Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ναι βρε κορίτσια, έχετε δίκιο....Κι εγώ τρώω σχετικά σωστά και μόλις έρθει το σ.κ. τα κάνω σκ...... Χεχε..........!

κάνε ένα κουράγιο, ούτε 3 βδομάδες δεν έμειναν ως τα Χριστούγεννα!

κάνε ένα κουράγιο, ούτε 3 βδομάδες δεν έμειναν ως τα Χριστούγεννα!

Καλημέρα!Ναι, θα κάνω!Αν και δε μου κάνει κέφι να φάω πολύ τα Χριστούγεννα, αφού τρώω όλη τη χρονιάαα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα γοργονιτσες !!!! καλοριζικο το σπιτακι σας mkcm !! τι νουμερα ειναι αυτα που διαβαζω, 49!!!!!! παρε κανα κιλακι και απο μενα βρε !!!!:D

απο οταν ειδα το μισο κιλο πανω, δεν ξαναζυγιστηκα! το ευχαριστο ειναι οτι τη κυριακη αδιαθετησα τελικα!!

πηνελοπη και εγω στα ιδια ειμαι, τη βδομαδα προσεχω κ οταν ερχεται το σκ, ολο και κατι παραπανω τρωω!! ξεκινησαν ηδη και οι γιορτες, χαιρετα μου τον πλατανο!! κοριτσια τουλαχιστον τωρα βρηκα νεο στοχο, τον ιουνιο ειμαστε καλεσμενοι σε ενα γαμο πρωτα ο θεος, βεβαια το φορεμα που θελω να βαλω μου μπαινει γυρω στα 50 κιλα, θα τα εχω χασει μεχρι τοτε ???!!

σε κανα δυο βδομαδες ξεμπερδευω με τη δουλεια, τα πρωινα, που ειναι και τα μικρα σχολειο, θα παιρνω το καροτσι και θα ξεκινησω περπατημα !!!

το σαββατο , αρχισα να δοκιμαζω ρουχα, παντελονια φουστες. βαζω το πρωτο, στα ταρταρα η ψυχολογια, ηταν σαν κολαν, και ρουφαγα κοιλια μπας και κλεισει :shock:, μου βγηκαν λιγο τα ματια εξω. παω στο επομενο, εδω χαρηκα, πριν εναμιση μηνα δεν ανεβαινε καν στα μπουτια μεχρι πανω, σταματουσε στη μεση. τωρα το εβαλα κανονικα , ενταξει ειναι στενο, αλλα επιεδη ειναι παντελονι με λαστιχο , με μια μακρια μπλουζιτσα , μια χαρα ηταν ( ετσι ειπε η μαμα τουλαχιστον) συνεχεια ειχε η φουστα, μου μπηκε κανονικοτατα , χωρις να με σφιγγει, εχω χασει μαλλον απο κοιλια και μεση, και εχουν μεινει μπουτακια κ@λαρακια ψωμακια!

φιλακια πολλα σε ολες, και σε οσες-οσους γιορταζουν !!

σημερα δυσκολη μερα, γιατι γιορταζουμε πολλους στην οικονενεια, το βραδυ θα φαμε στη πεθερα, ελπιζω να συγκρατηθω!!!!

αα δε σας ειπα, τη κυριακη πηγαμε στη καζινο της παρνηθας , για φαγητο, ηταν υπεροχα, ειχε μπουφε,το μονο που θα σας πω ειναι οτι φαγαμε μεχρι σκασμου!!

καλημέρα κ από εμένα κορίτσια!

χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν.

mkcm καλορίζικο το σπιτάκι σου, να βολευτείτε εύκολα σου εύχομαι!

κορίτσια τα προβλήματα του σκ τα έχω κ εγώ. Όταν βγαίνουμε χάνεται η μπάλα γιατί έξοδος=αλκοόλ κ κυριακή που παίρνω τα παιδιά από τη μαμά μου έχει κ οικογενειακό μεσημεριανό, ελαφρύ όπως φαντάζεστε, την κυριακή που μας πέρασε είχε διαιτητικότατο αρνάκι φρικασέ...

αυτή την εβδομάδα δεν δίνω πολλές πιθανοτητες να έχω χάσει αλλά ακόμη ελπίζω έστω κ για 200-300 γρ. Το σκ περιμένω να αδιαθετήσω...

