Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Κορίτσι μου επειδή το πέρασα πρόσφατα και πήγε άπατο, είχα πολλά συμπτώματα και τελικά πήρα αρνητική χοριακη. Από την άλλη , έχω διαβάσει ιστορίες από πολλές κοπέλες που δεν είχαν τίποτα και τελικά ήταν έγκυες. Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Απλά τίποτα δεν ειναι απόλυτο, σε κάθε κοπέλα είναι αλλιώς.  Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

έχω cacao μου, μηχανάκι γιατί ο αντρούλης μου έχει τύπου 1.

καμμία κουκλίτσα με γνώσεις για ισομετρικές ασκήσεις?

Ααααα δεν το θυμόμουν. Οπότε οπότε κανείς κέφι τσεκάρεις τα πάντα.Χαλαει πολλές ταινίες γενικά;Εμένα 2 κουτιά μόνο μου γράφουν :|

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Κορίτσια, για μένα το μυστικό στη δίαιτα είναι να τρως κάθε 3-4 ώρες. Και όσο μπορείς να είσαι περιποιημένη, να σου αρέσει αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη, αλλιώς με παίρνει από κάτω :)

Κατερίνα μου, οι ισομετρικές ασκήσεις ποιες είναι, τη σανίδα τη θυμάμαι από την εποχή του γυμναστηρίου. Όσο προχωρούσαμε σηκώναμε για λίγο το ςνα πόδι, στην ευθεία του σώματος και οι προχωρημένοι σήκωναν και το αντίθετο χέρι.

Κορίτσια, για μένα το μυστικό στη δίαιτα είναι να τρως κάθε 3-4 ώρες. Και όσο μπορείς να είσαι περιποιημένη, να σου αρέσει αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη, αλλιώς με παίρνει από κάτω :)

Κατερίνα μου, οι ισομετρικές ασκήσεις ποιες είναι, τη σανίδα τη θυμάμαι από την εποχή του γυμναστηρίου. Όσο προχωρούσαμε σηκώναμε για λίγο το ςνα πόδι, στην ευθεία του σώματος και οι προχωρημένοι σήκωναν και το αντίθετο χέρι.

ναι Ιοιο μου, η σανίδα είναι αυτή που λες, και κάποιες άλλες όπως εδώ:

κάνω από την Κυριακή κι έσφιξαν ποπός, κοιλιά και χέρια!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Γεια σας κορίτσια!!

κατερινακι πολλες ισομετρικες ασκήσεις χρησιμοποιει η γιογκα!

mckm εχεις δικιο για τα ρουχα!και εγω όταν φοραω κατι που πεταγονται που δω και από εκει αισθάνομαι χαλια

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα γοργονουλες μου!! ουφ σας διαβασα !!!!

καλο ριζικο το σπιτακι σας mkcm !! να το γεμισετε με πολλαααα πολλαα παιδακια !!

στα διατροφικα μου , σκ@τουλες !! μια απο τα ιδια !!μια δε τρωω , μια πειναω, μια ειμαι λαιμαργη, τα γνωστα δηλαδη , δεν αλλαξε και τιποτα !!

εχω να ζυγιστω μια βδομαδα, απο τοτε που ειχα παρει το μισο κιλο δηλαδη. απο το προηγουμενο σαββατο ειμαι αδιαθετη, ειπανε του λωλου να χ.... και αυτος ξεκ... !καπως ετσι.

αυτο το καθε 3ωρο ή 4ωρο , δεν δουλευει σε μενα. οσο τρωω τοσο περισσοτερο πειναω , ανοιγει το στομαχι, χιλιες φορες να ειμαι με ενα τσαι , παρα να τρωω φρουτα κριτσινια κτλ.

θα μπω και εγω στο team του .. ''ενα κιλο - μεχρι τα χριστουγεννα'' μπας και παρω κινητρο!

