Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Α, καλα, εγω ειμαι .... αλλου!!! Συγχωρα με βρε κοριτσι. Καποιο επισοδειο θα εχασα.

Δεν πειράζει, με αφορμή το λάθος σου, πρόσεξα τι λέγατε και είπα κι εγώ τις εμπειρίες μου απ' τους παραδοσιακούς. :mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

εγω θελω να μαθω λατιν που μου αρεσουν πολυ και κανενα ταγκο κλπ το λεω εδω και εκατο χρονια οτι θελω να μαθω και δεν το εχω επιχειρησει ακομα...ξερεις καμια καλη σχολη βρε γκουρου να μου προτεινεις μπας και το παρω αποφαση?

μπαι δε γουει, ναι εδω ειμαι ακομα, φευγουμε το σαβατο

bgx2ye5lc.png

εγω θελω να μαθω λατιν που μου αρεσουν πολυ και κανενα ταγκο κλπ το λεω εδω και εκατο χρονια οτι θελω να μαθω και δεν το εχω επιχειρησει ακομα...ξερεις καμια καλη σχολη βρε γκουρου να μου προτεινεις μπας και το παρω αποφαση?

Καλά θ' αδειάσουν οι πόλεις αυτό το Σαβ/ριακο, κι εγώ τότε φεύγω! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Α, καλα, εγω ειμαι .... αλλου!!! Συγχωρα με βρε κοριτσι. Καποιο επισοδειο θα εχασα.

bonjourrrrrrrrrrrrrrrrr :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι κανεις κοριτσι???

Κρίμα για τη Ζαρούχλα, θα την έχω πάντα στην καρδιά μου! :mrgreen:

Μωρέ καλά κάνεις και διαφωνείς, αλλά τι να κάνουμε, ο καθείς με την άποψή του! :twisted:

Σοβαρά τόσο καιρό νόμιζα ότι μοντέρνο χορό κάνεις. Πως είχα μείνει μ' αυτή την εντύπωση;

Δυστυχώς κοντά στην καινούρια μου γειτονιά δεν έχω εντοπίσει ομάδα να χορεύει ακόμα. Άσε που δύσκολα θα είχα το κουράγιο να πάω, με το ταρζανάκι μου. Σκέφτομαι προς το φαρόν, ως απασχόληση και φυγή, ν' ασχοληθώ εθελοντικά με τον Ξενώνα Υποδοχής Προσφύγων, να βοηθάω λίγο, καμιά φορά τη βδομάδα.

Αν μεγαλώσει λίγο το ταρζανάκι, θα πάω να τελειοποιηθώ στον Ικαριώτικο και να μάθω και τον ρημάδι τον Πεντοζάλη, που δεν κατάφερα να μάθω με τίποτα!!!

Ποντιακά ξέρεις γκουρού;

χαχαχαχχαχαχα....μ αρέσουν οι διαφωνίες!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

οχι δεν κανεις λαθος....άσχολουμαι με όλα τα είδη χορού ....εκτος απο τον χορος της βροχης των Ινδιανων :tongue::tongue::tongue:

κάνω : λατιν-συγχρονο-οριενταλ-παραδοσιακους-Irish dancing-χορευτικη γυμναστικη.....;)

και ποντιακα ξερω...και χορους ολοκληρης της Ελλαδος...μεχρι μαι μικρασιατικα .....απο 4 χρονων ξεκινησα τα παραδοσιακα....και σε ηλικια 17-18 χρονων μπηκα σαν βοηθος διδασκαλιας σε ενα συλλογο....και μετα εγινε και επαγγελμα

Μπραβο βρε μαεστρια !!!....εισαι εθελοντρια δηλαδη !!! μπραβο !!!!

αν θελεις μπορω να κοιταξω εγω τι σχολες υπαρχουν στα μερη σου ή για καποιο καλο συλλογο....οταν το αποφασισεις πες μου ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

που μενεις καλο μου για να δω που θα σε στειλω....αν εισαι κοντα σε κανα συναδελφο μου με σχολη ;)

Μπραβο βρε μαεστρια !!!....εισαι εθελοντρια δηλαδη !!! μπραβο !!!!

Είμαι ότι δηλώσω, στην Ελλάδα ζούμε άλλωστε :tongue::tongue::mrgreen:!