βρε κορίτσια με 1 κιλο κάτω μέχρι τα Χριστούγεννα θα είμαι ευχαριστημένη... κ μετά τις γιορτές τα υπόλοιπα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια! Πώς είστε;

Πηνελόπη, εγώ αντίθετα, είμαι πολύ λιχούδα, δεν μπορώ να αντισταθώ στιε γιορτές!

Gmnth03, να χαίρεσαι τους εορτάζοντες! ένα γλυκάκι δεν πειράζει ;)

B.Happy, κι εγώ ένα κιλο μείον έχω βάλει στόχο για τα Χριστούγεννα, γιατί τον αρχικό στόχο δεν βλέπω να τον πιάνω.

Αλήθεια, κορίτσια, μετά τα Χριστούγεννα ποιος θα είναι ο επόμενος μεσοπρόθεσμος στόχος μας; Προτείνω την Τσικνοπέμπτη, για να κάνουμε ένα διάλειμμα τις απόκριες.

Γεια σας κορίτσια!!

θα προσπαθήσω να σας ακολουθησω στο στοχο σας και τα χριστουγεννα να με βρουν 1 κιλο μειον!!

σημερα και εμεις πολλοι εορταζοντες και πολλα γλυκα,,,γενικα συγκρατηθηκα

kRl9p2.png kRl9p2.png

Κοριτσάρες, καλημέρα!!!!!!!! Τι μου κάνετε; Εγώ είμαι τελείως εξαντλημένη. Διάβασμα, δουλειά, μετακόμιση... όλα αυτά απλά με έχουν τσακίσει. Σταθερή στο ραντεβού μου με τη ζυγαριά σήμερα: 48,5!!!! Χάλια μαύρα!!! Η μούρη μου έχει γίνει χάλια, τα ντιζελάκια έχουν αρχίσει και δε κάθονται καλά και φυσικά η διάθεσή μου κι η ενέργειά μου στα τάρταρα. Τουλάχιστον τελειώσαμε χθες με τα της μετακόμισης κι ελπίζω τις επόμενες μέρες να βάλω κανένα κιλάκι να ξαναφτάσω στα 50, γιατί ειλικρινά σας μιλάω είμαι πολύ άσχημη έτσι όπως είμαι τώρα.... Πρόκληση αυτό που γράφω, το ξέρω, αλλά είναι η αλήθεια....

Σας σκέφτομαι πολύ και σας διαβάζω..... Ελπίζω τις επόμενες μέρες να μπαίνω τα βράδυα πιο σταθερά!!!! Φιλούρες και καλές επιτυχίες!!!!!!

Κοριτσάρες, καλημέρα!!!!!!!! Τι μου κάνετε; Εγώ είμαι τελείως εξαντλημένη. Διάβασμα, δουλειά, μετακόμιση... όλα αυτά απλά με έχουν τσακίσει. Σταθερή στο ραντεβού μου με τη ζυγαριά σήμερα: 48,5!!!! Χάλια μαύρα!!! Η μούρη μου έχει γίνει χάλια, τα ντιζελάκια έχουν αρχίσει και δε κάθονται καλά και φυσικά η διάθεσή μου κι η ενέργειά μου στα τάρταρα. Τουλάχιστον τελειώσαμε χθες με τα της μετακόμισης κι ελπίζω τις επόμενες μέρες να βάλω κανένα κιλάκι να ξαναφτάσω στα 50, γιατί ειλικρινά σας μιλάω είμαι πολύ άσχημη έτσι όπως είμαι τώρα.... Πρόκληση αυτό που γράφω, το ξέρω, αλλά είναι η αλήθεια....

Σας σκέφτομαι πολύ και σας διαβάζω..... Ελπίζω τις επόμενες μέρες να μπαίνω τα βράδυα πιο σταθερά!!!! Φιλούρες και καλές επιτυχίες!!!!!!

καλημέρα κόρες

καλημέρα mkcm, πιστεύω θα πάρεις τα πάνω σου στις γιορτές θα ξεκουραστείς θα κάνεις κάτι διαφορετικό από ότι τώρα, και ευτυχώς είναι πολλές οι γιορτές αρκετές μερούλες

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλησπέρα, κορίτσια! Πώς είστε;

Πηνελόπη, εγώ αντίθετα, είμαι πολύ λιχούδα, δεν μπορώ να αντισταθώ στιε γιορτές!

