Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Τελευταία φορά είχα 1 ng. Δεν αφήναμε σχεδόν ποτέ τα γονιμοποιημένα για βλαστοκύστες, γιατί είχαμε 1-2. Όταν είχα 5, είχα μια μέτρια. Μόνο στον τελευταίο κύκλο είχα δύο άριστες και μια πολύ καλή. Από 4 γονιμοποιημένα. Ήταν ο καλός ο κύκλος!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

αχαχαα,

κόρες 81 σήμερα!!! το 82 ήταν για εχθές!!!!

δεν πανικοβαλλόμαστε, προλαβαίνουμε άνετα

αρκεί να έχουμε ρεαλιστικό στόχο, και να τρώμε υγειινά  (πολύ σαλάτα με λίγο φαγητό κια μπόλικο νεράκ)

πχ για σένα Πηνελόπη μου θα πρότεινα να έχεις στόχο τα 71 (από 74,4 που είσαι σήμερα) έως το Πάσχα και μετά τα 67 για τον Αύγουστο. Κι από Σεπτέμβρη ένα ντου καλό για τον τελικό στόχο.

Και για σένα κουκλίτσα μωρομάνα τρίτεκνη, θα  πρότεινα  τα 55  (από 57,3 που είσαι σήμερα) για Πάσχα και τα 52 για τον Ιούνιο που έχεις τον γάμο, και για τον Αύγουστο τα άλλα 2 (έως το στόχο σου τα 50).

Νεράκι κόρες είναι θαυματουργό!!!!

κι άλλες τα κατάφεραν:

hqdefault.jpg

• Μου αρέσει 1

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Χαχαχα 

Ας το δουμε ψυχραιμα το θεμα!! Αν χα!! υμε ενα κιλο καθε δεκα μερες. Θα εχουν φυγει 8 κιλα! Τοσα απλα τοσο ευκολα!:) τωρα μενει να ανακαλυψουμε τι μυστικο !

• Μου αρέσει 2

Γεια σας κορίτσια! Τι κανετε?

εδω ακομα στα 69 ουτε γραμμάριο δεν εχω χασει! Θα ξεκινησω λιγο πιο εντατικά διατροφη να δω πως θα παω την επομενη εβδομαδα! Κουραγιο σε ολες θα τα καταφερουμε! 

• Μου αρέσει 1

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια.Εγω δε ζυγιστηκα.Δε πρόλαβα ούτε χθες ούτε σήμερα και θελω να ζυγιζομαι πρωι.Να ζυγιστω τώρα λέτε; Να αφαιρέσω και το 1 κιλό κοτόπουλο που εφαγα;χαχαχαχαχα 

Πολύ πείνα ρε παιδιά.Με σκέτο κοτόπουλο πως να χορτάσεις.Αν και στο τέλος 2-3 κομμάτια με το ζόρι τα εφαγα τώρα ξαναπειναω:roll:

Θα βγω έξω σε λιγο και θα πάρω έναν καφε να μου κόψει και την όρεξη με ην ευκαιρία.

Κατερίνα 3 γάτες ειχα (τώρα 2).Μιλησα χθες με το κτηνίατρο και μου είπε ότι αυτό που κάνουν είναι σχεδόν κάθε 5 μήνες κόψιμο και καυτηριάσει με μέθη και κοστιζει 100 ευρουλακια:roll:

Σήμερα τη βγάλαμε στο παίδων για να τη δει ο οφθαλμίατρος που την είχε δει και τη Κυριακή.Τελικα δεν εμφανίστηκε.Τσαμπα περιμέναμε 2 ώρες κι εμείς κι άλλη μια κυρία με τη κόρη της.Δε τη ξαναπάω Έτσι κι αλλιώς φαίνεται ότι έχει κλείσει σχετικά καλα η πληγή.Μεχρι τη Παρασκευή αντιβίωση και μπεταντιν,κρέμα κλπ θα συνεχίσω μέχρι να δω ότι έχει κλείσει καλύτερα.

Εννοείται ότι παρήγγειλα απ έξω ψητό κοτόπουλο τέτοια ώρα που γυρίσαμε.. .

• Μου αρέσει 1

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Κατερίνα, τέλειο το πλάνο σου!  

