Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Βρε gmnth οστρακια;;;Πωπωωω Περαστικά.Θυμαμαι καλά ή αυτή αν την έχεις περάσει πάλι μπορεί να τη ξανακολλησεις;Πες μου γτ το έχω απορία και δεν έχω ρωτήσει το παιδίατρο το ξεχνάω. Εμείς 2 βδομαδες σπίτι. Πρώτα πυρετο μια βδομάδα και τώρα τη δεύτερη είχε βηχα.Σημερα πρώτη μέρα ξανά παιδικο.Αραξα μόνη μου σπίτι παιδιά :lol::lol::lol:

Τώρα πάω να τη παρω.Μαγειρεψα και με την ησυχία μου και το σημαντικοτερο.Δε σπάω το κεφάλι μου τη να μαγειρέψω και για τη μικρή πέρα από το δικό μου.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Cacao, περαστικά!!!!

με 48,5 κιλά, τί ανάγκη έχεις, μια θεά είσαι!

Επιτέλους την Τετάρτη θα έχουμε πινακάκι! Μου έλειψε!

Ευχαριστω!!!

Βρε Ioio ξέρεις τι σκεφτομαι;Θα είχα μπει συντήρηση 2-3 βδομάδες νωρίτερα.Αντι γι αυτό απλά χάλασα τη δίαιτα και έτρωγα βλακειες χωρίς να μπορώ να συμμαζευτω μετά.Παντως πραγματικά με το ζόρι κρατιέμαι να μη παραστρατησω.Δυο ρημαδοβδομαδες έμειναν. Ούτε και 2 ακριβώς....Οπότε λέω όσο χάσω. Πάντως δεν έχω χάσει από παντού αναλογικά ακόμα. Πραγματικά θα πρέπει να χάσω ένα κιλάκι ακόμα για να μαζέψουν τα πόδια και η κοιλιά λίγο. Αλλά οκ γενικά καλά είμαι κι έτσι.Πολυ καλά δλδ.Ομως όλο και κάτι θα βάλω μετά στη συντήρηση.Πιστευω θα φτάσω τα 50 αλλά τουλάχιστον να σταθεροποιηθω εκεί και μετά 2 κιλάκια τα χάνω πανεύκολα την άνοιξη.

3231580x15ta1yz3w.gif

Cacao, μην σκέφτεσαι το παρελθόν, ότι έγινε έγινε. Θα το είχες ανάγκη :)

Σήμερα ζυγίστηκα, 62,8. Αν δεν δώσω αύριο κράτησε αυτό το νούμερο για το πινακάκι. Φιλάκια!

Ακομα το έχω αναγκη:lol::lol::lol:

Βασικα αν δεν ήταν οι γιορτες θα το συνεχιζα μέχρι τα 47μισο.Εννοειται στα 47 θα ήταν και το λιγότερο που θέλω να πάω.Πιστευω είμαι οριακά πλέον εκεί. Θα έχανα αυτά τα λίγα περιττά που βέβαια μόνο εγώ τα βλέπω γτ οι άλλοι κοιτάνε το σύνολο.Δε βαριεσαι σιγά. ...Μην είμαστε και πλεονέκτες:tongue:Έλεγα μετά θα ξεκινούσα γυμναστήριο αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα το μπορέσω ειδικά αν θα έχω και τη μετακόμιση. Βέβαια μπορεί να μη βρω σπίτι οπότε θα προλαβαίνω. Αντε να δουμε.Το ένα σπίτι που σκεφτόμουν νοικιαστηκε τελικά και το άλλο δε ξέρω αν θα έριχνε τόσο τη τιμή για να το νοικιασουμε (γτ δεν αξίζει να μείνουμε εκεί αλλιως).Είδα ένα καλούτσικο εδώ κοντα αλλά είχε μια κρεβατοκαμαρα (ασχολίαστο ότι με πήγε η μεσιτρια σε διαμέρισμα με μια κρεβατοκαμαρα:roll:) οπότε πάλι στο μηδέν είμαστε κρατώντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου το ένα που έχω δει εδώ.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Kαλησπερα!!

