Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Κορίτσι μου επειδή το πέρασα πρόσφατα και πήγε άπατο, είχα πολλά συμπτώματα και τελικά πήρα αρνητική χοριακη. Από την άλλη , έχω διαβάσει ιστορίες από πολλές κοπέλες που δεν είχαν τίποτα και τελικά ήταν έγκυες. Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Απλά τίποτα δεν ειναι απόλυτο, σε κάθε κοπέλα είναι αλλιώς.  Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!Χάθηκα χτες γιατί ήμουν στον γιατρό και δεν πρόλαβα...Εγώ κορίτσια είμαι άρρωστη 3 εβδομάδες τώρα και είμαι στο 3 κουτί αντιβίωσης. Έχω εξαντληθεί πολύ σωματικά....Θα κάνω τώρα μια ακόμα προσπαθειούλα και θα ξαναζυγιστώ στις 21 Δεκεμβρίου.....Να δούμε!Mkcm απίστευτο!Θυμάμαι που το καλοκαίρι είχες απογοητευτεί με τα παραπανίσια κιλά σου!Και τώρα με τα λιγοστά!Άντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κορίτσια, να κάνω 1 σκανδαλιστικό ερώτημα.Στη δουλειά, πολλές φορές φέρνω φρούτο ή κράκερ για δεκατιανό κλπ.Όμως μετά από λίγο πάλι πεινάω με αποτέλεσμα σπίτι να πέφτω με τα μούτρα στο φαΐ το μεσημέρι....Όταν όμως φάω τυρόπιτα πχ στη δουλειά που είναι παχυντικό, τότε και πιο προσεχτική είμαι στη δουλειά γιατί τρώω μόνο αυτό και το μεσημεριανό μου είναι λιγότερο γιατί έχω χορτάσει.Τι λέτε βρε κορίτσια?Το παθαίνετε κι εσείς αυτό?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια, να κάνω 1 σκανδαλιστικό ερώτημα.Στη δουλειά, πολλές φορές φέρνω φρούτο ή κράκερ για δεκατιανό κλπ.Όμως μετά από λίγο πάλι πεινάω με αποτέλεσμα σπίτι να πέφτω με τα μούτρα στο φαΐ το μεσημέρι....Όταν όμως φάω τυρόπιτα πχ στη δουλειά που είναι παχυντικό, τότε και πιο προσεχτική είμαι στη δουλειά γιατί τρώω μόνο αυτό και το μεσημεριανό μου είναι λιγότερο γιατί έχω χορτάσει.Τι λέτε βρε κορίτσια?Το παθαίνετε κι εσείς αυτό?

ουουουουο!!!!!!! συνέχεια!!!!

και δεν έχω βρει λύση για αυτό το θεματάκι!!!!(θεματάρα μάλλον)

1527894gvxcsdbcpz.gif

ουουουουο!!!!!!! συνέχεια!!!!

και δεν έχω βρει λύση για αυτό το θεματάκι!!!!(θεματάρα μάλλον)

Τελικά η πραγματική ερώτηση είναι: Ποια μέθοδος έχει τις λιγότερες θερμίδες (και άρα είναι πιο αδυνατιστική)?

ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά η πραγματική ερώτηση είναι: Ποια μέθοδος έχει τις λιγότερες θερμίδες (και άρα είναι πιο αδυνατιστική)?

ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ?

Καλημερα!!!

Είναι απλή η μέθοδος. Αυτή που το ράβεις και δε τρως πολύ ούτε το μεσημερι:lol::lol::lol:

Ρε συ γτ δε τρως και κάτι άλλο πριν το μεσημερι;Με ένα κρακερ κι ένα φρουτο γίνεται δουλειά όλο το πρωι;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια για πείτε κι εσείς τη γνώμη σας για το άσχετο με το θέμα μας πρόβλημα μου.

Έχω βρει ένα διαμέρισμα (άγνωστο αν είναι ακόμα διαθεσιμο) που είναι αρκετά μακριά από εδώ που είναι ο παιδικος της μικρης.Που όμως μου αρέσει πολύ αλλά είναι κάπως μικρές οι κρεβατοκαμαρα.