οσο για τα ρουχα ειμαι προς τη πλευρα , οχι αγορες , μεχρι να φυγουν τα κιλα. αυτο τουλαχιστον εκανα στα αλλα δυο παιδια. βεβαια ημουν τυχερη γιατι εφυγαν χωρις κοπο. σιγουρα φτιαχνουν τη διαθεση αν εισαι κομψα ντυμενη, αλλα νομιζω οτι απο την αλλη επαναπαυεσαι !!τουλαχιστον εγω ετσι νιωθω. η διαφορα μας βεβαια ειναι οτι εσεις εργαζεστε εξω , και εχετε αναγκη απο αυτο, ενω εμενα δε με βλεπει κανεις στη δουλεια !

αα ρε mkcm ποτε θα το πω και εγω αυτο!οτι πρεπει να φαω γιατι αδυνατισα πολυ, ασε τη ξερω την απαντηση:tongue::tongue:, να σου δωσω βρε παιδι μου κανενα κιλακι!!?

η αναζητηση σπιτιου ειναι δυσκολη υποθεση, ειδικα αν επικεντρωνεσαι μονο σε μια περιοχη !! και ψαξιμο συνεχες θελει , και υπομονη!!και εσυ τι θελεις εκει στα νοτια, δηλαδη προς τα πανω που ειμαστε εμεις δεν σου κανει!!!ελα προς τα δω να κανουμε και παρεουλα !!!

ιουλιανα με τα 57 κιλα εσυ εισαι?!! ειπα οτι θα εχω στοχο να σε φτασω, αμμ δεν το βλεπω !! θα ζυγιστω ομως για να δω που βρισκομαι!! πρεπει να το παρω και αυτο αποφαση, τουλαχιστον να ξερω ποσα κιλα θα βαλω τα χριστουγεννα !!

να σας πω και τα αλλα νεα μας, εμεις παλι αρρωστοι ειμαστε, η μπουμπου εχει απο τη τεταρτη οστρακια . εμεις κολλαμε τις παιδικες πριν παμε στο νηπιαγωγειο!!κολλησαμε και εμεις, πολυ ηπια ομως, μας πηρε ξωφαλτσα! αυτο που με εχει τρελανει ομως ειναι οτι απο τη τριτη ειμαι με ψυξη και δεν λεει να περασει, και καθε πρωι ξυπναω ολο και χειροτερα,

μαλλον απο τη πολλη γυμναστικη θα ειναι:tongue::tongue::tongue:

σημερα βραστο κοτοπουλακι θα φαω , καλα ψεμματα λεω στο φουρνο το εβαλα με πατατες !! ομως θα το φαω σκετο ( ελπιζω) χωρις πατατες με σαλατα!!

ο μικρος εβαλε την προηγουμενη βδομαδα το μασελακι, και δεν μπορουσε να φαει, εχασε δυο κιλα, μηπως ρε κοριτσια να πω στον ορθοδοντικο να μου βαλει και εμενα μασελακι?!!

φιλακια πολλααα και καλο σαββατοκυριακο !!!

Gmnth03, περαστικά σας! !!

Ως προς το μισό κιλό, συμπάσχω... Ανέβηκα σήμερα το πρωί μετά από αρκετές μέρες στθ ζυγαριά και τσουπ. Ομολογώ ότι χαλάρωσα τη βδομάδα που μας πέρασε, αλλά όχι τόσο πολύ. Έτσι αυτό το ΣΚ δεν με παίρνει για παρασπονδίες :(

Γεια σας κορίτσια!!

κατερινακι πολλες ισομετρικες ασκήσεις χρησιμοποιει η γιογκα!

mckm εχεις δικιο για τα ρουχα!και εγω όταν φοραω κατι που πεταγονται που δω και από εκει αισθάνομαι χαλια

ναι Ιουλιάνα μου είδα ότι και η γιόγκα και η πιλάτες έχουν ισομετρικές. αλλά ποιά από τις δύο είναι καλύτερη? και μήπως έχεις να προτείνεις κανένα βιντεάκι? (εσύ ή κάποια άλλη κουκλίτσα?)

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!!!!!! Πως πάτε; Εγώ μπαλαντζάρω ανάμεσα στο 48,5 και το 49. Τρώω όσο μπορώ, είμαι όμως και σε περίεργη φάση, τρομερά πιεσμένη, πολύ διάβασμα, πολύ δουλειά, κλπ. και νομίζω ότι παίζει κι αυτό το ρόλο του.