Θα προσπαθήσω να φτάσω στο στόχο μέχρι το Πάσχα και ελπίζω να τα καταφέρω.  Τα τελευταία κιλά,  νομίζω είναι τα πθο δύσκολα. ..

Φιλιά σε όλες! 

Cacao,   δεν έχω λόγια για τον οφθαλμίατρο.  Βέβαια,  εγώ που είμαι φοβιτσιάρα θα την πήγαινα ξανά

• Μου αρέσει 1

αα κακαο δεν καταλαβα καλα εγω. μεσα στο ματι εγινε η γρατζουνια ή στο δερμα? 

ασε το παιδων ειναι φοβερο. μια φορα περιμενα με τον μεγαλο στην αναμονη ( τμημα ενδοκρινολογικο) πηγαμε στις 9 , περιμεναμε περιμεναμε, χτυπουσα τη πορτα , τους ελεγα τοση ωρα ειμαστε θα μας φωναξετε? πολυ αποτομες , σας παρακαλω περαστε εξω , οταν ερθει η ωρα σας θα σας φωναξουμε. τι να κανω υπομονη και εγω ( η ευγενεια μας εχει φαει ) , στις 2.30 ερχεται και μου λεει μια , αφου με ρωτησε μια νοσηλευτρια ποιον περιμενω , συγνωμη κυρια μου χαθηκε ο φακελος σας, τον πηρε η αλλη γιατρος κατα λαθος μαζι της, και σας ξεχασαμε.

αυριο το πρωι επιτελους πηρα αποφαση να την παω για την εξεταση ουρων. ναι ναι κατερινα αυριο το πρωι καλα θα διαβασεις, ακομα να παμε!!  πως το σκεφτομαι ,θα εχει ψοφοκρυο παλι το πρωι ! καληνυχτα γοργονιτσες!!!!!!

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, gmnth03 said:

ασε το παιδων ειναι φοβερο. μια φορα περιμενα με τον μεγαλο στην αναμονη ( τμημα ενδοκρινολογικο) πηγαμε στις 9 , περιμεναμε περιμεναμε, χτυπουσα τη πορτα , τους ελεγα τοση ωρα ειμαστε θα μας φωναξετε? πολυ αποτομες , σας παρακαλω περαστε εξω , οταν ερθει η ωρα σας θα σας φωναξουμε. τι να κανω υπομονη και εγω ( η ευγενεια μας εχει φαει ) , στις 2.30 ερχεται και μου λεει μια , αφου με ρωτησε μια νοσηλευτρια ποιον περιμενω , συγνωμη κυρια μου χαθηκε ο φακελος σας, τον πηρε η αλλη γιατρος κατα λαθος μαζι της, και σας ξεχασαμε.

αυριο το πρωι επιτελους πηρα αποφαση να την παω για την εξεταση ουρων. ναι ναι κατερινα αυριο το πρωι καλα θα διαβασεις, ακομα να παμε!!  πως το σκεφτομαι ,θα εχει ψοφοκρυο παλι το πρωι ! καληνυχτα γοργονιτσες!!!!!!

Έξω απο το μάτι είναι στο δέρμα αλλά επειδή πολύ κοντά μας έστειλαν σε οφθαλμίατρο οι χειρουργοι.

Γενικά όλα τα δημόσια νοσοκομεία είναι ότι να ναι... Εξαρτάται βέβαια και που θα πέσεις.

Τώρα να πω την αλήθεια εμένα μου είχε δώσει τη κάρτα του να τον πάρω τηλ να τον ρωτήσω ποτέ θα είναι εκεί σιγουρα κι εγώ την έχασα αλλά και μία κυρία που περίμενε τον ίδιο γιατρό της είχε πει για Τέταρτη-Πεμπτη εκείνη την ώρα(άσχετα που δεν εμφανίστηκε στο ιατρείο τελικά)

Εμένα αυτό που με χάλασε περισσότερο είναι που ρώτησα μία άλλη γιατρό αν μπορεί εκείνη να τη δει και μου λέει τι να δούμε;Δεν έχει τίποτα να δούμε δεν την είχε ξαναδεί;Κι εμείς τότε γιατί ξαναρθαμε;;;

Ντοιοινκ

Αααα κορίτσια ζυγιστηκα και είμαι 51.900.Καλα θα ήταν να είμαι 51μισο αλλά χλωμό το κόβω.Δε πιστεύω να δω τόση διαφορά στο πρωινό ζύγισμα.Το Σάββατο τώρα γτ και αύριο στο τρέξιμο το πρωί

On 25/1/2017 at 10:28 AM, gmnth03 said:

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSS:-D

Να τη χαίρεστε!!!!!(λίγο καθυστερημένα)

• Μου αρέσει 1

3231580x15ta1yz3w.gif

15 hours ago, Ioio είπε:

Κατερίνα, τέλειο το πλάνο σου!  