Gmnth03, να χαίρεσαι τους εορτάζοντες! ένα γλυκάκι δεν πειράζει ;)

B.Happy, κι εγώ ένα κιλο μείον έχω βάλει στόχο για τα Χριστούγεννα, γιατί τον αρχικό στόχο δεν βλέπω να τον πιάνω.

Αλήθεια, κορίτσια, μετά τα Χριστούγεννα ποιος θα είναι ο επόμενος μεσοπρόθεσμος στόχος μας; Προτείνω την Τσικνοπέμπτη, για να κάνουμε ένα διάλειμμα τις απόκριες.

συμφωνώ!!!!!!!!!

ένα κιλάκι για τα Χριστούγεννα

και επόμενος στόχος την Τσικνοπεμπτη!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα! κ εγώ στη ζυγαριά σήμερα 61 ακριβώς. μισό κιλό κάτω δηλαδή κ είμαι ικανοποιημένη. Ακόμη ένα κιλό μέχρι τα Χριστούγεννα ίσως κ να μην είναι ανέφικτο! θα προσπαθήσω!

mkcm σε καταλαβαίνω, πριν 2 χρόνια είχα φτάσει 53 κιλά (πολύ λίγα για εμένα αφού τα κανονικά μου είναι 56) κ μια φίλη που με είδε μου είπε "γιατί έχει γίνει έτσι?" κ ο άντρας μου κάθε μέρα με παρακαλάει να μην χάσω πολλά... η υπερβολή δεν είναι καλή, ιδιαίτερα όταν προέρχεται από κούραση... έρχονται γιορτές, προσπάθησε να ξεκουραστείς!!! κ καμιά πολυβιταμίνη ίσως βοηθήσει!

Γεια σας κορίτσια!!

57 kg σημερα!!απορω πως δεν εβαλα με τοσο γλυκα που εχω φαει!

αντε κορίτσια ολες μαζι να το χασουμε ακομη ένα κιλακι μεχρι τα χριστουγεννα!!

kRl9p2.png kRl9p2.png

Mckm, καλορίζικο το νέο σπίτι! Αν θέλεις σου δίνω έγώ 1,5 κιλό ☺ Είμαι σίγουρη ότι η διαφορά στο προσωπο δεν είναι τόσο μεγάλη, όσπ νιώθεις από την κούραση. Θα ξεκουραστείς τις γιορτές θα φας και λιχουδιές χωρίς τύψεις! Τέλεια!

Κορίτσια, χαίρομαι που ανέβηκε η ομάδα! Δυο μιση βδομάδες για τα Χριστούγεννα!

Κορίτσια δε σας διάβασα.Τωρα θα πάω να δω.

Ελπίζω όλες να είστε καλά. Εγώ χάθηκα γτ ήμουν κάπως....μετά ήμουν απασχολημενη με το να τρώω βλακειες:roll: και γενικά έχω τσιτωθει πολύ με την εύρεση σπιτιού.Νομιζω τελικά θα κλείσω κάτι μέχρι τις γιορτές το πολύ. Είμαι σε δίλημμα κι έχω να δω ακόμα 1-2 ουφφφ

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Μckm ξεκινά από τώρα να μπουκώνεις τα μελομακάρονα προκαταβολικα.Αμα σου λείπει η όρεξη να σου στείλω λίγο από τη δική μου.

Κορίτσια πραγματικά ΠΕΙΝΆΩ!!Δε ξέρω τι φταίει και πειναω τόσο. Που περιμένω να αδιαθετησω;Που τα φάρμακα που παίρνω ανοίγουν έτσι κι αλλιώς την ορεξη;Που βαρέθηκα και με κουρασε η διαιτα;Που έκανα την αρχή και έφαγα σαβούρες και τώρα δε μπορώ να μαζευτω;Μάλλον όλα μαζί.....

Λοιπόν κορίτσια επειδή από συντονιστηκα και δεν έφτιαξα πινακάκι αν θέλετε γράψτε μου το βάρος της προηγούμενης βδομάδας και της τωρινής να το ανανεώσω.Εγω δεν θα ζυγιστω μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου που θα σταματήσω και τη δίαιτα για να μπω συντήρηση.Ενας Θεός ξέρει τι πήρα τόσες μέρες που έτρωγα σαν το βοδι.Παντως ότι πήρα βασικά ήρθε και έκατσε στη κοιλια που άρχισε να πετάει από το παντελονι μου :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...