Είδα κι άλλο ένα εδώ κοντα χθες αλλά παλιό και χωρίς ασανσερ.Θα έλεγα αξιοπρεπεστατο κι αν μας κατέβαζε πολύ τη τιμή θα μας έκανε και καλύτερα όσον αφορά τις κρεβατοκαμαρες.

Και δε ξέρω τι να κάνω.Να περιμένω μήπως βρω και τπτ αλλο;Να πάρω τηλ στο πρώτο που είδα και να ρωτήσω μήπως και τελικά το κλεισουμε κι ας είναι μακρια από τον παιδικο;Σκέφτομαι πως το πήγαινε έλα στο παιδικό θα είναι μόνο για φέτος αλλά στο σπίτι θα μείνουμε για περισσότερο εννοειται.Εχω μπερδευτεί.Εχω κι έναν βλακα μεσίτη που τον παίρνω τηλ για ένα άλλο διαμέρισμα και δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για να το δω.Ελεος...εκεί που λες βρήκα κάτι σκατουλες.

3231580x15ta1yz3w.gif

καλημέρα κορίτσια! λοιπόν να τοποθετηθώ σε ότι προλάβω.

όσον αφορά το θέμα της Pinelopilar επειδή το αντιμετώπισα θα σου πω πως τι κάνω εγώ. Το πρωί θέλει ένα καλό πρωινό, εγώ δεν προλαβαίνω κ έτσι παίρνω στο αυτοκίνητο 1 μπάρα δημητριακών κ νερό. Παίρνω από το σπίτι σάντουιτς που αντί για ψωμί φτιάχνω με αραβική πίτα, γαλοπούλα κ τυρί light κ έχω μαζί μου 2 φρούτα. Τα μοιράζω ανάλογα στο χρόνο που έχω κ φυσικά ανάλογα με το πόσο πεινάω. Λύσεις εύκολες επίσης είναι να έχεις στο γραφείο corn flakes διαιτητικά για τη λιγούρα χωρίς γάλα ή ακόμη καλύτερα ξηρούς καρπούς με σταφίδες ή αποξηραμένα φρούτα που ναι μεν δεν είναι διαιτητικοί αλλά είναι σούπερ τροφή, σε φυσιολογική ποσότητα σε χορταίνουν κ αφού θα τους τρως το πρωί κ όχι μες στη μαύρη νύχτα δεν παχαίνουν τραγικά! με λίγα λόγια πάρε περισσότερα πράγματα από το σπίτι αλλά απέφυγε το απ' έξω, η τυρόπιτα δεν βοηθάει σε τίποτα.

Cacao έχω 2 χρόνια που μετακόμισα κ καταλαβαίνω τί περνάς. Βιάζεσαι να μετακομίσεις? αν όχι περίμενε μέχρι να πεις "αυτό είναι". Όσο μπορείς μακριά από τους μεσίτες... το είχες αναφέρει κ εσύ πιο παλιά ότι ζητούν ένα ενοίκιο κ ένα που ζητάει ο ιδιοκτήτης εγγύηση κ το τρέχον... πολλά λεφτά. Μιλώντας με μεσίτες κατάλαβα πως γίνεται το έργο. Ο ιδιώτης βάζει μια αγγελία συνήθως στη χρυσή ευκαιρία κ πέφτουν πάνω του οι μεσίτες οι οποίοι δεν παίρνουν τίποτα από το ιδιώτη αλλά μόνο από τον ενοικιαστή. Έτσι εγώ όταν έβλεπα κάποιο σπίτι, στο internet, πήγαινα στη σελίδα της εφημερίδας πίσω στις ημερομηνίες μέχρι να βρω τον ιδιώτη (έχει πολλές ρυθμίσεις) κ να τηλεφωνήσω κατ' ευθείαν εκεί για να γλιτώσω το ένα ενοίκιο. Να ξέρεις ότι οι μεσίτες παραποιούν λίγο τα στοιχεία της πρώτης αγγελίας, στα τετραγωνικά 5-10 m διαφορά, στις οδούς κ.α. Κ οπωσδήποτε να μπαίνεις κάθε μέρα στις αγγελίες. Εγώ έτσι βρήκα σπίτι κ δεν πλήρωσα μεσίτη αλλά θέλει χρόνο κ ψάξιμο...