Θα προσπαθήσω να φτάσω στο στόχο μέχρι το Πάσχα και ελπίζω να τα καταφέρω.  Τα τελευταία κιλά,  νομίζω είναι τα πθο δύσκολα. ..

Φιλιά σε όλες! 

Cacao,   δεν έχω λόγια για τον οφθαλμίατρο.  Βέβαια,  εγώ που είμαι φοβιτσιάρα θα την πήγαινα ξανά

Ιοιο μου, εσύ είσαι τώρα 61,8, οπότε με στόχο τα 60, θα είσαι η επόμενη που θα "κατέβεις" στο πινακάκι στη θέση "έφτασαν το στόχο"!!!!!

Μέχρι το Πάσχα να κατέβεις και μετά έως το καλοκαιράκι συντήρηση!!!! τέλεια!!!! Πάνε τα δέκα παραπανίσια κιλάκια!!! Μπράβο κοπέλα μου!!!

Iouliana και b.happy πως πάτε? Ελπίζω iouliana να είναι όλα καλά με το μωρό, κι εσύ b.happy να είσαι καλά,  και να έχεις βάλει ένα πρόγραμμα.

11 hours ago, gmnth03 είπε:

αχ σε καταλαβαίνω, δεν είναι εύκολο να τα κάνεις όλα, τώρα και γρήγορα!!! 

16 hours ago, Cacao είπε:

Γεια σας κορίτσια.Εγω δε ζυγιστηκα.Δε πρόλαβα ούτε χθες ούτε σήμερα και θελω να ζυγιζομαι πρωι.Να ζυγιστω τώρα λέτε; Να αφαιρέσω και το 1 κιλό κοτόπουλο που εφαγα;χαχαχαχαχα 

Πολύ πείνα ρε παιδιά.Με σκέτο κοτόπουλο πως να χορτάσεις.Αν και στο τέλος 2-3 κομμάτια με το ζόρι τα εφαγα τώρα ξαναπειναω:roll:

Θα βγω έξω σε λιγο και θα πάρω έναν καφε να μου κόψει και την όρεξη με ην ευκαιρία.

Κατερίνα 3 γάτες ειχα (τώρα 2).Μιλησα χθες με το κτηνίατρο και μου είπε ότι αυτό που κάνουν είναι σχεδόν κάθε 5 μήνες κόψιμο και καυτηριάσει με μέθη και κοστιζει 100 ευρουλακια:roll:

Σήμερα τη βγάλαμε στο παίδων για να τη δει ο οφθαλμίατρος που την είχε δει και τη Κυριακή.Τελικα δεν εμφανίστηκε.Τσαμπα περιμέναμε 2 ώρες κι εμείς κι άλλη μια κυρία με τη κόρη της.Δε τη ξαναπάω Έτσι κι αλλιώς φαίνεται ότι έχει κλείσει σχετικά καλα η πληγή.Μεχρι τη Παρασκευή αντιβίωση και μπεταντιν,κρέμα κλπ θα συνεχίσω μέχρι να δω ότι έχει κλείσει καλύτερα.

Εννοείται ότι παρήγγειλα απ έξω ψητό κοτόπουλο τέτοια ώρα που γυρίσαμε.. .

ωρέ!! ταλαιπωρία στο Παίδων!!!!

100 ευρουλάκια για τα νυχάκια της γάτας? αμάν!!!!!

9 hours ago, Cacao είπε:

.....

.........

Αααα κορίτσια ζυγιστηκα και είμαι 51.900.Καλα θα ήταν να είμαι 51μισο αλλά χλωμό το κόβω.Δε πιστεύω να δω τόση διαφορά στο πρωινό ζύγισμα.Το Σάββατο τώρα γτ και αύριο στο τρέξιμο το πρωί

.....