αν θελεις μπορω να κοιταξω εγω τι σχολες υπαρχουν στα μερη σου ή για καποιο καλο συλλογο....οταν το αποφασισεις πες μου ;)

Εάν ξέρεις κάτι για ανατολική Θεσσαλονίκη - όταν έχεις χρόνο, δεν είναι βιαστικό, πες μου.

Ευχαριστώ γκουρού πολυχρονεμένη.

Τώρα, αν μπορούσα να κόψω και το φαί (και εντελώς, έχω αποθέματα :mrgreen:) τι καλά που θα ήταν!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εάν ξέρεις κάτι για ανατολική Θεσσαλονίκη - όταν έχεις χρόνο, δεν είναι βιαστικό, πες μου.

Τώρα, αν μπορούσα να κόψω και το φαί (και εντελώς, έχω αποθέματα :mrgreen:) τι καλά που θα ήταν!!!

χαχαχαχαχαχχαχα....εεε δεν ειπαμε να κοψεις το φαϊ καλεεεεεεε.....τις ''χαζομαρες'' αν κοψεις θα εισαι ΟΚ !!!!!!!!!!!!!!!! ;)

by the way....χθες εφτιαξα αυτο το παγωτο !!!!

http://www.megatv.com/glykesalximies/page.asp?catid=15523&subid=20531#synt

δεν ειναι διαιτης....αλλα ειναι σπιτικο και σιγουρα πιο υγειηνο!!!!

κοριτσια ειναι ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ και ευκολο!!!!!!!!!!!!!!!!!

οταν λες ανατ.Θεσσ.νικη???...ειμαι ασχετη....αν θελεις στειλε μου πμ την περιοχη σου ...και ποιες περιοχες θα σε βολευαν για να βρω ακρη ;)

ΖΟΥΖΟΥ μπορεις και δεν θελω κουβεντα για το φαγητο απλα τωρα εισαι λιγο νταουν απο ολα οσα γινονται μολης βρεις το ρυθμο σου θα γινεις μια θεα οχι οτι δεν εισαι μην τρελαθω αλλα θα πετυχεις και τον στοχο σου !! φιλακια

αντε να φυγει η εβδομαδα !!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχχαχα....εεε δεν ειπαμε να κοψεις το φαϊ καλεεεεεεε.....τις ''χαζομαρες'' αν κοψεις θα εισαι ΟΚ !!!!!!!!!!!!!!!! ;)

by the way....χθες εφτιαξα αυτο το παγωτο !!!!

http://www.megatv.com/glykesalximies/page.asp?catid=15523&subid=20531#synt

δεν ειναι διαιτης....αλλα ειναι σπιτικο και σιγουρα πιο υγειηνο!!!!

κοριτσια ειναι ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ και ευκολο!!!!!!!!!!!!!!!!!

οταν λες ανατ.Θεσσ.νικη???...ειμαι ασχετη....αν θελεις στειλε μου πμ την περιοχη σου ...και ποιες περιοχες θα σε βολευαν για να βρω ακρη ;)

Σιγά μωρέ, τι με πμ; Δεν είναι και μικρή περιοχή, δεν με ξέρει κανείς. :tongue:

Χαριλάου γλυκιά μου, αν ξέρεις τπτ για Χαριλάου. :D

Εγώ θα κάνω το τιραμισού που είχες γράψει, θα το έφτιαχνα χθες, αλλά δεν είχα βανίλιες.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΖΟΥΖΟΥ μπορεις και δεν θελω κουβεντα για το φαγητο απλα τωρα εισαι λιγο νταουν απο ολα οσα γινονται μολης βρεις το ρυθμο σου θα γινεις μια θεα οχι οτι δεν εισαι μην τρελαθω αλλα θα πετυχεις και τον στοχο σου !! φιλακια

αντε να φυγει η εβδομαδα !!!

Που θα πας διακοπές εσύ μικρή, τρελή πεταλουδίτσα;;; :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Που θα πας διακοπές εσύ μικρή, τρελή πεταλουδίτσα;;; :mrgreen:

ΘΑ παω για 15 ημερες στους αγιους παντες γαλαξιδιου παρακαλω εχει η αδερφη μου σπιτι διπλα ακριβως στην θαλασσα ενας δρομος 2 μετρων μας χωριζει. και μετα θα παω για 6 ημερες στο χωριο του αντρα μου φωτινο τρικαλων 1250 υψομετρο απο τα χαμιλα στα ψιλα χαχαχαχα!!!!

κοριτσακια μου σας αφηνω για την ωρα....επεσε δουλιτσα !!!

μουτς στα μουτρα σας :mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...