου να χαίρεσαι τον μπαμπάκα σου!!!! να είναι γερός και χαμογελαστός!

όσο για το κέρασμα.... ίδια η μονικα και η σακίρα θα γίνω μόλις τα φάω.....χχχιχιιιιιιι

αυτές είναι όντως γυναικάρες , να έχουν πιασίματα .....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...