Πλέον, κάνοντας την ανασκόπιση της δίαιτάς μου, ειλικρινά δεν ξέρω τι να συμβουλέψω.... Εγώ τελικά τα έχασα τα τελευταία κιλά πολύ γρήγορα και χωρίς να το πάρω καλά - καλά χαμπάρι. Να ήταν που ο μικρός έχει περιορίσει το θηλασμό, που βρέθηκα σε πολύ κουραστική περίοδο, που ήμουν στην τσίτα αρκετά, όλα μαζί...δεν ξέρω.....

Εύχομαι και όλες να σας φύγουν ΑΜΕΣΑ όλα τα κιλά σας (καλά τα περισσότερα ή τέλος πάντων όσα βάζετε στόχο)!!!!!!!!

Κατερινιώ, αλήθεια τόσο γρήγορα έσφιξες; Να σου πω την αλήθεια μου, λίγο σφίξιμο δε θα με έβλαπτε καθόλου.....:rolleyes:

ναι mkcm μου, τρομερή αλλαγή μικρή βέβαια, μέρα με τη μέρα!!!

8η μέρα σήμερα και κάνω ανελλιπώς κάθε μέρα, σανίδα και κάποιες άλλες ισομετρικές.

Αγόρασα και μπάλα Pilates και λάστιχο (πάμφηνος εξοπλισμός)

είναι απίστευτο με λίγα λεπτά ασκήσεις και νιώθεις ενέργεια, βελτιώνεται η στάση σώματος και "μαζεύεις".

Από την τρίτη μέρα!!! είδα διαφορά και τεράστια αλλαγή στην δύναμη, κάθε μέρα και καλύτερα.Αλλά τις ασκήσεις τις έχω "βγάλει" μόνη μου από διάφορα βιντεάκια, γι αυτό ζήτησα κανένα βιντεάκι "εγγυημένο"

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλή βδομάδα, κορίτσια! πλησιάζουν οι γιορτές!

Κατερίνα, με παρέσυρες σε χριστουγεννιάτικη διάθεση! :)))

Βοήθησε και η ζυγαριά, έφυγε εκείνο το μισόκιλο! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιι!

Mkcm, νομίζω δέκα ανθρώπους να ρωτήσεις δέκα διαφορετικά πράγματα θα σου πουν για τη δίαιτα.

Κορίτσια Καλησπέρα!

Περιμένω μετρήσεις για το νέο πινακάκι αυτή τη Τετάρτη μη το ξεχάσετε. Εγώ είπα να ζυγιστω αν και το φοβομουν:tongue: Τελικα 48,600.Δε θυμαμαι πόσο ακριβώς ήμουν πριν χαλασω τη δίαιτα αλλά κάπου εκεί νομίζω. Το καλό λοιπόν είναι ότι και που πήρα ξαναεφτασα στα ίδια. Έχασα βεβαια 3 βδομάδες περίπου....Αυτές τις βλακειες κάνω πάντα και πάω πίσω. Τελοσπαντων σημασία έχει ότι κάπου στα 48 θα μπω στη συντηρηση και όλα σούπερ. Τελευταίες μέρες για να μη χαλασω εντελώς τη δίαιτα το έχω ρίξει λίγο έξω. Λίγο παραπάνω λάδι, λίγο παραπάνω πίτουρο βρωμης και τετοια.Δε βαριεσαι ας μη χάσω άλλο σκασίλα μου:tongue:Λέω από το πάω να αδειασα κανένα περίπτερο καλύτερα αυτό.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Kαλησπερα!!

Κατερινα δε ξερω στο ιδιο τα βαζω, ειχα ένα dvd με γιογκα με πολλες τέτοιες ασκησουλες αλλα δεν το βρισκω !θα ξαναδω το βραδυ!

αν σε ενφιαφερει η γυμναστικη στο σπιτι εχει η πετρουλακη ωραια προγραμματακια, συντομα που καλυπτουν ολο το σωμα

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...