Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

βεβαια βλεπω οτι εδω οι περισσοτερες ειστε μανουλες οποτε τα κιλα δικαιολογουνται!!!!!

Μη νομίζεις, εγώ προσωπικά, τα είχα από πριν τα κιλά. Έχω χάσει ήδη τα κιλά της εγκυμοσύνης και 2-3 παραπάνω. :mrgreen:

Άμα σου λέω εγώ βαρέων βαρών. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

1599363jnfwif23or.gif:roll:

όσον αφορα τον Ικαριωτικο....αυτος δεν ειναι

ο Ικαριώτικος είναι αυτος!!!!

και αυτος....οπως χορευει η πρωτοχορευτρια

και ο σκοπός του ειναι αυτος!!!

Eγω παλι προτιμω αυτον. Ημουν εκει αλλωστε! Η πεθερα μου ειναι Ικαριωτισσα, απο τις Ραχες, και εχω κολλησει με τον χορο, αλλα δεν τον εχω μαθει!:roll:

62xM5KrCEFM

age.png age.png

Διαφημίσεις

00020403.gif ΓΟΡΓΟΝΙΤΣΕΣ!!!!

εγω παλι το αναποδο δουλευω πειραια και μενω στην αλλη ακρη

γι' αυτό σου λέω να αλλάξουμεεεε!!!!!! 00020388.gif

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΡΟΡΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιατί φεύγεις;;;;:roll:

Ακούστε τί έχω πάθει, σήμερα το πρωί δοκίμασα ένα παλιο τζινάκι που μου έμπαινε!!μέχρι εδώ καλά- βεβαια ήταν λίγο τσίτα- αλλά κούμπωνε κανονικά.

Έρχομαι στη δουλειά κάθομαι- όλα οκ..

Μετά λέω δεν κάνω ένα βαθύ κάθισμα να ανοίξει λίγο...καιιιιιιι.....

σκίστηκεεεεεε.....μπροστά στο κούμπωμα!!!!!!!! 00020461.gif

δεν τολμάω να σηκωθώ μήπως σκιστεί περισσότερο...κοινώς μάλλον δεν χώραγα όσο έπρεπε!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::-D:grin::-D:grin::-D:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

sig.asp?img=ad1

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Πήρες κανένα φράγκο καλέ κοριτσάκι εσύ;

maesrtia μου...αν σου πω τί έχουμε πάρει μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε...μάλλον θα πάρω κίτρινη κάρτα!:wink::wink::wink:

Σήμερα ...μάλλον μας βάζει τον Ιούνιο- και θα το "παλέψει" λέει...για το επίδομα..:roll::roll::roll::roll::roll::roll::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

maesrtia μου...αν σου πω τί έχουμε πάρει μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε...μάλλον θα πάρω κίτρινη κάρτα!:wink::wink::wink:

Σήμερα ...μάλλον μας βάζει τον Ιούνιο- και θα το "παλέψει" λέει...για το επίδομα..:roll::roll::roll::roll::roll::roll::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

E, εντάξει, αν σας βάλει τον Ιούνιο, στα ίδια θα είμαστε.

Εμείς δεν πήραμε επίδομα και ούτε προβλέπεται αυτή τη βδομάδα και θα είμαστε μετά 2 εβδομάδες κλειστά. Οπότε μέχρι τέλος Αυγούστου θα μας χρωστάνε πάλι 2,5 μισθούς, δηλαδή Ιούλιο, Αύγουστο και επίδομα. :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ευχαριστω!!!!!μακαρι να αποφοιτησω γρηγρα,ως προς τα κιλα,βεβαια επειδη η παρεα φαινεται πολυ καλη δεν εχω προβλημα να κατσω οσο με θελετε!

κοριτσια δεν ξερω αν εχετε δει στο youtube το τραγουδι της inna ,το

amazing(δε ξερω πως μπορω να το βαλω εδω),ε αυτο το κορμι θελω!!!!!!!!!!!

τωρα που το σκεφτομαι βεβαια για να το αποκτησω ακριβως θα πρεπει εκτος απο διαιτα να κανω και αυξητικη στηθους,αλλα τεσπα....

Καλώς την κοπελιά κατηγορίας φτερού.....

εγώ πάλι ιδανικά αυτό το σώμα θα ήθελα!!!!!!!

FCE-QdWd1qQ

καλημέρα δεν είπα;;;!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΟΡΓΟΝΕΣ!!!!!

ευτυχώς δρόσισε λίγο και κοιμηθήκαμε ανθρώπινα!

σας φιλώ

:D

εεεεε!! που πας σαν να θελεις να το σκασεις δεν σε βλεπω πολυ απ σημερα τι πεζει!! ριχτα που λενε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...