B.happpy δεν βρίσκεις σπίτι εκτός μεσιτικου πλέον αστο....Τουλάχιστον εδώ γύρω εγώ δεν έχω βρει τίποτα καλό. Εδώ δε βρίσκω και με μεσίτες τπτ καλο:roll:

Βασικα εκτός του ότι βιαζομαι δεν υπάρχει περίπτωση να βρω σπίτι εδώ στη περιοχη γτ δε νοικιάζονται γενικά. Το άλλο ένα που νοικιάζεται τώρα εδώ έχει ενοίκιο από 750 έως 850 ανάλογα την αγγελια.Και δεν είναι καν καινούργιο. Οπότε δε περιμένω ότι θα βρω και τίποτα στη περιοχή μου.Σε μπορώ να περιμένω δλδ 1-2 χρόνια μήπως και βρεθεί κάτι γτ από περισι ήδη κοιταζω μήπως και βρισκόταν κάτι καλό εδώ γύρω κι ακόμα τζίφος.

3231580x15ta1yz3w.gif

Τώρα για τις οδούς αφού θα πάω να το δω τι να παραποιησουν βρε;Εννοείται ο μεσιτης δε θα βάλει ακριβώς τη διεύθυνση:tongue:

Κάθε μέρα μπαίνω χρυσή ευκαιρία και είναι μέσα τα ίδια και τα ιδια 100 αγγελιες 10 σπίτια από διαφορετικά μεσιτικα και 1 από ιδιώτη.Κι αυτό επειδή ανοίγω όλες τις αγγελιες στα νότια προάστια.Αν ανοιγα για εδώ δε θα έβρισκα καμια

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! λοιπόν να τοποθετηθώ σε ότι προλάβω.

...... η τυρόπιτα δεν βοηθάει σε τίποτα.

Ναι βρε B. happy έχεις απόλυτο δίκιο. Φαντάσου ξυπνά 5.40 π.μ. Τρώω πρωινό στις 6 και μέχρι 4 που γυρίζω σπίτι δε μπορώ απλά με 1 φρούτο ή κράκερ, άσε που τα βαριέμαι.....Και κλασικά, ξεσπάω τα βράδιαααα. Θα προσπαθήσω για καλύτερης ποιότητας κολατσιό!Ευχαριστώ!

Και ....Cacao, νομίζω πως κανένα από τα σπίτια δεν είναι αυτό που ψάχνεις.ΑΝ μπορείς κάνε λίγη υπομονή και δες και μερικά άλλα. γιατί το 1 έχει μικρές κρεβατοκάμαρες και το άλλο είναι παλιό... Λίγη ακόμα ψάξιμο θέλει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι βρε B. happy έχεις απόλυτο δίκιο. Φαντάσου ξυπνά 5.40 π.μ. Τρώω πρωινό στις 6 και μέχρι 4 που γυρίζω σπίτι δε μπορώ απλά με 1 φρούτο ή κράκερ, άσε που τα βαριέμαι.....Και κλασικά, ξεσπάω τα βράδιαααα. Θα προσπαθήσω για καλύτερης ποιότητας κολατσιό!Ευχαριστώ!

Και ....Cacao, νομίζω πως κανένα από τα σπίτια δεν είναι αυτό που ψάχνεις.ΑΝ μπορείς κάνε λίγη υπομονή και δες και μερικά άλλα. γιατί το 1 έχει μικρές κρεβατοκάμαρες και το άλλο είναι παλιό... Λίγη ακόμα ψάξιμο θέλει...