καλά είναι!!! τσουκου τσουκου 100-200-300 γραμμαριάκια να φεύγουν !!!!

17 hours ago, Sweetberry28 είπε:

Γεια σας κορίτσια! Τι κανετε?

εδω ακομα στα 69 ουτε γραμμάριο δεν εχω χασει! Θα ξεκινησω λιγο πιο εντατικά διατροφη να δω πως θα παω την επομενη εβδομαδα! Κουραγιο σε ολες θα τα καταφερουμε! 

εννοείται θα τα καταφέρουμε!!!

είσαι στα μισά της διαδρομής, πας πολύ καλά!!!

μη μασάς που δεν κουνήθηκε η ζυγαριά, συνέχισε και θα ανταμειφθείς!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Ευχαριστουμε κακαο!!  Παλι εχουμε γενεθλια!! Δειτε το αλλο τικερακι μου:)  

Περιμενω τη κοκονα να κανει τσισα. Μια ωρα ακομα της δινω διωρια!! Αν δε τα κανει θα τη προσπαθησω παλι απο τριτη

Εχω να παω σουπερ να αλλαξω κατι σακουλες απο λιντλ για την ηλεκτρικη σκουπ. Να μαγειρεψω. Να φτιαξω τζιζκεικ.  Να παρω κ τον μικρο απ το σχολειο ποτε θα τα κανω ολααα..

49 minutes ago, gmnth03 είπε:

Περιμενω τη κοκονα να κανει τσισα. Μια ωρα ακομα της δινω διωρια!! Αν δε τα κανει θα τη προσπαθησω παλι απο τριτη

Εχω να παω σουπερ να αλλαξω κατι σακουλες απο λιντλ για την ηλεκτρικη σκουπ. Να μαγειρεψω. Να φτιαξω τζιζκεικ.  Να παρω κ τον μικρο απ το σχολειο ποτε θα τα κανω ολααα..

να τον χαιρόσαστε gmnth03 μου, και η Παναγία Μητέρα μας να είναι σε κάθε του βήμα!!!

panagia-45.jpg?w=494&h=630

1527894gvxcsdbcpz.gif

1 hour ago, gmnth03 said:

Καλημεραααα

Βρε κορίτσια εγώ δε τα βλέπω τα τικερακια.Ουτε τα δικά μου φαίνονται τι παιζει;;

Οπότε δε βλέπω ποιος έχει γενέθλια Αλλά να τον/την  χαίρεστε :-D

3231580x15ta1yz3w.gif

23 hours ago, gmnth03 είπε:

Gmnth03 χρόνια σας πολλά με υγεία!Πάντα τυχερά τα παιδάκια όλου του κόσμου!

Cacao περαστικά σας, άντε να ξεμπερδεύετε γρήγορα!

Κατερίνα.......πόσο δίκιο έχεις σε όλα!Πολλές φορές απογοητεύομαι έχοντας υπόψη μου αυτά που λένε τα περιοδικά "Χάσε 10 κιλά σε 15 μέρες" και λέω ρε γμτ πώς θα καταφέρω εγώ να χάσω έστω τα μισά....Ναι, αλλά και 2 κιλά το μήνα δεν πιστεύω ότι είναι δύσκολο αν βάλεις λίγο το κεφάλι κάτω!Πάντως ναι Κατερίνα, πήρα λίγο τα πάνω μου με αυτό που είπες για το Πάσχα γιατί είναι σίγουρα εφικτό!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ολα τα παιδακια η παναγιτσα να τα σκεπαζει! ευχαριστουμε πολυ κοριτσια !

κακαο προχθες ηταν η μικρη και σημερα ειναι ο δευτερος γιος γινεται 11 !  εγω παντως κακαο το βλεπω το τικερ σου

κοριτσια τζιφος παλι, εφυγα απραγη. απο βδομαδα παλι. παλι εξω βγηκαν τα τσισακια :-(

πηνελοπη κ εγω ετσι ειμαι, οπως τα λες, βλεπω και εγω 5 κιλα σε μια βδομαδα κ λεω πως θα τα χασω!!

το μενου σημερα εχει χορτοσουπα απο χθες  κ βραστες γαριδες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...