Κατερινα δε ξερω στο ιδιο τα βαζω, ειχα ένα dvd με γιογκα με πολλες τέτοιες ασκησουλες αλλα δεν το βρισκω !θα ξαναδω το βραδυ!

αν σε ενφιαφερει η γυμναστικη στο σπιτι εχει η πετρουλακη ωραια προγραμματακια, συντομα που καλυπτουν ολο το σωμα

πολύ καλή η πετρουλάκη!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Χάθηκα λίγο αλλά τρέχω κ δεν φτάνω... πολλές δουλειές μωρέ με τα παιδιά, απλά οι καθημερινές, πού να βγουν κ μερικά έκτακτα πελαγώνω... κ το πήρα απόφαση, θα ψάξω για κοπέλα να με βοηθάει μερικές ώρες την εβδομάδα γιατί δεν έχω αντοχές κ δεν βοηθάω έτσι κ τα παιδιά. Αυτά! Σας είπα κ τον πόνο μου!!!!

Από διατροφή καλά πήγα αν κ είχαμε γάμο την Κυριακή, δεν έφαγα πολύ. Αδιαθέτησα το Σάββατο κ μου κόπηκε μαχαίρι η όρεξη! κ λόγο περιόδου ελπίζω σε 200-300 γρ απώλεια!

Cacao αύριο πινακάκι? γιούπι!!!! γιατί εμείς οι υπόλοιπες ανεπρόκοπες δεν αξιωθήκαμε να κάνουμε όσο εσύ έκανες το διάλλειμά σου!

Κατερίνα κ εγώ με dvd έχω κάνει καλή δουλειά κατά καιρούς. Πετρουλάκη κορυφή! για μαμάδες, σύντομα κ με διαβαθμίσεις δυσκολίας.

Κορίτσια καλησπέρα!!! Εγώ 48 σήμερα....:( δεν ξέρω τι γίνεται, μάλλον τον μαμησα το μεταβολισμό μου. Δεν έχω και κανένα να με παρασέρνει πια γιατί μαντέψτε...ο άντρας μου αποφάσισε να αρχίσει δίαιτα. Δεν μπορεί να είναι λέει μπογος κι εγώ δίπλα του τζιτζικοφτερο.....αλλά γενικά τρώω πρωινό μεσημεριανό το απόγευμα τα φρούτα μου κανένα μπισκοτάκι των παιδιών. Μόνο βράδυ δεν τρώω γιατί κοιτάω να τελειώσω με τις δουλειές κι έχω και μπόλικο διάβασμα...

Mkcm, κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες :mrgreen:

Μια χαρά είναι ο μεταβολισμός σου, απλά δεν τρως βράδυ. .... Σε λίγο καιρό έρχονται Χριστούγεννα, θα είσαι άνετη νσ φας όσο θέλεις! :))

καλημερα κοριτσια !! τι κανετε ? ωω ειχαμε ζυγισμα σημερα, παω να ζυγιστω γρηγορα, το ξεχασα το πρωι. αν και δεν ελπιζω σε κατι διαφορετικο!! να μη γκρινιαξω και εγω λιγο!!? εγω βρε mkcm ποτε θα μαμησω τον μεταβολισμο μου!!!? :evil: νομιζω οτι θα πρεπει να αρχιζω σιγα σιγα να το παιρνω αποφαση.

τιποτα καμια αλλαγη , οπως το περιμενα 57.8. τι στοχο να βαλω μεχρι τα χριστουγεννα , που εχουμε δεκα μερες ? τα 57? ή τα 57.5? και με τη περιοδο μουφες τελικα, ελεγα θα χασω ? αλλα τσιφος!

και τωρα που τελειωνει η δουλεια, ελεγα να αρχισω λιγο το περπατημα, και εβαλε ψωφοκρυο!:( παω να κανω τιποτα νοικοκυρικα , μηπως και πεσει καμια θερμιδουλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...