Μπηκα λίγο μιας και έχω βαρεθεί τη ζωή μου να περιμένω να περάσει η ώρα για να δώσω το σιρόπι στη μικρή. Τέλος το δίλημμα νοικιαστηκε το μεγάλο με τις αμφιλεγόμενες σε μέγεθος κρεβατοκαμαρες.Γαμωτο...γκρρρ και μόλις το είχα πάρει απόφαση να πάω αν είναι να μετρήσω πρώτα και μετά να το έκλεινα.Δεν ήταν γραφτο:roll:

Tο αλλο καλα είναι ξενοικιαστο κανένα μήνα και και δε πιστεύω να νοικιαστει μέχρι να πάρω απόφαση. Θα πάω να δω ένα το Σάββατο σχετικά κοντά κι αυτό. Χαλάστηκα πολύ σήμερα μ αυτό που έγινε ουφφ

Πηνελόπη το συγκεκριμένο ήταν το σπίτι που έψαχνα θα έλεγα απλά δεν ήμουν σίγουρη για τα υπνοδωμάτια. Αν είχα σκεφτεί νωρίτερα να τους πω να το ξαναδώ θα ήμουν σίγουρη τώρα και δε θα μου κακοφαινοτανε ή απλά θα το είχα προλάβει.

3231580x15ta1yz3w.gif

Μπορείς να έχεις στη δουλειά μαζί σου ένα γιαούρτι ή τυρί και κουλούρι; ένα φρούτο ή ένα κράκερ είναι πολύ λίγα για τόσες ώρες. Πρέπει να τρως 2-3 φορές στη δουλειά για να μην ξεσπας. Υποθέτω δεν υπάρχει η δυνατότητα για φαγητό στη δουλειά. Να παίρνεις κρύο σάντουιτς από το σπίτι ή σαλάτα;

Καλημέρα!Ναι Ioio έχεις δίκιο, πρέπει να είμαι πιο επιμελής στη δουλειά.....Κλαψ!Πάντως κορίτσια για εμάς τις γεματούλες πραγματικά η μόδα είναι πολύ στριφνή!Δηλαδή στα Fullah Sugar μετά βίας μου κουμπώνει το ΧL!Στα Zara και H&M κάπως καλύτερα τα πράγματα, αλλά είπαμε πια!Αυτά!Τα είπα και ξαλάφρωσα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσάρες καλημέρα!!!!!!!!!!!!

Πως είστε. Εμείς καλά. Τακτοποιηθήκαμε στο σπίτι, το οποίο τελικά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.... Προσπαθώ να προσαρμοστώ...

Χθες αποφάσισα να το ρίξω έξω στο φαγητό. Φάγαμε σουβλάκια το μεσημέρι. Τσάκισα 2 απ' όλα και το απόγευμα έφαγα 4 κουραμπιέδες.... Περιττό να σας πω ότι ακόμα πονάει η κοιλιά μου και ρεύομαι διαρκώς....

Μια πρόταση να σας κάνω κορίτσια. Εφόσον έχετε αποφασίσει να αδυνατίσετε...ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΡΟΥΧΑ. Όσο τα ρούχα σας δε σας χωράνε, τόσο το κίνητρο για αδυνάτισμα θα είναι μεγάλο. Όταν αποκτήσετε ρούχα που στρώνουν καλά και δε τσιτώνουν θα αφήνεστε!!!!!!!!!!!!

Για το φαγητό, για μένα ισχύει το μετά το ποπ δεν έχεις στοπ. Συνήθως αν φάω παχυντικό, π.χ. τυρόπιτα ή πολλά και συχνά γεύματα μέσα στη μέρα πεινάω περισσότερο. Τα τελευταία κιλά ουσιαστικά τα έχασα εφόσον άκοψα τελείως τα σνακ και τα παχυντικά. Έτρωγα για πρωινό ένα τόστ κι ένα φρούτο ή γιαούρτι με φρούτο ή κουλούρι θεσσαλονίκης με τυρί και φρούτο, το μεσημεριανό μου (σαλάτα με κρέας μαγειρευτώ ή ψητό) και βραδυνό ή γιαουρτάκι με μέλι ή σαλάτα με αβγό ή σαλάτα με τόνο ή κανένα άψητο ανάλατο ξηροκάρπιο. Αυτά.

Για τα κιλά παραμένω κολλημένη στο 48,5 και σας διαβεβαιώνω ότι το χάλια πρόσωπο δεν είναι από την κούραση. Πρέπει να ανέβει η ζυγαριά. Δείχνω τουλάχιστον 5 χρόνια μεγαλύτερη στη φάτσα.... (Το μόνο καλό που κάνουν τα κιλά είναι να τσιτώνουν τη μούρη.....;)).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...